De, meg azt is, hogy a BM a jobb csapat. Nem, nem az! A REAL A JOBB CSAPAT!!!Matt009 írta: Nem ezt mondtam vazze?
Értékeld a legutóbbi meccset
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem ezt mondtam vazze?Demes írta:De most nem face to face vertük meg a Bayernt?Matt009 írta: Ez nem olyan egyszerű, hogy a nagyobb különbség visz mindent. Face to face dől el a foci.
De most nem face to face vertük meg a Bayernt?Matt009 írta: Ez nem olyan egyszerű, hogy a nagyobb különbség visz mindent. Face to face dől el a foci.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én bizony nem hallgatok. A BM a jobb csapat (bár ezt nem bizonyították, sőt...)
Én azt mondom drága kollega, hogy ismerjük be, hogy kaptunk egy orbitális pofont a Realtól jó értelemben, és kussoljunk, mi és azok akik egyértelmű bayern továbbjutást jósolták. Ha a cáfolás szót illusztrálnám a szótárba csak annyit írnék, hogy RM vs BM 2014.
Hagyjuk a halandzsázást a gecibe.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
jaaaaj, de jó.... végre döntő!
eddig lubickoltam a legfőbb riválisok oldalainak fórumán...öröm megmártózni az ottani féltékenységben, irigységben... jááááj... (mér amikor lehet, mert a bőrgatyás fórum konkrétan megdöglött)
eddig lubickoltam a legfőbb riválisok oldalainak fórumán...öröm megmártózni az ottani féltékenységben, irigységben... jááááj... (mér amikor lehet, mert a bőrgatyás fórum konkrétan megdöglött)
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- Matt009
PEEtör írta:A ...-t jobb. Mondjuk inkább, hogy max egyenrangú...LEHETNE, ha nem Pep lenne az edző. A tavalyi BM ellen, Jupp ellen is partiban lennénk, és voltunk is, most pedig még erősebbek is lettünk valamivel, mint a Mou csapat.Én bizony nem hallgatok. A BM a jobb csapat (bár ezt nem bizonyították, sőt...), csak az okosabb győzött... Fájdalom, hogy évekig nem mi voltunk az okosabbak...
Ha ez a betonvédekezés állandósul, nem csak 2 meccsre, akkor meg nem is kevéssel lettünk erősebbek.
Bár azt sem bánom, ha csak háromra állandósul, ha az a 3. a döntő.
Amúgy meg megsemmisítettük a németeket, nem csak a Bayernt. Mi verést mértünk a Schalkera, Dortmundra, Münchenre egy idényben???
Akkor nem jobbak. De ha ezt a BM-et leszarozzátok, csak a csapatotok érdemeit kisebbítitek. Nem véletlenül hitte a fórum 3/4-e azt a párharc előtt, hogy nem nekünk áll a zászló. Én szimplán örülök, hogy a legvérmesebb ellenfelünket oda-vissza vertük. A BVB ellen 3-2 összesítésben a BM ellen 5-0. De a BM a jobb csapat. Ez nem olyan egyszerű, hogy a nagyobb különbség visz mindent. Face to face dől el a foci.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
láttuk miben jobbak, labdabirtoklásban. elég volt egy jó nagy duplanullázásra
Nem illik.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Grat a maihoz,meg a múlthetihez, hiba nélkül,végig egy célra koncentrálva, egységesen,ahogy kell.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Ezt én sem értem komolyan, de egy 5-0 után mit kell még mindig magyarázni, hogy a Bayern a jobb csapat? Ha jobbak lennének akkor ők mennek tovább. Ennyit tudtak ellenünk, jobbak voltunk náluk minden tekintetben.Realista24 írta:Matt, nincs sok bajom veled, de most inkább maradj csöndben.
A ...-t jobb. Mondjuk inkább, hogy max egyenrangú...LEHETNE, ha nem Pep lenne az edző. A tavalyi BM ellen, Jupp ellen is partiban lennénk, és voltunk is, most pedig még erősebbek is lettünk valamivel, mint a Mou csapat.Én bizony nem hallgatok. A BM a jobb csapat (bár ezt nem bizonyították, sőt...), csak az okosabb győzött... Fájdalom, hogy évekig nem mi voltunk az okosabbak...
Ha ez a betonvédekezés állandósul, nem csak 2 meccsre, akkor meg nem is kevéssel lettünk erősebbek.
Bár azt sem bánom, ha csak háromra állandósul, ha az a 3. a döntő.
Amúgy meg megsemmisítettük a németeket, nem csak a Bayernt. Mi verést mértünk a Schalkera, Dortmundra, Münchenre egy idényben??? Bundesliga ment a lefolyón...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PEEtör 2014. április 29., kedd 23:14-kor.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Nem ilyenkor kéne bizonyítaniuk hogy ők a jobb csapat?Matt009 írta: Én bizony nem hallgatok. A BM a jobb csapat (bár ezt nem bizonyították, sőt...)
