Premier League
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Premier League
Mit szóltok a PFA év csapatához: Cech - Coleman Kompany Cahill Shaw - Lallana Gerrard Yaya Hazard - Suarez Sturridge. Év játékosa: Suarez, év fiatal játékosa: Hazard. Számomra nevetséges, hogy mi vezettük a legtovább a táblázatot, erre fel egy nyűves játékost sem tettek bele a csapatba. Szerintem Ramsey/Koscielny/Mertesacker közül az egyik bőven befért volna.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tetszene ha vdb ezt a kettot vinne eloremorientes írta:Hát sztm a szeretett klubja inkább az espanol,de nem.vitázomMert így Townsend-, Rose- és Naughton-kaliberű világsztárokkal dolgozhatna. :salute: Amúgy nem tudom, igazából én sem látok sok esélyt arra, hogy elhagyná szeretett klubját a Spurs kedvéért. De hát a remény hal meg utoljára...
Aztán azt sem tom hogy azzal a tottenhamel mire menne az argentin,ugye gondolok itt Kaboul,vagy éppen Soldado sportársakra... aki megcsinálta azt kicsiben kb,amit Fernando Torres... Mármint hogy gólképtelen...
Nem illik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát sztm a szeretett klubja inkább az espanol,de nem.vitázomMert így Townsend-, Rose- és Naughton-kaliberű világsztárokkal dolgozhatna. :salute: Amúgy nem tudom, igazából én sem látok sok esélyt arra, hogy elhagyná szeretett klubját a Spurs kedvéért. De hát a remény hal meg utoljára...
Aztán azt sem tom hogy azzal a tottenhamel mire menne az argentin,ugye gondolok itt Kaboul,vagy éppen Soldado sportársakra... aki megcsinálta azt kicsiben kb,amit Fernando Torres... Mármint hogy gólképtelen...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Mert így Townsend-, Rose- és Naughton-kaliberű világsztárokkal dolgozhatna. Amúgy nem tudom, igazából én sem látok sok esélyt arra, hogy elhagyná szeretett klubját a Spurs kedvéért. De hát a remény hal meg utoljára...nmate írta:Miért hagyná ott a Sotont?
Egy spursös facebook-oldal rakta ki a hírt, amit bemásoltam, szóval csak reménykedni tudok abban, hogy nem csak úgy random jelölték meg a Sky-t forrásként.Caraway írta:Hát, én Skyon semmi ilyesmi hírt nem találtam...
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Hát, én Skyon semmi ilyesmi hírt nem találtam...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Lehet nem szeretni Mourinho munkáját (én sem szeretem), de megkérdőjelezni az eredményeit badarság.
Miért hagyná ott a Sotont?GT37 írta:Örülnék Pocchetinónak.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
A SkySports értesülései szerint:
Louis van Gaal > Man. United
David Moyes > Southampton
Mauricio Pocchetino > SPURS
Örülnék Pocchetinónak.
Louis van Gaal > Man. United
David Moyes > Southampton
Mauricio Pocchetino > SPURS
Örülnék Pocchetinónak.
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard, Terry
- Kedvenc csapatod: Chelsea
Mert azt hiszitek, hogyha átengeditek a Chelseanek a területet, akkor már hátul nem lesznek stabilak? Fuck logic.
Ez nem kis ferdítés, hanem hatalmas, szóval a "vita" a részemről itt véget is ért.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Suarez>Torres+Eto'o+BaKerlon írta:Persze, mert a Sterling, Coutinho, Henderson vagy a Chelseatől elüldözött Sturridge veretes névsor, még is élmény őket a legtöbbször nézni. ...ziro4vr írta:Mourinho ebből a chelsea-ből kihozza a maximumot szerintem, ez egy átmeneti év. Lehet mondani, hogy bőven van embere előre, de Oscar, Schürrle, Salah, Torres, a másik két csatár..ezek most/még/már középszerű emberek, nem képesek meccseket eldönteni, ha van mellettük 2-3 klasszis, akkor elvannak, de ha belőlük áll össze egy csapat az már baj. Hosszabb távon a keret támadó részlege nem elég jó egyszerűen, hogy folyamatosan hozza magát és a győzelmeket. Hátul viszont masszívak, a középpályán sok a célember, így viszont a nagy meccsekre Mourinho (hozzátéve a saját tudását) képes robbanó elegyet alkotni, akik bárhol képesek legalább nem kikapni. Szóval lehet tőlük tartani, lehet velük viccelődni, de jövőre még jobbak lesznek, bár ez főképp a PL-ben fog kijönni.
Sturridge>Schürrle
Coutinho>Oscar
Sterling>Salah
Hazardot kihagytam hogy legyen benne némi ferdítés de ha azt nézzük hogy neki kéne a meccseldöntő faktornak lennie, akkor Suarez kiemelhető ide is, és lám
Nem illik.
Persze, mert a Sterling, Coutinho, Henderson vagy a Chelseatől elüldözött Sturridge veretes névsor, még is élmény őket a legtöbbször nézni. ...ziro4vr írta:Mourinho ebből a chelsea-ből kihozza a maximumot szerintem, ez egy átmeneti év. Lehet mondani, hogy bőven van embere előre, de Oscar, Schürrle, Salah, Torres, a másik két csatár..ezek most/még/már középszerű emberek, nem képesek meccseket eldönteni, ha van mellettük 2-3 klasszis, akkor elvannak, de ha belőlük áll össze egy csapat az már baj. Hosszabb távon a keret támadó részlege nem elég jó egyszerűen, hogy folyamatosan hozza magát és a győzelmeket. Hátul viszont masszívak, a középpályán sok a célember, így viszont a nagy meccsekre Mourinho (hozzátéve a saját tudását) képes robbanó elegyet alkotni, akik bárhol képesek legalább nem kikapni. Szóval lehet tőlük tartani, lehet velük viccelődni, de jövőre még jobbak lesznek, bár ez főképp a PL-ben fog kijönni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Mourinho ebből a chelsea-ből kihozza a maximumot szerintem, ez egy átmeneti év. Lehet mondani, hogy bőven van embere előre, de Oscar, Schürrle, Salah, Torres, a másik két csatár..ezek most/még/már középszerű emberek, nem képesek meccseket eldönteni, ha van mellettük 2-3 klasszis, akkor elvannak, de ha belőlük áll össze egy csapat az már baj. Hosszabb távon a keret támadó részlege nem elég jó egyszerűen, hogy folyamatosan hozza magát és a győzelmeket. Hátul viszont masszívak, a középpályán sok a célember, így viszont a nagy meccsekre Mourinho (hozzátéve a saját tudását) képes robbanó elegyet alkotni, akik bárhol képesek legalább nem kikapni. Szóval lehet tőlük tartani, lehet velük viccelődni, de jövőre még jobbak lesznek, bár ez főképp a PL-ben fog kijönni.
Nem illik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nincs még ez lefutva a liverpoolnak..csak most kicsit nehezebb helyzetbe kerültek.Bukhat még a city.De még egy bukta,nem fér bele...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
az evertonnal az a baj, hogy a 4. helyet bukni fogják, azért meg nem fognak megszakadni, hogy a városi riválist bajnoki címhez segítsék...talán a villa vagy a whu buszparkoltatással megcsípheti őket. a pool-nak az evertontól függetlenül is meglehet még. ha bukják, szegény gerrardot kiskanállal kell majd összekaparni. ekkora hibát bakker...
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Lehet hülyéül fog hangzani, de hiszek a sorsszerűségbe. A foci is ad és elvesz, pl Milan 2005, majd 2007, de a Chelseavel is megtörtént, vagy ahogy a mu-val (tavaly előtt hogyan bukták el, majd tavaly megis nyerték a bajnokságot). Bízok benne, hogy a City 3 éven belül kétszer nem nyerhet így bajnokságot... Hátha most elvesz a karma-bácsi tőlük.Nem temesd már te is őket.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Azért ez így nem igaz!Nos, a felsoroltakból kb. csak a dortmundi meg a liverpooli csinál ilyet, a többi mind lebontja a stadiont.
Ezt meg azért lehet máshogy is mondani!Szóval nálam ez a kettő tábor mindenképpen többet ér ilyen szempontból, mint a balhés balkáni állatok.
Nem lehet összehasonlítani a török,szerb,görög,horvát,magyar féle szurkoló táborokat és Dortumund Liverpool félékkel!Sőt még a Dortmundot se lehet a Poolal teljesen más!Valakinek ez jön be valakinek a másik!
Simán behúzza ezt a City mondjuk nem is csoda, szerintem a bajnokság is az övék lesz!
Én is így gondolom, egy ikszre jók lehetnek, ráadásul az nagyon jó lenne a Poolnak, igaz ahhoz nyerni kell mindkét meccsüket.L.Miki írta: Hát ha az Everton veszélyesebb lesz a City kapujára, mint a sajátjukéra és nem lőnek öngólt, akkor megfoghatják a City-t. A liverpool nem dőlhet bele a saját kardjukba, nyomni kell ezután is és behúzni az összes meccset, reménykedve az Evertonban, hogy legalább hazai pályán leikszelnek.
De ez a City sem egy életbiztosítás, láthattuk a Sunderland ellen hazain is éppen hogy meg lett a döntetlen nekik.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát ha az Everton veszélyesebb lesz a City kapujára, mint a sajátjukéra és nem lőnek öngólt, akkor megfoghatják a City-t. A liverpool nem dőlhet bele a saját kardjukba, nyomni kell ezután is és behúzni az összes meccset, reménykedve az Evertonban, hogy legalább hazai pályán leikszelnek.Sierra írta:a city meg lehet nyer ma, de azoknál is mindig benne van a töketlenkedés. Lehet nem fogják hozni az elmaradt meccsüket.
Nem temesd már te is őket. Nem értem mire ez a pesszimizmus, 2 ponttal mentek a cselszki előtt (hú, de geci szánalmas volt ez a meccs, mourinho meg úgy verte a mellét a végén, mintha lefociztak volna titeket vagy nem tudom), a city meg lehet nyer ma, de azoknál is mindig benne van a töketlenkedés. Lehet nem fogják hozni az elmaradt meccsüket. Szóval még bőven jó helyzetben vagytoksucre írta:Ezzel valószínűleg el is szállt a bajnokság. nem hiszem, hogy az everton ekkora szívességet tenne nekünk...
A szezonunk ígyis csodálatos volt, senki nemgondolta volna, hogy ebben a szezonban reális esélyünk lenne a bajnokságra. 5 év után újra BL-ben, ráadásul rögtön a főtáblán. Szerintem ez volt az utolsó esélye Gerrardnak, hogy PL-t nyerjen, és pont a vele történt szerencsétlenség miatt úszott ez el. Ez felfoghatatlan.
Az látszik így a szezon végén, hogy azért kijön, kinek van jó kezdő 11-e, meg kerete. Már a Norwich ellen is látszott, hogy elfáradt a csapat. Nemis csoda, 13-15 játékossal nemlehet egy szezont megnyerni, pedig úgy nézett ki, sikerülhet.
A Chelsearől meg annyit, hogy minden csapat azt játssza, amit tud. Ez a Chelsea ehhez ért, ami számomra érthetetlen, hogy ennyi pénzből ilyen legalja szintet tudnak csak hozni. Volt ebben a mai meccsben 2. perces időhúzás, Stoke-os bedobások, undormányok. Egy cseppet nem nőtt a szememben a Chelsea vagy Mou, sőt.
All in all, büszke vagyok a csapatomra, amiért álmodozhattam, és még most is jó érzés Pool drukkernek lenni. A chelsea 2. gólja után meg a YNWA. Na ez a foci.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
sucre írta:A chelsea 2. gólja után meg a YNWA.
Kiemelném ezt. Korábban írogattátok a szurkolótáborokat. Nos, a felsoroltakból kb. csak a dortmundi meg a liverpooli csinál ilyet, a többi mind lebontja a stadiont. Szóval nálam ez a kettő tábor mindenképpen többet ér ilyen szempontból, mint a balhés balkáni állatok.