ez mit ivott?
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 29., kedd 11:58
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. április 28., hétfő 22:45
Na egy Costa-Giroud csere?Deal!Amúgy a hírek szerint az Atlético vinné Giroud-t, vele pótolnák a valószínűleg távozó Diego Costát.
Ez igaz, mondjuk nektek legalább nem lenne annyira költséges egy közös meccsnézés itthon!De az biztos, hogy sokkal aktívabb és sokrétűbb, mint a spursös népsport blog.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 28., hétfő 22:44
Van még rajtad kívül magyar Spurs drukker?GT37 írta: Az útwengert egyébként én is bírom, bár néha talán túlzásba viszik a humorizálást. De az biztos, hogy sokkal aktívabb és sokrétűbb, mint a spursös népsport blog.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 28., hétfő 22:44
hát vedd át a kormányzást..tök szívesen olvasnék hosszú elemzéseket chadliról vagy soldadorol...GT37 írta: Az útwengert egyébként én is bírom, bár néha talán túlzásba viszik a humorizálást. De az biztos, hogy sokkal aktívabb és sokrétűbb, mint a spursös népsport blog.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 28., hétfő 22:40
Azok még akkor sem lőnének gólt, ha egy Modric-Fabregas-Iniesta középpálya lenne mögöttük, a két szélről meg Bale és Neymar támogatná őket...BBarni írta:Közben Giroud is gólt lőtt, na hátha elviszi így valaki!(GT, egy Soldado-Giroud csatársor?)
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. április 28., hétfő 22:31
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 28., hétfő 21:57
Wenger aláírja 2038-ig a szerződését. Leigazolják Khedirát és Moratát, aztán nekivágnak az újabb sikeres szezonnak, hiszen új éra kezdődött el Özillel az ArsenalnálBullet T írta:Mi lesz majd ha megnyerik az FA kupat ......Azért kemény lehet Arsenal drukkernek lenni. Akkora arcuk van mint a ház, de a csapatuk évek óta, lassan egy évtizede nem teljesít sehogy se. Arra büszkék hogy minden évben ott vannak a BL-ben (amióta 0 kupával zárják a szezonokat)
HozzászólásSzerző: Bullet T » 2014. április 28., hétfő 21:55
Mi lesz majd ha megnyerik az FA kupat ......Azért kemény lehet Arsenal drukkernek lenni. Akkora arcuk van mint a ház, de a csapatuk évek óta, lassan egy évtizede nem teljesít sehogy se. Arra büszkék hogy minden évben ott vannak a BL-ben (amióta 0 kupával zárják a szezonokat)
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. április 28., hétfő 21:54
Vagy ha Bergkamp vagy Henry játszott volna...ők inkábbmorientes írta:Vagy Oxlade C. ha játszott volna...még esetleg Ramsey ha játszott volnaDe hát azon a poszton is van vetélytárs...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 28., hétfő 21:45
nekem az arsenal kapcsán csak az vicces, mikor ősszel jók, neadjisten télen is kijön a lépés, már rögtön bajnoki címben meg bl döntőben reménykednek, mindezt hatalmas meggyőződéssel és gyakran igen nagy mellénnyel. holott minden évben megvannak ugyanúgy a megszokott hiányosságok..bár elhiszem, hogy nagyon akarják, az a wc-n jót tesz, de itt nem segít.. ja meg az bosszantott fel, mikor ment az özil-mánia, wengernek is voltak elborult nyilatkozatai..holott a faszi Bergkamp cipőjét nem köthette volna beRemy írta:Azért kemény lehet Arsenal drukkernek lenni. Akkora arcuk van mint a ház, de a csapatuk évek óta, lassan egy évtizede nem teljesít sehogy se. Arra büszkék hogy minden évben ott vannak a BL-ben (amióta 0 kupával zárják a szezonokat), az már más kérdés, hogy 1x jött ki nekik a lépés, de Lehmann azt is elvette tőlük![]()
A 4. helynek is örülnek, mint majom a farkának, ahelyett, hogy a helyén kezelnék a csapatukat.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 28., hétfő 21:44
Ne bántsd már...most szerzett egy gólt...Vagy Özil...de ebbe inkább ne menjünk bele :shutup: :lol:
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 28., hétfő 21:35
HozzászólásSzerző: CFC95 » 2014. április 28., hétfő 21:02
Akkor már inkább Kompany, akiről kb kabarévideót lehetne csinálni az idei megmozdulásaiból. Cahill a legmegbízhatóbb védővé nőtte ki magát a PL-ben. Cech csak az előtte levő védelem miatt kapott kevés gólt, szóval ő szerintem rossz választás.nmate írta:Hát ezt nem erre osztják. Tavasszal egyik Arsenal játékos sem mutatott értékelhetőt, ez lehetett a döntő. Yaya meg isten volt, és Gerrard is igen jól játszott végig. Max Cahillel lehet vitatkozni, egész évben kb azonos szintet hozott mint Mertesacker, de a március/április eleje döntött szerintem, ahol a komplett Arsenal flop volt, tetszik vagy sem.alexoxladjackoxi írta: Számomra nevetséges, hogy mi vezettük a legtovább a táblázatot,
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 28., hétfő 20:44
Vagy Özil...de ebbe inkább ne menjünk belemorientes írta:Vagy Oxlade C. ha játszott volna...még esetleg Ramsey ha játszott volnaDe hát azon a poszton is van vetélytárs...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 28., hétfő 20:36
Vagy Oxlade C. ha játszott volna...még esetleg Ramsey ha játszott volna
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 28., hétfő 18:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 28., hétfő 17:40
Nekem Cech helyett inkább De Gea,Hazard helyett meg az utóbbi forma alapján meg Coutinho..de amúgy kb korrekt.A manchesteri kapus ha nincs,lehet a MU még itt sem tart....bár az a nagy bakija talán pont a soton ellen,az lehúzza kicsit...Az arsenal meg nyerje meg a rangadóit,azután lehet gondolkodni a bajnokságban...addig silencio...alexoxladjackoxi írta:Mit szóltok a PFA év csapatához: Cech - Coleman Kompany Cahill Shaw - Lallana Gerrard Yaya Hazard - Suarez Sturridge. Év játékosa: Suarez, év fiatal játékosa: Hazard. Számomra nevetséges, hogy mi vezettük a legtovább a táblázatot, erre fel egy nyűves játékost sem tettek bele a csapatba. Szerintem Ramsey/Koscielny/Mertesacker közül az egyik bőven befért volna.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 28., hétfő 17:28
Hát ezt nem erre osztják. Tavasszal egyik Arsenal játékos sem mutatott értékelhetőt, ez lehetett a döntő. Yaya meg isten volt, és Gerrard is igen jól játszott végig. Max Cahillel lehet vitatkozni, egész évben kb azonos szintet hozott mint Mertesacker, de a március/április eleje döntött szerintem, ahol a komplett Arsenal flop volt, tetszik vagy sem.alexoxladjackoxi írta: Számomra nevetséges, hogy mi vezettük a legtovább a táblázatot,
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 28., hétfő 17:12
Nekem nincs nagy gondom az év csapatával, mondjuk megértem a te álláspontodat is. Ramsey szerintem esélytelen, Gerrard és Yaya is kihagyhatatlan a középpályáról, hatalmas szezonjuk volt/van, de Mertesacker talán befért volna Cahill helyére.alexoxladjackoxi írta:Mit szóltok a PFA év csapatához: Cech - Coleman Kompany Cahill Shaw - Lallana Gerrard Yaya Hazard - Suarez Sturridge. Év játékosa: Suarez, év fiatal játékosa: Hazard. Számomra nevetséges, hogy mi vezettük a legtovább a táblázatot, erre fel egy nyűves játékost sem tettek bele a csapatba. Szerintem Ramsey/Koscielny/Mertesacker közül az egyik bőven befért volna.
Lehet, hogy ő még Soldadóból is gólkirályt faragna.morientes írta:gondolok itt Kaboul,vagy éppen Soldado sportársakra...aki megcsinálta azt kicsiben kb,amit Fernando Torres...
Mármint hogy gólképtelen...
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 28., hétfő 17:08
voltak náluk jobbak.alexoxladjackoxi írta:Mit szóltok a PFA év csapatához: Cech - Coleman Kompany Cahill Shaw - Lallana Gerrard Yaya Hazard - Suarez Sturridge. Év játékosa: Suarez, év fiatal játékosa: Hazard. Számomra nevetséges, hogy mi vezettük a legtovább a táblázatot, erre fel egy nyűves játékost sem tettek bele a csapatba. Szerintem Ramsey/Koscielny/Mertesacker közül az egyik bőven befért volna.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem