Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
REAL: Casillas – Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrão – Modrić, Xabi Alonso, Di María – Bale, Benzema, Ronaldo.
- Galacticos
alapból egyetértenék veled.morientes írta:Csakhogy ez nem így működik...hogy "már megérdemelnék..." Hanem küzdeni,hajtani,futballozni,oszt onnantól le van szarva a szerencse.
de mou első évében az a bl elődöntő a miénk volt. úgy ment minden ahogy mi akartuk. kaptak ajándékba fél óra emberelőnyt és kivették az akkori kulcsfiguránkat, a visszavágón meg nem hagyták hogy előnybe kerüljünk.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az a baj, hogy már annyira pörgök, hogy nem akarok holnap úgy felkelni, hogy bass*a meg már megint. NEM! Már olyan zenét hallgatok ami még inkább felpörget, himnusz stb. Eddig is reménykedtem és bíztam a csapatban, de most tényleg olyan közel vagyunk, hogy ezt csak mi szúrhatjuk el. De én hiszek a sorsban, miszerint véletlenek nem történnek, most a nagy számok alapján nekünk kell ott lennünk és ezt tudja jól Fortuna is.Géci írta:Én is úgy vagyok vele, hogy ha döntőzünk nincs az az isten, hogy ne mi nyerjünk. Egyszerűen annyira akrja már a csapat, hogy törött lábbal is végigfociznák kb... Egy biztos! Ma példát veszek hehe-ről és beszörpözök a haverokkal, ha kikapunk, ha nyerünk. A másik, hogy ha nem nyerünk holnap nem leszek jó kedvembe!!!
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Csakhogy ez nem így működik...hogy "már megérdemelnék..." Hanem küzdeni,hajtani,futballozni,oszt onnantól le van szarva a szerencse.döntő, amit az elmúlt évek jogos buktái után lassan meg is érdemelnének már ezek a srácok! B-)
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
A Bayern München hivatalos kezdőcsapata:
Neuer, Alaba, Dante, Boateng, Schweinsteiger, Kroos, Lahm, Müller, Robben, Ribéry, Mandzukić.
A Bayern München cserejátékosai:
Raeder, van Buyten, Martínez, Rafinha, Pizarro, Götze, Hojbjerg
Neuer, Alaba, Dante, Boateng, Schweinsteiger, Kroos, Lahm, Müller, Robben, Ribéry, Mandzukić.
A Bayern München cserejátékosai:
Raeder, van Buyten, Martínez, Rafinha, Pizarro, Götze, Hojbjerg
- Galacticos
tavaly is bizakodó voltam, de most tényleg mi vagyunk jobb helyzetben.
látva a kezdőjüket ezek az első perctől nekünk fognak esni, itt nem csak adogatás lesz, úgy fogják nyomni mint tavaly. az előnyünk elég kell hogy legyen, és ha így kitámadnak akkor a bbc-nek remélem bőven lesz esélye.
most már kurvára meg kell lennie.
látva a kezdőjüket ezek az első perctől nekünk fognak esni, itt nem csak adogatás lesz, úgy fogják nyomni mint tavaly. az előnyünk elég kell hogy legyen, és ha így kitámadnak akkor a bbc-nek remélem bőven lesz esélye.
most már kurvára meg kell lennie.
-
Én is úgy vagyok vele, hogy ha döntőzünk nincs az az isten, hogy ne mi nyerjünk. Egyszerűen annyira akrja már a csapat, hogy törött lábbal is végigfociznák kb... Egy biztos! Ma példát veszek hehe-ről és beszörpözök a haverokkal, ha kikapunk, ha nyerünk. A másik, hogy ha nem nyerünk holnap nem leszek jó kedvembe!!!BBeno írta:nagyon bizakodó vagyok, de sajnos eddig mindig valami miatt cserben hagyott az aktuális csapat. rossz visszemlékezni hogy anno kezdtük úgy favoritként a fogadóirodák szerint a BL-t hogy gagot, heinzet stb-t a sorainkban tudtuk és ez a keret fényévekkel erősebb és idén meglehet. 1 meccs és miénk a BL ez biztos. ha ezt a Bayernt ütjük ma akkor nincs az a Chelsea amelyik az utunkba áll. múltkori bayern-real BL elődöntőben is az lett volna az utolsó lépcsőfok, annak a chelseanek nem lett volna esélye. most visszaadhat valamit a sors. HALA
nagyon bizakodó vagyok, de sajnos eddig mindig valami miatt cserben hagyott az aktuális csapat. rossz visszemlékezni hogy anno kezdtük úgy favoritként a fogadóirodák szerint a BL-t hogy gagot, heinzet stb-t a sorainkban tudtuk és ez a keret fényévekkel erősebb és idén meglehet. 1 meccs és miénk a BL ez biztos. ha ezt a Bayernt ütjük ma akkor nincs az a Chelsea amelyik az utunkba áll. múltkori bayern-real BL elődöntőben is az lett volna az utolsó lépcsőfok, annak a chelseanek nem lett volna esélye. most visszaadhat valamit a sors. HALA
-
Akkor az nem valami jó . Amúgy a képekből itélve biztos jó kemény leszRealista24 írta:Nem tudtam elmenni. De biztos jó
Vald be, hogy azért nem mész mert én se megyek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem tudtam elmenni. De biztos jóGéci írta:Milyen a hangulat Münchenbe?Realista24 írta:Én csak egyet, jussunk be a döntőbe
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Milyen a hangulat Münchenbe?Realista24 írta:Én csak egyet, jussunk be a döntőbe
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én csak egyet, jussunk be a döntőbemadridronie írta:2 dolgot kérnék a fúktól; egyrészt adjunk ki magunkból ma mindent, másrészt higgadtan, okosan focizzunk --> akkor meglesz a döntő, amit az elmúlt évek jogos buktái után lassan meg is érdemelnének már ezek a srácok! Jó megérzéseim vannak, Hala Madrid!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
2 dolgot kérnék a fúktól; egyrészt adjunk ki magunkból ma mindent, másrészt higgadtan, okosan focizzunk --> akkor meglesz a döntő, amit az elmúlt évek jogos buktái után lassan meg is érdemelnének már ezek a srácok! Jó megérzéseim vannak, Hala Madrid!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Én inkább fordítva mondanám. Jó lenne, ha a Bayern kihúzná kapott gól nélkül, de erre minimális esélyt látok. Ha mindenáron gólt akarnak rúgni, és kicsit a kelleténél jobban is kinyílnak, akkor a BBC büntetni fog. Mondjuk ha az elején találnak egy gólt Kroosék, és ezután sem állnak vissza tiken-takenezni, hanem direktebb támadásokat vezetnek, akkor rögtön megváltozik a helyzet. Nagyon kíváncsi leszek Guardiola taktikájára.VanillaSky írta:Rég nem érdekelt ennyire mérkőzés, mint a ma esti, bár a továbbjutásunkra még így is csak 40%-ot adnék az első meccs fényében is.
Jó meccs lesz, az biztos, alig várom már.
Kezd elojonni a meccs elotti para, hogy megint a donto kuszoben fogunk elhasalni.
Legyen mar reszunk oromben, mutassak meg!!!!!
Legyen mar reszunk oromben, mutassak meg!!!!!
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- morientes
Megelőztél.Ehhez még annyit,hogy ott nincs egy erős sevilla,vagy otthon kemény bilbaoval wgyszintű csapat,a dortmundon kívül,akik odahaza le is rendezték őket,(tudom,most jön az hogy de annak a meccsnek már nem volt tétje),míg nálunk e két csapaton kívül ott van még az atma,no meg a barca...és még mindig nem barmoltuk el,matematikailag semmiképpen...Mivel nincs ki ellen meginogniuk. Két Dortmund elleni meccs, ami gázos volt nekik, abból az egyiket elbukták. Igaz, hogy "tét nélküli" meccsen, de akkor is. Szerintem annyival jobbak, hogy jobban együtt van a társaság. A tavalyi sikerek nagyon összekovácsolták őket. Viszont nálunk több ember van, aki eldöntheti a meccset. BBC bármelyik tagja képes rá,
LEGIO PATRIA NOSTRA
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mivel nincs ki ellen meginogniuk. Két Dortmund elleni meccs, ami gázos volt nekik, abból az egyiket elbukták. Igaz, hogy "tét nélküli" meccsen, de akkor is. Szerintem annyival jobbak, hogy jobban együtt van a társaság. A tavalyi sikerek nagyon összekovácsolták őket. Viszont nálunk több ember van, aki eldöntheti a meccset. BBC bármelyik tagja képes rá, nálunk leginkább Robben és Müller szokták bevállalni ezt a szerepet. Kíváncsi leszek. De lassan telik az a kurva időMatt009 írta:Maximum azt a hőstettet hajtották végre, hogy nem voltak olyan megingásaik, mint nekünk. Saját magunk sara, hogy elbarmoltuk a bajnokságot.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Maximum azt a hőstettet hajtották végre, hogy nem voltak olyan megingásaik, mint nekünk. Saját magunk sara, hogy elbarmoltuk a bajnokságot.morientes írta:Ne kezd már matt...Ők milyen hőstettet hajtottak végre idén,amitől olyan bivalyerősek lennének?Megnyerték a bundást mert már egy épkézláb focistát nem hagytak meg egy csapatnál sem,kivéve talán Reust,meg Lewandowskit....esetleg,na jó,még Draxlert...aztán a BL csoport,nem mondanám hogy hűde kihívásra késztette őket...nálunk meg csak volt azért egy juve,meg egy otthon erős galata...aztán a rogyadozó manchester...hát ez sem veretes.Szóval....mit mondott a papagáj a macska szájába...???De ha még igaz is, hogy ez a BM sokkal gyengébb, mint a tavalyi, még mindig erősebbnek tűnik nálunk, mivel még mi sem nagyon bizonyítottuk, hogy bivalyerősek lennénk. Itt az alakalom.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én ma az aranylabdás formát egyértelműen Hegyi Ivántól várom.
Szerintem már tegnap beállította a haját, gyakorolta a görnyedt testtartását és ma olyan Real szapulásban és Bayern felszopásban lesz részünk, hogy évekig emlegetve lesz. Az est fénypontja várhatóan az lesz amikor egy Bayern-Real meccsen szóba kerül a Barcelona.
Szerintem már tegnap beállította a haját, gyakorolta a görnyedt testtartását és ma olyan Real szapulásban és Bayern felszopásban lesz részünk, hogy évekig emlegetve lesz. Az est fénypontja várhatóan az lesz amikor egy Bayern-Real meccsen szóba kerül a Barcelona.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- morientes
Ne kezd már matt...Ők milyen hőstettet hajtottak végre idén,amitől olyan bivalyerősek lennének?Megnyerték a bundást mert már egy épkézláb focistát nem hagytak meg egy csapatnál sem,kivéve talán Reust,meg Lewandowskit....esetleg,na jó,még Draxlert...aztán a BL csoport,nem mondanám hogy hűde kihívásra késztette őket...nálunk meg csak volt azért egy juve,meg egy otthon erős galata...aztán a rogyadozó manchester...hát ez sem veretes.Szóval....mit mondott a papagáj a macska szájába...???De ha még igaz is, hogy ez a BM sokkal gyengébb, mint a tavalyi, még mindig erősebbnek tűnik nálunk, mivel még mi sem nagyon bizonyítottuk, hogy bivalyerősek lennénk. Itt az alakalom.
LEGIO PATRIA NOSTRA