Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Galacticos

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 2., péntek 18:11

GT37 írta:Messi-Neymar-Hazard, kötetlen posztokkal, szabad kezet kapnak mind a hárman, aztán reszkess, Európa.
már bocs, de hazard karrierje ott törne ketté hogy két ilyen játékos mellé bekerülne.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 2., péntek 18:09

nmate írta:Még az is lehet, hogy igaza van, de nem tudom ki az a Hazard, hogy bepofázzon az edzőjének. Olyan sok mindent még nem tett le az asztalra a srác, szóval inkább dolgozzon csak.
Egyetértek. Szerintem jogos a kritika a részéről, de tényleg nem lenne szabad ilyen szinten kritikát megfogalmaznia az edzővel és a taktikával szemben, legalábbis nyilvánosan semmiképpen sem.

Amúgy ha ezen incidens miatt jelentősen romlik Hazard és José viszonya, és úgy döntenének esetleg a kékek, hogy túladnak a belgán, akkor Barcelonában tárt karokkal várjuk. :shifty: :mrgreen: Messi-Neymar-Hazard, kötetlen posztokkal, szabad kezet kapnak mind a hárman, aztán reszkess, Európa.
FIFA off.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 2., péntek 18:09

nmate írta:Még az is lehet, hogy igaza van, de nem tudom ki az a Hazard, hogy bepofázzon az edzőjének. Olyan sok mindent még nem tett le az asztalra a srác, szóval inkább dolgozzon csak.
Azt hiszem ennyi.Ha majd letesz ő is az asztalra annyit mint Mou,majd akkor lehet csivitelni.Addig meg silencio.Lehet a portugált nem szeretni,de az eredményeit megkérdőjelezni...nem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 2., péntek 18:07

Ramioli írta:ennek ellenére 20 százalékot adok az Atleticonak, piros lap öngól rossz nap miatt..
BL döntő lesz ám, csak szólok.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. május 2., péntek 18:07

Azért ha ilyeneket nyomnak, akkor perpill ott sem lehet komoly összhang meg csapategység. Azért az elég meredek lenne, ha az úgymond sikertelen (oké, jött egy bajnoki cím meg egy spanyol kupa, de szerintem ezzel ő sem maradéktalanul elégedett) madridi korszaka után másodjára is eltávolítaná Abramovic.

Angliában a Chelsea az ő csapata, a spanyoloknál a Real, az olaszoknál meg az Inter. A Realhoz nyilván nem tudna visszajönni, az Interben meg nem kapná meg azt, amihez hozzászokott. Mehetne a Portóhoz vagy a franciákhoz, esetleg leülhetne a portugál kispadra. :mrgreen:

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 2., péntek 18:05

Toky írta:
csabi87 írta:Atletico... A kupa meccseken nagxon jól játszottunk ellenük.
Ezt az érvet már többször olvastam itt, meg hallottam egyik szaktársamtól is. Csak én látom úgy, hogy azokat a kupameccset nem igen vették komolyan az AtMa játékosai? Szerintem messze nem fektettek bele annyi energiát a két meccsbe mint bármely bajnokiba. A Ligában teljesen más mentalitással játszottak. Szerintem arra alapozni, hogy "a kupában is elvertük őket", nem igen érdemes.
Én mondjuk Mourinhoékat szívesebben láttam volna. Előszezonban is elvertük őket, jobban is motiválná a fiúkat, és mint kiderült gyengébbek is. Érdekes, hogy ha néha beleolvastam a Premiere League topicba, azt láttam, hogy a Chelseanek bő kerete van, meg Mourinho a nagy taktikus. Most meg azt olvasni, hogy "hát ezzel a kerettel ennyire telt", meg eltaktikázta magát. Sokan érveltek, hogy ismeri a Realt, de ő csak a saját Realját ismerte, nem a mostanit.
Simeone sajnos ezt ismeri. És az eddig látottak alapján elég jól. De ha megint azt látom, amit Münchenben, hogy együtt mozog a csapat, hogy Ronaldo fut a labda után, és védekezik, hogy nem előrebikázzuk a labdát, hanem meg merjük játszani, hogy mindig odaér egy utolsó utáni ember, hogy csapatunk van a pályán, akkor ennek meg kell lennie. :luck:
Jobb csapat vagyunk mint az Atletico, nem sok esélyt adok nekik ezt már nem fogják kiengedni! a nehezén túl vannak! ennek ellenére 20 százalékot adok az Atleticonak, piros lap öngól rossz nap miatt..

