A Punto Pelota mai száma szerint egy teljesen új csapat van épülőben Madridban. A hírek szerint Adán, Carvalho, Albiol, Callejón és Essien szinte biztos, hogy nem lesz a keret tagja jövőre. Kaká, Di María, Higuaín és Benzema pedig megfelelő ajánlat esetén távozhat. Essien helyét Kondogbia, Albiolét Garay veheti át. Xabi Alonso utódja a Verratti, Vidal, Gündogan hármasból fog kikerülni, a támadórészlegbe pedig Jesé, Bale és Agüero érkezhet a távozók helyére.
Az első ötös mehet is, bár Essien szerintem maradhatna jolly jokernek. Univerzális játékos, odateszi magát, egy bőven elfogadható szintet hoz. Ha értelmes áron (pár millió euro) el lehetne hozni, akkor nem gondolkodnék rajta. Kiegészítőnek tökéletes. Mondjuk ha lelép Mou és jön Ancelotti, akkor lehet, hogy "Apuci" nélkül már Ő sem maradna.
Kaká, Higu és DM mehet nyugodtan. Benzema meg bár az egyik kedvencem, így még a képességei miatt kapna egy évet tőlem, de ha nem domborít, akkor jövő nyáron Őt is kukáznám.
Kondogbiáról sokat nem tudok. 1-2 videót láttam, sokan istenítik, valami biztosan van benne. Viszont 20 millát egész biztosan nem adnék érte. Ahhoz még túl nagy lutri. Egy jól sikerül év (félév) után nem biztos, hogy érdemes vállalni a kockázatot. Akkor inkább tegyünk hozzá 10-15 milliót kb. és menjünk Vidalért.
Garay minek jönne vissza? Nekem semmi bajom nem volt vele, Albiolnál sokkal jobb védő, de nem hinném, hogy itt szeretne 4. számú hátvéd lenni, ha közben hívja egy MU.
Gündogan megint csak lutri valamilyen szinten, hiába jó játékos, egy nagyszerűen felépített csapatban van jelenleg, ami talán kicsit fedheti a hiányosságokat és nagyíthatja az erényeket. Meggondolnám kétszer is, hogy a Dortmundból igazoljak-e. A másik két név amúgy is szimpatikusabb, viszont kíváncsi lennék már arra is, hogy mivel indokolják meg, hogy pl. Verratti célpont. Szerintem kevesebb a realitása, mint Vidalnak. Nyáron lesz egy éve ott egy dúsgazdag csapatban, ahol azért be is vált,és piszok fiatal még ráadásul. Nem sok érv szól a váltás mellett.
A többi rendben van, Higu helyett Agüero, DM helyett Bale (ez azért még kérdéses, hogy mennyire működőképes a dolog...) + feljön Jesé, akinek "van húzása".
Egyébként egyre több helyen olvasni, hogy mind a két csatárnak kalap kabát, ha jön Bale-Agüero, mert mindenki azon a véleményen van, hogy a Bale-CR-Agüero hármas tökéletes lehet. A padra meg lesz egy Jesé és Morata?
Nem hinném, hogy ilyen hibába akarnak esni. Ráadásul Benz valószínűleg tényleg Perez egyik kedvence. Azt meg látniuk kell Madridban is, hogy így a pad sem létszámban, sem minőségben nem ütné meg a szintet.