Bajnokok Ligája
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Kitől hallotta Pep ezeket? üldözési mániája van? szerintem f..ossnak a bajorok:-) póklót katlant ígérnek:-) más fegyvereket:-)) meg leszünk félemlítve halljátok
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Elnézést, csak bízunk a Reál margitban és rinyáldó-ban hogy hátha túljutunk rajtatok. A szálka és a gerenda története.mia san mia írta:Szép a stílus Urak...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
mondja a bayernesmia san mia írta:Szép a stílus Urak...
sztem nem.Pephez: Riberyék gondolom a két fegyverüket fogják intenzíven váltogatni, a labdatartós focinak nevezett valamit, meg a tavalyi erődemonstráló focit.
1: pep csak az elsőhöz ért, de ahhoz nagyon.
2: elkezdik váltogatni? ők maguk is összezavarodnak.
egyszer támadnak? egyszer megpróbálják átadni a területet? egyszer nekünkesnek? aztán 256052őt passzolnak majd casillas készül a kirúgásra? érdekes lesz.
sztem ugyanaz lesz, mint madridban, annyi különbséggel, h vadállat módjára fogják tolni, pláne a közönség segítségével. amiből még jól is kijöhetünk. kijöhet nekünk is tizenx év után a lépés..
lényeg, h az elejét ússzuk meg kapott gól nélkül, sőt inkább verjünk egyet. szóval, ha 25-30perc után esetleg 1-1 lenne, én azzal is kiegyeznék, csak vhogy gyötörjünk be egyet, hadd vakargassa a kopasz fejét pep. majd jöhetnek a sztárallűrök... imádom olyankor a tagot. játsza az agyat.. mint vmi zseni, h mit kellene csinálni? "most melyik taktikámat alkalmazzak?", menne a külvilágnak a habi, közbe meg eszébejut, h kurvára csak a passz van a repertoárban.. (esetleg egy robben villanás..) (ha lenne még gomez akkor a támaszkodó lába..) de ezek nem az ő érdemei lennének.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Szép a stílus Urak...
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Pep Guardiola: "Elképzelhető, hogy más fegyvereket is be kell vetnünk a Madrid ellen"
Jonnek a muesesek, piroslapok, 11esek
Jonnek a muesesek, piroslapok, 11esek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Semmivel, de nem ez a lényeg, tudjuk jól. De amíg ők a sajtópárharcot nyerik, addig mi nyerjük meg a pályán, aztán felőlem pofázhatnak, hogy "antifoci" és társai, kutyát nem fogja érdekelni Münchenen kívül.Világos, csak kérdezem én, hogy mire fel és mivel különbek ők másnál (?), már csak a zászlóshajó Uli Hoeneß hiányzik!
Remélem ezek a nyilatkozatok jótékony hatással lesznek a játékosokra, és felspanolja őket, nem pedig idegbeteggé teszi.
Pephez: Riberyék gondolom a két fegyverüket fogják intenzíven váltogatni, a labdatartós focinak nevezett valamit, meg a tavalyi erődemonstráló focit. Bár én jobban örülnék, ha nem tennék és csak az első verziót nyomatnák.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Világos, csak kérdezem én, hogy mire fel és mivel különbek ők másnál (?), már csak a zászlóshajó Uli Hoeneß hiányzik!Ugyan, ez a céljuk. Felbosszantani és megzavarni a csapat körüli nyugodt levegőt. Carlóék viszont nem hülyék, hogy felüljenek ilyennek. Piszkos játszma ez, de hát érthető, a tét óriási. A Münchennél meg nem kell a szomszédba menni egy kis szemétkedésért. Ha nálunk Mourinho lenne még, akkor olyan sajtóháború lenne most, hogy iszonyat, de Carlo más.
Egyetértek; ekkora lenéző (Kahn, Breitner is) és ilyen arroganciával párosuló túlontúl optimista dumákat is csak a kisebbségi komplexusban szenvedő emberektől lehet hallani! Istenem, de nagyon remélem, hogy a srácok végre lemossák a pofijukról azt az öntelt vigyort, hogy aztán Pep mesterrel az élen nyomathassák, "hát de ők bárkit megvehetnek kilóra a mi pénzünkből", meg "csak mi akartunk futballozni igazán és újfent rekordot döntöttünk labdabirtoklásban" kezdetű nótát!mekkora nagypofájú senkik ezek. csak ne ők nyerjék a BLt, könyörgöm...
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Simeone ellen meg vissza is fogja magat, golyot azert o sem akar kapniRealista24 írta:Ugyan, ez a céljuk. Felbosszantani és megzavarni a csapat körüli nyugodt levegőt. Carlóék viszont nem hülyék, hogy felüljenek ilyennek. Piszkos játszma ez, de hát érthető, a tét óriási. A Münchennél meg nem kell a szomszédba menni egy kis szemétkedésért. Ha nálunk Mourinho lenne még, akkor olyan sajtóháború lenne most, hogy iszonyat, de Carlo más.
Nem illik.
- ateeemadrid
mekkora nagypofájú senkik ezek. csak ne ők nyerjék a BLt, könyörgöm...
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ugyan, ez a céljuk. Felbosszantani és megzavarni a csapat körüli nyugodt levegőt. Carlóék viszont nem hülyék, hogy felüljenek ilyennek. Piszkos játszma ez, de hát érthető, a tét óriási. A Münchennél meg nem kell a szomszédba menni egy kis szemétkedésért. Ha nálunk Mourinho lenne még, akkor olyan sajtóháború lenne most, hogy iszonyat, de Carlo más.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Önmagában a 10. szlogen és annak megszállott hajkurászása tényleg picit fárasztó már; ugyanakkor nem tudom, hogy Guardiola most is mit ferdít, mert sem a klubvezetéstől, sem az edzői stábtól, sem a játékosoktól nem hallottam, hogy már a döntőben lennénk! Ellenben bajor részről mást sem hallani, mint hogy simán megfordítják a párharcot; jóval optimistábbak, mint az első meccs előtt, lángolni fog a stadion és nyugodtan sz@rjuk össze magunkat stb.... Ez az álszent pali jobban tenné, ha előbb a saját portáján (saját maga, Rummenigge, Robben, Alaba) söprögetne, meg magába nézne mielőtt másokra mutogat, mert azt José mellett ő is nagyon tud!Nem nagyon vagyok oda pepért, mert soha sem szerettem a műmájereket, akik kamuemberek.....vagy felsztároltak, de most mellé kell, hogy ikszeljek.
ez amit mindig duruzsolunk, ez a 10.ezés...meg erről beszélni,ez ultra gáz......de nagyon.
RealMadrid
RealMadrid
- ziro4vr
Pep nem egy nagy taktikus, legalabbis mikro szinten nem az. A visszavagora a legnagyobb dobasa max annyi lesz, hogy nem ad megint elonyt rafinhaval a kezdoben.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem nagyon vagyok oda pepért, mert soha sem szerettem a műmájereket, akik kamuemberek.....vagy felsztároltak, de most mellé kell, hogy ikszeljek.
ez amit mindig duruzsolunk, ez a 10.ezés...meg erről beszélni,ez ultra gáz......de nagyon.
Miért nem lehet egy sajtóst,leszerelni egy " annak még nincsen itt az ideje hogy beszéljünk róla" szöveggel?
Miért nem lehet egy sajtóst,leszerelni egy " annak még nincsen itt az ideje hogy beszéljünk róla" szöveggel?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Lehet sokan nem vannak azon a véleményen mint én, de szerintem Ancelotti olyan kezdőt küld fel (és ez azért a keretet dicséri, hogy erre is képes) ami ha kell pillanatok alatt szerkezetet és taktikát/stílust vált. 4-4-2-ből pillanatok alatt 4-3-3.madridronie írta:Nem hiszem, hogy nagy újításra kellene számítani --> vagy folytatják a labdabirtoklást, vagy reaktiválják a tavalyi taktikát (felsőbb utasításra, ami Guardiola elmúlt heti magyarázkodásait látva abszolút nem lenne meglepő)! Előbbi esetben hasonló mérkőzésre lehet számítani, mint múlt héten (max. 1-2 góllal), míg a 2. variációból könnyen lehet egy adok-kapok meccs is jóval több helyzettel, góllal mind2 oldalon! Véleményem szerint mind2 eshetőségre van fegyverünk, csapatunk és képesek lehetünk az esetleges kihívásokra válaszolni.Pep is nagy fax, tuti kitalal valami okossagot.
Nem kell félteni Ancelottit sem. Pepnek egyedül annyi az előnye, hogy mélyebb a kerete. De nálunk a lépéselőny. És ha mi rúgjuk az első gólt, és okosan játszunk, akkor nagyon nagy bajban lehet a Bayern.
Remélem Fortuna velünk lesz és nem szokásos malaccal esünk ki. Ha a fiúk úgy küzdenek mint tették azt múlt szerdán, én büszke leszek rájuk, és Ancelottira is. Azt ne felejtsük el, hogy reális céllal nem várhattuk el a BL elődöntőt, döntőt. Én nem is tettem. De szerintem ha ki is esünk büszkén, és nem lesz meg a bajnoki, akkor is jó évet zárt Ancelotti.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Majd ha a pokol befagy......lehet hogy matt is "megtér"
Nemtom mennyire okozna zavart a fejekben,ha egy év után a tiken taken helyett megint azt a dinamikus,a szélen a védelem mögé bejátszott játékot vennék elő....mert asszem reflexből benne van mostanában a lábakban hogy legalább 5-öt passzolni kell,mielőtt hozzáfognánk valami érdemi akcióhoz...Nem hiszem, hogy nagy újításra kellene számítani --> vagy folytatják a labdabirtoklást, vagy reaktiválják a tavalyi taktikát (felsőbb utasításra, ami Guardiola elmúlt heti magyarázkodásait látva abszolút nem lenne meglepő)! :-* Előbbi esetben hasonló mérkőzésre lehet számítani, mint múlt héten (max. 1-2 góllal), míg a 2. variációból könnyen lehet egy adok-kapok meccs is jóval több helyzettel, góllal mind2 oldalon! B-) :hmmm: Véleményem szerint mind2 eshetőségre van fegyverünk, csapatunk és képesek lehetünk az esetleges kihívásokra válaszolni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- madridronie
Valahogy így! Emellett, akik 3 fordulóval (de 2 még szinte biztos) a vége előtt már gratulálnak a matracosoknak a bajnoki címhez, szerintem jobban teszik, ha hallgatnak ilyen téren ...Kik azok a sokan? Mert én olyan hozzászólást,hogy valaki elkönyvelte volna hogy benn vagyunk a döntőbe,mindezt a multheti meccs után,nem igazán láttam....
Azt inkább hogy voltak forgatókönyvek,hogy mi történhet optimális esetben...és nem jutottunk ugyan tovább,de sokan meg azt felejtik el,hogy azért csak mi állunk jobban...akárhogy is
Persze egyáltalán nem biztos hogy továbbmegyünk,de annyi sanszunk minimum.van mint nekik.
Nem hiszem, hogy nagy újításra kellene számítani --> vagy folytatják a labdabirtoklást, vagy reaktiválják a tavalyi taktikát (felsőbb utasításra, ami Guardiola elmúlt heti magyarázkodásait látva abszolút nem lenne meglepő)! Előbbi esetben hasonló mérkőzésre lehet számítani, mint múlt héten (max. 1-2 góllal), míg a 2. variációból könnyen lehet egy adok-kapok meccs is jóval több helyzettel, góllal mind2 oldalon! Véleményem szerint mind2 eshetőségre van fegyverünk, csapatunk és képesek lehetünk az esetleges kihívásokra válaszolni.Pep is nagy fax, tuti kitalal valami okossagot.
RealMadrid
RealMadrid
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Bocsánat! igazad van az első 2 ér duplát:-)CS0ki írta:Nem minden gól, csak az első! Viszont itt erősen kérdéses, hogy mi legyen, hogy akarjuk megszerezni. Igazából én sem tudom eldönteni, hogy hogy kezdenék. Tisztán 4-3-3-ban, komolyabb esélyt hagyva annak, hogy többször kerülünk helyzetbe(cserébe kicsit lazább lesz a védekezésünk), vagy inkább 4-4-2-ben, teljesen beállva a kapu elé, mert úgy is lesz pár olyan lehetőségünk, amiből gólt szerezhetünk, és emellett kevesebb esélyt hagyunk talán nekik a gólszerzésre.Ne felejtsuk el minden Madridi gol duplat er!!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
RMFC, többször ne, légyszíves. Inkább szurkoljunk, és írd a pozitívumokat, azt lehet százszor is, és akkor lehet Matt is "megtér".R.M.C.F írta:Foglaljuk össze az elmúlt egy évet és mindenki megérti:
-fejben gyengék vagyunk.
-a BM és a barca játssza a focit, mi bekkeltünk és buszozunk.
-Riberynek járna az aranylabda nem CR-nek.
- Messi a jófiú,minden anya álma, CR a rosszfiú.
-A real csak lerúgni tudja az ellenfelet.
- JM nem jó.
- Bale csak fut.
-neymar top3.
van egyáltalán olyan,bármi....amiben mi nem vagyunk szarok-szarabbak, ratyik-ratyibbak, köpködni valók?
ha elnézem az elmúlt évet......nem hiszem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Meccsek elejen amit en lattam altalaban lassabban indulnak be, lehet az rlejrn erdemes lenne mrghuzni s dolgokat, mint anno a barca ellen. Varni nem lehet, meg abbol kiindulni hogy nem lonek golt, lesz olyan hogy rosszul tolodik valaki vagy lemarad, aztan lehet gotze egy hasonlot berug most mar. Egyenileg jo formaban vannak az embereink, a galkezdonek olajozottnak kell lennie..meg kell oldani es mehet s puszizkodas a vegen
Nem illik.