Nálam nem az.Túl sok az alibi passz,még mindig nem olyan harcos mint az "öreg" Alonso,nincsenek meg azok a hosszú indítások amik Xabinak,meg senki sem bízik úgy benne mint az öregben....mert Xabi még mindig úgy dirigál,mint Kobayashi Kenichiro a legszebb éveiben....És mégis mennyivel stabilabbak lettünk, amikor Alonso tért oda vissza. Jó ott, de ha van más alternatíva, akkor miért erőltessük? Mert szerintem Illarra igenis az. :)
Kommentáld a híreket
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Kommentáld a híreket
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én erre emlékszem:morientes írta:433 lehetett az sztm,de az biztos,hogy 4231-ben Mounal,vagy mikor Ancelotti Iscoval probalkozott ugyan ebben a hadrendben,akkor nem ment neki.Mert egyszerűen feljebb jobb.Szezon kezdetén amikor Alonso sérült volt akkor volt Modric kicsit hátrébb, de akkor is 4-4-2-őt toltunk szerintem. A baj az volt, hogy hiányzott elől a horvát támadásoknál...
____Benzema
CR________DM/Özil
Isco______Khedira
____Modric
____védők
És itt szerintem is egész jól játszott. De látszott rajta, hogy nem az a posztja. Alonsoval stabilabbak voltunk.
Khedira erősen meccshiányos lenne. Semmivel sem lenne nagyobb életbiztosítás -tapasztalat ide vagy oda-, mint Illarramendi. Arról nem is beszélve, hogy a kondiját sem hiszem, hogy ennyi idő alatt visszaszerzi.madridronie írta:Én ezt érzem, az már egy más kérdés, hogy mennyire támogatnám! Jelenleg úgy fest a dolog, hogy Khedira bár kihagyott félévet és nem egy labdazsonglőr (mégis a legtapasztaltabb és "stabilabb" a 3 közül), de 2 hét múlva elvileg teljesen visszatérhet; Isco abszolút két arcú, főleg azon a poszton; míg Illarra egy komoly meccsen már durván becsődölt --> ezek után ember legyen a talpán, aki lazán dönt!
Isco szerintem nem kétarcú. Jól teljesít mostanában, de az AtMa ellen nem árt egy stabilabb középpálya. Ő jelenleg inkább még a kisebb csapatok ellen lenne megoldás, vagy ha már az AtMa elfáradt.
Illarrára gondolom a Dortmund elleni meccsre gondolhatsz, ahol Ő adta az egyik "gólpasszt". De azt se felejtsd el, hogy ott nem a saját posztján játszott.
És mégis mennyivel stabilabbak lettünk, amikor Alonso tért oda vissza. Jó ott, de ha van más alternatíva, akkor miért erőltessük? Mert szerintem Illarra igenis az.madridronie írta:Viszont a nyáron és ősszel többször is remek teljesítményt nyújtott azon a poszton is!Hát én úgy emlékszem,hogy Mou próbálgatta ott,amikor Xabi eltiltott vagy sérült volt,még inkább a cseréjeként...de nem ment..
- morientes
Pontosan.Kár is lenne onnan kivenni,ahol most van,mert ezt a fajta játékmodort,a középpályának azon a részén,amit ő nyom,azt ilyen szinten nagyon kevesen tudják.Leginkább senki.(Még mielőtt szóba kerülne Yaya,ő btb,csak már nem védekezik annyit mint régen)R.M.C.F írta:igen. lehet hogy modric eljátszana ott de a hosszabb passzokat alonso jobban tolja . modric kisebb passzokat tol.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
igen. lehet hogy modric eljátszana ott de a hosszabb passzokat alonso jobban tolja . modric kisebb passzokat tol.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
433 lehetett az sztm,de az biztos,hogy 4231-ben Mounal,vagy mikor Ancelotti Iscoval probalkozott ugyan ebben a hadrendben,akkor nem ment neki.Mert egyszerűen feljebb jobb.Szezon kezdetén amikor Alonso sérült volt akkor volt Modric kicsit hátrébb, de akkor is 4-4-2-őt toltunk szerintem. A baj az volt, hogy hiányzott elől a horvát támadásoknál...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szezon kezdetén amikor Alonso sérült volt akkor volt Modric kicsit hátrébb, de akkor is 4-4-2-őt toltunk szerintem. A baj az volt, hogy hiányzott elől a horvát támadásoknál...morientes írta:Nekem nem rémlik úgy,az lehet hogy Xabi nem játszott,de Modric meg nem a helyén nyomta a nyáron.Casemirot próbálgatta Xabi helyén....nekem ez rémlik.
- morientes
Nem emlékszem.Mióta 433-ba nyomja a csapat,azóta űberbrutalhihetetlen a gyerek...Viszont a nyáron és ősszel többször is remek teljesítményt nyújtott azon a poszton is!
Ami az atma elleni döntőt illeti középpálya ügyileg sztm...ha 433 lesz,akkor sztm Khediraval számol majd a mester,mert a méla herceg jól őrzi a területet,(hisz tudjuk ),ha marad ez a kicsit 442,akkor lehet hogy Isco kezd,Illarraval nem mer kockáztatni...mert hogy benne van a hiba...
Szerk.Géci:-@ Nekem nem rémlik úgy,az lehet hogy Xabi nem játszott,de Modric meg nem a helyén nyomta a nyáron.Casemirot próbálgatta Xabi helyén....nekem ez rémlik.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
Nekem is ez rémlik...madridronie írta:Viszont a nyáron és ősszel többször is remek teljesítményt nyújtott azon a poszton is!
Nem szabad elfelejteni, hogy a Don megrögzötten szereti a tapasztalt rutinos játékosokat, és könnyen meglehet, hogy a döntőre megjátszana Samit... Az más kérdés, hogy valamiért én is inkább DM-Modric-Isco kp-t néznék meg. Egy döntőre szerintem Isco is növesztene még vagy 2 tüdőt . Khedirát azért nem bántom, mert szerintem nem vészes az ember. Ami ennél is jobb és fontosabb, hogy tűri a padot.madridronie írta:Én ezt érzem, az már egy más kérdés, hogy mennyire támogatnám! Jelenleg úgy fest a dolog, hogy Khedira bár kihagyott félévet és nem egy labdazsonglőr (mégis a legtapasztaltabb és "stabilabb" a 3 közül), de 2 hét múlva elvileg teljesen visszatérhet; Isco abszolút két arcú, főleg azon a poszton; míg Illarra egy komoly meccsen már durván becsődölt --> ezek után ember legyen a talpán, aki lazán dönt!
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Én ezt érzem, az már egy más kérdés, hogy mennyire támogatnám! Jelenleg úgy fest a dolog, hogy Khedira bár kihagyott félévet és nem egy labdazsonglőr (mégis a legtapasztaltabb és "stabilabb" a 3 közül), de 2 hét múlva elvileg teljesen visszatérhet; Isco abszolút két arcú, főleg azon a poszton; míg Illarra egy komoly meccsen már durván becsődölt --> ezek után ember legyen a talpán, aki lazán dönt!Jajj ezt ugye te sem gondoltad komolyan? BL döntőre pont egy olyan arcot rakna be Carlo aki majd fél éve nem rúgott labdába?
Viszont a nyáron és ősszel többször is remek teljesítményt nyújtott azon a poszton is!Hát én úgy emlékszem,hogy Mou próbálgatta ott,amikor Xabi eltiltott vagy sérült volt,még inkább a cseréjeként...de nem ment..
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nem hinném, hogy Sami kezdő lesz. 22 nap van még a döntőig, és sztem még csak jövő héten a Celta ellen látjuk majd játszani, azaz 11-én, tahát 11 nap alatt nem hiszem, hogy beverekedi magát a kezdőbe.
Másik, hogy a csapat taktikája miatt, fontos Illarra stílusa, ezért sztem ő lesz ott, és ATMA ellen ugyis mi leszünk a támadóbb fél, és a csapat szempontjából támadásban 8, hogy Illarra, vagy Xabi van a pályán.
Isco azért nem, mert ő túl támadóbb felfogású, bár láthattuk, hogy küzd, de az már egy kicsit más taktika lenne vele, és nem hiszem, hogy most kéne megbontani ezt a jól működő szerkezetet. Modric esetleg középen lehetne, de kár lenne őrte, mert ő előrébb jobb.
Másik, hogy a csapat taktikája miatt, fontos Illarra stílusa, ezért sztem ő lesz ott, és ATMA ellen ugyis mi leszünk a támadóbb fél, és a csapat szempontjából támadásban 8, hogy Illarra, vagy Xabi van a pályán.
Isco azért nem, mert ő túl támadóbb felfogású, bár láthattuk, hogy küzd, de az már egy kicsit más taktika lenne vele, és nem hiszem, hogy most kéne megbontani ezt a jól működő szerkezetet. Modric esetleg középen lehetne, de kár lenne őrte, mert ő előrébb jobb.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
- morientes
Hát én úgy emlékszem,hogy Mou próbálgatta ott,amikor Xabi eltiltott vagy sérült volt,még inkább a cseréjeként...de nem ment...Mennyire lenne hülyeség ha modric lenne Alo helyett? nem is annyira melyen.....de balra DM jobbra meg mondjuk Pogba?
ez baromsag?
LEGIO PATRIA NOSTRA
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Jajj ezt ugye te sem gondoltad komolyan? BL döntőre pont egy olyan arcot rakna be Carlo aki majd fél éve nem rúgott labdába? Még meg is érteném ha ez a valaki valami kihagyhatatlan figura lenne.. na de pont Khedira? Inkább kezdjünk Illaraval és Isco meg jöhet helyette a második félidőre vagy a 60. perc környékén.. de igazából szerintem egyáltalán nem ez fog dönteni a döntő végkifejletéről, hogy ki helyettesíti Xabit.madridronie írta:--> Khedira (Isco)-Modric-Di María középpálya tűnik nekem most a legsanszosabbnak!
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
A tervek szerint nem is lesz 2 igazolásnál több (hozzáteszem ezzel végre tökéletesé válna a keret kb. egy 3 évre, amit aztán már csak szépen-okosan frissíteni kell majd a következő években, nem 100 millás beruházásokkal)! A napokban volt itt szó egy 150 millás befektetésről!Még egy ember kell a KP-ra, de igazából szerintem mást nem is nagyon kellene igazolni.
Őszintén szólva, ha jön Pogba nekem aztán teljesen mind1, hogy kit igazolunk csatárposztra; egy a lényeg, hogy Moratatól jobb legyen! Hozzáteszem ha Pogba mellett esetleg Suárez vagy Agüero érkezne, azért nem kell majd itt sírva fakadni (gyengébbek biztosan nem leszünk a nyár után )! Perez papa személyében nem egy balfék vezeti a klubot, így nyilván úgy és annyit fogunk költeni, amennyit ténylegesen megengedhet magának a klub és amíg ilyen összegek mellett is lazán megfelelünk a FFP-nek, addig nem kell betojni --> egy esetleges újabb BL győzelem pedig alapból megdobja a kaszát, arról már nem is beszélve, hogy az öreg tudatosan vár ki a legutolsó pillanatig a stadion névhasználati jogának eladásával is!Remélem nem vagyunk olyan hülyék, hogy előre igazoljunk. Miénk a világ legjobb támadószekciója, a BBCnél fix, hogy nincs jobb a világon.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kitépem a hajam ha Perez papa megint megdönti az átigazolási rekordot..
Biztosan; valószínűleg ezért hajkurászunk Gündogan, Pogba, Vidal féle arcokat......... Viszont most a döntőben jó eséllyel a kezdőben látjuk a palit --> Khedira (Isco)-Modric-Di María középpálya tűnik nekem most a legsanszosabbnak!Kp-ra egyértelmű,hogy egy btb tipusú arc kell, csak attól félek,hogy ezt Carlo a hercegünkben látja.
