Bajnokok Ligája
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
En azert vagyok biztos a Chelsea-ben mert az Atletico mindent megtett hazai palyan de nem jott ossze nekik semmi. Mourinho a Real Madriddal nem tudta megcsinalni,mert nem voltak hozza olyan jatekosai,a Chelsea-vel ott lesz a dontoben. A nagy Liverpoolt is megtrefalta,akkor egy Atleti nem lesz problema neki. En nem akarom az Atletit a dontoben es kesz. Kuzdjunk meg a volt edzonk ellen...
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
a mai meccsen vár valaki 1 gólnál többet?
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Persze, hogy nem Isten, de pont ezért nem olyan biztos, hogy sikerült kiharcolni a továbbjutást. Egy igen harcos Atletivel néznek szembe, akik ha igazán ott akarnak lenni a döntőben mindent meg is fognak tenni azért. Fű alatt rúgnak, ütnek, csípnek és átívelnek a busz felett. És persze a védekezésük gyenge.El Unico írta:Mourinho nem Isten,de ő ezzel a Chelseavel nem fogja elhibazni ezt a lehetoseget... ott lesznek a dontoben. Tettem is fel ra jo par forintot
Nem egy élvezhető meccsre számítok, de hogy ki jut tovább meg nem mondom. Lutri az egész. De ha már lúd legyen kövér, döntsön Fortuna a büntetőpárbajok során.
- RealVazquez
Mourinho nem Isten,de ő ezzel a Chelseavel nem fogja elhibazni ezt a lehetoseget... ott lesznek a dontoben. Tettem is fel ra jo par forintot
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
És? CR és Bale átlövik a busztEl Unico írta:Ahogy latom,eleg sokan lesznek itt csalodottak,mert biztos hogy a Chelsea lesz az ellenfel 24-en... keszuljetek fel ra!
- RealVazquez
Ahogy latom,eleg sokan lesznek itt csalodottak,mert biztos hogy a Chelsea lesz az ellenfel 24-en... keszuljetek fel ra!
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
oscar egy lófasz, házár meg túl van fújva.
ott etóó a legjobb játékos még mindig, csak már öreg, mint az országút.
a többiek (kivéve willian) lábán sír a labda, meg én is.
ott etóó a legjobb játékos még mindig, csak már öreg, mint az országút.
a többiek (kivéve willian) lábán sír a labda, meg én is.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Jogos,de az ellenfél még olyanabb...az a willian is olyan, hogy bedobsz egy zsenit a retardáltak közé, hogy váltsa meg a világot a csapatával.
elképesztő, hogy mennyire fogalmatlan és inkompatibilis sablonfocistákkal van körülvéve....Kép
Én 2-0 ás chelsea győzelmet várok,az atma védelme sem életbiztosítás Mirandaval meg Godin-al,meg egy bunyót a technikai zónában.... Bár ha Cholo rádobna egy marék csontot unicora,úgy kellene szerencsétlent fellocsolni...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
AM-ot. A Chelsea nagyon kemény lenne, JM val egyel többen vannak a pályán.
és pont erre gondoltam...oscar,házár pl.
az a willian is olyan, hogy bedobsz egy zsenit a retardáltak közé, hogy váltsa meg a világot a csapatával.
elképesztő, hogy mennyire fogalmatlan és inkompatibilis sablonfocistákkal van körülvéve....
és pont erre gondoltam...oscar,házár pl.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
az a willian is olyan, hogy bedobsz egy zsenit a retardáltak közé, hogy váltsa meg a világot a csapatával.morientes írta:Nekem meg inkább úgy,hogy megijedtek a bridge-n a hangulattól,nem hittek magukban,és annyi.En ugyan azt lattam a jatekukon mint a Dortmund elleni visszavagonkon, hogy csak vedekezni jottek, elhittek hogy mar megvan a tovabbjutas.
Az atmaba tudjuk mennyi a kreativitás...kb hogy felpasszolják Costanak hogy csináljon vele valamit.A chelseaba több van,lenne,ha Mou hagyná előtörni...szerintem bekezd ma szokás szerint 1 csatárral,meg Wiliannal meg Ramiresel középen.Aztán ahogy múlik az idő,behoz majd még egy csatárt meg Oscart.Ha meg találnak egy gólt ezek előtt,akkokr meg kibekkeli.Ha nagyon kijön az atma,akkor esetleg kontrából még egy...
Ha az atma talál egy gólt,akkor meg a fentiek lesznek érvényben,de csak szigorúan az utsó félórában...
elképesztő, hogy mennyire fogalmatlan és inkompatibilis sablonfocistákkal van körülvéve....
- morientes
Nekem meg inkább úgy,hogy megijedtek a bridge-n a hangulattól,nem hittek magukban,és annyi.En ugyan azt lattam a jatekukon mint a Dortmund elleni visszavagonkon, hogy csak vedekezni jottek, elhittek hogy mar megvan a tovabbjutas.
Az atmaba tudjuk mennyi a kreativitás...kb hogy felpasszolják Costanak hogy csináljon vele valamit.A chelseaba több van,lenne,ha Mou hagyná előtörni...szerintem bekezd ma szokás szerint 1 csatárral,meg Wiliannal meg Ramiresel középen.Aztán ahogy múlik az idő,behoz majd még egy csatárt meg Oscart.Ha meg találnak egy gólt ezek előtt,akkokr meg kibekkeli.Ha nagyon kijön az atma,akkor esetleg kontrából még egy...
Ha az atma talál egy gólt,akkor meg a fentiek lesznek érvényben,de csak szigorúan az utsó félórában...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- hehe
a bajnoki címünk szempontjából kulcsfontosságú, hogy az atma ma legalább egy 20-22 körig tartó tizipárbajba menjen bele a cselszivel, és azt se bánnám, ha legalább 2 fontos játékosuk lesérülne kb egy hónapra.
- h3x0r
En ugyan azt lattam a jatekukon mint a Dortmund elleni visszavagonkon, hogy csak vedekezni jottek, elhittek hogy mar megvan a tovabbjutas.morientes írta:Ezt ők mondták?Csakhogy a PSG is labdabirtoklós csapat inkább, ráadásul úgy mentek oda, mint mi a Dortmund ellen, fejben már félig az elődöntőben érezték magukat.
- morientes
Ezt ők mondták?Csakhogy a PSG is labdabirtoklós csapat inkább, ráadásul úgy mentek oda, mint mi a Dortmund ellen, fejben már félig az elődöntőben érezték magukat.
Itt csak arra gondoltam,hogy ugye a párizsnak párizsnak otthon volt momentuma,lévén nyertek,de az atmanak meg semmi.Otthon.Lehet hasonlóan brusztos csapat mindkettő,de tudásban a chelsea futballistái jobbak,sztm,csak Mou lebutította őket,ritkán hagyja őket játszani,míg a másik oldalon azr hozzák uszkve 100%-on ami bennük van.De azt észrevettem,hogy ha Mou vesztésre áll,szabadabban hagyja focizni a fiait.Ha az atleticonak nem votl értelmes megmozdulása, akkor a chelseanek mi volt? ők még helyzetecskékig sem jutottak el. Két nagyon hasonló csapat, akiknek pont nem fekszik a másik játéka.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Nem értem milyen tavalyi vagy idei játékról beszélnek az emberek, ez a bayern münchen (játékosállományban) nem hogy gyengült hanem erősödött , jó lehet itt jönni azzal hogy nem voltak annyira motiváltak, de aki figyelte a meccset, nyomokban fel lehetett fedezni a tavalyi játékukból is elemeket .. aláírom nem játszott jól a Bayern nem lehet összevetni 2 különböző évet , hogy mi lett volna ha a tavalyi bayern , meg ez a Real aki most játszott mi lett volna a meccsen, mert véleményem szerint azért játszott gyengén a Bayern mert nem hagytuk őket játszani! ezeknek úgyan úgy benne van a zsigereikben a tavalyi játék is mint ez a tili toli amit most játszanak, pillanatok alatt tudnak váltani láthattuk nem 1 meccsen, Munited, Werder stb , arról van szó hogy ez a tegnapi Real világklasszis produkciót mutatott be!! tökéletes meccset, és ezzel megölte a Bayern idei , meg a tavalyi játékát is! És ezt fel sem fogjuk milyen hatalmas fegyvertény!! Ancelotti előtt meg megemelem a kalapom! mert úgy megverte az öreg a Pepet mint egy zöldfülűt a Mester!! Hatalmas Gratula!!!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Atleticora nyomtam, de nem tudom kinek örülnék jobban. Majd este kiderül a meccs alatt, hogy kinek szorítok inkább. Egyik csapat sem a szívem csücske. Remélem szétdarálják egymást, pár piros lap jó lenne. Kik a sárgás játékosok?
Csakhogy a PSG is labdabirtoklós csapat inkább, ráadásul úgy mentek oda, mint mi a Dortmund ellen, fejben már félig az elődöntőben érezték magukat.Hát nemtom....mióta volt a PSG elleni meccsük...feltörte londonban a franciák seggét a háló...rendesen mint a satu,rápréselték őket a tizenhatosra...minden lövés,beadás életveszélyes volt,nem úgy mint tegnap a bayoroknál...és a párizsiak be is törtek...
Ha az atleticonak nem votl értelmes megmozdulása, akkor a chelseanek mi volt? ők még helyzetecskékig sem jutottak el. Két nagyon hasonló csapat, akiknek pont nem fekszik a másik játéka.Egyébként ők lesznek...a chelsea...madridban az atmanak egy épkézláb megmozdulása nem volt ellenük,csak a szimpla mezőny fölény...
