Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 29., kedd 19:43

REAL: Casillas – Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrão – Modrić, Xabi Alonso, Di María – Bale, Benzema, Ronaldo.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. április 29., kedd 19:38

morientes írta:Csakhogy ez nem így működik...hogy "már megérdemelnék..." Hanem küzdeni,hajtani,futballozni,oszt onnantól le van szarva a szerencse.
alapból egyetértenék veled.
de mou első évében az a bl elődöntő a miénk volt. úgy ment minden ahogy mi akartuk. kaptak ajándékba fél óra emberelőnyt és kivették az akkori kulcsfiguránkat, a visszavágón meg nem hagyták hogy előnybe kerüljünk.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 29., kedd 19:38

Géci írta:Én is úgy vagyok vele, hogy ha döntőzünk nincs az az isten, hogy ne mi nyerjünk. Egyszerűen annyira akrja már a csapat, hogy törött lábbal is végigfociznák kb... Egy biztos! Ma példát veszek hehe-ről és beszörpözök a haverokkal, ha kikapunk, ha nyerünk. A másik, hogy ha nem nyerünk holnap nem leszek jó kedvembe!!!
Az a baj, hogy már annyira pörgök, hogy nem akarok holnap úgy felkelni, hogy bass*a meg már megint. NEM! Már olyan zenét hallgatok ami még inkább felpörget, himnusz stb. Eddig is reménykedtem és bíztam a csapatban, de most tényleg olyan közel vagyunk, hogy ezt csak mi szúrhatjuk el. De én hiszek a sorsban, miszerint véletlenek nem történnek, most a nagy számok alapján nekünk kell ott lennünk és ezt tudja jól Fortuna is. :lilasalas:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 29., kedd 19:37

döntő, amit az elmúlt évek jogos buktái után lassan meg is érdemelnének már ezek a srácok! B-)
Csakhogy ez nem így működik...hogy "már megérdemelnék..." Hanem küzdeni,hajtani,futballozni,oszt onnantól le van szarva a szerencse.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 29., kedd 19:35

A Bayern München hivatalos kezdőcsapata:
Neuer, Alaba, Dante, Boateng, Schweinsteiger, Kroos, Lahm, Müller, Robben, Ribéry, Mandzukić.
A Bayern München cserejátékosai:
Raeder, van Buyten, Martínez, Rafinha, Pizarro, Götze, Hojbjerg

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. április 29., kedd 19:35

tavaly is bizakodó voltam, de most tényleg mi vagyunk jobb helyzetben.
látva a kezdőjüket ezek az első perctől nekünk fognak esni, itt nem csak adogatás lesz, úgy fogják nyomni mint tavaly. az előnyünk elég kell hogy legyen, és ha így kitámadnak akkor a bbc-nek remélem bőven lesz esélye.

most már kurvára meg kell lennie. :lilasalas: :iszunk:

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 29., kedd 19:34

BBeno írta:nagyon bizakodó vagyok, de sajnos eddig mindig valami miatt cserben hagyott az aktuális csapat. rossz visszemlékezni hogy anno kezdtük úgy favoritként a fogadóirodák szerint a BL-t hogy gagot, heinzet stb-t a sorainkban tudtuk és ez a keret fényévekkel erősebb és idén meglehet. 1 meccs és miénk a BL ez biztos. ha ezt a Bayernt ütjük ma akkor nincs az a Chelsea amelyik az utunkba áll. múltkori bayern-real BL elődöntőben is az lett volna az utolsó lépcsőfok, annak a chelseanek nem lett volna esélye. most visszaadhat valamit a sors. HALA
Én is úgy vagyok vele, hogy ha döntőzünk nincs az az isten, hogy ne mi nyerjünk. Egyszerűen annyira akrja már a csapat, hogy törött lábbal is végigfociznák kb... Egy biztos! Ma példát veszek hehe-ről és beszörpözök a haverokkal, ha kikapunk, ha nyerünk. A másik, hogy ha nem nyerünk holnap nem leszek jó kedvembe!!! :vivo:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. április 29., kedd 19:30

nagyon bizakodó vagyok, de sajnos eddig mindig valami miatt cserben hagyott az aktuális csapat. rossz visszemlékezni hogy anno kezdtük úgy favoritként a fogadóirodák szerint a BL-t hogy gagot, heinzet stb-t a sorainkban tudtuk és ez a keret fényévekkel erősebb és idén meglehet. 1 meccs és miénk a BL ez biztos. ha ezt a Bayernt ütjük ma akkor nincs az a Chelsea amelyik az utunkba áll. múltkori bayern-real BL elődöntőben is az lett volna az utolsó lépcsőfok, annak a chelseanek nem lett volna esélye. most visszaadhat valamit a sors. HALA
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 29., kedd 19:30

Realista24 írta:Nem tudtam elmenni. De biztos jó
Akkor az nem valami jó :/ . Amúgy a képekből itélve biztos jó kemény lesz :shifty:
Vald be, hogy azért nem mész mert én se megyek :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 29., kedd 19:27

Géci írta:
Realista24 írta:Én csak egyet, jussunk be a döntőbe
Milyen a hangulat Münchenbe? :p
Nem tudtam elmenni. De biztos jó :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 29., kedd 19:27

Realista24 írta:Én csak egyet, jussunk be a döntőbe
Milyen a hangulat Münchenbe? :p

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 29., kedd 19:22

madridronie írta:2 dolgot kérnék a fúktól; egyrészt adjunk ki magunkból ma mindent, másrészt higgadtan, okosan focizzunk --> akkor meglesz a döntő, amit az elmúlt évek jogos buktái után lassan meg is érdemelnének már ezek a srácok! B-) Jó megérzéseim vannak, Hala Madrid! :lilasalas: :cheers: :lilasalas:
Én csak egyet, jussunk be a döntőbe :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 29., kedd 19:21

