Egy Callejónnál biztos jobb szerintem. Ha jönne Bale és maradna valami csoda folytán DM, akkor az a poszt is erősödik érdemben. (a hátam közepére sem hiányzik a walesi amúgy , ennyi pénzért inkább Neymar)És pl Jesétől nem tudjuk, hogy pontosan mit várhatunk... Lehet nagyon beválik, de lehet besül.
Csak az egyik csatárt adnám el, nem titok, hogy melyiket, helyére Agüero, és megvan a támadószekció.
CR, Karim, Bale(Neymar), Jesé, Agüero (illetve DM, ha marad, de inkább ne maradjon). Ezzel bátran nekivágnék a szezonnak.
Középre ha Kondogbia fog érkezni, akkor szerintem leszünk annyira vakok és elégedettek, hogy nem veszünk sem Vidalt, sem Verattit és marad a Khedira, Modric, Kondogbia, Xabi négyes két posztra. Pedig az ideális eset az lenne, ha Khedirát is kicserélnénk Vidalra vagy Pogbára és tökéletesen elégedett lennék ezzel a szekcióval. (zárójelben megjegyzem, hogy ha Khedira maradna padosként, az sem lenne tragédia)
Modric, Kondogbia(Khedira), Xabi és Vidal/Pogba, meg valahol itt kóricál Özil is ugye.
A védelmet nagyon nem kell variálni, egy középső védő kell negyediknek, meg Carvajal.
Nem hinném, hogy ezt olyan lehetetlen véghez vinni.
Jöhet a bűvös matek, aminek nincs értelme, de azért leírom
Bale v. Neymar: 60
Agüero: 40
Kondogbia: 15-20
Vidal v Pogba: 35-40
Carvajal: 8
4. védő: 5-10
---------------------------
ez sok pénz, ezért nem lesz ebből semmi. A hiba a tavalyi nyáron keresendő, amikor beértük egy szem Modriccal.
Az eladásokat nem számítom, sosem jöttünk ki jól belőle. A távozókból max. akkor jön sok pénz, ha lép Higu és DM is.