Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Chelsea
Én azt mondtam, hogy ha az Atletico bejut a döntőbe akkor meg is nyerik, ezt még tartom is, bár ma tényleg nagyon meggyőzően játszottak a fiúk! Igazából mindegy ki jön a döntőben meg kell verni, most már a döntőben nem lehet kikapni!
A döntőben is minimum ugyanígy!
Én azt mondtam, hogy ha az Atletico bejut a döntőbe akkor meg is nyerik, ezt még tartom is, bár ma tényleg nagyon meggyőzően játszottak a fiúk! Igazából mindegy ki jön a döntőben meg kell verni, most már a döntőben nem lehet kikapni!
A döntőben is minimum ugyanígy!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBarni 2014. április 29., kedd 23:19-kor.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Tavaly a kupa döntőbenrealfan91 írta:Portonak meg az Internek olyan bivaly kerete volt? Mourinho nagyon makkfaktoros 1 meccsen, 2 meccses párharcba még csakcsak verhető, 1 meccsen döntőben nem emlékszem h valaha is kikapott volna.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
1 éve, Copa del Rey. Csak mondjuk a Chelsea játékosai meghalnának érte.realfan91 írta:még csakcsak verhető, 1 meccsen döntőben nem emlékszem h valaha is kikapott volna.
-
Egyértelműen AtMa, azért nekik ez nagyon új lenne, valamint lehet itt az elmúlt meccsekkel jönni, de minőségben alattunk vannak. A Chelsea a Mourinho féle játékkal lutri, lehet megkapnánk azt amit a katalánok és agyvérzést kapnék.
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Portonak meg az Internek olyan bivaly kerete volt? Mourinho nagyon makkfaktoros 1 meccsen, 2 meccses párharcba még csakcsak verhető, 1 meccsen döntőben nem emlékszem h valaha is kikapott volna.L.Miki írta:Őszintén nem tudom, hogy melyik lenne az optimálisabb. Bár ez a Chelsea amilyen gyenge nevekből áll könnyen verhető, persze az a buszozás az nem biztos, hogy kellemes lenne. De ilyen támadószekcióval nehogy már ne vegyük be a kaput. Meg ilyen védekezéssel nehogy már Ba, meg Torres lőjön gólt, vagy Schürrle.
Az Atletico pedig nagyon harcos csapat, jobbak elől, mint a Chelsea. Nem tudom őszintén. De mindegy is, hogy ki lesz meg kell verni és meg kell nyerni a tizediket. HA Atletico ellen akkor ellenük, ha a londoniak ellen akkor ellenük. Kész. Ne mszabad elbízniuk magukat a srácoknak, nyerni kell.
José mit érez vajon? Carlonak és Zizounak egy évbe tellett a döntőbe jutni... neki pedig egyszer sem itt léte alatt. Kíváncsi vagyok, hogy mi jár a fejében.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Őszintén nem tudom, hogy melyik lenne az optimálisabb. Bár ez a Chelsea amilyen gyenge nevekből áll könnyen verhető, persze az a buszozás az nem biztos, hogy kellemes lenne. De ilyen támadószekcióval nehogy már ne vegyük be a kaput. Meg ilyen védekezéssel nehogy már Ba, meg Torres lőjön gólt, vagy Schürrle.
Az Atletico pedig nagyon harcos csapat, jobbak elől, mint a Chelsea. Nem tudom őszintén. De mindegy is, hogy ki lesz meg kell verni és meg kell nyerni a tizediket. HA Atletico ellen akkor ellenük, ha a londoniak ellen akkor ellenük. Kész. Ne mszabad elbízniuk magukat a srácoknak, nyerni kell.
José mit érez vajon? Carlonak és Zizounak egy évbe tellett a döntőbe jutni... neki pedig egyszer sem itt léte alatt. Kíváncsi vagyok, hogy mi jár a fejében.
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
nem, az egyik patkány, a másik egy busz.DavieS írta:a patk*nyok szeretném, sztem ellenük könnyebb lenne valamivel...
oh, wait...egyik kutya másik eb.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
a patk*nyokat szeretném, sztem ellenük könnyebb lenne valamivel...
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
-
Nem tudom eldönteni kire nyomjak, de 2 dolgot nagyon érzek: a legfontosabb, h meglesz a 10., méghozzá idén! A másik, sztem Chelsea lesz az ellenfél, azt tudja hypeolni a sajtó - RM vs Mou. Mind1is, lényeg, h megnyerjük a sorozatot!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Gyerekek,ki a érdekel kit kapunk? MEGVERTÜK A BAYERNT ODA-VISSZA!!! 5-0 ÖSSZESÍTÉSBEN !!! MÉG GÓLT SEM KAPTUNK 180 PERC ALATT !!! KITŐL FÉLÜNK? Ne vicceljetek már... Ilyen focival bárkit megverünk!!!
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
nmate írta:Nem tudom Nem lehetne a Bayern ellen? :ĐRealista24 írta:Chelsea, Costa és a zombi, vérivó brigádja a hátam közepére nem kell
az meg jogos, ha az atletico megveri a chelseat, és utána minket is, bármennyire is gyűlölöm őket, teljesen megérdemelnék, és elvitatni tőlük nem lehetne a győzelmet, viszont előbb szülök meg egy tarajos sült, minthogy mourinhot tőlünk lévő távozása utáni 1. évében, a döntőben minket verve lássam nyerni
- nmate
Nem tudom Nem lehetne a Bayern ellen? :ĐRealista24 írta:Chelsea, Costa és a zombi, vérivó brigádja a hátam közepére nem kell
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Szívemből szóltál!!!Meghalt a kirááááááááááály!! éljen a király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az Atmát szeretném! Mert még a végén Mou a mennybe megy idén... A viccet félre téve, az Atma talán jobban akar majd focizni, mint a Chelsea, és talán könnyebben feltörhető a védelmük is. Jöjjön Lisszabonban a madridi derbi.
Inkább a Chelsea ilyen kiégett Torresekkel meg Swarcival a kapuban mint az Atma akik közül mindenki tudja hogy kb ez lesz életük egyetlen esélye BL-t nyerni.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nagyon remélem, hogy nem gyökerek ennyire Még egy ilyen meccs és meg van a tizedik!! Atleticora nyomtam, de igazából mindegy melyikkel játszunk. Hasonló a két csapat, sok különbség nincs köztük, max annyi, hogy az AtMa támadna is, a Chelsea meg nem biztos. Mou miatt inkább az Atletire nyomtam.nmate írta:AtMa.. Mourinho ellen a faszom se szeretne döntőzni.
Amúgy remélem a srácok nem bízzák el magukat!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
chelsea, a tikitakás nagyarcúakat már levertük, jöjjenek a buszleparkolós nagyarcúak
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Chelsea, Costa és a zombi, vérivó brigádja a hátam közepére nem kellnmate írta:AtMa.. Mourinho ellen a faszom se szeretne döntőzni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Bosszút álltak a fiúk a Barcáért?
- nmate
AtMa.. Mourinho ellen a faszom se szeretne döntőzni.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
az atletico ellen több esélyt látok, mourinho antifocija tuti megszivatna minket.
bár kezdek bízni ancelottiban, hátha ellene is megcsinálná
bár kezdek bízni ancelottiban, hátha ellene is megcsinálná