Az én véleményem rövidem:
Kapus kérdés, nem kérdés.
Védelem: Megvan,minőség,gyorsaság,fejjáték,Összetétel,minden oké,a legjobbak között vannak,nincs szükség másokra.
Carvajal szépen kiforrta magát,felfelé játék prima,védekezés nem rossz,bár döntő pillanatban vétett,és ez nagyon drága mozdulat volt,iniesta az ő buta helyezkedési hibájából tudott vezetést szerezni,és ez valahol rányomta a bélyeget a meccsre és a ligára is.
Pepe-ramos......ide most tudnák mit írni,de nem teszem,tök felesleges,évek óta alulminősitettek,mint a real mint az ellenfelek drukkerei által. TOP 3-4 védők....minden tekintetben.
Marcelo visszaesett,sokat,ő probléma,nagy hiány a támadópotenciálja,a váratlan betörései,egy vs egyek.......de coentrao megoldotta a nehéz pillanatokban,igaz ő vonalon érzi jól magát,mig marcelo belül is szeret mozogni.....kellett ez a minőség,még akkor is ha amúgy nem célszerű két ennyire magasan jegyezett játékos egy posztra.
Örülök hogy coentraot észrevették sokan,végig mellette voltam,mert ismertem a játékát a nemzetközi meccseiről,és minden prima volt,sőt volt olyan világverseny ahol szerintem a posztja legjobbja volt.
Kp: Alonsot divat lett fikázni,részben jogosan,mert kopott az öreg,de ez élettani sajátossága az embereknek
......viszont a döntő meccseken nagyon kellett....a bl döntőben iszonyuan fog hiányozni.....nagyon. Nem tudjuk megfelelően pótolni. Itt lesz simeone taktikai fő fogása,oda fog koncentrálni,ezt a feladatrendszert nem fogjuk tudni játszani a döntőben.
Modric és DM: Prima foci,erőteljes,célratörő,előre is bátor játék. Modrisban megvan hogy tudja lassitani a játékot,mig DM megveszekedett mérgezett egér,aki szétidegeli,kiüldözi a világból az ellenfelet...nagy területet fed le.
Isco: év elején visszaesett,most összeszedte magát,kevesebb az öncélú megoldás,több a csapatmunka......ez igen.
BBC: a foci.....ahogy feltudnak fejlődni egy támadáshoz,az maga a foci gyönyöre......kiegészülve pár másik gyors alakkal,mint a BM elleni 3. gól...az maga volt a foci....FOCI.
Bale,nagyon nehezen indult el,sok sérülés,és az ára is hátráltathatta....még mindig nem az igaz,mert bátortalan,ami hátráltatja,de ősszel már könyörtelen lesz.
CR tuti bringás......nincs mit beszélni róla.
Benz,idén eléggé összeszedte magát,kicsit érdekes a feladatköre,de pont ezt jobban szereti,nem az az igazi klasszikus cenyó,hátrébb vontabban,többet játszva jobban érzi magát.....és konkurens sincs
Szóval.......védelemben én nem igazolnék,csak ha coentrao elmegy.
Kp: alonso pótlása.......illarra engem nem győzött meg,amig jesé és carvajal szépen beépült,látható fejlődési fokkal,addig illarra stagnált......sebessége kevés,gyorsabban kellene játszania.IDe kellene egy megoldás mert ha alo kiesik egy fél évre egy sérülés miatt akkor baj van.
khedirát vagy illarrát én eladnám,és hoznék egy jó kp-ást.
Khedira kb 25 milla. hoznák egy állatot 45-50 be.
Elül jesé sajnos megsérült,pedig annyira jól indult.....a tuti csere,akire mindig számithattunk,mindig szint vitt a játékba,lendületes,akaratos,harcos.....ha 3:0 vagy ha 0:2 mindegy neki,ugyanúgy hajt....szenvedéllyel.
Elől morata elmehetne 20ba,és oda kellene egy ember....de ne 85 ért héééééééé.
Szóval,egy kp-s és egy támadó. kb ennyi.
akkor védelem elég. 8 ember
kp: 6 ember
támadók: 5 ember.
vagy az kevés???
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.