Világbajnok volt játékosként....edzőként....amúgy semmi extra...hehe írta:hát úgy hallottam, asszem focista is meg edző is volt.Márpedig az öregre érdemes figyelni, mondhatni ért hozzá
de nem biztos, csak mesélték.
Kommentáld a híreket
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Kommentáld a híreket
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
hát kb jaszilamer írta: Miva'? Akkor én örülhetek, hogy nem tudok magyarul meccset nézni?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
magát a szabadrúgást is messi találta fel.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Jövőre alapember lesz szerintem Varane. Kicseszett vele ez a sérülés...
Miva'? Akkor én örülhetek, hogy nem tudok magyarul meccset nézni?BBeno írta: a szemüveges műsorvezető szerint meg messi találta ki a sorfal alatt elrúgott szabadrúgást.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Remélem Varane még hosszú évekig a mi szolgálatunkbn lesz, ha elengedi őt a vezetőség akkor nagyon nagyon foguk bennük csalódni, jövőre már alapemberként kéne vele számolni...
"If you don't like your destiny, don't accept it."
heti helyzet ismétlés most megy. én vagyok a barom hogy azt hiszem hátha dícsérik a realt. azurák megtesz mindent érte szó se róla, de a szemüveges műsorvezető szerint meg messi találta ki a sorfal alatt elrúgott szabadrúgást. eszem megáll hogy ezek kettőig nem látnak a gránátvörös köd miatt. hihetetlen alja ez a csatorna
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
ráadásul tán játékosként meg edzőként is nyert egy-két bárányfelhő kupát. mondjuk ettől még nem tudom hogy képzeli, hogy a klopp-matt duóval vitába szállhathehe írta:hát úgy hallottam, asszem focista is meg edző is volt.Márpedig az öregre érdemes figyelni, mondhatni ért hozzá
Jesé?doncsontos írta:Igazából senki nem kell Madridba a jelenleg "túlhypeolt" játékosok közül. Előre felé meg vagyunk, kivéve ugye egy vérbeli befejező hiányzik a keretből Benzin mögé. Én személy szerint Carlos Velát preferálnám...széleken is megállja a helyét és középen sem lenne elveszett figura és hozható lehetne 20milla körül.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hát úgy hallottam, asszem focista is meg edző is volt.Márpedig az öregre érdemes figyelni, mondhatni ért hozzá
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Beckenbauer is nyolatkozta, hogy Guardiola nem tudja használni rendesen Götzét. Márpedig az öregre érdemes figyelni, mondhatni ért hozzá, a tikikuki bukását is megjósolta (bayern szinten). Egyébként ha valaki a keretükből, akkor az ex-dortmundi alkalmas lenne pep játékára, ahogy amikor beállt ellenünk látszott is, megköszönhetjük hogy nem játszott, bár nyilván nem ezen múlt főleg.
Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Thiago ugye sérülés miatt nem játszott, amúgy alap lenne, Götze viszont a Filozófus sara. Ráadásul elvileg nem csak Götzének nem ízlenek a dolgok Münchenben, hanem Müllernek sem. Meg szvsz. Lahm, Schweinsteiger, Martínez, Kroos, Mandzukic, Ribéry, Robben, Alaba, Neuer, Boateng meg Dante sem boldog a tiken-taken rendszerben Rafinha számára viszont öröm és bódottá van A Bayern egy éve legyűrhetetlennek tűnt, de jött Pep és megoldotta a szinte lehetetlen feladatot. RESPECT.El Unico írta:Túlértékelt? Götze az egyik legértékesebb játékosa a Bayernnek,csak épp nem használják ki a tehetségét. Alig játszott ellenünk is,mégis a legveszélyesebb játékos volt,180 perc háromszor tornáztatták meg Casillast,ebből kétszer Götze.A leginkább túlértékelt játékos a mostani mezőnyben...
Guardiola ebből a szempontból egy looser,ott van Thiago,ott van Götze,és alig használja őket.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Igazából senki nem kell Madridba a jelenleg "túlhypeolt" játékosok közül. Előre felé meg vagyunk, kivéve ugye egy vérbeli befejező hiányzik a keretből Benzin mögé. Én személy szerint Carlos Velát preferálnám...széleken is megállja a helyét és középen sem lenne elveszett figura és hozható lehetne 20milla körül. Morata helyett tökéletesnek tartanám. A középpálya megint adott ugye.. már ami a vágyainkat illeti. Pogba avagy valami hasonló pitbull. Én két játékos érkezését várom és legalább 2-3 játékos távozását. Csak remélni tudom, hogy Khedira szerződéshosszabítása azért történt meg mivel így jobb áron kellhet el a hercegünk. Morata-Khedira pakkért összesen 40milla legalább befolyhatna a kasszába így kisebb mínusszal betömködhetnénk a rég(?) tátongó lyukakat.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Nyilván nem erre számított; így utólag a karrierje, fejlődése szempontjából valóban nagy hülyeségnek tűnik (1-2 évet még bőven várhatott volna a váltással)!Sosem fogom megérteni, hogy lehetett olyan hülye, hogy lelépett a BVBtől
Erős túlzás!A leginkább túlértékelt játékos a mostani mezőnyben...
Ezt viszont adom, mint ahogy jelenleg Hazardnak sem lenne semmi helye a csapatban!Madridba meg felesleges
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Thiago mondjuk elég komoly sérülést szenvedett, viszont Götze mellőzése nekünk nagyon jól jött.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Túlértékelt? Götze az egyik legértékesebb játékosa a Bayernnek,csak épp nem használják ki a tehetségét. Alig játszott ellenünk is,mégis a legveszélyesebb játékos volt,180 perc háromszor tornáztatták meg Casillast,ebből kétszer Götze.A leginkább túlértékelt játékos a mostani mezőnyben...
Guardiola ebből a szempontból egy looser,ott van Thiago,ott van Götze,és alig használja őket.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
egy korrekt BTB kell nekünk és annyi. meg egy támadó mert jese hát kitudja mikor lesz rendben.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
mégis ő volt a legveszélyesebb ellenünk a 2x20 perce alatt...cart írta:A leginkább túlértékelt játékos a mostani mezőnyben...El Unico írta:Azt pletykálják,hogy Götze nem érzi jól magát Münchenben.
A leginkább túlértékelt játékos a mostani mezőnyben...El Unico írta:Azt pletykálják,hogy Götze nem érzi jól magát Münchenben.
Sosem fogom megérteni, hogy lehetett olyan hülye, hogy lelépett a BVBtőlEl Unico írta: Nosza akkor váltsunk is témát.
Azt pletykálják,hogy Götze nem érzi jól magát Münchenben. Eltöprengtem,hogy milyen jó lenne ő Madridba,de aztán rájöttem,hogy nem nagyon férne be. A kezdőbe biztosan nem.
Madridba meg felesleges
- ___Samy___
ha nem vettétek volna észre ő már az idény eleje óta a szerencsére fogja, ha csapat behúz egy komolyabb meccset
igazság szerint már vártam is az ehhez hasonló kijelentéseit
igazság szerint már vártam is az ehhez hasonló kijelentéseit
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"