Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
MyStiQ

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. május 2., péntek 0:18

A Ligában teljesen más mentalitással játszottak.
Ha meg ezt vesszük alapul, akkor a tavaszi produkció bőven bizakodásra adhat okot. A korai vezetés után visszaálltunk, a srácok is elismerték, hogy valami ott megtört Benzema találata után. Kaptunk két peches gólt, a végén azonban inkább ők örülhettek az 1 pontnak a második félidő alapján.

A kupameccs meg tényleg csalóka, 2 megpattanó lövésre nem alapozhatunk 24-én. :mrgreen:
Simeone sajnos ezt ismeri. És az eddig látottak alapján elég jól.
Akkor azért elég jó az a 2-1-1-es mérleg, nem? :mrgreen: Pláne hogy azt a meccset vesztettük el, ahol a leginkább benne volt a vereség a formálódó csapat miatt.

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. május 2., péntek 0:09

csabi87 írta:Atletico... A kupa meccseken nagxon jól játszottunk ellenük.
Ezt az érvet már többször olvastam itt, meg hallottam egyik szaktársamtól is. Csak én látom úgy, hogy azokat a kupameccset nem igen vették komolyan az AtMa játékosai? Szerintem messze nem fektettek bele annyi energiát a két meccsbe mint bármely bajnokiba. A Ligában teljesen más mentalitással játszottak. Szerintem arra alapozni, hogy "a kupában is elvertük őket", nem igen érdemes.
Én mondjuk Mourinhoékat szívesebben láttam volna. Előszezonban is elvertük őket, jobban is motiválná a fiúkat, és mint kiderült gyengébbek is. Érdekes, hogy ha néha beleolvastam a Premiere League topicba, azt láttam, hogy a Chelseanek bő kerete van, meg Mourinho a nagy taktikus. Most meg azt olvasni, hogy "hát ezzel a kerettel ennyire telt", meg eltaktikázta magát. Sokan érveltek, hogy ismeri a Realt, de ő csak a saját Realját ismerte, nem a mostanit.
Simeone sajnos ezt ismeri. És az eddig látottak alapján elég jól. De ha megint azt látom, amit Münchenben, hogy együtt mozog a csapat, hogy Ronaldo fut a labda után, és védekezik, hogy nem előrebikázzuk a labdát, hanem meg merjük játszani, hogy mindig odaér egy utolsó utáni ember, hogy csapatunk van a pályán, akkor ennek meg kell lennie. :luck:

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. május 1., csütörtök 23:23

Ez ellen az Atletico ellen úgy kell játszani majd hogy ne érezzék azt,hogy komoly keresnivalójuk van.A Dortmund elleni meccs remek példa lehet a játékosoknak,mert ott is az első 20 percben semmit nemtudtak kezdeni a csapattal aztán elég volt annyi nekik hogy kimaradt a büntető és máris felpörögtek tőle.Na ugyanilyen mentalitásu az Atletico is.Ha megérzik,hogy komoly sanszuk van,akkor nagyon nehéz meccs lesz.Szépen okosan kell ellenük játszani,nem felůlni a provokációnak,és akkor meglehet.A kupa meccseken nagxon jól játszottunk ellenük.
Hajrá fiuk,ha már ennyit szenvedtetek,akkor ezt az utolsó meccset meg kell még nyerni. :)
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 1., csütörtök 23:09

ferni írta: majd amikor ő kezd a BL döntőben Xabi helyett jó nagyokat fogsz nézni.... :lol:
Simeone egy felkészült pali, de egy Casemiro-Khedira-Illarra kp lehet meglepné :lol: nem lenne kegyelem
Nem illik.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 1., csütörtök 23:03

hehe írta: ráadásul szerencsére még kedirát se kellett nézni a szezon nagy részében. elégedett vagyok.
majd amikor ő kezd a BL döntőben Xabi helyett jó nagyokat fogsz nézni.... :lol:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 1., csütörtök 23:01

hehe írta:özil a másik jómadár, ő se fog lófaszt se nyerni soha.

csodálatos érzés nélkülük kifutó madridot látni, hosszú évek óta nyugalom tölt el, már szezon kezdetekor mondtam, hogy nagyjából ez az a keret, ami megüti a minőséget, meg is lett az eredménye, ráadásul szerencsére még kedirát se kellett nézni a szezon nagy részében. elégedett vagyok.
Épp ezt mondtam amúgy Zsombinak délután.

Kis kiegészítés:
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 5695_n.jpg

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. május 1., csütörtök 22:54

életem top3 fotballos csalódásában az ő nyomorékságai simán ott vannak.
Nekem meg a legnagyobb élményeim közt a hőstettei. 1-1. :mrgreen:

Amúgy egyszerű, igen, a te szavaiddal élve azt, hogy legyen agya. Hogy higgadt maradjon a döntő szituációkban, hogy ugyanolyan kegyetlenül játsszon Barcelonák, Bayern Münchenek, Lyonok( :mrgreen: ) ellen, mint Getafék, Levanték ellen.

Egyébként nagyon örülök neki hogy végre elégedett vagy a kerettel, valóban mostanában viszonylag ritkán olvastam tőled a nyomorékozást. Nagyon hiányzott már. :lol:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 1., csütörtök 22:48

Pipita írta:
gyökerek, nyomorékok
:(

Épp ma gondoltam rá hogy egy Ancelottival talán Higu is átugorhatta volna végre azt a bizonyos lécet, amit például francia pajtása ezen a tavaszon eléggé úgy tűnik hogy nagyon simán átlépett. Na de mindegy már.
életem top3 fotballos csalódásában az ő nyomorékságai simán ott vannak.
milyen lécet kéne megugrania? hogy legyen agya? labdaérzéke? technikája?

özil a másik jómadár, ő se fog lófaszt se nyerni soha.

csodálatos érzés nélkülük kifutó madridot látni, hosszú évek óta nyugalom tölt el, már szezon kezdetekor mondtam, hogy nagyjából ez az a keret, ami megüti a minőséget, meg is lett az eredménye, ráadásul szerencsére még kedirát se kellett nézni a szezon nagy részében. elégedett vagyok.
Kép
Kép
Kép

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. május 1., csütörtök 22:42

gyökerek, nyomorékok
:(

Épp ma gondoltam rá hogy egy Ancelottival talán Higu is átugorhatta volna végre azt a bizonyos lécet, amit például francia pajtása ezen a tavaszon eléggé úgy tűnik hogy nagyon simán átlépett. Na de mindegy már.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 1., csütörtök 22:28

most jut eszembe:

nincsenek már a gyökerek, nyomorékok a csapatnál, egyből béelldöntőzünk :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 1., csütörtök 22:25

Kedvenc jelenetem a Bayern-Real meccsről: https://www.youtube.com/watch?v=aGWijdSdHNU

Imádom. :mrgreen:
:goat:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 1., csütörtök 17:49

Anthony írta:Annyira nem vagyok témába bírók terén, de mindkét elődöntőn jó bíráskodás volt. Remélem ilyen lesz a döntőben is.
Sőt....azt kell mondjam,mind a négyen....tegnap Rizzoli is jól lehozta,Webb meg Proença a mienket,meg sztm a calderonban Erikssenre se igen lehetett panasz...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 1., csütörtök 17:48

Ugyanakkor nagyon szurkoltam a Chelsea-nek, őket éreztem "könnyebb" ellenfélnek még Mourinhoval is ... és tőlük lett volna kevésbé fájóbb elviselni egy esetleges vereséget, annál nemigazán van megalázóbb mint ,hogy 12 évig hajtjuk a Decima-t aztán jön a kistestvér a semmiből és elhappolja előlünk negyedakkora költségvetésből. Nagyon tartok tőlük ugyanakkor nagyon bízok a csapatban, képességekben jobbak vagyunk, de a hiányosságokat az Atleti a szívével pótolja...

A bosszú éve lehet ez a Real Madrid számára:
-Megbosszultuk a BVB-t a tavalyi elődöntő miatt
-Megbosszúltuk a Bayern-t a tavaly előtti elődöntő miatt és Guardiola-t is...
-Megbosszultuk egész németországot, nagy mumusunk volt az egész ország úgy ahogy van.
-Megbosszultuk a Barcát a kupadöntőben a 2 bajnoki meccs miatt
-Egyetlen Bosszú marad hátra, az Atletico-t kell megbosszúlni a tavalyi kupadöntő miatt és az esetleges bajnoki címük miatt.

Ha bukunk nagy bukás lesz, ha viszont nyerünk ennél mesébe illőbb története nem lehet a 10iknek...

Óriási lelki tehert kell legyűrjön a csapatunk, mi leszünk az esélyesek de a madridistákon kívül az egész világ az Atleti-nek fog szurkolni...Ha a csapat egy ekkora nyomás ellenére megnyeri a döntőt azt hiszem soha többet nem lehet fejben gyengének titulálni a társaságot.

