Nagy napra ébredtünk. A szezon (jelenlegi) legfontosabb meccse jön.
azért írom, hogy jelenlegi, mert egyrészt a kupadöntőre és az odavágóra is azt mondtam, ergo mindig az épp aktuális volt a legfontosabb, másrészt remélem még egyszer ezt elmondhatom majd a BL döntő alkalmával.
Pokol lesz. Ebben biztos vagyok. Nagyon fognak menni a bajorok, nagyon fogja hajtani őket az Allianz aréna. Mindent megtesznek majd azért, hogy bedaráljanak, és hogy ők jussanak a döntőbe.
Viszont abban is biztos vagyok, hogy képesek vagyunk rá! Képesek vagyunk állni a nyomást, képesek vagyunk legyőzni, de ha nem is legyőzni, de legalább kiejteni a Bayernt. Megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek, megmutatták a fiúk, hogy fejben igenis tudnak erősek lenni, igenis tudnak küzdeni, vállt vállnak vetve védekezni ha kell, és lendületesen támadni, és igen labdát tartani is, hisz hiába zúgja a sajtó, hogy lefociztak minket, hiába hápogja Pep, hogy 3 értelmes passzunk nem volt, nem tudom hogy látták-e a meccset, de én azt láttam, hogy igenis voltak a meccsnek periódusai, amikor mi járattuk a labdát, és a bajorok keresték azt (jöhetnek a károgók, hogy mert ők engedtek teret, ők adták oda a labdát, köszipuszi, szarom le, hogy odaadta, nálunk volt, pont.) .
Nehezebb lesz persze, de MEG TUDJUK CSINÁLNI!!!
Hala Madrid!
ha mégsem úgy alakulna az este, hogy azt több millió madridista szeretné, akkor ne tessék ezt a hozzászólásomat ellenem felhozni, hogy a nagy hurráoptimistáknak nesze ennyit értek. nem azt mondom, hogy bent vagyunk a döntőben, hanem hogy képes rá ez a csapat, és ha úgy megy ki a pályára, akkor megcsinálhatják, ha úgy tudnak küzdeni mint egy hete, akkor megcsinálhatják. kétségeim nekem is vannak, különben le sem írnám ezt az "utóiratot", de a szurkolás, a bizalom, és a hit felülkerekedik. mert nagyon erős ez a BM, de képesek rá a fiúk, hogy megcsinálják. innentől kezdve rajtuk múlik.