Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 29., kedd 10:05

ziro4vr írta:
R.M.C.F írta:Én lehet nem is merem nézni.....bemegyek egy kocsmába,háttal...és tolom az etanolt.
a taktika az, hogy amíg iván tolja a baromságait a stúdióban beállunk, aztán mehet a móka

Az lesz? Akkor idegbe leszek......de elmondom mit fog mondani nem nagy cucc kitalálni:

_ a focit a BM játssza, a real 16oson bekkel,pep a világ legjobb edzője, a realnak nagy mázlija volt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 29., kedd 10:04

Ma szabadságon vagyok,este 11-kor kiderül,hogy holnap is szabin leszek-e... :lol: Én is >szörpözni< fogok,hogy ha megint nem jönne össze a döntő,akkor könnyebben fel tudjam dolgozni,ha pedig bejutunk a döntőbe,akkor még ráteszek egy lapáttal és leiszom magam :lol:

Én nagyon szoros mérkőzést tippelek,mindkét csapat be fog találni,ami azért jó hír,mert akkor hármat kell hogy kapjunk,hogy kiesésre álljunk.

2-1 vagy 1-1 a tippem. mindkettővel továbbjutunk,hol kell aláírni?
:goat:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 29., kedd 10:02

R.M.C.F írta:Én lehet nem is merem nézni.....bemegyek egy kocsmába,háttal...és tolom az etanolt.
a taktika az, hogy amíg iván tolja a baromságait a stúdióban beállunk, aztán mehet a móka
Nem illik.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 29., kedd 9:59

Én lehet nem is merem nézni.....bemegyek egy kocsmába,háttal...és tolom az etanolt.

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2014. április 29., kedd 9:56

Részemről már most tele a gatyó. Izgalom a köbön, alig bírok a munkámra koncentrálni.
But he is a good boy...

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. április 29., kedd 9:54

A Real Madrid eddig 7 alkalommal látogatott Münchenbe a Bajnokok Ligájában, és egyszer sem tudott nyerni. A csapat neve mellett 6 vereség és 1 döntetlen áll. Bár az eredmények lehangolóak, azt azonban meg kell jegyezni, hogy az eddigi összes eredménnyel továbbjutna ma a Királyi Gárda (2-1 öt alkalommal, 3-2 és 1-1 egy-egy alkalommal). Forrás: Madridom.hu
nagyon biztató hír :) tehát eddig még sosem kaptunk ki annyira, hogy az ma kiesést jelentene. tökéletes :shifty:
egy 3-2-es vereséggel kiegyeznék, Bale+ CR gólok, CR az utolsó 10 percben lő minket tovább és rekordot dönt :D
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 29., kedd 9:42

hehe írta: sztem az első verzió lesz, ki tudja milyen kimenetellel.
keményen fogok szörpözni, a fórum közelébe nem jövök. :mrgreen:
ha a fórumozók szörpözésén múlna, 5-0ra győznénk :lol:

szerintem 1-1 vagy 2-1 nemtom, de tovább megyünk
Nem illik.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 29., kedd 9:40

sztem az első verzió lesz,

Orvosi segítség kellene annak aki a második verziót alkalmazná.

A fejben gyengék remélem behúzzák, a BM összeforrottabb és mázlistább csapat, kb ennyi a különbség.

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. április 29., kedd 9:34

Én meg azt álmodtam, hogy 3:3 lesz a végeredmény.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 29., kedd 9:33

eményen fogok szörpözni, a fórum közelébe nem jövök. :mrgreen:
Dehogynem :lol:
zóval beszorulunk teljesen és bekapjuk a gólt, ami után felrobban a stadion. kétségbeesés jeleit látni ramoson és vesztes barátain, a jól ismert "nabmegmármegintkezdődik" arcot. céronaldo tüzeli a többieket és csapkod hogy miért nem támadunk le és miért nem toljuk feljebb a védekezést. folyamatosan nyom a bájern, talán volt ott egy kapufa is, labdát megtartani és kihozni egyáltalán nem tudunk. a többire már nem emlékszem, de ez nem túl jó így :mrgreen: :lol:
Jól összemixelted az elmúlt évek kieséseit :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 29., kedd 9:31

megálmodtam hogy lesz, de csak az első fél órára emlékszem :lol:

szóval beszorulunk teljesen és bekapjuk a gólt, ami után felrobban a stadion. kétségbeesés jeleit látni ramoson és vesztes barátain, a jól ismert "nabmegmármegintkezdődik" arcot. céronaldo tüzeli a többieket és csapkod hogy miért nem támadunk le és miért nem toljuk feljebb a védekezést. folyamatosan nyom a bájern, talán volt ott egy kapufa is, labdát megtartani és kihozni egyáltalán nem tudunk. a többire már nem emlékszem, de ez nem túl jó így :mrgreen: :lol:

a második verzió, hogy meglepjük őket és mi megyünk nekik, baszunk nekik gyorsan egy gólt, aztán játsszuk okosba a mi játékunkat.