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 2., péntek 17:58

Még az is lehet, hogy igaza van, de nem tudom ki az a Hazard, hogy bepofázzon az edzőjének. Olyan sok mindent még nem tett le az asztalra a srác, szóval inkább dolgozzon csak.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 2., péntek 17:58

Chelsea: Kijelenthetjük, hogy sz..r évadunk volt - David Luiz
--------------------------------------------------------------------------------------
Mourinho kiosztotta Eden Hazard-t Fú, de örülök, hogy már nem nálunk van. 6 védő és 2 vkp volt a pályán, de Hazard hibás az első gól miatt :lol:
Na akkor a Chelseanél is elkezdődött a játékosok frusztráltsága és az oda-vissza üzengetés, beszólogatás! :taps: :roll: :-* :taps:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 2., péntek 17:49

Mourinho kiosztotta Eden Hazard-t Fú, de örülök, hogy már nem nálunk van. 6 védő és 2 vkp volt a pályán, de Hazard hibás az első gól miatt :lol:

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. május 2., péntek 0:31

MyStiQ írta:Ha meg ezt vesszük alapul, akkor a tavaszi produkció bőven bizakodásra adhat okot. A korai vezetés után visszaálltunk, a srácok is elismerték, hogy valami ott megtört Benzema találata után. Kaptunk két peches gólt, a végén azonban inkább ők örülhettek az 1 pontnak a második félidő alapján.
De a fociban 2 félidő van, és a gólokat/győzelmet nem érdem alapján osztják. :mrgreen:
Az AtMa meg nagyon nem áll hadilábon a szerencsével, ha már peches gólok.
MyStiQ írta:A kupameccs meg tényleg csalóka, 2 megpattanó lövésre nem alapozhatunk 24-én. :mrgreen:
Az lett volna több is. Mármint nem megpattanó lövés, hanem gól, ha az a kettő nem megy be. :)
Pont ezt mondom. Azon a két kupameccsen az AtMa szerintem beáldozta a továbbjutást a "pihentetés oltárán". Hányszor olvashattuk, hogy majd beáldozzák a BL-t, mert a bajnokságban nagyobb esélyük van. Hát nem így lett. Mindkét fronton csak maguktól függenek.
Az első meccsen patkánykodtak. Arra mentek rá, hogy kiszórjanak közülünk 1-2 embert. Ha ez meg lett volna, akkor vették volna szerintem csak komolyan. De Pepe és Ramos nagyon jól állták a sarat, így a visszavágón már csak formalitásból léptek pályára. Szerintem! Ellenben a bajnokikon látszott, hogy teljesen mások a céljaik, és ez lesz valószínűleg a BL döntőben is.
MyStiQ írta:
Simeone sajnos ezt ismeri. És az eddig látottak alapján elég jól.
Akkor azért elég jó az a 2-1-1-es mérleg, nem? :mrgreen: Pláne hogy azt a meccset vesztettük el, ahol a leginkább benne volt a vereség a formálódó csapat miatt.
Ahogy már korábban írtam, az őszi meccset én sem venném ide az alakuló csapatunk miatt. A kupát fent írtam, hogy miért nem. Így maradt egy 2-2-es döntetlen a Calderónban. Ami biztató, mivel idegenben vagyunk gyengébbek, de arra két győzelemre én továbbra sem alapoznék (meg az egy vereségre sem persze).

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. május 2., péntek 0:18

A Ligában teljesen más mentalitással játszottak.
Ha meg ezt vesszük alapul, akkor a tavaszi produkció bőven bizakodásra adhat okot. A korai vezetés után visszaálltunk, a srácok is elismerték, hogy valami ott megtört Benzema találata után. Kaptunk két peches gólt, a végén azonban inkább ők örülhettek az 1 pontnak a második félidő alapján.

A kupameccs meg tényleg csalóka, 2 megpattanó lövésre nem alapozhatunk 24-én. :mrgreen:
Simeone sajnos ezt ismeri. És az eddig látottak alapján elég jól.
Akkor azért elég jó az a 2-1-1-es mérleg, nem? :mrgreen: Pláne hogy azt a meccset vesztettük el, ahol a leginkább benne volt a vereség a formálódó csapat miatt.

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. május 2., péntek 0:09

csabi87 írta:Atletico... A kupa meccseken nagxon jól játszottunk ellenük.
Ezt az érvet már többször olvastam itt, meg hallottam egyik szaktársamtól is. Csak én látom úgy, hogy azokat a kupameccset nem igen vették komolyan az AtMa játékosai? Szerintem messze nem fektettek bele annyi energiát a két meccsbe mint bármely bajnokiba. A Ligában teljesen más mentalitással játszottak. Szerintem arra alapozni, hogy "a kupában is elvertük őket", nem igen érdemes.
Én mondjuk Mourinhoékat szívesebben láttam volna. Előszezonban is elvertük őket, jobban is motiválná a fiúkat, és mint kiderült gyengébbek is. Érdekes, hogy ha néha beleolvastam a Premiere League topicba, azt láttam, hogy a Chelseanek bő kerete van, meg Mourinho a nagy taktikus. Most meg azt olvasni, hogy "hát ezzel a kerettel ennyire telt", meg eltaktikázta magát. Sokan érveltek, hogy ismeri a Realt, de ő csak a saját Realját ismerte, nem a mostanit.
Simeone sajnos ezt ismeri. És az eddig látottak alapján elég jól. De ha megint azt látom, amit Münchenben, hogy együtt mozog a csapat, hogy Ronaldo fut a labda után, és védekezik, hogy nem előrebikázzuk a labdát, hanem meg merjük játszani, hogy mindig odaér egy utolsó utáni ember, hogy csapatunk van a pályán, akkor ennek meg kell lennie. :luck:

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. május 1., csütörtök 23:23

Ez ellen az Atletico ellen úgy kell játszani majd hogy ne érezzék azt,hogy komoly keresnivalójuk van.A Dortmund elleni meccs remek példa lehet a játékosoknak,mert ott is az első 20 percben semmit nemtudtak kezdeni a csapattal aztán elég volt annyi nekik hogy kimaradt a büntető és máris felpörögtek tőle.Na ugyanilyen mentalitásu az Atletico is.Ha megérzik,hogy komoly sanszuk van,akkor nagyon nehéz meccs lesz.Szépen okosan kell ellenük játszani,nem felůlni a provokációnak,és akkor meglehet.A kupa meccseken nagxon jól játszottunk ellenük.
Hajrá fiuk,ha már ennyit szenvedtetek,akkor ezt az utolsó meccset meg kell még nyerni. :)
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 1., csütörtök 23:09

ferni írta: majd amikor ő kezd a BL döntőben Xabi helyett jó nagyokat fogsz nézni.... :lol:
Simeone egy felkészült pali, de egy Casemiro-Khedira-Illarra kp lehet meglepné :lol: nem lenne kegyelem
Nem illik.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 1., csütörtök 23:03

hehe írta: ráadásul szerencsére még kedirát se kellett nézni a szezon nagy részében. elégedett vagyok.
majd amikor ő kezd a BL döntőben Xabi helyett jó nagyokat fogsz nézni.... :lol:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 1., csütörtök 23:01

hehe írta:özil a másik jómadár, ő se fog lófaszt se nyerni soha.

csodálatos érzés nélkülük kifutó madridot látni, hosszú évek óta nyugalom tölt el, már szezon kezdetekor mondtam, hogy nagyjából ez az a keret, ami megüti a minőséget, meg is lett az eredménye, ráadásul szerencsére még kedirát se kellett nézni a szezon nagy részében. elégedett vagyok.
Épp ezt mondtam amúgy Zsombinak délután.

Kis kiegészítés:
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 5695_n.jpg

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. május 1., csütörtök 22:54

életem top3 fotballos csalódásában az ő nyomorékságai simán ott vannak.
Nekem meg a legnagyobb élményeim közt a hőstettei. 1-1. :mrgreen:

Amúgy egyszerű, igen, a te szavaiddal élve azt, hogy legyen agya. Hogy higgadt maradjon a döntő szituációkban, hogy ugyanolyan kegyetlenül játsszon Barcelonák, Bayern Münchenek, Lyonok( :mrgreen: ) ellen, mint Getafék, Levanték ellen.

Egyébként nagyon örülök neki hogy végre elégedett vagy a kerettel, valóban mostanában viszonylag ritkán olvastam tőled a nyomorékozást. Nagyon hiányzott már. :lol:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 1., csütörtök 22:48

Pipita írta:
gyökerek, nyomorékok
:(

Épp ma gondoltam rá hogy egy Ancelottival talán Higu is átugorhatta volna végre azt a bizonyos lécet, amit például francia pajtása ezen a tavaszon eléggé úgy tűnik hogy nagyon simán átlépett. Na de mindegy már.
életem top3 fotballos csalódásában az ő nyomorékságai simán ott vannak.
milyen lécet kéne megugrania? hogy legyen agya? labdaérzéke? technikája?

özil a másik jómadár, ő se fog lófaszt se nyerni soha.

csodálatos érzés nélkülük kifutó madridot látni, hosszú évek óta nyugalom tölt el, már szezon kezdetekor mondtam, hogy nagyjából ez az a keret, ami megüti a minőséget, meg is lett az eredménye, ráadásul szerencsére még kedirát se kellett nézni a szezon nagy részében. elégedett vagyok.
Kép
Kép
Kép

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. május 1., csütörtök 22:42

gyökerek, nyomorékok
:(

Épp ma gondoltam rá hogy egy Ancelottival talán Higu is átugorhatta volna végre azt a bizonyos lécet, amit például francia pajtása ezen a tavaszon eléggé úgy tűnik hogy nagyon simán átlépett. Na de mindegy már.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 1., csütörtök 22:28

most jut eszembe:

nincsenek már a gyökerek, nyomorékok a csapatnál, egyből béelldöntőzünk :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép

Vissza: