Közel sem.Prométheusz írta:vagy 30 milla + Courtois + valaki. de ugyanarról beszélünk.
30 Milla meg ket jatekos az messze nem 40 millió korul van euróban. Abra leteszi a kivasarlasi arat, es ennyi.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 3., szombat 9:05
Közel sem.Prométheusz írta:vagy 30 milla + Courtois + valaki. de ugyanarról beszélünk.
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. május 3., szombat 9:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 3., szombat 8:59
32 millió font a kivasarlasi ara. Az apa-fia kapcsolat meg folytatódni fog Londonban.Prométheusz írta:szerintem meg ez nem egy érzelmi apa-fiú döntés. ez üzleti döntés. ha az Atletinél okos a menedzsment - márpedig jó ideje ezt bizonyítják - eladják Costát, mert MOST lehet érte 60-70 millió eurót kapni. ezt ők is tudják.tucsoki írta:
Számomra az év legmorbidabb döntése lenne, ha otthagyná az ATMA-t, Simeone-t egy ilyen év után, a Chelsea-ért...
Állítólag apa-fia kapcsolat van köztük, anno Simeone is hasonló "stílusú" (erőszakos, kemény, provokáló) spíler volt, ha valaki nem tudta volna.
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. május 3., szombat 8:55
szerintem meg ez nem egy érzelmi apa-fiú döntés. ez üzleti döntés. ha az Atletinél okos a menedzsment - márpedig jó ideje ezt bizonyítják - eladják Costát, mert MOST lehet érte 60-70 millió eurót kapni. ezt ők is tudják.tucsoki írta:
Számomra az év legmorbidabb döntése lenne, ha otthagyná az ATMA-t, Simeone-t egy ilyen év után, a Chelsea-ért...
Állítólag apa-fia kapcsolat van köztük, anno Simeone is hasonló "stílusú" (erőszakos, kemény, provokáló) spíler volt, ha valaki nem tudta volna.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. május 3., szombat 1:19
Számomra az év legmorbidabb döntése lenne, ha otthagyná az ATMA-t, Simeone-t egy ilyen év után, a Chelsea-ért...L.Miki írta:Nem lenne rossz húzás ez szerintem José részéről ha sikerülne leigazolni őt. Pont beillene José elképzeléseibe, ilyen csatár kell neki. Már csak Siemone a kérdés, hogy elengedi-e? De vannak hírek, hogy Simone nem gördít akadályokat a játékos elé ha el akarna igazolni. Szóval...Realista24 írta:Mourinho elismerte, hogy Costa egy olyan játékos, aki szerepel a terveik között. Courtoisról pedig azt mondta, hogy inkább az Atlético kapusának nevezi.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 3., szombat 1:03
32-ért vette őt a Chelsea, ennél nyilván ezek után többet ér, lehet hogy az 50 túlzás, de a 40 a minimum. ha eladásra kerülne sor akkor szerintem olyan 45 körül lenne a megállapodás.ziro4vr írta:szerintem van olyan hülye, aki ha nem is 50-et, de 40-et kifizet érte más kérdés, hogy 20at nem ér szerintem, a juvénak lőtt duplája óta csinált valamit egyébként?tubatibi írta:Réj...te most komolyan Oscarért 50 milliót szeretnél?omg.
A Chelseanek kell csatár ez biztos. Viszont ahogy a Real számára világos volt, úgy most is az hogy nem nagyon van a piacon olyan aki megfelelő lenne ÉS hozható lenne. Costa kb az egyetlen olyan aki mozdítható. Goal.com szerint 35 millióért a Chelsea-be fog igazolni Costa.L.Miki írta:Nem lenne rossz húzás ez szerintem José részéről ha sikerülne leigazolni őt. Pont beillene José elképzeléseibe, ilyen csatár kell neki. Már csak Siemone a kérdés, hogy elengedi-e? De vannak hírek, hogy Simone nem gördít akadályokat a játékos elé ha el akarna igazolni. Szóval...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. május 3., szombat 0:11
Ha nem is tudatosan, de valahol érzik azt a játékosok, hogy az Arsenal nem fog otthon betlizni a WBA-val, és a BL indulás nem most ment el, hanem a Palace elleni vereségnél....torjack írta:ez szép és jó, de elcsalni a city meccset olyan alapon, hogy a hull majd úgyis meglesz...aztán mi van ha nem? vagy mi van ha az arsenal botlik mindkét maradék meccsén? valószínűtlen, de nem lehetetlen. amíg matematikailag van sansz az előre és a hátralépésre, addig nem lehet az a fő szempont, hogy szabjanak ki a liverpoollal.BBeno írta:evertonnak meg amúgy a két meccsből egyet is elég megnyerni az 5. helyhez mert sokkal jobb a gólkülönbségük mint a spursé. itt nem kell sokat matekozni szerintem. holnap kikapnak a citytől utána meg megverik a hull cityt és megvan az 5. hely.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 3., szombat 0:06
BBeno írta:evertonnak meg amúgy a két meccsből egyet is elég megnyerni az 5. helyhez mert sokkal jobb a gólkülönbségük mint a spursé. itt nem kell sokat matekozni szerintem. holnap kikapnak a citytől utána meg megverik a hull cityt és megvan az 5. hely.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 2., péntek 23:10
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 2., péntek 22:27
BBeno írta:arsenal vasárnap játszik a west brom ellen. két meccsből nekik egy győzelem is elég a 4. helyhez. everton is tudja hogy ez már veszett fejsze. szerintem nem akkora lúzerek hogy bajnokot csináljanak a poolból.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. május 2., péntek 21:35
mért lenne lúzer az aki utolsó percig hajt a jobb helyezésért ?BBeno írta:arsenal vasárnap játszik a west brom ellen. két meccsből nekik egy győzelem is elég a 4. helyhez. everton is tudja hogy ez már veszett fejsze. szerintem nem akkora lúzerek hogy bajnokot csináljanak a poolból.
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 2., péntek 21:31
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 2., péntek 21:27
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 2., péntek 21:22
a meccsleadós elméletbe bekavarhat, hogy az Everton matematikailag még BL-szereplő is lehet...abba pedig kapaszkodni fognak ameddig lehet.BBeno írta:holnapi city meccs dönt egyértelműen a PL győzteséről. és kimás teheti győztessé a cityt mint a másik bajnokesélyes legnaygobb városi riválisa az Everton. nálam ez a meccs országos kettes márcsak emiatt is. hogy nézne már az ki hogy pontot rabol a citytől az everton és másnap címlapon köszönik meg a liverpool drukkerek az evertonnak hogy bajnokok lettek. na ez nem történhet meg. everton stabil EL helyezése megvan. 5. hely sincs nagyobb veszélyben. szerintem ezt a meccset leadják a citynek és behúzzák a bajnoki címet.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. május 2., péntek 21:18
Nem lenne rossz húzás ez szerintem José részéről ha sikerülne leigazolni őt. Pont beillene José elképzeléseibe, ilyen csatár kell neki. Már csak Siemone a kérdés, hogy elengedi-e? De vannak hírek, hogy Simone nem gördít akadályokat a játékos elé ha el akarna igazolni. Szóval...Realista24 írta:Mourinho elismerte, hogy Costa egy olyan játékos, aki szerepel a terveik között. Courtoisról pedig azt mondta, hogy inkább az Atlético kapusának nevezi.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 2., péntek 20:56
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 2., péntek 20:24
szerintem van olyan hülye, aki ha nem is 50-et, de 40-et kifizet érte más kérdés, hogy 20at nem ér szerintem, a juvénak lőtt duplája óta csinált valamit egyébként?tubatibi írta:Réj...te most komolyan Oscarért 50 milliót szeretnél?omg.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 2., péntek 19:30
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 2., péntek 19:14
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. május 2., péntek 14:53
a Sopron és az InterGéci írta:A Honvéd és a Fradi?Anis írta:örülök, hogy a két kedvencem nem került össze, jobb ez így.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem