Erre már rájöhettél volna hogy rég nem ezek az értékek dominálnak sajnos. Mondhatunk itt nagy bölcsességeket de más lett a világ és a foci is.Érdemes ilyen játékosnál erőlködni, akire úgy kell ráerőltetni, hogy a Realban játsszon
Amúgy elnézve szerintem nyár végére elég karcsú lesz a keretünk. Minőségben összességében javulás lesz de ezzel hogy Pepe és Coentrao is eladó sorban van szerintem olyan embereket fogunk veszíteni akiket egy sérülés és eltiltás , formahanyatlás esetén nyugodt szívvel be lehet tenni úgy hogy az nem megy a minőség rovására. Nyilván nincs olyan hogy egy csapat csak is minőségi emberekből áll, kellenek a melós játékosok is illetve az utánpótlás játékosok akik bizonyítani akarnak de én ezt a két játékost például biztos nem adnám el , a védelmünk úgy jó ahogy van egyedül jobbhátvéd poszton van szükségünk változtatásra.
Szerintem Ancelotti sem tervezi lecserélni a fél keretet, nyilván ahol minőségi javulás kell ott lépni kell sürgősen. Gondolok itt Di Maria és Higuain posztjára, a középpályára és a jobbhátvédre.