Ezt az érvet már többször olvastam itt, meg hallottam egyik szaktársamtól is. Csak én látom úgy, hogy azokat a kupameccset nem igen vették komolyan az AtMa játékosai? Szerintem messze nem fektettek bele annyi energiát a két meccsbe mint bármely bajnokiba. A Ligában teljesen más mentalitással játszottak. Szerintem arra alapozni, hogy "a kupában is elvertük őket", nem igen érdemes.csabi87 írta:Atletico... A kupa meccseken nagxon jól játszottunk ellenük.
Én mondjuk Mourinhoékat szívesebben láttam volna. Előszezonban is elvertük őket, jobban is motiválná a fiúkat, és mint kiderült gyengébbek is. Érdekes, hogy ha néha beleolvastam a Premiere League topicba, azt láttam, hogy a Chelseanek bő kerete van, meg Mourinho a nagy taktikus. Most meg azt olvasni, hogy "hát ezzel a kerettel ennyire telt", meg eltaktikázta magát. Sokan érveltek, hogy ismeri a Realt, de ő csak a saját Realját ismerte, nem a mostanit.
Simeone sajnos ezt ismeri. És az eddig látottak alapján elég jól. De ha megint azt látom, amit Münchenben, hogy együtt mozog a csapat, hogy Ronaldo fut a labda után, és védekezik, hogy nem előrebikázzuk a labdát, hanem meg merjük játszani, hogy mindig odaér egy utolsó utáni ember, hogy csapatunk van a pályán, akkor ennek meg kell lennie.