A meccsel kapcsolatban az az érzésem ,hogy akkor lehetünk képesek megnyerni, ha tényleg bizonyítjuk ,hogy egy hidegvérű rutinos BL csapat vagyunk az Atletico-hoz képest. A matracosok megpróbálnak minket majd erőből lenyomni, nekünk fognak esni az első percekben egy gól reményében,hogy utána beállhassanak védekezni, ha higgadtak tudunk maradni végig ki kell jöjjön ,hogy melyik a jobb képességű csapat. Ha létezik ember aki feltudja készíteni a csapatot mentálisan egy ekkora döntőre az nem lehet más mint Zidane és Ancelotti, mindkettőnek olyan szintű tapasztalata van nagy kupadöntők terén ,hogy az valami elképesztő...Nem számítok jó meccsre, harcos küzdős verekedős meccs lesz, egy igazi DERBY.

Nagyon tartok az Atletico-tól de ugyanakkor nagyon bízok a srácokban! Az egész világ nagyon akarja majd látni a bukásunkat és az Atletico diadalát, ezért minden madridistának 10szer jobban kell akarnia ezt a győzelmet! Hiszek benne ,hogy meg lehet.
+1 Nagyon jól összeszedted, hogy miért lesz ez a Real Madrid számára nagyon nehéz, kemény meccs és azt is hogy miként, illetve hogyan hagyhatjuk majd el győztesként a pályát! B-) :agree:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. május 1., csütörtök 17:35

Annyira nem vagyok témába bírók terén, de mindkét elődöntőn jó bíráskodás volt. Remélem ilyen lesz a döntőben is.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 1., csütörtök 17:20

revolver írta:Erikssen vezette az AM-Chelseat, meg mellette meg 5 meccset.
Igaz.Akkor meg nálam vagy Proença vagy Webb a befutó...Skomina elszabta sevillaba nagyon...bár lehet hogy csak volt egy rossz napja.Ez mindenkivel megesik.Mert amúgy nagyon jó bíró...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 1., csütörtök 17:15

revolver írta:Erikssen vezette az AM-Chelseat, meg mellette meg 5 meccset.
A portugál jó lenne, vagy Webb. Ők ketten kiválóan vezették a meccseket. Remélem valamelyik megkapja. Bár Webb engedné a kemény dolgokat, de legalább nem kajálná meg Costa balettmutatványait a 16oson belül.

Amúgy így pár nap múlva esik le igazán, hogy: bazze ott vagyunk a döntőben. 12 éve erre várok. :) Hideg is kiráz ha belegondolok, mekkora királyság ez. :D Pedig nekem már a 4. Bl döntő lesz, bár '98-asre csak foltokban emlékszem már. De hát nem is most volt....

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 1., csütörtök 17:14

ismét összeállhat majd a khedira-özil tengely, garantált a siker

nálam Illarra kezdene, taktikai okból, szivem szerint én is Iscot tolnám..Khedira meg a jolly joker, Simeone mindenkivel számol, de rá nem tud felkészülni, ahogy senki sem
És a német szurkereknek megint nem kell jegyet igényelni a a döntőre... :coffee:

Én Illarrat nem kezdetném...még nagyon benne van a hiba,és nem lát úgy a pályán mint az öregcsődör,(Xabi).
Akkor Isco,442-ben,Bale a 4. kp,(vagy vmi hasonló :) ) Félpályáról is lefutja F.Luizt... :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 1., csütörtök 17:00

mia san mia írta: Helyes, legalább csúcsformában lesz a VB-re. :lol:
ismét összeállhat majd a khedira-özil tengely, garantált a siker

nálam Illarra kezdene, taktikai okból, szivem szerint én is Iscot tolnám..Khedira meg a jolly joker, Simeone mindenkivel számol, de rá nem tud felkészülni, ahogy senki sem
Nem illik.

mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. május 1., csütörtök 16:56

morientes írta:
Apropó Xabi helyén ki fog nálatok kezdeni a döntőben ?
Ezen filózik kb mindenki...elvileg Khedira felépül... :'( :mrgreen:
Helyes, legalább csúcsformában lesz a VB-re. :lol:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 1., csütörtök 16:50

Apropó Xabi helyén ki fog nálatok kezdeni a döntőben ?
Ezen filózik kb mindenki...elvileg Khedira felépül... :'( :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vissza: