Matt, nincs sok bajom veled, de most inkább maradj csöndben.A BM a jobb csapat (bár ezt nem bizonyították, sőt...), csak az okosabb győzött...
Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Becksy23 írta:Matt bácsi telesírta már a párnáját? Nyert a foci, sajnálom hogy ma nem volt ott Hegyi...
Egy okot mondj vazze, hogy miért kellett volna sírnom! A bácsi meg túlzás, a sok koromrabüszkevagyokmertranghuszárnál meg valódi életkorban fiatalabb vagyok, mint az általuk bevallott életkor...
Amúgy meg amennyi szesz már bennem van, sírni nehéz lenne...
Nagyon büszke vagyok a Realra. Ancelotti meg még a végén eléri azt, hogy nem akarom kitenni a szűrét nyáron, és a maradása mellett kardoskodok majd! Az azért kemény lenne, tudván azt, mennyire nem értékelem az öreget...
Én bizony nem hallgatok. A BM a jobb csapat (bár ezt nem bizonyították, sőt...), csak az okosabb győzött... Fájdalom, hogy évekig nem mi voltunk az okosabbak...a legszebb, hogy ma nem csak egy csapat, nem csak a csapatunk nyert, hanem az igazság is győzött, pár károgó pélóhuszár meg vesztett, ők most hallgatni fognak egy ideig
Sajnálom, de ezt be kellett idznem.
Guardiola zsenialitását mutatja... bla, bla, valamint bla.
Celebről beszélünk, nem szakemberről. Úgy aránylik egy Ancelottihoz, mint Győzike Simándi Józsefhez. Vagy mint Semmelweisshez mondjuk dr. Bubó. Ezt a Bayernt a Chelsea is megfogná, nem is lenne nehéz dolga.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
a legszebb, hogy ma nem csak egy csapat, nem csak a csapatunk nyert, hanem az igazság is győzött, pár károgó pélóhuszár meg vesztett, ők most hallgatni fognak egy ideig
Nem illik.
-
Kovács Zoli a DVTK géniusza, a Real unszimpatikusan játszott, bezzeg Ribéry. Mindegy is.
Nem hittem volna, a meccs alatt sem hittem el és még talán most sem. Ancelotti tényleg a kupákban él - persze közel sem nyertük még meg - viszont ezt a játékoskeretet összegyúrta. Ha szívemre teszem a kezem, talán nem ezt a játékfelfogást szeretném látni, de mégis meg kell hajolni előttük. Ez a védekezés brutálisan jól működött, talán BBC nem annyira kapkodta magát a második félidőben, de a kp és a védők baromi koncentráltak voltak és a favágást is mellőzték. Így kel!
Alonso kiesése az egyetlen negatívum, azért ez súlyos veszteség is lehet, de most ünnepelni kell!
Nem hittem volna, a meccs alatt sem hittem el és még talán most sem. Ancelotti tényleg a kupákban él - persze közel sem nyertük még meg - viszont ezt a játékoskeretet összegyúrta. Ha szívemre teszem a kezem, talán nem ezt a játékfelfogást szeretném látni, de mégis meg kell hajolni előttük. Ez a védekezés brutálisan jól működött, talán BBC nem annyira kapkodta magát a második félidőben, de a kp és a védők baromi koncentráltak voltak és a favágást is mellőzték. Így kel!
Alonso kiesése az egyetlen negatívum, azért ez súlyos veszteség is lehet, de most ünnepelni kell!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Amióta madridista vagyok, a mai nap volt csúcs, a mámor, a legszebb párharc. Hihetetlenül boldog vagyok és büszke vagyok a fiúkra.
Irány a TIZEDIK!!!
Irány a TIZEDIK!!!
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Az tényleg nagyon gáz volt. Semmit nem csinált a Bayern, sőt még meg is jegyeztem én is és egyik bayernes ismerős, hogy 15 perc után jobb a Real. És utána jöttek még a gólok...Ki volt ez a fogalmatlan sügér a telefonban...azt mondja a Real unszimpatikus volt, a Bayern focizott nagyon csúnya volt amit a portugálok csináltak, de a 2. félidőben már a Real is a focira koncentrált... anyád.
Erről pofázik RMCF évek óta, h az ilyen fogalmatlan sügérek hülyeségeit eszik a sötét népek...
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Matt bácsi telesírta már a párnáját? Nyert a foci, sajnálom hogy ma nem volt ott Hegyi...
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Nagyon büszke vagyok a csapatra...a sok évi szopás után kijárt már egy döntő...de azért maradjunk a földön, mert a döntőben jön egy bekkelő csapat majd, ami nagyon nem ízlik a csapatunknak.
Xabit nagyon sajnálom, mert nagyon hiányozni fog majd a jelenléte a döntőben...kár azért a lapért.
Xabit nagyon sajnálom, mert nagyon hiányozni fog majd a jelenléte a döntőben...kár azért a lapért.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
Még nem nyertük meg de https://www.youtube.com/watch?v=s-l4h49FIFg ünnepeljünk ott vagyunk a döntőben.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hű de büszke vagyok a csapatunkra. Hirtelen csak ennyit tudok leírni. Mámor
Hanyan fogjak elkuldeni a fel keretet a donto utan?
Szep volt sracok, eletem legelso bl dontoje, ahol lathatom a kedvenc csapatomat. :Đ
Nagyon orulok, meg parszor megnezem a meccset.
Szep volt sracok, eletem legelso bl dontoje, ahol lathatom a kedvenc csapatomat. :Đ
Nagyon orulok, meg parszor megnezem a meccset.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Ki volt ez a fogalmatlan sügér a telefonban...azt mondja a Real unszimpatikus volt, a Bayern focizott nagyon csúnya volt amit a portugálok csináltak, de a 2. félidőben már a Real is a focira koncentrált... anyád.
Erről pofázik RMCF évek óta, h az ilyen fogalmatlan sügérek hülyeségeit eszik a sötét népek...
A csapatnak a mai meccsre: 10/10
A csapatnak a mai meccsre: 10/10
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Ez kész: Kovács Zoltán: a Realnál sok unszimpatikusabb csapat nincs... Hát eszem faszom megáll. Akkor ezen a ranglistán hol van a Barca és a BM? A mi csapatunk idén kurva szimpatikus. Mi nem időt húztunk, mint a Chelsea mi gólokat lőttünk!
Fúj de utálom az UTÉ-t és a Kovács Zolit vazze...
Fúj de utálom az UTÉ-t és a Kovács Zolit vazze...
Remy írta:A DVTK sportigazgatója, aztán megmondja a tutit. Az első félidőben mindent bevetettünk, főleg a portugálok Idióták Unszimpatikusak vagyunk.
Ki ez a senki? Persze,mert színészkedtünk,meg bla bla bla Tuti Barca-szimaptizáns
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
az ufok, akik európa felett vannak 2 szinttel, a megállíthatatlanok...
gólt se rúgtak. ezt tegyétek el, ez jóó
gólt se rúgtak. ezt tegyétek el, ez jóó
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
majd januárban, amikor mindent megnyertünk addig a klubvébével bezárólagziro4vr írta:legalább ma engedd el magad papahehe írta:ne csináljátok, még van egy döntő, nem nyertünk semmit.
allianzban is ment a pólóosztás, mintha nyertünk volna akármit is
simán képesek vagyunk kikapni
holnaptól mufurckodhatsz
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A DVTK sportigazgatója, aztán megmondja a tutit. Az első félidőben mindent bevetettünk, főleg a portugálok Idióták Unszimpatikusak vagyunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2014. április 29., kedd 22:53-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
nem vagyunk szimpatikus csapat
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
még most se hiszem el h szeretet csapatomat a büdös életbe először láthatom bl döntőbe előben. ez az érzés tényleg felbecsülhetetlen. megkell legyen!
carvajal.bale.vidal.jesé