Bajnokok Ligája
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Bízok a csapatba, most úgy érzem egy hatalmas gát szakadt át bennük.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én is úgy gondolom, hogy jobbak, és azért gondolom így, mert csak egy meccs lesz. Egy meccsen pedig mind a kettő baromi nehéz ellenfél lesz.Remy írta:
Igen, most, hogy kiesett a Bayern, már hirtelen a Chelsea és az Atletico is jobb lett náluk
@shutter: csak-csak továbbkúsztunk nem? Megyek varratok egy tetkót, Gracias Pep, hogy tönkretetted a Bayernt felirattal :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Fizikailag értettem és védekezésben, ami nekünk nem fekszik.Nem érdemes lenézni a Chelsea-t sem az Atletico-t.Remy írta:
Igen, most, hogy kiesett a Bayern, már hirtelen a Chelsea és az Atletico is jobb lett náluk
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Azért még mindig röhögnöm kell, hogy az egyik választási lehetőség az Atlético. AZ ATLÉTICO MADRID. 2-3 (inkább 3-4) éve még kiröhögtem volna, ha valaki ezt mondja az biztos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2014. április 29., kedd 23:55-kor.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
haver te hány éve vagy real szurkoló? mert te biztos nem élted át az utolsó ~10 év megpróbáltatásait ilyen kijelentésekkel... és kb minden 3. hsz-ed ilyen meredek.ikarus93 írta:Megvan a 10.
Innen már nem rontják el a fiuk.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igen, most, hogy kiesett a Bayern, már hirtelen a Chelsea és az Atletico is jobb lett nálukdzsi91 írta:Nincs meg...Mindkét csapat erősebb összetettebb csapat mint a Bayern.ikarus93 írta:Megvan a 10.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Nincs meg...Mindkét csapat erősebb összetettebb csapat mint a Bayern.ikarus93 írta:Megvan a 10.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
Még hátra van a döntő, bárki lesz az ellenfél a világ egyik legjobban védekező csapata vár minket a döntőben.
Megbosszultuk a Barcát a BVB-t a Bayern-t legyőztük a Németországi és az elődöntős komplexusunkat.Nem mellékes ,hogy a Tiki-takát döngettük földbe közel 3 hét alatt, azon se lepődnék meg ha ezzel Guardiolát visszazavartuk volna a Barcához (aminek én nagyon örülnék !)...Ja és a rengeteg ember akik pofára estek, Barcások Bayernesek, a kommentátor majdnem elsírta magát(egy ilyen győzelmet nem sikítozva kéne végigtolnia egy pártatlan kommentátornak?) Nyert a Futball !! Az igazi foci nem az a hígfos amit a médiából árasztanak.
A döntőben mi leszünk az esélyesek, minket fog szopni mindenki ami nagy előny a Chelsea-Atletico párosnak szóval okosan.Nagyon büszke vagyok a csapatra megérte a 12 év koplalás, nem nagy képűen, alázattal irány a döntő és akkor meg lehet.
Nincs kit kiemelni óriási csapatmunka volt! Mindenkinek jár a pacsi!
Megbosszultuk a Barcát a BVB-t a Bayern-t legyőztük a Németországi és az elődöntős komplexusunkat.Nem mellékes ,hogy a Tiki-takát döngettük földbe közel 3 hét alatt, azon se lepődnék meg ha ezzel Guardiolát visszazavartuk volna a Barcához (aminek én nagyon örülnék !)...Ja és a rengeteg ember akik pofára estek, Barcások Bayernesek, a kommentátor majdnem elsírta magát(egy ilyen győzelmet nem sikítozva kéne végigtolnia egy pártatlan kommentátornak?) Nyert a Futball !! Az igazi foci nem az a hígfos amit a médiából árasztanak.
A döntőben mi leszünk az esélyesek, minket fog szopni mindenki ami nagy előny a Chelsea-Atletico párosnak szóval okosan.Nagyon büszke vagyok a csapatra megérte a 12 év koplalás, nem nagy képűen, alázattal irány a döntő és akkor meg lehet.
Nincs kit kiemelni óriási csapatmunka volt! Mindenkinek jár a pacsi!
- ikarus93
Megvan a 10.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
nmate írta:Lécci ne menjRealista24 írta:Csak azért írtam, mert élőben néztem
Május 24...irány Lisszabon?
Trollok!!Én is élőben néztem.
A tv-ben.
Milyen jó, hogy ma sem mentem! De voltam már győztes meccsen, szóval no para. Ráadásul, győzelem, döntetlen, vereség..úgyhogy a sort most a győzelem követi. Na majd az utolsó bajnokin.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Chelseat átlőnénk,, nem Barca , meg BM vagyunk tili toli, ellenünk buszozhatnak nálunk tudnak lőni is Bale Cr , Modric, Benzema.
Én is élőben néztem.Realista24 írta: Csak azért írtam, mert élőben néztem
A tv-ben.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Lécci ne menjRealista24 írta:Csak azért írtam, mert élőben néztem
Május 24...irány Lisszabon?
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem nem sok, de majd figyelni fogom az ismerőseimet, hogy hányan lesznek Real MAdrid drukkerek. Bár rengetegen utálják vagy nem szimpatizálnak a csapattal, szóval könnyen feltűnne ha valaki az ismerőseim közül Madridos lett.Donát írta:Az megvan, hogy mennyi divatdrukker jön majd ezután a Madridomra?
Ide meg nem tudom, hogy hányan jönnek, de valamilyen csapatot ezután megint választani fognak...
Úgy érzem házi döntő lesz, ráadásul portugál földön, igazi Ibériai rangadó.
Szerintem az Atléticot megtudnánk verni a döntőben, igazából egy meccset szoptunk ellenünk, de az még nagyon az év elején volt... azóta két győzelem egy döntetlen.
Szerintem az Atléticot megtudnánk verni a döntőben, igazából egy meccset szoptunk ellenünk, de az még nagyon az év elején volt... azóta két győzelem egy döntetlen.
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Az a vicc, hogy a döntő a szülinapomon lesz.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak azért írtam, mert élőben néztemnmate írta:Realista24 írta:Kéretik nem emlegetni
Csak válaszoltam
Amúgy nem tudom. Én holnap AtManak szurkolok, de Chelseat is meg tudjuk verni. Okos játék kell, kis teret hagyni nekik hátul, azt cső.
Kell a 10. Leszarom milyen áron.
Május 24...irány Lisszabon? :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Az megvan, hogy mennyi divatdrukker jön majd ezután a Madridomra?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Realista24 írta:Kéretik nem emlegetni
Csak válaszoltam
Amúgy nem tudom. Én holnap AtManak szurkolok, de Chelseat is meg tudjuk verni. Okos játék kell, kis teret hagyni nekik hátul, azt cső.
Kell a 10. Leszarom milyen áron.
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Jó hát szerintem az kitörlődött a memóriámból. Valamilyen oknál kifolyólag. Nem is értem. Másrészt annak is megvoltak az okai. Ott már nem volt csapat, csak egy csürhe.De tudjuk ezt, nem is kell magyarázni. De általánosságban igaz hogy Mourinho nagyon jó egy meccsen.Donát írta:Tavaly a kupa döntőbenrealfan91 írta:Portonak meg az Internek olyan bivaly kerete volt? Mourinho nagyon makkfaktoros 1 meccsen, 2 meccses párharcba még csakcsak verhető, 1 meccsen döntőben nem emlékszem h valaha is kikapott volna.