Most egy 5-0ás összesítés után, úgy hogy a bayernnek helyzete nem volt kb hadd mondjuk már azt hogy jobbak vagyunk. Vagy valamit nem értek?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Matt, nincs sok bajom veled, de most inkább maradj csöndben.A BM a jobb csapat (bár ezt nem bizonyították, sőt...), csak az okosabb győzött...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
Becksy23 írta:Matt bácsi telesírta már a párnáját? Nyert a foci, sajnálom hogy ma nem volt ott Hegyi...
Egy okot mondj vazze, hogy miért kellett volna sírnom! A bácsi meg túlzás, a sok koromrabüszkevagyokmertranghuszárnál meg valódi életkorban fiatalabb vagyok, mint az általuk bevallott életkor...
Amúgy meg amennyi szesz már bennem van, sírni nehéz lenne...
Nagyon büszke vagyok a Realra. Ancelotti meg még a végén eléri azt, hogy nem akarom kitenni a szűrét nyáron, és a maradása mellett kardoskodok majd! Az azért kemény lenne, tudván azt, mennyire nem értékelem az öreget...
Én bizony nem hallgatok. A BM a jobb csapat (bár ezt nem bizonyították, sőt...), csak az okosabb győzött... Fájdalom, hogy évekig nem mi voltunk az okosabbak...a legszebb, hogy ma nem csak egy csapat, nem csak a csapatunk nyert, hanem az igazság is győzött, pár károgó pélóhuszár meg vesztett, ők most hallgatni fognak egy ideig
Sajnálom, de ezt be kellett idznem.
Guardiola zsenialitását mutatja... bla, bla, valamint bla.
Celebről beszélünk, nem szakemberről. Úgy aránylik egy Ancelottihoz, mint Győzike Simándi Józsefhez. Vagy mint Semmelweisshez mondjuk dr. Bubó. Ezt a Bayernt a Chelsea is megfogná, nem is lenne nehéz dolga.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
a legszebb, hogy ma nem csak egy csapat, nem csak a csapatunk nyert, hanem az igazság is győzött, pár károgó pélóhuszár meg vesztett, ők most hallgatni fognak egy ideig
Nem illik.
-
Kovács Zoli a DVTK géniusza, a Real unszimpatikusan játszott, bezzeg Ribéry. Mindegy is.
Nem hittem volna, a meccs alatt sem hittem el és még talán most sem. Ancelotti tényleg a kupákban él - persze közel sem nyertük még meg - viszont ezt a játékoskeretet összegyúrta. Ha szívemre teszem a kezem, talán nem ezt a játékfelfogást szeretném látni, de mégis meg kell hajolni előttük. Ez a védekezés brutálisan jól működött, talán BBC nem annyira kapkodta magát a második félidőben, de a kp és a védők baromi koncentráltak voltak és a favágást is mellőzték. Így kel!
Alonso kiesése az egyetlen negatívum, azért ez súlyos veszteség is lehet, de most ünnepelni kell!
Nem hittem volna, a meccs alatt sem hittem el és még talán most sem. Ancelotti tényleg a kupákban él - persze közel sem nyertük még meg - viszont ezt a játékoskeretet összegyúrta. Ha szívemre teszem a kezem, talán nem ezt a játékfelfogást szeretném látni, de mégis meg kell hajolni előttük. Ez a védekezés brutálisan jól működött, talán BBC nem annyira kapkodta magát a második félidőben, de a kp és a védők baromi koncentráltak voltak és a favágást is mellőzték. Így kel!
Alonso kiesése az egyetlen negatívum, azért ez súlyos veszteség is lehet, de most ünnepelni kell!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Amióta madridista vagyok, a mai nap volt csúcs, a mámor, a legszebb párharc. Hihetetlenül boldog vagyok és büszke vagyok a fiúkra.
Irány a TIZEDIK!!!
Irány a TIZEDIK!!!
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Az tényleg nagyon gáz volt. Semmit nem csinált a Bayern, sőt még meg is jegyeztem én is és egyik bayernes ismerős, hogy 15 perc után jobb a Real. És utána jöttek még a gólok...Ki volt ez a fogalmatlan sügér a telefonban...azt mondja a Real unszimpatikus volt, a Bayern focizott nagyon csúnya volt amit a portugálok csináltak, de a 2. félidőben már a Real is a focira koncentrált... anyád.
Erről pofázik RMCF évek óta, h az ilyen fogalmatlan sügérek hülyeségeit eszik a sötét népek...
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Matt bácsi telesírta már a párnáját? Nyert a foci, sajnálom hogy ma nem volt ott Hegyi...
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Nagyon büszke vagyok a csapatra...a sok évi szopás után kijárt már egy döntő...de azért maradjunk a földön, mert a döntőben jön egy bekkelő csapat majd, ami nagyon nem ízlik a csapatunknak.
Xabit nagyon sajnálom, mert nagyon hiányozni fog majd a jelenléte a döntőben...kár azért a lapért.
Xabit nagyon sajnálom, mert nagyon hiányozni fog majd a jelenléte a döntőben...kár azért a lapért.