sztem az első verzió lesz, ki tudja milyen kimenetellel.
keményen fogok szörpözni, a fórum közelébe nem jövök. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. április 29., kedd 8:56

"Hasta el final, ¡Vamos Real!"
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. április 29., kedd 8:55

Nagy napra ébredtünk. A szezon (jelenlegi) legfontosabb meccse jön. azért írom, hogy jelenlegi, mert egyrészt a kupadöntőre és az odavágóra is azt mondtam, ergo mindig az épp aktuális volt a legfontosabb, másrészt remélem még egyszer ezt elmondhatom majd a BL döntő alkalmával.
Pokol lesz. Ebben biztos vagyok. Nagyon fognak menni a bajorok, nagyon fogja hajtani őket az Allianz aréna. Mindent megtesznek majd azért, hogy bedaráljanak, és hogy ők jussanak a döntőbe.
Viszont abban is biztos vagyok, hogy képesek vagyunk rá! Képesek vagyunk állni a nyomást, képesek vagyunk legyőzni, de ha nem is legyőzni, de legalább kiejteni a Bayernt. Megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek, megmutatták a fiúk, hogy fejben igenis tudnak erősek lenni, igenis tudnak küzdeni, vállt vállnak vetve védekezni ha kell, és lendületesen támadni, és igen labdát tartani is, hisz hiába zúgja a sajtó, hogy lefociztak minket, hiába hápogja Pep, hogy 3 értelmes passzunk nem volt, nem tudom hogy látták-e a meccset, de én azt láttam, hogy igenis voltak a meccsnek periódusai, amikor mi járattuk a labdát, és a bajorok keresték azt (jöhetnek a károgók, hogy mert ők engedtek teret, ők adták oda a labdát, köszipuszi, szarom le, hogy odaadta, nálunk volt, pont.) .
Nehezebb lesz persze, de MEG TUDJUK CSINÁLNI!!!

Hala Madrid! :lilasalas:

ha mégsem úgy alakulna az este, hogy azt több millió madridista szeretné, akkor ne tessék ezt a hozzászólásomat ellenem felhozni, hogy a nagy hurráoptimistáknak nesze ennyit értek. nem azt mondom, hogy bent vagyunk a döntőben, hanem hogy képes rá ez a csapat, és ha úgy megy ki a pályára, akkor megcsinálhatják, ha úgy tudnak küzdeni mint egy hete, akkor megcsinálhatják. kétségeim nekem is vannak, különben le sem írnám ezt az "utóiratot", de a szurkolás, a bizalom, és a hit felülkerekedik. mert nagyon erős ez a BM, de képesek rá a fiúk, hogy megcsinálják. innentől kezdve rajtuk múlik.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. április 29., kedd 5:48

Ramioli írta:Remélem a bíráskodás korrekt lesz a meccsen, és nem fog lejteni a hazaiak fele mint amikor a barca ellen játszottak, csak 3 szabálytalan gólt lőttek , Kassait megkente Uli:-)) simán kinézem belőle azok után hogy megy a sittre -:-)) biztos ártatlan bárányka , adócsalás ez meg az:-))1 méteres les, amerikai focis elzárás, gól előtti szabálytalanság.. azt a Blt úgy megvették mint a sicc ! ott voltak a kapuban évek óta és ez miatt már frusztráltak voltak:-) :D :D Német focit fel kellett hozni a béka feneke alól :-)) Bl döntő előtt bejelentik hogy Göcze a Dortmundban folytatja :-) vajon miért:-) hogy megzavarja az ellenfelet... én már nem lepődöm meg semmin :mrgreen:
mindent bevetnek ezek amit lehet , ezek semmitől nem riadnak vissza.. Mutatják a szépet kifele, közben meg a legnagyobb Arrogáns emberek irányítják a klubot .. :D

Hát ha van csapat amelyet még a Barca-nal is kevésbé "szeretek" az a Bayern, de ez teljesen alaptalan vádaskodás. Nem mondom hogy ott minden tiszta, és csak a becsület számít, de sokkal inkább tisztességes klub mint a nagyátlag. A Barcelonaról simán el tudom képzelni hogy konkrétan néhány bírónak ők állják a fizetését, és az UEFA-nak is komoly csókosaik, mert illik a klubhoz, talán a világ legálszentebb, legsunyibb csapata, a Bayern nem ilyen. Pedig mondom, ki nem állhatom őket, az első csapat amelyet zsigerből gyűlöltem.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 29., kedd 3:01

Remélem a bíráskodás korrekt lesz a meccsen, és nem fog lejteni a hazaiak fele mint amikor a barca ellen játszottak, csak 3 szabálytalan gólt lőttek , Kassait megkente Uli:-)) simán kinézem belőle azok után hogy megy a sittre -:-)) biztos ártatlan bárányka , adócsalás ez meg az:-))1 méteres les, amerikai focis elzárás, gól előtti szabálytalanság.. azt a Blt úgy megvették mint a sicc ! ott voltak a kapuban évek óta és ez miatt már frusztráltak voltak:-) :D :D Német focit fel kellett hozni a béka feneke alól :-)) Bl döntő előtt bejelentik hogy Göcze a Dortmundban folytatja :-) vajon miért:-) hogy megzavarja az ellenfelet... én már nem lepődöm meg semmin :mrgreen:
mindent bevetnek ezek amit lehet , ezek semmitől nem riadnak vissza.. Mutatják a szépet kifele, közben meg a legnagyobb Arrogáns emberek irányítják a klubot .. :D

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 28., hétfő 21:48

Ramioli írta:
El Unico írta:Remélem felkészültek a srácok arra,hogy le fog minket támadni a Bayern,és óriási nyomás alatt leszünk. Ezek tuti,hogy vért isznak majd a meccs előtt,és ha nem szerzünk valahogy egy gólt,lehetőleg még előttük,akkor nagy baj lehet. Aggódom,mert Guardiola nyilatkozatából egyértelműen kivehető,mire készül... direktebb,letámadásos futball,még nagyobb intenzitással,még támadóbb futball. Azt sem fogják engedni,hogy kihozzuk a labdát,mindent rúghatunk majd fel a *csába.
Nem fognak nekünk esni annyira, éppen Németországban azon vitáznak hogy Egészséges Bale, Cr, És Benzema, és összeállt újra a világ leggyorsabb támadó triója a BBC és öngyilkosság lenne nekünk esni , (amiben van igazság) de ahogy fogy az idő egyre többet kell kockáztatnia a Bayernek, kíváncsi vagyok mit talál ki Pep, remélem eltaktikázza magát:-)
nem kell annyira rohanniuk, amúgy is lassan szoktak belelendülni..meg hát jah, ha megnézik az ellenfél támadótrióját, most azért nem werderes, frankfurtos, mittoménmilyen arcok lesznek ott. több távoli lövést várok tőlük, meg szerintem götze kezdeni fog, az ő üresbe mozgásaival akarják majd megbontani a falunkat
Nem illik.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 28., hétfő 21:35

El Unico írta:Remélem felkészültek a srácok arra,hogy le fog minket támadni a Bayern,és óriási nyomás alatt leszünk. Ezek tuti,hogy vért isznak majd a meccs előtt,és ha nem szerzünk valahogy egy gólt,lehetőleg még előttük,akkor nagy baj lehet. Aggódom,mert Guardiola nyilatkozatából egyértelműen kivehető,mire készül... direktebb,letámadásos futball,még nagyobb intenzitással,még támadóbb futball. Azt sem fogják engedni,hogy kihozzuk a labdát,mindent rúghatunk majd fel a *csába.
Nem fognak nekünk esni annyira, éppen Németországban azon vitáznak hogy Egészséges Bale, Cr, És Benzema, és összeállt újra a világ leggyorsabb támadó triója a BBC és öngyilkosság lenne nekünk esni , (amiben van igazság) de ahogy fogy az idő egyre többet kell kockáztatnia a Bayernek, kíváncsi vagyok mit talál ki Pep, remélem eltaktikázza magát:-)

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 28., hétfő 21:17

Sierra írta: Nekem is egyből ez jutott eszembe. :lol: :lol:
Mondjuk ez nem a barca, csak guardiola. :D
Müllerben azért ott az x-faktor, azt láttuk :lol:
Nem illik.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 28., hétfő 21:14

schranzer írta:Pep Guardiola: "Elképzelhető, hogy más fegyvereket is be kell vetnünk a Madrid ellen"

Jonnek a muesesek, piroslapok, 11esek :lol:
Nekem is egyből ez jutott eszembe. :lol: :lol:
Mondjuk ez nem a barca, csak guardiola. :D

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 28., hétfő 21:11

Remélem felkészültek a srácok arra,hogy le fog minket támadni a Bayern,és óriási nyomás alatt leszünk. Ezek tuti,hogy vért isznak majd a meccs előtt,és ha nem szerzünk valahogy egy gólt,lehetőleg még előttük,akkor nagy baj lehet. Aggódom,mert Guardiola nyilatkozatából egyértelműen kivehető,mire készül... direktebb,letámadásos futball,még nagyobb intenzitással,még támadóbb futball. Azt sem fogják engedni,hogy kihozzuk a labdát,mindent rúghatunk majd fel a *csába.
:goat:

Vissza: