Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 29., kedd 19:30

Realista24 írta:Nem tudtam elmenni. De biztos jó
Akkor az nem valami jó :/ . Amúgy a képekből itélve biztos jó kemény lesz :shifty:
Vald be, hogy azért nem mész mert én se megyek :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 29., kedd 19:27

Géci írta:
Realista24 írta:Én csak egyet, jussunk be a döntőbe
Milyen a hangulat Münchenbe? :p
Nem tudtam elmenni. De biztos jó :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 29., kedd 19:27

Realista24 írta:Én csak egyet, jussunk be a döntőbe
Milyen a hangulat Münchenbe? :p

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 29., kedd 19:22

madridronie írta:2 dolgot kérnék a fúktól; egyrészt adjunk ki magunkból ma mindent, másrészt higgadtan, okosan focizzunk --> akkor meglesz a döntő, amit az elmúlt évek jogos buktái után lassan meg is érdemelnének már ezek a srácok! B-) Jó megérzéseim vannak, Hala Madrid! :lilasalas: :cheers: :lilasalas:
Én csak egyet, jussunk be a döntőbe :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 29., kedd 19:21

2 dolgot kérnék a fúktól; egyrészt adjunk ki magunkból ma mindent, másrészt higgadtan, okosan focizzunk --> akkor meglesz a döntő, amit az elmúlt évek jogos buktái után lassan meg is érdemelnének már ezek a srácok! B-) Jó megérzéseim vannak, Hala Madrid! :lilasalas: :cheers: :lilasalas:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 29., kedd 19:00

VanillaSky írta:Rég nem érdekelt ennyire mérkőzés, mint a ma esti, bár a továbbjutásunkra még így is csak 40%-ot adnék az első meccs fényében is.
Én inkább fordítva mondanám. Jó lenne, ha a Bayern kihúzná kapott gól nélkül, de erre minimális esélyt látok. Ha mindenáron gólt akarnak rúgni, és kicsit a kelleténél jobban is kinyílnak, akkor a BBC büntetni fog. Mondjuk ha az elején találnak egy gólt Kroosék, és ezután sem állnak vissza tiken-takenezni, hanem direktebb támadásokat vezetnek, akkor rögtön megváltozik a helyzet. Nagyon kíváncsi leszek Guardiola taktikájára.

Jó meccs lesz, az biztos, alig várom már. :iszunk:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 29., kedd 18:55

Kezd elojonni a meccs elotti para, hogy megint a donto kuszoben fogunk elhasalni. :shutup:

Legyen mar reszunk oromben, mutassak meg!!!!! :vivo:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 29., kedd 18:15

Mivel nincs ki ellen meginogniuk. Két Dortmund elleni meccs, ami gázos volt nekik, abból az egyiket elbukták. Igaz, hogy "tét nélküli" meccsen, de akkor is. Szerintem annyival jobbak, hogy jobban együtt van a társaság. A tavalyi sikerek nagyon összekovácsolták őket. Viszont nálunk több ember van, aki eldöntheti a meccset. BBC bármelyik tagja képes rá, 
Megelőztél.Ehhez még annyit,hogy ott nincs egy erős sevilla,vagy otthon kemény bilbaoval wgyszintű csapat,a dortmundon kívül,akik odahaza le is rendezték őket,(tudom,most jön az hogy de annak a meccsnek már nem volt tétje),míg nálunk e két csapaton kívül ott van még az atma,no meg a barca...és még mindig nem barmoltuk el,matematikailag semmiképpen...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 29., kedd 17:46

Matt009 írta:Maximum azt a hőstettet hajtották végre, hogy nem voltak olyan megingásaik, mint nekünk. Saját magunk sara, hogy elbarmoltuk a bajnokságot.
Mivel nincs ki ellen meginogniuk. Két Dortmund elleni meccs, ami gázos volt nekik, abból az egyiket elbukták. Igaz, hogy "tét nélküli" meccsen, de akkor is. Szerintem annyival jobbak, hogy jobban együtt van a társaság. A tavalyi sikerek nagyon összekovácsolták őket. Viszont nálunk több ember van, aki eldöntheti a meccset. BBC bármelyik tagja képes rá, nálunk leginkább Robben és Müller szokták bevállalni ezt a szerepet. Kíváncsi leszek. De lassan telik az a kurva idő :vivo:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 29., kedd 17:37

morientes írta:
De ha még igaz is, hogy ez a BM sokkal gyengébb, mint a tavalyi, még mindig erősebbnek tűnik nálunk, mivel még mi sem nagyon bizonyítottuk, hogy bivalyerősek lennénk. Itt az alakalom.
Ne kezd már matt...Ők milyen hőstettet hajtottak végre idén,amitől olyan bivalyerősek lennének?Megnyerték a bundást mert már egy épkézláb focistát nem hagytak meg egy csapatnál sem,kivéve talán Reust,meg Lewandowskit....esetleg,na jó,még Draxlert...aztán a BL csoport,nem mondanám hogy hűde kihívásra késztette őket...nálunk meg csak volt azért egy juve,meg egy otthon erős galata...aztán a rogyadozó manchester...hát ez sem veretes.Szóval....mit mondott a papagáj a macska szájába...??? :D
Maximum azt a hőstettet hajtották végre, hogy nem voltak olyan megingásaik, mint nekünk. Saját magunk sara, hogy elbarmoltuk a bajnokságot.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 29., kedd 17:34

Én ma az aranylabdás formát egyértelműen Hegyi Ivántól várom. :D

Szerintem már tegnap beállította a haját, gyakorolta a görnyedt testtartását és ma olyan Real szapulásban és Bayern felszopásban lesz részünk, hogy évekig emlegetve lesz. Az est fénypontja várhatóan az lesz amikor egy Bayern-Real meccsen szóba kerül a Barcelona. :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 29., kedd 17:32

De ha még igaz is, hogy ez a BM sokkal gyengébb, mint a tavalyi, még mindig erősebbnek tűnik nálunk, mivel még mi sem nagyon bizonyítottuk, hogy bivalyerősek lennénk. Itt az alakalom.
Ne kezd már matt...Ők milyen hőstettet hajtottak végre idén,amitől olyan bivalyerősek lennének?Megnyerték a bundást mert már egy épkézláb focistát nem hagytak meg egy csapatnál sem,kivéve talán Reust,meg Lewandowskit....esetleg,na jó,még Draxlert...aztán a BL csoport,nem mondanám hogy hűde kihívásra késztette őket...nálunk meg csak volt azért egy juve,meg egy otthon erős galata...aztán a rogyadozó manchester...hát ez sem veretes.Szóval....mit mondott a papagáj a macska szájába...??? :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. április 29., kedd 17:29

Rég nem érdekelt ennyire mérkőzés, mint a ma esti, bár a továbbjutásunkra még így is csak 40%-ot adnék az első meccs fényében is.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 29., kedd 17:22

DavieS írta:én továbbra se aggódok oly' nagyon, ha képesek voltunk higuaínokkal, özilekkel, khedirákkal partiban lenni a németekkel, akkor ezzel a mostani kerettel kitudjuk használni az előnyünk, a semmivel se jobb - csak jobban hypeolt - bőrgatyásokkal szemben.

a dortmund elleni meccsből nem lehet és nem is kell kiindulni, 3-0-ás odavágó tán nehéz koncentrálni, főleg ha az ellen ekkora mákkal lő 2 gólt..
Egyfelől jogos amit írsz, Higuval Özillel, Khedirával pariban voltunk... Csak itt ezek a játékosok baromira le vannak nézve. Az idei csapatunk szerintem semmivel sem erősebb netto játékerőben, mint a 2012-es, annyi a különbség talán, hogy jobb lett a helyzetkihasználásunk. De nem alakítunk ki több helyzetet, nem stabilabb a védelmünk. Az más kérdés, hogy annak a csapatnak az volt a csúcs, a mostani még nincs a képességei csúcsán.

A BM viszont jobb jelenleg, mint a 2 évvel ezelőtti. Sokkal minőségibb a keret, mentálisan is erősebbek, és ezek már elhiszik magukról, hogy át tudnak gázolni mindenkin. A 2 évvel ezelőtti csapat nem.

Ha mi jobbak lennénk, ők meg nem jobbak a 2 évvel korábbi viszonyokhoz képest, akkor simának kellene lennie a párharcnak, mert 2 éve jobbak voltunk, és a különbségnek csak nőtt volna azóta... Nyilván nem ez a helyzet. A helyzet körülbelül a 2 évvel ezelőtti fordítottja. Akkor mi voltunk a jobbak és az esélyesebbek, most a BM az. A két csapat közötti különbség kb. ugyanannyi, csak most a BM javára. Ha ők kivertek minket, akkor mi is ki tudjuk verni őket. Ez nem is kérdés. De én osztom CS0ki aggodalmát, sok volt a pofára esés az utóbbi időben, és könnyen pofára eshetünk ma is. Az a csapat fog továbbmenni, aki az első gólt rúgja. Remélhetőleg mi leszünk azok.
Egyszerűen csak minket jobbnak érzem most.
Na ez az. Én meg fordítva érzem. Az egész full szubjektív. De ma este kiderül, remélem, nem nekem van igazam.

Kicsit azt érzem, hogy maga a tény, miszerint a BM tavaly látványosan erős volt, most meg nem olyan látványosan erősek (szerintem nem gyengébbek, mint tavaly, csak mást játszanak), becsap pár embert, és mivel gyengének akarják látni a BM-et, ezért gyengének is látják.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 29., kedd 17:07

én továbbra se aggódok oly' nagyon, ha képesek voltunk higuaínokkal, özilekkel, khedirákkal partiban lenni a németekkel, akkor ezzel a mostani kerettel kitudjuk használni az előnyünk, a semmivel se jobb - csak jobban hypeolt - bőrgatyásokkal szemben.
Úgy is van.A hibafaktort mindenkiben,és minden féle összeállításban meg lehet találni.Mindig mondom hogy ez nem a fifa.A számítógépen nincsen mentális faktor.Ha minket agyonnyom a tét,őket mégjobban...hisz mindenki őket várta az elejére,egész évben.Ez a Pep féle bayern nekem amúgy is egy csalódás,színtelen-szagtalan,még a dinamika is kiveszett belőlük...a tavalyitól jobban félnék...
Persze majd jönnek hogy nem kellene őket lenéznem...nézi a franc.Egyszerűen csak minket jobbnak érzem most.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. április 29., kedd 17:00

CS0ki írta:Hát én kezdek aggódni...Annyiszor estünk már pofára, és hiába tűnik jónak ez az eredmény az első meccsen, még mindig a bayern tartom esélyesebbnek a továbbjutásra. De jó lenne, ha végre egyszer 3 helyzetből lőnénk két gólt kivételesen, nem csesznénk el mindent sorban...Nem ártana, ha végre passzolgatnának is a támadóink, mondjuk talán ez a hármas szokott is egymásnak. :hmmm: Elég sok lehetőséget csesztünk el önzőséggel.
De most CR jön, Bale eldöntötte a kupadöntőt, Benzema az odavágót, most CR gólja következik! :roll: Vagy Modric betsz egyet távolról a 100. meccsen...
Vagy mind a 4 rúg egyet-egyet! :lol: :luck:

Én teljesen rá vagyok hangolódva. Tiszta ideg vagyok már most. Baromira tovább kéne menni. :)

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 29., kedd 16:56

Hát én kezdek aggódni
Én most kivételesen nem. Egy bárszás közhellyel élve ezt a párharcot már csak elveszíteni lehet. Ha nagyon nekünk esnek akkor biztos lesznek helyzeteink, talán még több is mint 3. Ha meg jön a szokásos tutujgatás akkor már csak akkor kapunk gólt ha a védelem nagyon kihagy. Első meccsen jól lehozták Ramosék, én reménykedem, hogy ma is megközelítik ezt a szintet, tényleg az utóbbi 12 év legfontosabb párharcát vívjuk, ez tiszta dolog, nagy lehetőség áll előttünk amit egyszerűen nem baszhatunk el. Vagy továbbmegyünk vagy magunkat verjük meg, ez a helyzet jelenleg.

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. április 29., kedd 16:52

én továbbra se aggódok oly' nagyon, ha képesek voltunk higuaínokkal, özilekkel, khedirákkal partiban lenni a németekkel, akkor ezzel a mostani kerettel kitudjuk használni az előnyünk, a semmivel se jobb - csak jobban hypeolt - bőrgatyásokkal szemben.

a dortmund elleni meccsből nem lehet és nem is kell kiindulni, 3-0-ás odavágó tán nehéz koncentrálni, főleg ha az ellen ekkora mákkal lő 2 gólt..
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 29., kedd 16:45

Hát én kezdek aggódni...Annyiszor estünk már pofára, és hiába tűnik jónak ez az eredmény az első meccsen, még mindig a bayern tartom esélyesebbnek a továbbjutásra. De jó lenne, ha végre egyszer 3 helyzetből lőnénk két gólt kivételesen, nem csesznénk el mindent sorban...Nem ártana, ha végre passzolgatnának is a támadóink, mondjuk talán ez a hármas szokott is egymásnak. :hmmm: Elég sok lehetőséget csesztünk el önzőséggel.
De most CR jön, Bale eldöntötte a kupadöntőt, Benzema az odavágót, most CR gólja következik! :roll: Vagy Modric betsz egyet távolról a 100. meccsen...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 29., kedd 16:32

Csabi írta:én nem érzem hogy ez a müntyen annyira nagyon nagyon jó, világverő csapat lenne (a tavalyi jobb volt). a mu ellen is mit szenvedtek, és csak akkor tudtak győzni amikor vérszemet kaptak. most nem szabad ezt hagyni nekik.
vagy ha letolt nacival megy az ellen..de mi nem fogunk..jó lesz ez
Nem illik.

Vissza: