igen. hogy akkor is mikor kurva szar formában volt még akkor is nyomatta után, és utána is és utána is.Kyller írta:Nem úgy teljesít, mint az első évében, ez tény. De talán erről az edző bá is tehet...
túl elkényelmesedett.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 24., péntek 12:28
igen. hogy akkor is mikor kurva szar formában volt még akkor is nyomatta után, és utána is és utána is.Kyller írta:Nem úgy teljesít, mint az első évében, ez tény. De talán erről az edző bá is tehet...
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 24., péntek 12:23
nekem nagyon nem ez jön le, max itthehe írta:nem váltja meg a világot, ezt mindenki látja.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 24., péntek 12:19
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 24., péntek 12:18
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. május 24., péntek 12:16
És szerinted elfelejtett focizni?csabi87 írta:Gratulálok! Sok Real meccset néztél az elmúlt 3 évben...
Hát igen.Messze volt már az a bizonyos első éve,amikor mindenki örült köztük én is a játéka miatt.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. május 24., péntek 11:48
Gratulálok! Sok Real meccset néztél az elmúlt 3 évben...
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. május 24., péntek 11:46
Gratulálok! Sok Real meccset néztél az elmúlt 3 évben...csabi87 írta:Már tegnap leírtam a véleményemet.
Kemény,hogy egy gyenge 7 milliós fizetést kérnének. Én meg azt kérem,hogy mivel vannak ajánlatai akkor passzoljuk el jó pénzért és hozzunk egy olyan embert,aki bír futni,gürizni a pályán.
Na ez Mesut barátunknak nem megy sajnos.
Meg más sem.Mondjuk berúgni szinte üres kapuba a bogyót.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. május 24., péntek 11:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 24., péntek 11:38
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 24., péntek 11:24
Hmm, akkor egy ebből a kettőből számomra kimaradt. Az első is csak azért számít jónak, mert korához és árához képest jól teljesített. A legtöbb hibája akkor is megvolt, sőt, azóta a játéka is leegyszerűsödött, és az akaratot sem látni rajta legtöbbször. Nem fejlődött egy centit sem, ergo nem érdemel fizetésemelést. Főleg nem egy ilyen szezon után.Kerlon írta:illettve volt 2 jó szezonja nálunk
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 24., péntek 11:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 24., péntek 10:55
A két argentinnál konkrétan emlékszem az igényekre, mert ők aztán habzó szájjal próbálkoztak, egyik el is érte a célját ugye (véleményem szerint hála Mendesnek).na de az h mi az igényük, arról volt hivatalos tájékoztatás? Szerintem semmi, csak arról amiben megállapodtak.
Valószínű nem, és lehet a Daily Star fel is venne újságírónakÉnis simán kitalálhatnék ilyeneket. Megnézem xy-nak mennyi a fizetése, és hozzáadok kb 2-3 milliót. Valószínüleg nem járnék messze az igazságtól.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 24., péntek 10:53
olvasd továbbhehe írta:pff. na ez basz fel engem. ezek után engedd már meg nekem hogy még inkább ne nézzem szarba se ezt az embert.7 milliót akar? Nagyon is jól teszi.
na de az h mi az igényük, arról volt hivatalos tájékoztatás? Szerintem semmi, csak arról amiben megállapodtak. Énis simán kitalálhatnék ilyeneket. Megnézem xy-nak mennyi a fizetése, és hozzáadok kb 2-3 milliót. Valószínüleg nem járnék messze az igazságtól.Realista24 írta:Mi a túró maradt az utóbbi időben titokban a sajtó előtt? Semmi. Annó DM-nél is megírták mennyit akar, Higu igényeit is leírták, Xabiét is, mindenkiét, még azelőtt, hogy bármi is hivatalos lett volna. Nem akkor story ez.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 24., péntek 10:49
pff. na ez basz fel engem. ezek után engedd már meg nekem hogy még inkább ne nézzem szarba se ezt az embert.7 milliót akar? Nagyon is jól teszi.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 24., péntek 10:48
A kérdés komoly? :-)az meg megint más kérdés, h mégis honnan veszi bármelyik újság is h egy zárt ajtó mögötti irodában miről beszélgetnek a felek.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 24., péntek 10:43
te azon voltál felháborodva h mi a fenét keres a bernabeuban, elkülted az anyjába. Közbe meg olyan tényekkel nem voltál tisztába h ez a tárgyalás már rég meg volt beszélve, illetve h mi van a szerződésében. 7 milliót akar? Nagyon is jól teszi. Mégis mit mondjon egy menedzser? Majd megegyeznek egy 6 millió körüli összegbe. Ugyse adják meg a hetet, ők is tudják valószinüleg. Ha meg igen akkor kva jól jártak.hehe írta:ugyanezt mondtam tegnap én is, de a megrögzött özildrukkernél ez az ember - vagy a sleppje - rosszat nem tehet, ő tökéletes, ő zseni.
még talán az idei szezonja is aranylabdakaliber volt egyesek szemében.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 24., péntek 10:29
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. május 24., péntek 10:27
Realista24 írta:Nem teljesítmény alapján kéri az emelést, hanem azért, mert benne van a szerződésében, hogy egy bizonyos idő után újratárgyalhatják. Ezt csinálják most. Kérni kérhet akármit, kérdés megkapja-e.Nem tudom, miért gondolja azt Özil papa, hogy most a legalkalmasabb az idő arra, hogy a fiának nagyobb fizut eszközöljön... Nem sok meccsét láthatta idén a gyereknek.
Az már csak az én személyes véleményem, hogyha igaz az, hogy bedobta ezt a "vannak ajánlataink" szöveget, akkor páros lábbal rúgtam volna ki az irodából.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 24., péntek 10:15
Nem teljesítmény alapján kéri az emelést, hanem azért, mert benne van a szerződésében, hogy egy bizonyos idő után újratárgyalhatják. Ezt csinálják most. Kérni kérhet akármit, kérdés megkapja-e.Nem tudom, miért gondolja azt Özil papa, hogy most a legalkalmasabb az idő arra, hogy a fiának nagyobb fizut eszközöljön... Nem sok meccsét láthatta idén a gyereknek.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. május 24., péntek 10:11
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem