Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

tubatibi

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 2., péntek 19:39

Mert mi arrogánsak és nagyképűek lettünk? :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 2., péntek 19:36

Géci írta:Matt!
Carlo Ancelotti: Le a kalappal a játékosok előtt: “Mindenki előtt le a kalappal, a játékosaink nagyon jól teljesítettek és megérdemlik a továbbjutást. Korábban már beszéltem erről, hogy ha mindenki egységesen dolgozik, minőségi játékot tudunk mutatni és le tudunk hozni egy tökéletes mérkőzést. Gyakoroltuk a rögzített helyzeteket, mert tudtuk, hogy a Bayernnek problémái vannak a hosszú oldalon. Sergio Ramosnak fantasztikus idénye van, ő a világ legjobb védője. A győzelemhez mindenkitől hatalmas erőfeszítésekre volt szükségünk, szerettem, ahogyan a csapat védekezett, és azt is ahogyan a belső és a szélső védőink is besegítettek a támadásokban.”. Forrás: Madridom.hu
Mondhat Klopp akármit, de az 5-0 beszédes... Nem 5-4,5-3,5-2 vagy 5-1 lett a meccs vége hanem 5-0 úgy, hogy a nagy világverő bajoroknak talán 1 normális helyzetük volt ami kaput talált kb 190 perc alatt, és nem tizeneggyesekből rúgtunk gólt... :x Kloppék ellen is, ha bemegy a tizi, nagy valószinűséggel lefőtt volna a kávé, de ezt sose tudjuk meg... :roll:
2 dolog: Ancelottit megdicsértem a vezetőség topikban. Egy szóval sem szidtam őt, sőt kifejeztem, hogy nagyon elégedett is vagyok vele. Ez a diadal nagyon nagy részben az ő érdeme. Sok hibája megbocsájtást nyert a szememben.

A másik pedig az, hogy minden szinten megvertük a BM-et, és jobbak voltunk a meccsen. De most őszintén. Mekkora volt az esélye annak, hogy 2 meccsen 1 gólt sem kapunk? (Azok után, hogy idén 2 meccsen 5-t kaptunk a Barcától, az Atma is vert 2-t a bajnokságban...) Nem sok. Mekkora volt az esélye, hogy 4-et rúgunk idegenben? Nem sok. Az, hogy ez egyszerre fordult elő még kevesebb. Mennyi volt erre az esély? 1%? Vagy kevesebb? Egy kiugró teljesítményt nyújtottunk, de azért a realitás nem az, hogy ennyivel jobbak vagyunk. Büszkének kell lennie erre az eredményre, és örülnünk kell neki nagyon. De ez nem jogosít fel arra minket, hogy mindjárt arrogánsak és nagyképűek legyünk. Én ennyit írtam az egész szerdai vita elején. Legalább is ez volt a fő üzenet. Amihez még odabiggyesztettem annyit, hogy szerintem nem vagyunk jobbak a BM-nél az eredmény ellenére. Az, hogy jobbak vagyunk egy másik csapatnál, vagy hogy egy meccsen jobban teljesítettünk náluk az két különböző kategória.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 2., péntek 19:14

dzsi91 írta:
Matt009 írta:„Nem védekezte le elég jól a rögzített szituációkat a Real Madrid ellen, de számomra még így is a Bayern maradt a világ legjobb csapata. Az ugyanakkor jól látható, hogy verhetőek" -Klopp

Csak egy kérdés: Klopp tök hülye, mert a világ egyik legjobb edzőjének ugyanaz a véleménye, mint nekem, amivel mellesleg az egész fórum szembe jött?
Igen.

Nem az a baj,hogy más a véleményed, hanem ,hogy orrba szájba nyomatod nap mint nap csak akzért is, és a legszebb az egészben ,hogy mindig az ellenkezője történik annak amivel fárasztod itt a népet (Ancelotti egy szar,szeptemberben elbuktuk a ligát, nem fogunk erős csapatot negverni, a Bayern a jobb, a Barca a jobb stb...). Remélem az a véleményed ,hogy kiszopunk a döntőben mert akkor már bontom a pezsgőt... MIDENKI látja a hibákat mert nincs tökéletes, de te csak azokat látod, sőt olyan hibákat is látsz amik nincsenek ... És ha bukjuk a BL döntőt akkor se fog senki sem komolyan venni téged, hiába irogatod majd ,hogy Megmondtam, tudjuk mind ,hogy erre vársz , ilyet én is tudok ,hogy addig fikázok amíg egyszer el nem bukik valaki ... Kéne neked egy külön topic ahol minden nap ecsetelhetnéd mennyire szar Ancelotti és a csapat.
RRnek is ott a Raúl topik. El is van ott magában. :lol:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 2., péntek 19:03

Matt!
Carlo Ancelotti: Le a kalappal a játékosok előtt: “Mindenki előtt le a kalappal, a játékosaink nagyon jól teljesítettek és megérdemlik a továbbjutást. Korábban már beszéltem erről, hogy ha mindenki egységesen dolgozik, minőségi játékot tudunk mutatni és le tudunk hozni egy tökéletes mérkőzést. Gyakoroltuk a rögzített helyzeteket, mert tudtuk, hogy a Bayernnek problémái vannak a hosszú oldalon. Sergio Ramosnak fantasztikus idénye van, ő a világ legjobb védője. A győzelemhez mindenkitől hatalmas erőfeszítésekre volt szükségünk, szerettem, ahogyan a csapat védekezett, és azt is ahogyan a belső és a szélső védőink is besegítettek a támadásokban.”. Forrás: Madridom.hu
Mondhat Klopp akármit, de az 5-0 beszédes... Nem 5-4,5-3,5-2 vagy 5-1 lett a meccs vége hanem 5-0 úgy, hogy a nagy világverő bajoroknak talán 1 normális helyzetük volt ami kaput talált kb 190 perc alatt, és nem tizeneggyesekből rúgtunk gólt... :x Kloppék ellen is, ha bemegy a tizi, nagy valószinűséggel lefőtt volna a kávé, de ezt sose tudjuk meg... :roll:

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. május 2., péntek 17:09

Nem sokkal a kupadöntő előtt, nem lenne okos dolog Klopptól, ha elkezdené kritizálni a Bayernt.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 2., péntek 17:05

Csak egy kérdés: Klopp tök hülye, mert a világ egyik legjobb edzőjének ugyanaz a véleménye, mint nekem, amivel mellesleg az egész fórum szembe jött?
Ha jól tudom....a Kaiser mintha megmondta volna....hogy ha azt a tilitoli szart fogja Pep nyomni münchenben is,akkor rábaszik a bayern....akkor most???Ki is itt a hülye??? :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 2., péntek 17:05

Matt009 írta:„Nem védekezte le elég jól a rögzített szituációkat a Real Madrid ellen, de számomra még így is a Bayern maradt a világ legjobb csapata. Az ugyanakkor jól látható, hogy verhetőek" -Klopp

Igen.

Nem az a baj,hogy más a véleményed, hanem ,hogy orrba szájba nyomatod nap mint nap csak akzért is, és a legszebb az egészben ,hogy mindig az ellenkezője történik annak amivel fárasztod itt a népet (Ancelotti egy szar,szeptemberben elbuktuk a ligát, nem fogunk erős csapatot negverni, a Bayern a jobb, a Barca a jobb stb...). Remélem az a véleményed ,hogy kiszopunk a döntőben mert akkor már bontom a pezsgőt... MIDENKI látja a hibákat mert nincs tökéletes, de te csak azokat látod, sőt olyan hibákat is látsz amik nincsenek ... És ha bukjuk a BL döntőt akkor se fog senki sem komolyan venni téged, hiába irogatod majd ,hogy Megmondtam, tudjuk mind ,hogy erre vársz , ilyet én is tudok ,hogy addig fikázok amíg egyszer el nem bukik valaki ... Kéne neked egy külön topic ahol minden nap ecsetelhetnéd mennyire szar Ancelotti és a csapat.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. május 2., péntek 17:04

BlancoMark írta:

Nem flamelni akarok, és nem is akarom a vitát újrakezdeni, de azok után, amit kaptam szerdán, ezt meg kell osztanom veletek.
Vagy esetleg nyomást akar helyezni a Bayernre hogy aztán az esélytelenek nyugalmával nyerhesse meg a kupadöntőt? :)
Köszi, ugyan ezt akartam írni...

RealMiki
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. május 2., péntek 17:01

@Matt009:
Nem lehet,hogy Klopp menteni akarja egy kicsit a helyzetet,miután a legfőbb riválisa 20 pontot vert rá a bajnokságban?

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. május 2., péntek 16:59

Nem flamelni akarok, és nem is akarom a vitát újrakezdeni, de azok után, amit kaptam szerdán, ezt meg kell osztanom veletek.
Vagy esetleg nyomást akar helyezni a Bayernre hogy aztán az esélytelenek nyugalmával nyerhesse meg a kupadöntőt? :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 2., péntek 16:53

Es miért nem linkeled azokat a nyilatkozatokat akik szarba se nézik Pepet meg a Bayernt ezzel a fossal amit produkálnak.

Annyira unalmas vagy, hogy valami félelmetes. Nem akarsz flamelni, de betolod hogy te egy szinten vagy Kloppal. Gratulálok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 2., péntek 16:53

kloff hülyeségeket beszél. tudja ő is. 2 meccs 5 csengő. kell még valami?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 2., péntek 16:52

és ki a szart érdekel klopp véleménye?
most azért adjunk neked igazad mert klopp is azt mondja? :lol:
még jó, h németként nem kezdi el sz.pkodni a realt, pláne, h őket is elütöttük.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 2., péntek 16:51

Semelyikőtök sem hülye, szimplán nincs igazatok. :)

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. május 2., péntek 16:43

R.M.C.F írta:A kommentátor beszarás,szegény hegyi ha ezt hallaná.......összekarmolná magát a lábujjaival.

A 3 gól meg......no comment,iskola gól...tanitani kellene,kár hogy nem már a 16oson belülről mutatják ahonnan indult.

Isten gól...isten gól....ez gól...ez foci.

http://www.youtube.com/watch?v=-5-SQTu8WX0
Ezt tényleg megunhatatlan, egy nap 100x is meg lehet nézni. :)
A kommentátor meg tényleg egy állat! :lol:

Matt, akkor biztos neked van igazad. Who cares? :lol: Csak ne szajkózzad már ezt minden nap, hidd el, mindenki leszarja.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 2., péntek 16:43

„Nem védekezte le elég jól a rögzített szituációkat a Real Madrid ellen, de számomra még így is a Bayern maradt a világ legjobb csapata. Az ugyanakkor jól látható, hogy verhetőek" -Klopp

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Matt009 2014. május 2., péntek 16:46-kor.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 2., péntek 15:37

A kommentátor beszarás,szegény hegyi ha ezt hallaná.......összekarmolná magát a lábujjaival.

A 3 gól meg......no comment,iskola gól...tanitani kellene,kár hogy nem már a 16oson belülről mutatják ahonnan indult.

Isten gól...isten gól....ez gól...ez foci.

http://www.youtube.com/watch?v=-5-SQTu8WX0

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 2., péntek 15:18

R.M.C.F írta:
még mindig úgy dirigál,mint Kobayashi Kenichiro a legszebb éveiben....:)

öööööö az meg melyik csapatban játszott? :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :lol: :lol:
A magyar filharmonikusoknál... :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 2., péntek 15:13

még mindig úgy dirigál,mint Kobayashi Kenichiro a legszebb éveiben....:)

öööööö az meg melyik csapatban játszott? :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :lol: :lol:

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. május 2., péntek 15:09

morientes írta:Nálam nem az.Túl sok az alibi passz,még mindig nem olyan harcos mint az "öreg" Alonso,nincsenek meg azok a hosszú indítások amik Xabinak,meg senki sem bízik úgy benne mint az öregben....mert Xabi még mindig úgy dirigál,mint Kobayashi Kenichiro a legszebb éveiben....:)
Az aláhúzott résszel egyetértek. Látszik, hogy van, hogy kihagyják az összjátékból. Ezért jó, hogy van addig még 4 meccs hátra. Megnézhetjük, hogy a csapat hogyan áll hozzá. A Valencia talán egész jó erőfelmérő is lenne.
Az is tény, hogy a hosszú labdái nem elég pontosak. De azok az átemelések a védők mögé, amit Ő meg Isco szokott még csinálni, azok nekem nagyon tetszenek. Azt meg Alonso nem szokta.

De ha már diligálás, nekem Nacho volt ilyen téren kellemes meglepetés. Ahogy mutogatott, meg rendezte az akár nála 7 évvel idősebb és tapasztaltabb Pepét is. És a szép az volt, hogy hallgattak rá. :D

Vissza: