Akkor az nem valami jóRealista24 írta:Nem tudtam elmenni. De biztos jó
![:/ :/](./images/smilies/confused.gif)
![Gyanús :shifty:](./images/smilies/shifty.gif)
Vald be, hogy azért nem mész mert én se megyek
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 29., kedd 19:30
Akkor az nem valami jóRealista24 írta:Nem tudtam elmenni. De biztos jó
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 29., kedd 19:27
Nem tudtam elmenni. De biztos jóGéci írta:Milyen a hangulat Münchenbe?Realista24 írta:Én csak egyet, jussunk be a döntőbe
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 29., kedd 19:27
Milyen a hangulat Münchenbe?Realista24 írta:Én csak egyet, jussunk be a döntőbe
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 29., kedd 19:22
Én csak egyet, jussunk be a döntőbemadridronie írta:2 dolgot kérnék a fúktól; egyrészt adjunk ki magunkból ma mindent, másrészt higgadtan, okosan focizzunk --> akkor meglesz a döntő, amit az elmúlt évek jogos buktái után lassan meg is érdemelnének már ezek a srácok!Jó megérzéseim vannak, Hala Madrid!
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 29., kedd 19:21
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 29., kedd 19:00
Én inkább fordítva mondanám. Jó lenne, ha a Bayern kihúzná kapott gól nélkül, de erre minimális esélyt látok. Ha mindenáron gólt akarnak rúgni, és kicsit a kelleténél jobban is kinyílnak, akkor a BBC büntetni fog. Mondjuk ha az elején találnak egy gólt Kroosék, és ezután sem állnak vissza tiken-takenezni, hanem direktebb támadásokat vezetnek, akkor rögtön megváltozik a helyzet. Nagyon kíváncsi leszek Guardiola taktikájára.VanillaSky írta:Rég nem érdekelt ennyire mérkőzés, mint a ma esti, bár a továbbjutásunkra még így is csak 40%-ot adnék az első meccs fényében is.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 29., kedd 18:55
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 29., kedd 18:15
Megelőztél.Ehhez még annyit,hogy ott nincs egy erős sevilla,vagy otthon kemény bilbaoval wgyszintű csapat,a dortmundon kívül,akik odahaza le is rendezték őket,(tudom,most jön az hogy de annak a meccsnek már nem volt tétje),míg nálunk e két csapaton kívül ott van még az atma,no meg a barca...és még mindig nem barmoltuk el,matematikailag semmiképpen...Mivel nincs ki ellen meginogniuk. Két Dortmund elleni meccs, ami gázos volt nekik, abból az egyiket elbukták. Igaz, hogy "tét nélküli" meccsen, de akkor is. Szerintem annyival jobbak, hogy jobban együtt van a társaság. A tavalyi sikerek nagyon összekovácsolták őket. Viszont nálunk több ember van, aki eldöntheti a meccset. BBC bármelyik tagja képes rá,
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 29., kedd 17:46
Mivel nincs ki ellen meginogniuk. Két Dortmund elleni meccs, ami gázos volt nekik, abból az egyiket elbukták. Igaz, hogy "tét nélküli" meccsen, de akkor is. Szerintem annyival jobbak, hogy jobban együtt van a társaság. A tavalyi sikerek nagyon összekovácsolták őket. Viszont nálunk több ember van, aki eldöntheti a meccset. BBC bármelyik tagja képes rá, nálunk leginkább Robben és Müller szokták bevállalni ezt a szerepet. Kíváncsi leszek. De lassan telik az a kurva időMatt009 írta:Maximum azt a hőstettet hajtották végre, hogy nem voltak olyan megingásaik, mint nekünk. Saját magunk sara, hogy elbarmoltuk a bajnokságot.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 29., kedd 17:37
Maximum azt a hőstettet hajtották végre, hogy nem voltak olyan megingásaik, mint nekünk. Saját magunk sara, hogy elbarmoltuk a bajnokságot.morientes írta:Ne kezd már matt...Ők milyen hőstettet hajtottak végre idén,amitől olyan bivalyerősek lennének?Megnyerték a bundást mert már egy épkézláb focistát nem hagytak meg egy csapatnál sem,kivéve talán Reust,meg Lewandowskit....esetleg,na jó,még Draxlert...aztán a BL csoport,nem mondanám hogy hűde kihívásra késztette őket...nálunk meg csak volt azért egy juve,meg egy otthon erős galata...aztán a rogyadozó manchester...hát ez sem veretes.Szóval....mit mondott a papagáj a macska szájába...???De ha még igaz is, hogy ez a BM sokkal gyengébb, mint a tavalyi, még mindig erősebbnek tűnik nálunk, mivel még mi sem nagyon bizonyítottuk, hogy bivalyerősek lennénk. Itt az alakalom.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 29., kedd 17:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 29., kedd 17:32
Ne kezd már matt...Ők milyen hőstettet hajtottak végre idén,amitől olyan bivalyerősek lennének?Megnyerték a bundást mert már egy épkézláb focistát nem hagytak meg egy csapatnál sem,kivéve talán Reust,meg Lewandowskit....esetleg,na jó,még Draxlert...aztán a BL csoport,nem mondanám hogy hűde kihívásra késztette őket...nálunk meg csak volt azért egy juve,meg egy otthon erős galata...aztán a rogyadozó manchester...hát ez sem veretes.Szóval....mit mondott a papagáj a macska szájába...???De ha még igaz is, hogy ez a BM sokkal gyengébb, mint a tavalyi, még mindig erősebbnek tűnik nálunk, mivel még mi sem nagyon bizonyítottuk, hogy bivalyerősek lennénk. Itt az alakalom.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. április 29., kedd 17:29
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 29., kedd 17:22
Egyfelől jogos amit írsz, Higuval Özillel, Khedirával pariban voltunk... Csak itt ezek a játékosok baromira le vannak nézve. Az idei csapatunk szerintem semmivel sem erősebb netto játékerőben, mint a 2012-es, annyi a különbség talán, hogy jobb lett a helyzetkihasználásunk. De nem alakítunk ki több helyzetet, nem stabilabb a védelmünk. Az más kérdés, hogy annak a csapatnak az volt a csúcs, a mostani még nincs a képességei csúcsán.DavieS írta:én továbbra se aggódok oly' nagyon, ha képesek voltunk higuaínokkal, özilekkel, khedirákkal partiban lenni a németekkel, akkor ezzel a mostani kerettel kitudjuk használni az előnyünk, a semmivel se jobb - csak jobban hypeolt - bőrgatyásokkal szemben.
a dortmund elleni meccsből nem lehet és nem is kell kiindulni, 3-0-ás odavágó tán nehéz koncentrálni, főleg ha az ellen ekkora mákkal lő 2 gólt..
Na ez az. Én meg fordítva érzem. Az egész full szubjektív. De ma este kiderül, remélem, nem nekem van igazam.Egyszerűen csak minket jobbnak érzem most.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 29., kedd 17:07
Úgy is van.A hibafaktort mindenkiben,és minden féle összeállításban meg lehet találni.Mindig mondom hogy ez nem a fifa.A számítógépen nincsen mentális faktor.Ha minket agyonnyom a tét,őket mégjobban...hisz mindenki őket várta az elejére,egész évben.Ez a Pep féle bayern nekem amúgy is egy csalódás,színtelen-szagtalan,még a dinamika is kiveszett belőlük...a tavalyitól jobban félnék...én továbbra se aggódok oly' nagyon, ha képesek voltunk higuaínokkal, özilekkel, khedirákkal partiban lenni a németekkel, akkor ezzel a mostani kerettel kitudjuk használni az előnyünk, a semmivel se jobb - csak jobban hypeolt - bőrgatyásokkal szemben.
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. április 29., kedd 17:00
Vagy mind a 4 rúg egyet-egyet!CS0ki írta:Hát én kezdek aggódni...Annyiszor estünk már pofára, és hiába tűnik jónak ez az eredmény az első meccsen, még mindig a bayern tartom esélyesebbnek a továbbjutásra. De jó lenne, ha végre egyszer 3 helyzetből lőnénk két gólt kivételesen, nem csesznénk el mindent sorban...Nem ártana, ha végre passzolgatnának is a támadóink, mondjuk talán ez a hármas szokott is egymásnak.Elég sok lehetőséget csesztünk el önzőséggel.
De most CR jön, Bale eldöntötte a kupadöntőt, Benzema az odavágót, most CR gólja következik!Vagy Modric betsz egyet távolról a 100. meccsen...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 29., kedd 16:56
Én most kivételesen nem. Egy bárszás közhellyel élve ezt a párharcot már csak elveszíteni lehet. Ha nagyon nekünk esnek akkor biztos lesznek helyzeteink, talán még több is mint 3. Ha meg jön a szokásos tutujgatás akkor már csak akkor kapunk gólt ha a védelem nagyon kihagy. Első meccsen jól lehozták Ramosék, én reménykedem, hogy ma is megközelítik ezt a szintet, tényleg az utóbbi 12 év legfontosabb párharcát vívjuk, ez tiszta dolog, nagy lehetőség áll előttünk amit egyszerűen nem baszhatunk el. Vagy továbbmegyünk vagy magunkat verjük meg, ez a helyzet jelenleg.Hát én kezdek aggódni
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. április 29., kedd 16:52
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 29., kedd 16:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 29., kedd 16:32
vagy ha letolt nacival megy az ellen..de mi nem fogunk..jó lesz ezCsabi írta:én nem érzem hogy ez a müntyen annyira nagyon nagyon jó, világverő csapat lenne (a tavalyi jobb volt). a mu ellen is mit szenvedtek, és csak akkor tudtak győzni amikor vérszemet kaptak. most nem szabad ezt hagyni nekik.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem