Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
No hát én még most is nehezen hiszem el, hogy döntőzünk... Valahogy baromi hihetetlen az egész. Hála a 4 gólnak és annak, hogy amúgy baomi keveset szoktam inni nem kicsit kába vagyok, de baromi boldog vagyok, hogy döntőbe kerültünk. Valamiért nem tudom elképzelni, hogy a döntőbe ne nyerjünk! Annyira akarjuk azt a ku...va DECIMÁT, hogy nincs az az isten, hogy ne legyen meg! Ramos meg fejben gyenge, meg az egész védelem, a BM meg még igy is 90%, hogy döntőzik... Ja, hogy gólt se rúgtak... Mind1 mi szarok vagyunk, az alényeg...
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tényleg most, hogy írod eszembe jutott a szlogen: majd jövőre. Nem tudom mikor írtam hogy már elegem van ebből a majd jövőre szöveggel, de szerencsére feléledt a mi csillagunk is az égen. Tényleg jó érzés, mámor. 12 év... egy kisebb nemzedék felnövése. De ez is megszakadt. Már csak valóra kell váltani az álmunkat és akkor tényleg nagy Happy!Sierra írta:Tényleg hihetetlen és nagyon új érzés ez, mert ugye évekig szoptunk nem is kicsit közepes csapatoktól, mindig ott volt a jövőre szöveg, mindig volt egy kis hiba. De idén minden más, hozzá kell ehhez is szokni.
Más, más, most már csak a döntő után mondjuk a szlogent.Sierra írta:Tényleg hihetetlen és nagyon új érzés ez, mert ugye évekig szoptunk nem is kicsit közepes csapatoktól, mindig ott volt a jövőre szöveg, mindig volt egy kis hiba. De idén minden más, hozzá kell ehhez is szokni.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Tényleg hihetetlen és nagyon új érzés ez, mert ugye évekig szoptunk nem is kicsit közepes csapatoktól, mindig ott volt a jövőre szöveg, mindig volt egy kis hiba. De idén minden más, hozzá kell ehhez is szokni.
-
Tudom, hogy nem szép dolog a káröröm, de Robben múlt héten azt nyilatkozta többet várt a Realtól, hát most megkapta
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
mondok egy csodát:
A Bayern Tito halála miatt égett le, mert Pep maga alatt van...
hogy egyesek mit éreznek...
A Bayern Tito halála miatt égett le, mert Pep maga alatt van...
hogy egyesek mit éreznek...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Marcelo, Varane, Modric, C. Ronaldo
Kisgyerekkent minden nyolcaddontot ugy kellett atelnem, hogy atgazolnak rajtunk. Liverpool, Roma, Lyon... Vegre lathatom a dontobe a csapatomat, nem kell ennel tobb. Kuzdottek hajtottak ezt akarja latni minden drukker.
Off. A regisztaciot az oldalra lehet fel kene fuggeszteni mielott ellepi a divatdrukker aradat
Off. A regisztaciot az oldalra lehet fel kene fuggeszteni mielott ellepi a divatdrukker aradat
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
2014.04.29. A nap,amikor végleg megdöglött a tiki-taka. Mehet a levesbe a Barca,Guardiola,a 75-25-ös labdabirtoklás meg miegymás.
A focit gólra játsszák,5-0, kell ennél több magyarázat?
A focit gólra játsszák,5-0, kell ennél több magyarázat?
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Na meg is nézem újra a gólokat!!!!!!
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Szegény Matt!!! Mindenki rajta próbálja leverni a Mou okozta frusztráltságot...
Remélem gurítunk a cselszkinek egy 3-4-t a döntőben, azt speciel valami elmehet a búsba!!
Remélem gurítunk a cselszkinek egy 3-4-t a döntőben, azt speciel valami elmehet a búsba!!
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
lehet itt akárhogy kevergetni a yugi kártyákat, 2 meccsen kijött, hogy ki is a jobb.
- Galacticos
ráadásul 5-0-lal.
nem kibekkeltük az 1-0-át hanem gurítottunk egy laza négyest.
ezen nincs mit magyarázni matt.
kész. pont.
nem kibekkeltük az 1-0-át hanem gurítottunk egy laza négyest.
ezen nincs mit magyarázni matt.
kész. pont.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
ott van wi-fi?hehe írta:detox.L.Miki írta:Apropó, hol van RMCF?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De Matt, ünneplés helyett/közben, nagyjából azt írtad be, hogy a rosszabbik csapat győzött, mit vártál?Matt009 írta:
Oké baszogassatok csak engem, itt vagyok! Ha ez nagyobb örömet okoz a CSAPATUNK Ünneplésénél! Én leszarom a csesztetést főleg ennyi szesz után. Nem attól lesz gyengébb egy csapat, hogy egy másik csapat csúnyán megveri. Az több meccs kérdése. Mi brutális javuláson estünk át 2 hónap leforgása alatt. Bocs, hogy józan ítélőképességgel a múlt tükrében ezt nem lehetett elvárni...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Oké baszogassatok csak engem, itt vagyok! Ha ez nagyobb örömet okoz a CSAPATUNK Ünneplésénél! Én leszarom a csesztetést főleg ennyi szesz után. Nem attól lesz gyengébb egy csapat, hogy egy másik csapat csúnyán megveri. Az több meccs kérdése. Mi brutális javuláson estünk át 2 hónap leforgása alatt. Bocs, hogy józan ítélőképességgel a múlt tükrében ezt nem lehetett elvárni...pavel írta:De, meg azt is, hogy a BM a jobb csapat. Nem, nem az! A REAL A JOBB CSAPAT!!!Matt009 írta: Nem ezt mondtam vazze?
Alapvetően bírlak, de most próbálod magyarázni a hülyeséget Matt. Hosszabban ki lehetne fejteni, de nincs sok kedvem, pár szó azért.
-Bundesliga=UCL, kiderült ellenünk.
-Pep taktikája tönkretette a Bayernt Európa szinten, nem volt véletlen, hogy már a MU ellen is rezgett a léc, nem passzol a stílusa, elképzelése oda.
-mi a halált kisebbíti a csapatunk érdemeit, hogy egy nálunk gyengébb csapatot vertünk meg??? Ha mi vagyunk a legerősebbek, hogy a francba verjünk erősebbet???
Amúgy meg mostani BvB és BM közül a BvB veszélyesebb/jobb ellenünk, még mindig nem fekszik a játékuk, egy picit szerencse, hogy sok hiányzójuk volt első meccsen, és pár embert elvittek.
-Bundesliga=UCL, kiderült ellenünk.
-Pep taktikája tönkretette a Bayernt Európa szinten, nem volt véletlen, hogy már a MU ellen is rezgett a léc, nem passzol a stílusa, elképzelése oda.
-mi a halált kisebbíti a csapatunk érdemeit, hogy egy nálunk gyengébb csapatot vertünk meg??? Ha mi vagyunk a legerősebbek, hogy a francba verjünk erősebbet???
Amúgy meg mostani BvB és BM közül a BvB veszélyesebb/jobb ellenünk, még mindig nem fekszik a játékuk, egy picit szerencse, hogy sok hiányzójuk volt első meccsen, és pár embert elvittek.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
detox.L.Miki írta:pavel írta:De, meg azt is, hogy a BM a jobb csapat. Nem, nem az! A REAL A JOBB CSAPAT!!!
Apropó, hol van RMCF?
Az egész örömködésem csak Matt elmebeteg kirohanásai csorbítják csak kicsit.
De a magyarázkodásai, EPIC!
De a magyarázkodásai, EPIC!
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mondjuk nem tudom, hogy miért állítod azt Matt, hogy a Bm a jobb. Azért mert tavaly tripláztak?pavel írta:De, meg azt is, hogy a BM a jobb csapat. Nem, nem az! A REAL A JOBB CSAPAT!!!
Semmivel sincs jobb keretük (korrigálok... a cserepadjuk picivel jobb), mint nekünk, semmivel sem játszanak jobban, mint mi, semmivel sem jobb az edzőjük, mint a miénk. Akkor miben jobbak? ÉS mitől jobbak?
Apropó, hol van RMCF?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára L.Miki 2014. április 29., kedd 23:27-kor.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Ízekre szedtük a Bayern münchent! hála istennek a mumuson is túlmentünk BVB mert az egészen biztos hogy az a mi mumusunk, de azért szépen leiskoláztuk a bundesligát szép sorban! tök mindegy kit kapunk! nem mondom hogy megnyertük de ott már mi fogunk dominálni!!! akár Atletico akár chelsea ellen!!