Megtippelni sem tudom, mi lesz este, de remélem a továbbjutónál a fél csapat kipontozódik, bár ahogy néztem, nem sok veszélyeztetett játékos van sajnos, 4 kiállítás meg csak nem valószínű.
Simán lőhet pontrúgásból vagy kontrából valamelyik csapat egy csomó gólt, ez tényleg olyan, hogy se a 3-0-nál, se a 0-3-nál nem lepődnék meg egy kicsit sem.
És azt sem tudom eldönteni, hogy melyik csapatot kapjuk. Mondjuk pont nem is látom a meccset, szóval ez a rész is megoldódik.
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ramos, Isco, Modric
Üdv mindenkinek!
Régóta olvasgatom a fórumot de most bele vetném magam a társalgásba is Magamról annyit mondanék hogy 7 éves korom óta tartom első és egyetlen kedvenc csapatomnak a Realt nem meg lepő módon a 2002es év verte belém a megtörhetetlen fanatizmust de ennek is volt egy előzménye mégpedig hogy a 7. Születésnapomra kaptam egy Real mezt és milyet? Természetesen amin a 7es szám volt Raul nevével.. innentől nem is nagyon kell tovább magyaráznom
De hogy a témához is szóljak, teljesen ledöbbentem tegnap este. Éreztem ugyan hogy meg lesz a továbbjutás de mivel én leginkább realista felfogással nézem a dolgokat én 2-1t mondtam minden ismerősömnek, még azzal is számoltam hogy félidőben 2-0 lesz a bayernnek. Egyszóval teljesen kivirultam miután 3-0val levonultunk szünetre majd 4-0val befejeztük. Most végre megvolt a csapatban az a + ami az elmúlt években hiányzott. Nagyon boldog vagyok A lehetsées ellenfelekről annyit mondanék, hogy egy ilyen forduló pont után ami végre jól sült el a csapatnak és úgytűnik összeállt minden, ne azon gondolkozzunk hogy kitől lenne rosszabb kikapni mert így nem lehet neki menni a döntőnek. Persze természetes h benne van az is de azzal a mentalitással kell hozzá állni hogy kit lesz jobb érzés elverni. (De maradjunk a földön is közbe)
Régóta olvasgatom a fórumot de most bele vetném magam a társalgásba is Magamról annyit mondanék hogy 7 éves korom óta tartom első és egyetlen kedvenc csapatomnak a Realt nem meg lepő módon a 2002es év verte belém a megtörhetetlen fanatizmust de ennek is volt egy előzménye mégpedig hogy a 7. Születésnapomra kaptam egy Real mezt és milyet? Természetesen amin a 7es szám volt Raul nevével.. innentől nem is nagyon kell tovább magyaráznom
De hogy a témához is szóljak, teljesen ledöbbentem tegnap este. Éreztem ugyan hogy meg lesz a továbbjutás de mivel én leginkább realista felfogással nézem a dolgokat én 2-1t mondtam minden ismerősömnek, még azzal is számoltam hogy félidőben 2-0 lesz a bayernnek. Egyszóval teljesen kivirultam miután 3-0val levonultunk szünetre majd 4-0val befejeztük. Most végre megvolt a csapatban az a + ami az elmúlt években hiányzott. Nagyon boldog vagyok A lehetsées ellenfelekről annyit mondanék, hogy egy ilyen forduló pont után ami végre jól sült el a csapatnak és úgytűnik összeállt minden, ne azon gondolkozzunk hogy kitől lenne rosszabb kikapni mert így nem lehet neki menni a döntőnek. Persze természetes h benne van az is de azzal a mentalitással kell hozzá állni hogy kit lesz jobb érzés elverni. (De maradjunk a földön is közbe)
- kimber
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema
Bár korában már írtam, és most is tartom, hogy számomra nagyobb presztízzsel bírna egy Chelsea ellen megnyert döntő (főleg Mourinho miatt), ráadásul nagyobb pofon lenne egy AtMa elleni esetleges bukta, de én is azt tartom, hogy vélhetően könnyebb lenne számunkra ha az AtMa ellen kellene a döntőt játszanunk, ezért én ma nekik drukkolok. (nem lesz könnyű). Milyen hozadékai lehetnek ennek? Mivel nem csak egy vasat tartanak a tűzben, így nagyobb a botlás lehetősége is a bajnokságban, ha elhiszik, hogy nyerhetnek még címeket. Mourinho egojának jót tenne, ha a mindig lenézett AtMa kiverné őket, és nem is lenne lehetősége a Real elől elhappolni a BL trófeát ezzel a gyenge Chelseaval. Harmadik indokként azt tudom felhozni, hogy ha a döntőben az AtMa-ot vernénk, hasonló eredménnyel mondjuk mint tegnap a BM-t, akkor őket is a helyükre tennénk.