Tudom, hogy nem szép dolog a káröröm, de Robben múlt héten azt nyilatkozta többet várt a Realtól, hát most megkapta
Értékeld a legutóbbi meccset
-
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
mondok egy csodát:
A Bayern Tito halála miatt égett le, mert Pep maga alatt van...
hogy egyesek mit éreznek...
A Bayern Tito halála miatt égett le, mert Pep maga alatt van...
hogy egyesek mit éreznek...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Marcelo, Varane, Modric, C. Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kisgyerekkent minden nyolcaddontot ugy kellett atelnem, hogy atgazolnak rajtunk. Liverpool, Roma, Lyon... Vegre lathatom a dontobe a csapatomat, nem kell ennel tobb. Kuzdottek hajtottak ezt akarja latni minden drukker.
Off. A regisztaciot az oldalra lehet fel kene fuggeszteni mielott ellepi a divatdrukker aradat
Off. A regisztaciot az oldalra lehet fel kene fuggeszteni mielott ellepi a divatdrukker aradat
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
2014.04.29. A nap,amikor végleg megdöglött a tiki-taka. Mehet a levesbe a Barca,Guardiola,a 75-25-ös labdabirtoklás meg miegymás.
A focit gólra játsszák,5-0, kell ennél több magyarázat?
A focit gólra játsszák,5-0, kell ennél több magyarázat?
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Na meg is nézem újra a gólokat!!!!!!
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Szegény Matt!!! Mindenki rajta próbálja leverni a Mou okozta frusztráltságot...
Remélem gurítunk a cselszkinek egy 3-4-t a döntőben, azt speciel valami elmehet a búsba!!
Remélem gurítunk a cselszkinek egy 3-4-t a döntőben, azt speciel valami elmehet a búsba!!
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
lehet itt akárhogy kevergetni a yugi kártyákat, 2 meccsen kijött, hogy ki is a jobb.
- Galacticos
ráadásul 5-0-lal.
nem kibekkeltük az 1-0-át hanem gurítottunk egy laza négyest.
ezen nincs mit magyarázni matt.
kész. pont.
nem kibekkeltük az 1-0-át hanem gurítottunk egy laza négyest.
ezen nincs mit magyarázni matt.
kész. pont.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
ott van wi-fi?hehe írta:detox.L.Miki írta:Apropó, hol van RMCF?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De Matt, ünneplés helyett/közben, nagyjából azt írtad be, hogy a rosszabbik csapat győzött, mit vártál?Matt009 írta:
Oké baszogassatok csak engem, itt vagyok! Ha ez nagyobb örömet okoz a CSAPATUNK Ünneplésénél! Én leszarom a csesztetést főleg ennyi szesz után. Nem attól lesz gyengébb egy csapat, hogy egy másik csapat csúnyán megveri. Az több meccs kérdése. Mi brutális javuláson estünk át 2 hónap leforgása alatt. Bocs, hogy józan ítélőképességgel a múlt tükrében ezt nem lehetett elvárni...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Oké baszogassatok csak engem, itt vagyok! Ha ez nagyobb örömet okoz a CSAPATUNK Ünneplésénél! Én leszarom a csesztetést főleg ennyi szesz után. Nem attól lesz gyengébb egy csapat, hogy egy másik csapat csúnyán megveri. Az több meccs kérdése. Mi brutális javuláson estünk át 2 hónap leforgása alatt. Bocs, hogy józan ítélőképességgel a múlt tükrében ezt nem lehetett elvárni...pavel írta:De, meg azt is, hogy a BM a jobb csapat. Nem, nem az! A REAL A JOBB CSAPAT!!!Matt009 írta: Nem ezt mondtam vazze?
Alapvetően bírlak, de most próbálod magyarázni a hülyeséget Matt. Hosszabban ki lehetne fejteni, de nincs sok kedvem, pár szó azért.
-Bundesliga=UCL, kiderült ellenünk.
-Pep taktikája tönkretette a Bayernt Európa szinten, nem volt véletlen, hogy már a MU ellen is rezgett a léc, nem passzol a stílusa, elképzelése oda.
-mi a halált kisebbíti a csapatunk érdemeit, hogy egy nálunk gyengébb csapatot vertünk meg??? Ha mi vagyunk a legerősebbek, hogy a francba verjünk erősebbet???
Amúgy meg mostani BvB és BM közül a BvB veszélyesebb/jobb ellenünk, még mindig nem fekszik a játékuk, egy picit szerencse, hogy sok hiányzójuk volt első meccsen, és pár embert elvittek.
-Bundesliga=UCL, kiderült ellenünk.
-Pep taktikája tönkretette a Bayernt Európa szinten, nem volt véletlen, hogy már a MU ellen is rezgett a léc, nem passzol a stílusa, elképzelése oda.
-mi a halált kisebbíti a csapatunk érdemeit, hogy egy nálunk gyengébb csapatot vertünk meg??? Ha mi vagyunk a legerősebbek, hogy a francba verjünk erősebbet???
Amúgy meg mostani BvB és BM közül a BvB veszélyesebb/jobb ellenünk, még mindig nem fekszik a játékuk, egy picit szerencse, hogy sok hiányzójuk volt első meccsen, és pár embert elvittek.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
detox.L.Miki írta:pavel írta:De, meg azt is, hogy a BM a jobb csapat. Nem, nem az! A REAL A JOBB CSAPAT!!!
Apropó, hol van RMCF?
Az egész örömködésem csak Matt elmebeteg kirohanásai csorbítják csak kicsit.
De a magyarázkodásai, EPIC!
De a magyarázkodásai, EPIC!
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mondjuk nem tudom, hogy miért állítod azt Matt, hogy a Bm a jobb. Azért mert tavaly tripláztak?pavel írta:De, meg azt is, hogy a BM a jobb csapat. Nem, nem az! A REAL A JOBB CSAPAT!!!
Semmivel sincs jobb keretük (korrigálok... a cserepadjuk picivel jobb), mint nekünk, semmivel sem játszanak jobban, mint mi, semmivel sem jobb az edzőjük, mint a miénk. Akkor miben jobbak? ÉS mitől jobbak?
Apropó, hol van RMCF?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára L.Miki 2014. április 29., kedd 23:27-kor.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Ízekre szedtük a Bayern münchent! hála istennek a mumuson is túlmentünk BVB mert az egészen biztos hogy az a mi mumusunk, de azért szépen leiskoláztuk a bundesligát szép sorban! tök mindegy kit kapunk! nem mondom hogy megnyertük de ott már mi fogunk dominálni!!! akár Atletico akár chelsea ellen!!
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
De, meg azt is, hogy a BM a jobb csapat. Nem, nem az! A REAL A JOBB CSAPAT!!!Matt009 írta: Nem ezt mondtam vazze?
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nem ezt mondtam vazze?Demes írta:De most nem face to face vertük meg a Bayernt?Matt009 írta: Ez nem olyan egyszerű, hogy a nagyobb különbség visz mindent. Face to face dől el a foci.
De most nem face to face vertük meg a Bayernt?Matt009 írta: Ez nem olyan egyszerű, hogy a nagyobb különbség visz mindent. Face to face dől el a foci.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én bizony nem hallgatok. A BM a jobb csapat (bár ezt nem bizonyították, sőt...)
Én azt mondom drága kollega, hogy ismerjük be, hogy kaptunk egy orbitális pofont a Realtól jó értelemben, és kussoljunk, mi és azok akik egyértelmű bayern továbbjutást jósolták. Ha a cáfolás szót illusztrálnám a szótárba csak annyit írnék, hogy RM vs BM 2014.
Hagyjuk a halandzsázást a gecibe.