Kommentáld a híreket
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Kommentáld a híreket
tolunk joséval egy khedira-torres cserét és meg is vagyunk
Santa Cruz vagy Pizarro.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az a baj vele - bár jól tudná tűrni a kispadot az esetek többségében- , hogy a Spursben- igen csak nagy szerepet vállal nem hiszem, hogy ha legördíthető is lenne az üzlet az olyan könnyen menne na meg, hogy ismét nálunk lőné a lasztit és hogy nem ő az első számú és stb...Galacticos írta: talán adebayor.. remélem perezék nem ilyen tanácstalanok.
Ez így tényleg tanácstalanság, de egy fix. valaki kell, nem Benz helyett, hanem Benz pótlására. Morata arra pedig kevés, Suarez meg felesleges ennyi pénzért.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
teljesen felesleges lenne egy rekord átigazolás újra. ha nyerjük a BL-t, akkor hírnév szempontjából az is bőven elfog minket adni és így is itt van CR és Bale, illetve rajtuk kívül más, posztján top5-ös játékos. ezt a nyarat pénzügyi szempontból kilehetne hozni kicsit mínuszosra, kb 70-80 millió euró kiadás Pogba/akárki és egy csatárra, és eladni Moratát illetve még valakit a középpályáról. gondolni kell arra, hogy lesz még itt gödöralja újra, amikor jól fog jönni némi tartalék a korábbi évek sikeres pénzügyi gazdálkodása miatt. ezután az év után semmi sem indokolja a hatalmas költekezést, sőt még a következő nyáron sem tűnik ésszerűnek egy hatalmas pénzeső, utána már el lehet rajta gondolni, pláne ha CR megy ki a korból.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Kitépem a hajam ha Perez papa megint megdönti az átigazolási rekordot.. Pont ma olvastam,hogy Suarez elvileg megigérte a szurkolóknak,hogy nem megy el, mondjuk nem tudom mit szólna,ha komolyan mutatnánk felé érdeklődést és most azért elég jól néz ki a csapat, csupa jó korban lévő, talán már fejben is összeállt társaság. Meg hát, a név még évtizedekig fogja vonzani a játékosokat, akárhogy teljesitünk. De most én is azt mondom,hogy nem kell az Uru, tavaly simán hoztam volna, de valszeg akkor nem jött volna Bale, szal idén nyáron jött volna Hazard vagy talán a welszi. De annyira látszik,hogy a két vad mellé egy olyan csatár kell mint Benzema aki megvan a háttérben, szépen elosztogat, gólokat is lő néha.. A francia pózer mögé kell ahogy mondjátok egy klasszik center. Kp-ra egyértelmű,hogy egy btb tipusú arc kell, csak attól félek,hogy ezt Carlo a hercegünkben látja. Illarra nagy kérdőjel, hiszen nem tudott senkit sem meggyőzni, mondjuk ennyi játékperccel nehéz is lett volna. Egy évet tuti,hogy kap még, szal szerintem arra a posztra nem fog senki jönni, esetleg majd ha szarul játszik akkor Xabi pihentetése úgy fog történni,hogy Modric megy a helyére és a horvát mellett DM-Khedira/Isco kettős lesz. De mivel a szezon meccseinek 90%-át Illarra is letudja hozni az utóbbira nem is lesz szükség, de azért megnézném,hogy milyen a csapat mélységi irányitó nélkül.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Tevez.. Na az aztán pótolná Suarezt . Amúgy a napokban olvastam, hogy Suarez kijelentette, hogy mivel érdekeltek a BL-ben nem akar távozni idén nyáron. A lényeg, hogy még maradna egy évet... Moratát kölcsön kell adni 1-2 vagy szólni Zizunak, hogy vele is foglalkozhatna egy kicsit...madridronie írta:Spanyol értesülések szerint Perez papa ismét bepróbálkozna Agüeronál, aki Benzema mellé hoznának a csapatba, illetve Gallardo továbbra is váltig állítja, hogy a Madrid első igazolás Luis Suárez lesz, akit a Pool Tévezzel pótolna (az angolok már meg is egyeztek az argentinnal)!
Ikert én innentől védetném. A másik, hogy megnézném mire képes egy DM.Modric.Isco kp, mert Isco mostanság még hasznos is tud lenni védekezésben, de majd ezt a Don eldönti. Illarrával az a baj, hogy rettentően hullámzó a játéka. Van, hogy olyat játszik, hogy csak nézek, meg olyan is van, hogy szidom mint a bokrot. Sajnos több alkalommal gyenge mint kiemelkedő...Tádám írta:A hátralévő négy bajnokinkon egy feladata van a mesternek, mégpedig az, hogy kitalálja, hogy játsszon a csapat Xabi nélkül a BL döntőn majd. Az öreget nem is kéne már játszatni, a BL-döntőre kell készülni minden erővel, ki kell találni, hogy most akkor Illarra, vagy Isco legyen ott, és milyen formációban. Erre van négy meccs. Utolsó kettőn meg védjen Iker
Egy Pogba, és probléma megoldva...Realista24 írta:van ennél égetőbb problémája is a csapatnak.
- Galacticos
tavaly örültem/örültünk volna suareznek.
de most már nem hoznám. nekünk pont egy jó benzema kell a két vadállat közé, őt nem zavarja/nem kezd el önzőzni ha nem lő 4 meccsig gólt, és tökéletesen kiszolgálja ronaldot.
ráadásul baszott drága is lenne, nem kell, jó a bbc nagyon. ezen az utolsó pár meccsen kaphatna esélyt az a willian josé, kíváncsi lennék rá. bár nem hiszem hogyha morata elmegy ő megtudná oldani a problémáinkat.
mert moratanak el kell mennie, vicc hogy mennyire gyenge és kevés. de hogy helyette ki lenne jó arról lövésem sincs... talán adebayor.. remélem perezék nem ilyen tanácstalanok.
sokan itt írjátok hogy kroos + pogba az tényleg komoly lenne, én csak azt szeretném hogy iscot ne basszuk el..
de most már nem hoznám. nekünk pont egy jó benzema kell a két vadállat közé, őt nem zavarja/nem kezd el önzőzni ha nem lő 4 meccsig gólt, és tökéletesen kiszolgálja ronaldot.
ráadásul baszott drága is lenne, nem kell, jó a bbc nagyon. ezen az utolsó pár meccsen kaphatna esélyt az a willian josé, kíváncsi lennék rá. bár nem hiszem hogyha morata elmegy ő megtudná oldani a problémáinkat.
mert moratanak el kell mennie, vicc hogy mennyire gyenge és kevés. de hogy helyette ki lenne jó arról lövésem sincs... talán adebayor.. remélem perezék nem ilyen tanácstalanok.
sokan itt írjátok hogy kroos + pogba az tényleg komoly lenne, én csak azt szeretném hogy iscot ne basszuk el..
- ateeemadrid
Remélem nem vagyunk olyan hülyék, hogy előre igazoljunk. Miénk a világ legjobb támadószekciója, a BBCnél fix, hogy nincs jobb a világon. És akkor még mindig ott van/lesz Jesé, + Isco is tud elől játszani. Adjuk el Moratát 20-ért, és hasonló összegért hozzunk a padra valakit, ilyen egyszerű.
Még egy ember kell a KP-ra, de igazából szerintem mást nem is nagyon kellene igazolni. Kapusposztra nem panaszkodhatunk, a védelem tökéletes, szerencsére Nachobol is nagyszerű kiegészítőember lett, egyedül Xabi pótlását kell majd megoldani, de sajnos szerintem Illarra nem fogja megütni az elvárt szintet.
Na mind1, majd eldől a nyáron, de remélem Perez papa nem akar újabb százmillákért igazolni.
Még egy ember kell a KP-ra, de igazából szerintem mást nem is nagyon kellene igazolni. Kapusposztra nem panaszkodhatunk, a védelem tökéletes, szerencsére Nachobol is nagyszerű kiegészítőember lett, egyedül Xabi pótlását kell majd megoldani, de sajnos szerintem Illarra nem fogja megütni az elvárt szintet.
Na mind1, majd eldől a nyáron, de remélem Perez papa nem akar újabb százmillákért igazolni.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Bár a vezetés is minimális esélyt lát a kedvező döntésre, mindenképp megfellebbezik Xabi sárgáját és hajlandóak a legfelsőbb szintig (TAS) elmenni!A hátralévő négy bajnokinkon egy feladata van a mesternek, mégpedig az, hogy kitalálja, hogy játsszon a csapat Xabi nélkül a BL döntőn majd.
Coentrao pedig jó eséllyel új szerződést kap és így valószínűleg marad; március óta állítólag gyökeres változás állott be mind a játékos, mind a vezetés szándékában!Florentino Pérez negocia con Jorge Mendes un nuevo contrato para Fabio Coentrão
Spanyol értesülések szerint Perez papa ismét bepróbálkozna Agüeronál, aki Benzema mellé hoznának a csapatba, illetve Gallardo továbbra is váltig állítja, hogy a Madrid első igazolás Luis Suárez lesz, akit a Pool Tévezzel pótolna (az angolok már meg is egyeztek az argentinnal)!Agüero, de nuevo objetivo del Real Madrid
El argentino podría salir del Manchester City por unos 45 millones de euros
François Gallardo: "El primer fichaje del Madrid será Luis Suárez"
Gallardo desveló la primera incorporación del club blanco. Además, aseguró que Carlos Tévez será el sustituto del uruguayo en el Liverpool.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
A hátralévő négy bajnokinkon egy feladata van a mesternek, mégpedig az, hogy kitalálja, hogy játsszon a csapat Xabi nélkül a BL döntőn majd. Az öreget nem is kéne már játszatni, a BL-döntőre kell készülni minden erővel, ki kell találni, hogy most akkor Illarra, vagy Isco legyen ott, és milyen formációban. Erre van négy meccs. Utolsó kettőn meg védjen Iker
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vannak, itt nyomják Felcsúton kéthetente Jobban járna a klub, ha a fórumokat olvasgatnák, állítom több infót kapnának, mint a "hivatalos" megfigyelőktől.nmate írta:Ja, én is így gondoltam.
Amúgy minden a BL döntőtől függ. Én pl. győzelem esetén, csak úgy tölteném fel taknyosokkal a keretet, főleg a középpályát.
Játékosmegfigyelőink amúgy vannak? Remélem egész évben Európát járták és majd a nyár elején mutogatják Zidanenak meg a Donnak a videókat. De ez úgy tudom nem igazán jellemző.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ja, én is így gondoltam.
Amúgy minden a BL döntőtől függ. Én pl. győzelem esetén, csak úgy tölteném fel taknyosokkal a keretet, főleg a középpályát.
Játékosmegfigyelőink amúgy vannak? Remélem egész évben Európát járták és majd a nyár elején mutogatják Zidanenak meg a Donnak a videókat. De ez úgy tudom nem igazán jellemző.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hazard nem kell, már nem, főleg nem a Chelseaből aranyáron, van ennél égetőbb problémája is a csapatnak.nmate írta:Hazard úgyse érne annyit, mint amennyit elkérnek érte. Még jobb, mint Jesé, de a spanyolunk előzhet könnyen. Amúgy most a sérülése miatt elgondolkoznék azért, hogy nem kéne-e neki rendszeres játéklehetőség miután visszatér. Tehát egy kölcsönbeadáson.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Hazard úgyse érne annyit, mint amennyit elkérnek érte. Még jobb, mint Jesé, de a spanyolunk előzhet könnyen.
Amúgy most jut eszembe, a sérülése miatt lehet elgondolkoznék azért, hogy nem kéne-e neki rendszeres játéklehetőség miután visszatér. Tehát egy kölcsönbeadáson. Csak nem tudom, mennyire lenne jó úgy elküldeni, hogy nem nálunk kezdi meg az edzéseket.
Amúgy most jut eszembe, a sérülése miatt lehet elgondolkoznék azért, hogy nem kéne-e neki rendszeres játéklehetőség miután visszatér. Tehát egy kölcsönbeadáson. Csak nem tudom, mennyire lenne jó úgy elküldeni, hogy nem nálunk kezdi meg az edzéseket.
- h3x0r
Ezt en is adom, Benzema moge kell egy ember, aki adott esetben szelen is megallja a helyet. Erre a 3 posztra 5 ember maximalisan eleg, raadasul meg DM is ott van szukseg eseten.nmate írta:Ott van Jesé is. Nekünk csak 1 db ember kell a padra Benzema mögé, és kész a támadóalakzat.
Ha Coentrao marad, akkor a vedelmunkkel se kell foglalkozni, mert az is kesz van.
A kozeppalyan kell valamit modositani.
- nmate
Ott van Jesé is. Nekünk csak 1 db ember kell a padra Benzema mögé, és kész a támadóalakzat.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
R.M.C.F írta:szerintem hazard nem férne be kezdeni. cserének max. annak meg drága
matuidi balos belső de most hosszabbított.
Sajnos szerintem sem, de Ronaldo már a 29. évét tapossa... ki tudja, hogy mikor kezd vissza esni. Ezt sajnos lehetetlen megjósolni... lehet, hogy szépen fokozatosan fog, de az is lehet, hogy egyik szezonról a másikra.
SZVSZ szerintem sem férne be a csapatba jelenleg, de pár éven belül az egyik legjobb játékos lesz a világon ebben is biztos vagyok és, ha esetleg most tudnánk hozni 50-60 körül mintsem 2-3 év múlva 80-100 környékén hát áldásom rá.
Most is bőven szarban voltunk, hogy Jesé kidőlt és inkább hoznám őt mint Suarezt pl
Matuidi már esélytelen gondolom Carlo féle szerződésmizéria miatt nem akartunk rárepülni, amikor még lehetett volna.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
szerintem hazard nem férne be kezdeni. cserének max. annak meg drága
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
David Luiz and Eden Hazard will leave Chelsea this summer as Jose Mourinho overhauls his squad.
Source: Daily Mirror
Nem tudom, hogy van-e egyáltalán bármiféle igazságtartalma is, de, ha van!! Akkor mindenképpen le kell csapni Hazardra.
Igaz lövésem sincs, hogy hova, kinek a helyére mikor, de egy ekkora kincset nem szabad elengedni, mint ez a gyerek
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szerintem nem lenne butaság... Sőőőt nagyon is jól hangzik! Hétvégén meg is néznék egy DM-Modric-Isco kp-tR.M.C.F írta:Mennyire lenne hülyeség ha modric lenne Alo helyett? nem is annyira melyen.....de balra DM jobbra meg mondjuk Pogba?
ez baromsag?