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
250-150-91 millió, true storyAkkor még olcsón megúsztuk
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Hát amikor megnyitottam az oldalt, hirtelen eléggé meglepődtem . Hát borzasztóan csúnya... Belegondolva CR is baromi ocsmány lenne barca mezbenRealista24 írta:Na, hogy nézne ki egy Mess-Benzema-CR trió? :Đ
Akkor még olcsón megúsztukRealista24 írta:Bale így csak C terv most már. Első volt Neymar, aztán Messi és utána csak Bale.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem olvastad a cikket ezek szerint. Ha Messi jött volna, akkor Bale nem. Bale így csak C terv most már. Első volt Neymar, aztán Messi és utána csak Bale.torjack írta:Mármint CR-Messi-Bale trióra gondolszRealista24 írta:Na, hogy nézne ki egy Mess-Benzema-CR trió? :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Mármint CR-Messi-Bale trióra gondolszRealista24 írta:Na, hogy nézne ki egy Mess-Benzema-CR trió? :Đ
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, hogy nézne ki egy Mess-Benzema-CR trió? :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Kevin Gameiro vagy Carlos Bacca? Sevillában eléggé lövik a gólokat
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Nem lenne baromság, de szerintem nem is lenne olyan kreatív mint a mostani. Hozzáteszem, hogy nem ismerem Pogba játékstílusát. De nekem feleslegesnek tűnik 2 "btb". (Azért van "" között, mert Di María hivatalosan nem az, de lényegében azt játszik.)R.M.C.F írta:Mennyire lenne hülyeség ha modric lenne Alo helyett? nem is annyira melyen.....de balra DM jobbra meg mondjuk Pogba?
ez baromsag?
Amit viszont tudok, hogy Ancelotti taktikájába kell egy mélységi irányító. Beteheted Modricot oda, mert szezon elején is játszott ott, és igen jól. De Ancelotti nem fogja túlságosan felengedni, és az is látszott, hogy Ő sem tudja pontosan, hogy mikor és meddig mehet fel ilyenkor. Ezért erre a posztra én olyan játékost látnék szívesen, aki mindig is hasonlóan játszott. Ez pedig Alonso és Illarramendi a jelen keretből.
Géci írta:Szerintem nem lenne butaság... Sőőőt nagyon is jól hangzik! Hétvégén meg is néznék egy DM-Modric-Isco kp-t
Hasznosnak hasznos, de mind Isco, mind Di María a bal oldalon tud/szeret játszani a középpályán. DM csak akkor játszott jobb oldalon, ha Bale nem volt bevethető. És Modricot én nem erőltetném a mélységi irányító szerepkörbe, hanem:Géci írta:A másik, hogy megnézném mire képes egy DM.Modric.Isco kp, mert Isco mostanság még hasznos is tud lenni védekezésben, de majd ezt a Don eldönti.
Ez kiváló alkalom arra, hogy bizonyítson. Egy Valencia már nem annyira kis csapat. Szerintem az eddigi hullámzó teljesítménye két dolognak köszönhető:Géci írta:Illarrával az a baj, hogy rettentően hullámzó a játéka. Van, hogy olyat játszik, hogy csak nézek, meg olyan is van, hogy szidom mint a bokrot. Sajnos több alkalommal gyenge mint kiemelkedő...
- egyrészt nem kap(ott) folyamatosan lehetőséget, és emiatt nincs játékban,
- másrészt alig játszott a saját posztján, ha játszott, akkor általában Neki kellett "Khediráskodnia", ami nem az Ő szerepköre, ez látszott. Ahányszor Alonso posztján játszott (bár erre szerintem csak kisebb csapatok ellen volt példa) nekem mindig tetszett a játéka.
Egy szó mint száz, én most megnézném, hogy mit is tud élesben. Mert ha hozza az elvárt szintet, akkor nem kell Alonso hiányzása miatt felborítani/megvariálni a középpályát. Erre van a helyettes/utód, nemde?