2 dolgot kérnék a fúktól; egyrészt adjunk ki magunkból ma mindent, másrészt higgadtan, okosan focizzunk --> akkor meglesz a döntő, amit az elmúlt évek jogos buktái után lassan meg is érdemelnének már ezek a srácok! B-) Jó megérzéseim vannak, Hala Madrid! :lilasalas: :cheers: :lilasalas:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 29., kedd 19:00

VanillaSky írta:Rég nem érdekelt ennyire mérkőzés, mint a ma esti, bár a továbbjutásunkra még így is csak 40%-ot adnék az első meccs fényében is.
Én inkább fordítva mondanám. Jó lenne, ha a Bayern kihúzná kapott gól nélkül, de erre minimális esélyt látok. Ha mindenáron gólt akarnak rúgni, és kicsit a kelleténél jobban is kinyílnak, akkor a BBC büntetni fog. Mondjuk ha az elején találnak egy gólt Kroosék, és ezután sem állnak vissza tiken-takenezni, hanem direktebb támadásokat vezetnek, akkor rögtön megváltozik a helyzet. Nagyon kíváncsi leszek Guardiola taktikájára.

Jó meccs lesz, az biztos, alig várom már. :iszunk:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 29., kedd 18:55

Kezd elojonni a meccs elotti para, hogy megint a donto kuszoben fogunk elhasalni. :shutup:

Legyen mar reszunk oromben, mutassak meg!!!!! :vivo:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 29., kedd 18:15

Mivel nincs ki ellen meginogniuk. Két Dortmund elleni meccs, ami gázos volt nekik, abból az egyiket elbukták. Igaz, hogy "tét nélküli" meccsen, de akkor is. Szerintem annyival jobbak, hogy jobban együtt van a társaság. A tavalyi sikerek nagyon összekovácsolták őket. Viszont nálunk több ember van, aki eldöntheti a meccset. BBC bármelyik tagja képes rá, 
Megelőztél.Ehhez még annyit,hogy ott nincs egy erős sevilla,vagy otthon kemény bilbaoval wgyszintű csapat,a dortmundon kívül,akik odahaza le is rendezték őket,(tudom,most jön az hogy de annak a meccsnek már nem volt tétje),míg nálunk e két csapaton kívül ott van még az atma,no meg a barca...és még mindig nem barmoltuk el,matematikailag semmiképpen...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 29., kedd 17:46

Matt009 írta:Maximum azt a hőstettet hajtották végre, hogy nem voltak olyan megingásaik, mint nekünk. Saját magunk sara, hogy elbarmoltuk a bajnokságot.
Mivel nincs ki ellen meginogniuk. Két Dortmund elleni meccs, ami gázos volt nekik, abból az egyiket elbukták. Igaz, hogy "tét nélküli" meccsen, de akkor is. Szerintem annyival jobbak, hogy jobban együtt van a társaság. A tavalyi sikerek nagyon összekovácsolták őket. Viszont nálunk több ember van, aki eldöntheti a meccset. BBC bármelyik tagja képes rá, nálunk leginkább Robben és Müller szokták bevállalni ezt a szerepet. Kíváncsi leszek. De lassan telik az a kurva idő :vivo:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 29., kedd 17:37

morientes írta:
De ha még igaz is, hogy ez a BM sokkal gyengébb, mint a tavalyi, még mindig erősebbnek tűnik nálunk, mivel még mi sem nagyon bizonyítottuk, hogy bivalyerősek lennénk. Itt az alakalom.
Ne kezd már matt...Ők milyen hőstettet hajtottak végre idén,amitől olyan bivalyerősek lennének?Megnyerték a bundást mert már egy épkézláb focistát nem hagytak meg egy csapatnál sem,kivéve talán Reust,meg Lewandowskit....esetleg,na jó,még Draxlert...aztán a BL csoport,nem mondanám hogy hűde kihívásra késztette őket...nálunk meg csak volt azért egy juve,meg egy otthon erős galata...aztán a rogyadozó manchester...hát ez sem veretes.Szóval....mit mondott a papagáj a macska szájába...??? :D
Maximum azt a hőstettet hajtották végre, hogy nem voltak olyan megingásaik, mint nekünk. Saját magunk sara, hogy elbarmoltuk a bajnokságot.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 29., kedd 17:34

Én ma az aranylabdás formát egyértelműen Hegyi Ivántól várom. :D

Szerintem már tegnap beállította a haját, gyakorolta a görnyedt testtartását és ma olyan Real szapulásban és Bayern felszopásban lesz részünk, hogy évekig emlegetve lesz. Az est fénypontja várhatóan az lesz amikor egy Bayern-Real meccsen szóba kerül a Barcelona. :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 29., kedd 17:32

De ha még igaz is, hogy ez a BM sokkal gyengébb, mint a tavalyi, még mindig erősebbnek tűnik nálunk, mivel még mi sem nagyon bizonyítottuk, hogy bivalyerősek lennénk. Itt az alakalom.
Ne kezd már matt...Ők milyen hőstettet hajtottak végre idén,amitől olyan bivalyerősek lennének?Megnyerték a bundást mert már egy épkézláb focistát nem hagytak meg egy csapatnál sem,kivéve talán Reust,meg Lewandowskit....esetleg,na jó,még Draxlert...aztán a BL csoport,nem mondanám hogy hűde kihívásra késztette őket...nálunk meg csak volt azért egy juve,meg egy otthon erős galata...aztán a rogyadozó manchester...hát ez sem veretes.Szóval....mit mondott a papagáj a macska szájába...??? :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vissza: