Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
még makkol is a Chelsea bakker...
Torres majd elrak egyet és behúzza majd a Chelsea...
Torres majd elrak egyet és behúzza majd a Chelsea...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Sima hazai 3-0, most ez a tippem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
szerintem meg senki nem lövi tovább a chelseat.
eddig úgy voltam vele hogy rutin meg faszom úgyis ők mennek tovább.
de ez a hat védő még ha luiz vkp akkor is szégyen hazai pályán.
és mi vagyunk a bekkesek 5-0ás összesítéssel...
u.i. alapból néha mou temperamentuma hiányzik ahogy örült amikor a city ellen fordítottunk meg stb. de ilyenkor nem...
eddig úgy voltam vele hogy rutin meg faszom úgyis ők mennek tovább.
de ez a hat védő még ha luiz vkp akkor is szégyen hazai pályán.
és mi vagyunk a bekkesek 5-0ás összesítéssel...
u.i. alapból néha mou temperamentuma hiányzik ahogy örült amikor a city ellen fordítottunk meg stb. de ilyenkor nem...
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem meg Willian és akkor még Hehe is boldog lesz...nmate írta:Schürrle lövi tovább a Chelseat, figyeljétek meg
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Schürrle lövi tovább a Chelseat, figyeljétek meg
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
szabadot kapnak 40-ről, már megy fel cahill meg terrymorientes írta:8-2 a hadrend... kennek vagy hármat...nmate írta:Schwarzer, Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilcueta, Cole, David Luiz, Ramires, Torres, Hazard and Willian.
Mondjátok, hogy nem igaz
ha előnybe kerülnek, jön schürrle jobbhátvédnek, torres meg vissza vkp-nek
Nem illik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
8-2 a hadrend... kennek vagy hármat...nmate írta:Schwarzer, Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilcueta, Cole, David Luiz, Ramires, Torres, Hazard and Willian.
Mondjátok, hogy nem igaz
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
az szép azpiket feltolja hátul meg cole..azért finoman fogalmazva van rutin a hátsó alakzatban Hazard, Willian tőlük még focit is látunk talán
Nem illik.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
mondjuk ha megnézzük a még bevethető embereket, lehet hogy így a legjobb...GT37 írta:Szerencsére csak hat védő kezd a Chelsea-nél.
De az h alapbol védők még nem jelenti azt h azt is fognak játszani, 4231 ez
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem hiába szerelte egész nap a buszt. Szépen betolják a kapu elé és hadd szóljon. Izgi meccs lesz, élvezetes, sok gólos.Boky írta:jól látom, hogy a nagy zsozé a 6-3-1es felállást preferálja?
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
jól látom, hogy a nagy zsozé a 6-3-1es felállást preferálja?El Maestro írta:Chelsea: Schwarzer; Ivanovic, Cahill, Terry, Cole; David Luiz, Ramires; Willian, Hazard, Azpilicueta; Torres.
Atletico Madrid: Courtois; Juanfran, Miranda, Godin, Filipe Luis; Mario Suarez, Tiago; Adrian, Koke, Arda; Diego Costa.
Kellemes szórakozást mindenkinek.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Szerencsére csak hat védő kezd a Chelsea-nél. Még nem tudom, hogy nézem-e a meccset, nem biztos, hogy az agyam képes lesz ilyen mennyiségű és minőségű támadófutballt feldolgozni 90 perc alatt.El Maestro írta:Chelsea: Schwarzer; Ivanovic, Cahill, Terry, Cole; David Luiz, Ramires; Willian, Hazard, Azpilicueta; Torres.
Atletico Madrid: Courtois; Juanfran, Miranda, Godin, Filipe Luis; Mario Suarez, Tiago; Adrian, Koke, Arda; Diego Costa.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Chelsea: Schwarzer; Ivanovic, Cahill, Terry, Cole; David Luiz, Ramires; Willian, Hazard, Azpilicueta; Torres.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Schwarzer, Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilcueta, Cole, David Luiz, Ramires, Torres, Hazard and Willian.
Mondjátok, hogy nem igaz
Mondjátok, hogy nem igaz
most kerültem gépközelbe a meccs óta.
úgyis leírt már mindenki mindent.
én csak annyit, h riberyt mindig egy szánalmas alibinek tartottam. egy kis pökkendinek. ezzel a pofonnal végképp meg is pecsételte magát.
na meg amit az aranylabda előtt nyilatkozgatott.
duplán jó érzés ez a 0-4
úgyis leírt már mindenki mindent.
én csak annyit, h riberyt mindig egy szánalmas alibinek tartottam. egy kis pökkendinek. ezzel a pofonnal végképp meg is pecsételte magát.
na meg amit az aranylabda előtt nyilatkozgatott.
duplán jó érzés ez a 0-4
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez azért van mert nagyon hasonló erősségű a két csapat, a Chelsea talán kicsivel előrébb de az Atletico azt a hiányosságát pótolja a szívéve. Így mivel rohadt nehéz ellenfél lesz akármelyik, kénytelenek vagyunk az alapján dönteni,hogy kitől fájna kevésbé a vereség.De természetesen jöhet bárki meg kell nyerni, ha meg nem akkor irány Berlin ...petiamadridista írta:érdekes itt pár hsz.
Sokan aztírjátok, hogy nem akarom xy-t, mert akkor majd ha tőlük kikjapunk, az milyen érzés lenne.
Szerintem meg gondolkozzunk úgy, hogy a két ellenfél közül ki ellen van több esélyünk.
Sztem az Atletico ellen könnyebb dolguk lenne, így látatlanban, mint a Chelsea ellen...
Én személy szerint egyik csapattal szemben sem tudnám elviselni a vereséget.
Szóva, jusson tovább az Atletico és játszunk velük egy olyan meccset mint január végén a kupaelődöntőben.
Mondjuk.
Na de ez még a jövő zenéje.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Egyetértek, bár az Atletico könnyebb ellenfél lenne, de a Chelsea-nek is vannak hiányzói, ellenük is magasan favoritok vagyunk. Viszont egy Atletico-Real nem BL döntő.... Egy Chelsea-Real az. Mourinho vs Ancelotti, két visszatérő menedzser, Hazard vs Ronaldo, Eto'o vs Benzema, Lampard vs Modric, Terry vs Ramos... Ez BL döntő, nem a Raul Garcia-k, Godin-ok agymenése. Így ma hajrá Chelsea!El Unico írta:A Chelsea-nek szurkolok,ők méltó ellenfél lesznek a BL döntőben. Kellően pikáns lesz. Egy Atma-Real Madrid nem lenne az igazi...
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
érdekes itt pár hsz.
Sokan aztírjátok, hogy nem akarom xy-t, mert akkor majd ha tőlük kikjapunk, az milyen érzés lenne.
Szerintem meg gondolkozzunk úgy, hogy a két ellenfél közül ki ellen van több esélyünk.
Sztem az Atletico ellen könnyebb dolguk lenne, így látatlanban, mint a Chelsea ellen...
Szóva, jusson tovább az Atletico és játszunk velük egy olyan meccset mint január végén a kupaelődöntőben.
Mondjuk.
Egyébként meg esélyesnek tartom a matracosok továbbjutását.
Azért egy 0-0 nem túl jó eredmény a Chelsea-nek, mert mi van ha a meccs egy adott szakaszában 1-1 lesz az eredmény? Vagy netán az Atletico vezet?? Azért 1 gólt simán találhatnak a vendégek.
Anno a Barca ellen is megszívták ezt otthon a kékek..
Mondjuk.
Egyébként meg esélyesnek tartom a matracosok továbbjutását.
Azért egy 0-0 nem túl jó eredmény a Chelsea-nek, mert mi van ha a meccs egy adott szakaszában 1-1 lesz az eredmény? Vagy netán az Atletico vezet?? Azért 1 gólt simán találhatnak a vendégek.
Anno a Barca ellen is megszívták ezt otthon a kékek..
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Ballack nemes egyszerűséggel jelentette ki, hogy Pepnek a
Reál taktikáját kell megtanulnia
Reál taktikáját kell megtanulnia