Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Ettől az Atletictől bármelyik csapatnak nem szégyen kikapni, nagyon együtt vannak, egy cél egy szív.
Inkább a szégyen helyet az "iszonyat fájó" kifejezés lenne aktuális.
Amúgy tuti tipp a döntőre: lesz piros lap, 5,5 felett a büntető lapok száma.
Inkább a szégyen helyet az "iszonyat fájó" kifejezés lenne aktuális.
Hogy csak Falcao 45 milláját emlitsük. Az más kérdés, hogy 1 évre rá 60 ért eladták, de a lényeg a lényeg ők is költenek, csak ők más politikát nyomnak a semmiből hozzák fel általában a az embereket.pavel írta:Szóval mi dollármilliókat költöttünk...az Atléti meg nem
Hogy kicsit RMCF-zek én januárban megmondtam, hogy nem fognak kipukkadni, de jöttek az okosok, hülyének néztek, úgy is kipukkadnak, február-március nem fogják bírni a dupla terhelést Bár az igazat megvallva ilyen magasságokba én sem vártam őket, minden tiszteletem az övék, és ha nem mi lennénk a másik ellenfél a döntőben biztos teljes erőből nekik szurkolnék.L.Miki írta:Hogy is volt ez a novemberi jóslat?? Tavaszra kipukkadnak?
Januári jóslat? Áprilisra kipukkadnak?
Amúgy tuti tipp a döntőre: lesz piros lap, 5,5 felett a büntető lapok száma.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Eddig 5-ször játszottunk velük döntőt...és csak 1-szer tudtunk nyerni ellenük...ezek a döntőben az életüket fogják feláldozni ellenünk...eszméletlenek idén, minden várakozást és képzeletet felülmúlnak...joggal tarthatunk tőlük...Ramioli írta:Ez csak azért szép, mert ha mégis kicsesznek velünk az tripla fájdalom lesz!! de azért bízom a srácokban!! ez nagy Matek lesz!! vérre menő!! az már világos ez az Atletico nem hogy kidurranni nem fog , de ki kell mondani duplázhat!! jobb lett volna a chelsea
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
csodálatos érzés, hogy többé nem nyerhet egy olyan edző semmit, aki öli és gyilkolja a futballt.
game over.
a béell a miénk kell legyen. különben elások valakit.
game over.
a béell a miénk kell legyen. különben elások valakit.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
h.laci94 írta:csak most ne legyen érvényes az elmúlt pár év trendje, hogy az nyeri a BL-t aki kiejti a barcát... ettől kicsit bennem van a para..
A trend igazából az, hogy a világlegjobbja nyeri, vagy az, aki kiejti a világlegjobbját. Nekünk ez a trend mindenképpen jó
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Egyébként az Év Edzője díjat már most oda adhatják Simeonénak... ha megnyeri a bajnokságot,ha nem,ha megnyeri a BL-t,ha nem,óriási,amit csinál az Atleticoval... kegyetlen. Utálom őket,de nem lehet őket kritizálni. A teljesítményüket és az eredményességüket semmiképp.
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ramos, Isco, Modric
csak most ne legyen érvényes az elmúlt pár év trendje, hogy az nyeri a BL-t aki kiejti a barcát... ettől kicsit bennem van a para..
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Ez csak azért szép, mert ha mégis kicsesznek velünk az tripla fájdalom lesz!! de azért bízom a srácokban!! ez nagy Matek lesz!! vérre menő!! az már világos ez az Atletico nem hogy kidurranni nem fog , de ki kell mondani duplázhat!! jobb lett volna a chelsea
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Hogy miert lenne szegyen? Ez meg kerdes? Azert mert mi lassan euromilliardokat nyomtunk a csapatba nulla eredmennyel addig ez az atletico ami par eve meg a masodosztalyban volt (!!!!) Es ha igy nyernenek ellenunk az oriasi szegyen lenne
+1Itt szerintem nem arról van szó, hogy bárki is megkérdőjelezné a mostani atleti erejét.
Egyszerűen nem történhet meg, hogy pont ők állítsanak meg minket, persze mindenképp szarul esne, akárki állítana meg minket, de ha az atleti lenne, az nekem még fájóbb volna.
Igen én is így gondolom, mindenképpen kellemetlen lenne egy BL döntő elvesztése, de ellenük meg vérciki!Mindegy ne is gondoljunk erre, ez nem történhet meg!
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Szóval mi dollármilliókat költöttünk...az Atléti meg nem? Sierra! Javaslom egy kicsit olvasgass átigazolásról az elmúlt pár évről! Ez az Atléti egy sima csapat, iszonyatosan fanatizálva, egységbe tömörítve. Le a kalappal előttük, mert bár lehet elszalad velük a ló, de ők immár 1 éve erőn felül teljesítenek! Képzeljétek el, a mieink így mennének! Mi lenne? Minimum triplázás. Szóval, még 1x grat a matracosoknak, minden elismerésem az övéké az idei szezonra!
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
A legszebb benne, hogy egyik sem tanul belőleA focit gólra játsszák, de Pep és Mou lassan kezdi ezt elfelejteni.
De Guardiolát nem bántom. A Bayern 1 évvel ezelőtt a világ legjobbja volt, de kioltotta őket. RESPECT
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hogy is volt ez a novemberi jóslat?? Tavaszra kipukkadnak?hunmadridista írta:Minden képzeletet felülmúl eddig az Atletico...elképesztően egységesek, harcosak és szervezettek...jelenleg szerintem a világ egyik legjobb csapata...nagyon nehéz lesz a döntő ellenük...piszok nehéz...
Januári jóslat? Áprilisra kipukkadnak?
Hát hogyne, kipukkadtak olyannyira, hogy ott vannak a BL döntőben. Ismétlem: BL DÖNTŐ. Micsoda érzés van ott te Atyaég és akkor még a bajnokság is az ő kezükben van. Eszméletlenül harciasak, tényleg spárta. De hát mint tudjuk ők is elbuktak, így a BL döntőben nekik is el kell! TENNI KELL RÓLA! Nem lesz könnyű, de ilyen játékkal, koncentráltsággal, felkészültséggel, elhivatottsággal meglehet a Decima! Csak a döntőben tényleg, mintha az életünkön múlna úgy kell játszanunk.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Talán a Chelsea nehezebb ellenfél lett volna számotokra a fináléban, ennek ellenére borzasztóan örülök az Atlético továbbjutásának, nagyon megérdemelték.
Simeone előtt le a kalappal, egészen elképesztő, hogy milyen csapatot faragott az AtMából. Hatalmas respekt.
Simeone előtt le a kalappal, egészen elképesztő, hogy milyen csapatot faragott az AtMából. Hatalmas respekt.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Minden képzeletet felülmúl eddig az Atletico...elképesztően egységesek, harcosak és szervezettek...jelenleg szerintem a világ egyik legjobb csapata...nagyon nehéz lesz a döntő ellenük...piszok nehéz...
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Mou az elődöntők királya. 4 éve mindig a döntő küszöbén bukik el
Erre idejön Carlo, és az első évben bevezeti a tőle átvett csapatot a döntőbe. Biztos csodás érzés lehet neki
Kemény lesz az Atletico ellen a döntő, közel sincs megnyerve. De ha hasonlóan a kupadöntőhöz, és a két bl elődöntőhöz legalább olyan erősek leszünk fejben, szívben, lélekben, csapatként, egymásért, akkor nem lehet baj!
Csak egy karnyújtás!
Könyörgöm!
Csak lennénk már ott!
Erre idejön Carlo, és az első évben bevezeti a tőle átvett csapatot a döntőbe. Biztos csodás érzés lehet neki
Kemény lesz az Atletico ellen a döntő, közel sincs megnyerve. De ha hasonlóan a kupadöntőhöz, és a két bl elődöntőhöz legalább olyan erősek leszünk fejben, szívben, lélekben, csapatként, egymásért, akkor nem lehet baj!
Csak egy karnyújtás!
Könyörgöm!
Csak lennénk már ott!
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
Hogy miert lenne szegyen? Ez meg kerdes? Azert mert mi lassan euromilliardokat nyomtunk a csapatba nulla eredmennyel addig ez az atletico ami par eve meg a masodosztalyban volt (!!!!) Es ha igy nyernenek ellenunk az oriasi szegyen lenne
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
nso azért kitett magáért mint az elsőszámú magyar sportlap.
akkor már tehettek volna a tikitökömről is valamit, ha ilyen szerelmesek a buszos posztokba. de hát nyilván az ilyen hegyi féle szakértők szerint még így is igazságtalanul juttunk döntőbe.
akkor már tehettek volna a tikitökömről is valamit, ha ilyen szerelmesek a buszos posztokba. de hát nyilván az ilyen hegyi féle szakértők szerint még így is igazságtalanul juttunk döntőbe.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Itt szerintem nem arról van szó, hogy bárki is megkérdőjelezné a mostani atleti erejét.Miért lenne szégyen kikapni az Atleticotól? Nagyon egységes a csapatuk
Egyszerűen nem történhet meg, hogy pont ők állítsanak meg minket, persze mindenképp szarul esne, akárki állítana meg minket, de ha az atleti lenne, az nekem még fájóbb volna.
Épp ezért ez elő sem fordulhat , a hozzáállással nem lesz gond, nem lehet gond egy döntőben, egyik fél részéről sem és ahogy előttem írták, ki kell, hogy jöjjenek majd a képességbeli különbségek.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Minden bizonnyal a madridi csapat fogja megnyerni a BL-t.