Ma én is be vagyok zsongva, már reggel óta. Sőt már tegnap este jelentkeztek a jelek, így bőségesen bevásároltam mára. Tovább kell jutnunk és akkor készen vagyunk... Nagyon kéne már az a döntő és ott állunk a kapuja előtt, már csak be kell gyalogolnunk.El Unico írta:Lefuttattam fifában a ma esti meccsetelső félidőben Ribery góljával fog vezetni a München,amire a 2. félidőben Isco fog válaszolni,a kinyíló és ezerrel támadó Bayernnek pedig Bale viszi be a kegyelemdöfést,és nyerünk 2-1-re.
Ámen
![]()
Nagyon izgatott vagyok,ezer éve nem álltunk ilyen jól elődöntőben.
![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Bajnokok Ligája
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Bajnokok Ligája
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nekem a tippem,hogy 2-1re elveszítjük ezt a meccset,de ezzel együtt bejutunk a döntőbe.Ronaldo ver egyet és nem kapunk hármat...
Nemtom még melyik bömböldében nézzük a meccset,de az biztos hogy rommá lesz törve,ezért vagy azért...szal meg kell néznem a számlám hogy mennyi van rajta,fwdezi e a kártalanítást,óvadékot...stb...
Nemtom még melyik bömböldében nézzük a meccset,de az biztos hogy rommá lesz törve,ezért vagy azért...szal meg kell néznem a számlám hogy mennyi van rajta,fwdezi e a kártalanítást,óvadékot...stb...
LEGIO PATRIA NOSTRA
![Kép](http://oi67.tinypic.com/290zkaa.jpg)
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
![Kép](http://oi67.tinypic.com/290zkaa.jpg)
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
dealEl Unico írta:Lefuttattam fifában a ma esti meccsetelső félidőben Ribery góljával fog vezetni a München,amire a 2. félidőben Isco fog válaszolni,a kinyíló és ezerrel támadó Bayernnek pedig Bale viszi be a kegyelemdöfést,és nyerünk 2-1-re.
Ámen
![]()
![Egyetértés :agree:](./images/smilies/handshake.gif)
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
már csak azt mondd meg hanyadik percben esnek a gólok hagy fogadjak egy jót
![Kép](http://www.kephost.com/images/2015/03/30/rmsig2.png)
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csak 1 lesgólt, meg egy feltartást, igazad van az tényleg semmi,:mrgreen:torjack írta:Ramioli írta:Remélem a bíráskodás korrekt lesz a meccsen, és nem fog lejteni a hazaiak fele mint amikor a barca ellen játszottak, csak 3 szabálytalan gólt lőttek , Kassait megkente Uli:-)) simán kinézem belőle azok után hogy megy a sittre -:-)) biztos ártatlan bárányka , adócsalás ez meg az:-))1 méteres les, amerikai focis elzárás, gól előtti szabálytalanság.. azt a Blt úgy megvették mint a sicc ! ott voltak a kapuban évek óta és ez miatt már frusztráltak voltak:-)![]()
Német focit fel kellett hozni a béka feneke alól :-)) Bl döntő előtt bejelentik hogy Göcze a Dortmundban folytatja :-) vajon miért:-) hogy megzavarja az ellenfelet... én már nem lepődöm meg semmin
![]()
mindent bevetnek ezek amit lehet , ezek semmitől nem riadnak vissza.. Mutatják a szépet kifele, közben meg a legnagyobb Arrogáns emberek irányítják a klubot ..
Egy hsz-ben ennyi marhaságot összehordani azért nem semmiMünchenben Kassain a lesgólt lehetett számon kérni, megy ugye ott volt a Müller elzárása, ami semmi, csak Alba puhapöcs volt. No meg 1-2 büntetőt nem adott Viktor a bajoroknak. 7-0 esetében nincs miről beszélni. Amúgy ki az a Göcze aki a Dortmundban folytatja?
Götzét ismerem, aki Dortmundból ment Münchenbe...peches a srác, tavaly sérülés miatt nem játszhatott a döntőben, idén meg be se jut
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Lefuttattam fifában a ma esti meccset
első félidőben Ribery góljával fog vezetni a München,amire a 2. félidőben Isco fog válaszolni,a kinyíló és ezerrel támadó Bayernnek pedig Bale viszi be a kegyelemdöfést,és nyerünk 2-1-re.
Ámen
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Király vagy! :salute:](./images/smilies/bow.gif)
![Szemforgatós :roll:](./images/smilies/rolleyes.gif)
![Greatest Of All Time :goat:](./images/smilies/goat_20.png)
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
én nem érzem hogy ez a müntyen annyira nagyon nagyon jó, világverő csapat lenne (a tavalyi jobb volt). a mu ellen is mit szenvedtek, és csak akkor tudtak győzni amikor vérszemet kaptak. most nem szabad ezt hagyni nekik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Azéé :ĐCsabi írta:hát legyen.
Na ez biztos! Baromi kemény és jó meccs lesz, ez biztos!hunmadridista írta:Nagyon kemény lesz a mai
Más:
Tegnap ugyebár lehetett nézni az edzésből 15 percet. Ezt valahol meg lehet nézni!?
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Nagyon kemény lesz a mai...szerintem nyerni nem fogunk...a Bayern ha egy góllal is de szerintem nyerni fog...valamint Xabi és Ramos is ki fog pontozódni a döntőre...de ha ezen múlik a döntő ám legyen. Remélem a sors visszaadja amit elvett 2012-ben tőlünk...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
De kell. :ĐCsabi írta:nem kell.húúú geci ma nyerni kell
1-1 lesz amúgy. Ma jön vissza a 12 évnyi balszerencse szerencsébe konvertálva.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2014. április 29., kedd 11:31-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
...és miután picsarészegen távoztok, a pultosok értetlenül vakargatják a fejüket..."de hát 70%-ban nálunk volt a pia..."
Óriási....
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
-"Ti BM-esek vagytok? "
- Miért?
-mert nálatok van a sok pia.....és én vagyok részeg.....höhöhö.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Már reggel is úgy keltem, hogy "húúú geci ma nyerni kell", és reggel óta izgulok mint állat :Đ . Próbálok nem a meccsre gondolni, de állandóan tekernek elfelé a mixesek az üzlet előtt és mindenki nyomja a szokásos "na mit játszatok este" dumátprimrose írta:Részemről már most tele a gatyó. Izgalom a köbön, alig bírok a munkámra koncentrálni.
![Kuss :shutup:](./images/smilies/shutup.gif)
![Király B-)](./images/smilies/cool2.gif)
![Lóhere :luck:](./images/smilies/clover.gif)
![Részeg :iszunk:](./images/smilies/drunk.gif)
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
R.M.C.F írta:tehát ti is beálltok védekezni, aztán kontrából isztok párat
nem.
Nézegetem egy darabig ahogy a pultos totojázik a pult mögötti légüres térben perceken át a piámmal,poharammal...majd megunom,elveszem tőle,és bevágom a torokba......és annyit mondok: ezt igy játszák öcsi.......
a pultos meg elsírja magát,de hááááát...az a játék ha fogdosom,forgatom,nézegetem,odaadom a másik csaposnak kicsit.....
![]()
![]()
![]()
...és miután picsarészegen távoztok, a pultosok értetlenül vakargatják a fejüket..."de hát 70%-ban nálunk volt a pia..."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tehát 3-1-re állnánk a 80. percig... szép és jó forgatókönyv, de az egészségünkre is gondolni kellEl Sie7e írta:
nagyon biztató hírtehát eddig még sosem kaptunk ki annyira, hogy az ma kiesést jelentene. tökéletes
![]()
egy 3-2-es vereséggel kiegyeznék, Bale+ CR gólok, CR az utolsó 10 percben lő minket tovább és rekordot dönt
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Ramioli olvasgatom a hozzaszolasaid, te nagyon gyanus vagy nekem.
Egyebkent remelem osszekapjak magukat a sracok es CR is szivet, lelket kiteszi es becsulettel fog vedekezni es visszazarni.
Boduletes nagy nyomas ala fognak helyezni minket, csak remenykedek abban, hogy nem roppanunk ossze, mint az elmult evekben es megszakad, hogy kiesunk az elodontoben, muszaj bejutnunk, muszaj...
Egyebkent remelem osszekapjak magukat a sracok es CR is szivet, lelket kiteszi es becsulettel fog vedekezni es visszazarni.
![Hmmm :hmmm:](./images/smilies/hmmm.gif)
Boduletes nagy nyomas ala fognak helyezni minket, csak remenykedek abban, hogy nem roppanunk ossze, mint az elmult evekben es megszakad, hogy kiesunk az elodontoben, muszaj bejutnunk, muszaj...
![Alllééé :vivo:](./images/smilies/vivo.gif)
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Ramioli írta:Remélem a bíráskodás korrekt lesz a meccsen, és nem fog lejteni a hazaiak fele mint amikor a barca ellen játszottak, csak 3 szabálytalan gólt lőttek , Kassait megkente Uli:-)) simán kinézem belőle azok után hogy megy a sittre -:-)) biztos ártatlan bárányka , adócsalás ez meg az:-))1 méteres les, amerikai focis elzárás, gól előtti szabálytalanság.. azt a Blt úgy megvették mint a sicc ! ott voltak a kapuban évek óta és ez miatt már frusztráltak voltak:-)![]()
Német focit fel kellett hozni a béka feneke alól :-)) Bl döntő előtt bejelentik hogy Göcze a Dortmundban folytatja :-) vajon miért:-) hogy megzavarja az ellenfelet... én már nem lepődöm meg semmin
![]()
mindent bevetnek ezek amit lehet , ezek semmitől nem riadnak vissza.. Mutatják a szépet kifele, közben meg a legnagyobb Arrogáns emberek irányítják a klubot ..
Egy hsz-ben ennyi marhaságot összehordani azért nem semmi
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
R.M.C.F írta: nem.
Nézegetem egy darabig ahogy a pultos totojázik a pult mögötti légüres térben perceken át a piámmal,poharammal...majd megunom,elveszem tőle,és bevágom a torokba......és annyit mondok: ezt igy játszák öcsi.......
a pultos meg elsírja magát,de hááááát...az a játék ha fogdosom,forgatom,nézegetem,odaadom a másik csaposnak kicsit.....
![]()
![]()
![]()
![Szemforgatós :roll:](./images/smilies/rolleyes.gif)
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
tehát ti is beálltok védekezni, aztán kontrából isztok párat
nem.
![Gülü :ozil:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
jó, inkább ne fogadjunkRealista24 írta:Dehogynem
hát kibaszott mély traumák évekig élnek még tudat alattJól összemixelted az elmúlt évek kieséseit
tehát ti is beálltok védekezni, aztán kontrából isztok párata taktika az, hogy amíg iván tolja a baromságait a stúdióban beállunk, aztán mehet a móka
![Kép](http://kepfeltoltes.hu/160607/ronaldo_www.kepfeltoltes.hu_.png)
![Kép](http://kepfeltoltes.hu/160607/brasil-bybukefal_www.kepfeltoltes.hu_.gif)
![Kép](http://kepfeltoltes.hu/160607/valentino_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)