Na akkor eljött az én időm,az utolsóé
Nem írok olyan sokat mint néhányan,de talán nem nagy probléma.
Sokat gondolkodtam,hogy kit,kiket ajánljak. Magyar rapben gondolkodtam,de volt sok Tkyd,meg volt más is.(Engem is már zavart kicsit hogy ennyire túl lett adagolva Kyd,mg ha bírom is)
Majd a következő körben hozok azt.
Szóval,volt 3 irányzat, a rap,rock,és elektronikus. Előbbit szerettem volna lehetőleg,ezért a végénn sikerült is kiválasztanom egy kedvencet.
Akkor,rátérnék az első ajánlásra:
Eminem- The Eminem Show
Ma tudatosult bennem hogy Shady még nem volt. Szerintem nem kéne kihagyni őt se a jóból. Azon repperek közé tartozik,akit azok is sokan szeretnek,akik alapba a műfajt nem kedvelik. Nem véletlen,mert nem normális ez az ember. Az egyik legnagyobb aki a zene területén tevékenykedett. Én most ezt az albumot hoztam,bár tudom,többen az MMLPt jobban szeretik,de ehhez volt kedvem
És akkor a másik. Megint nagy kérdés,hogy mi legyen. Múltkor ugye Green Dayt hoztam,ezért inkább most nem hoztam rockot.
Másik ajánlásom elektronikus lett,azon belül a kedvenceim.
Igazság szerint erről az albumról minden számot ismerhettek,mégis úgy érzem,nem baj hogy ezt hozom:
Swedish House Mafia - Until Now
Én személy szerint minden számot szeretek azok közül amit összehoztak,elég ritka az,hogy így 4-5 év alatt mit hoztak össze.(Már ha nem cáfol meg valami tucctucc mester
)
Lényeg a lényeg,én sokszor hallgtaom ezt az albumot. Kikapcsol,de mindig fel is dob.
Remélem ti se haltok bele. :Đ
Nem annyira megszokott,hogy nem ismeretlenebb albumok/számok,amiket megismertetek veletek,de talán így utolsónak nem rossz kikapcsolódásnak. Szerintem az egyik a két albumból a nagytöbbségnek azért be fog jönni
(hogy kinek melyik az egyéni)
(Remélem lesz még 4-5 kör mert van bőven mit hozni
)
(bocs ha sok a szóismétlés
)
Jó hallgatást!