mintha ott az edző lenne a főnök.csabi* írta:Ráadásul alexisról még nem hallottam, hogy pofázna az edzőjének
majd ha messinek pofázik vissza...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 3., szombat 14:05
mintha ott az edző lenne a főnök.csabi* írta:Ráadásul alexisról még nem hallottam, hogy pofázna az edzőjének
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 3., szombat 14:04
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. május 3., szombat 13:59
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 3., szombat 13:59
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 3., szombat 13:56
Mondjuk ez a mai játékosok 90%-ra igaz Hazard meg jelenleg az egyik legjobb, ha nem a legjobb fiatal játékos.hehe írta:céronaldo 17 évesen már jobb volt, mint ez valaha lesz.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 3., szombat 13:52
Nálam A.Sanchez felé billen a mérleg,az hogy lebutították a camp nou-ba,az nem mérvadó...Jobb játékos mint Hazard,vagy legalább is összetettebb...Hazard-tól már láttam hogy elpattan a labda,de a chileitől még nem.pheco írta:Más kávéház a két játékos és nem Alexis felé billen a mérleg.. Hazard 2 évvel fiatalabb és szerintem tehetségesebb is, jobban cselez, jobban hátára veszi a csapatot. Persze Alexis is jobb játékos, mint amit látunk tőle a Barcában, Messi mellett nem könnyű kibontakozni.hehe írta:Pláne hogy alexis sanchez jóval jobb játékos hazardnál.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 3., szombat 13:51
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 3., szombat 13:40
hát perszehehe írta:Pláne hogy alexis sanchez jóval jobb játékos hazardnál.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 3., szombat 13:31
Más kávéház a két játékos és nem Alexis felé billen a mérleg.. Hazard 2 évvel fiatalabb és szerintem tehetségesebb is, jobban cselez, jobban hátára veszi a csapatot. Persze Alexis is jobb játékos, mint amit látunk tőle a Barcában, Messi mellett nem könnyű kibontakozni.hehe írta:Pláne hogy alexis sanchez jóval jobb játékos hazardnál.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 3., szombat 13:22
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. május 3., szombat 12:19
mit háborognánk, ha fordított esetben az ellenfél valamely kulcsjátékosa esetében rúgkapálnának így, hát még ha el is törölné a büntit...Csabi írta:nem kéne ezt csinálni. a szabályok volágosak, és alonso lapja teljesen megérdemelt volt, ráadásul egy feleslges falt volt. sajnálom hogy így van, de ezt ő cseszte el.Ahogy látom a Real mindent megtesz Xabi döntőbeli szerepléséért. Mennyi esély van rá, hogy eltörlik a sárgát? Úgy érzem, hogy a nullához konvergál, de azért reménykedjünk a legjobbakban.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. május 3., szombat 12:17
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 3., szombat 12:12
nem kéne ezt csinálni. a szabályok volágosak, és alonso lapja teljesen megérdemelt volt, ráadásul egy feleslges falt volt. sajnálom hogy így van, de ezt ő cseszte el.Ahogy látom a Real mindent megtesz Xabi döntőbeli szerepléséért. Mennyi esély van rá, hogy eltörlik a sárgát? Úgy érzem, hogy a nullához konvergál, de azért reménykedjünk a legjobbakban.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. május 3., szombat 12:10
Ha ők ketten (és persze ha mindenki más is) ugyanilyen higgadtan, hideg vérrel fut neki a meccsnek, nem tudom elképzelni, hogy bármiféle gond is legyen. Ha hozzuk azt amit a Bm ellen, akkor egyértelmű, hogy kinek áll a zászló. Csak tényleg úgy kell neki futni, hogy nem önelégülten, hanem harciasan, céltudatosan, hinni magunkban és nagyon oda koncentrálva.Galacticos írta: hanem attól hogy ramost és pepét ő képes lehet felbaszni. de ha ők ketten higgadtak maradnak akkor meglesz szerintem.
Az Ezeregypasszok meséi...wZoLee7 írta: valamennyire értik az 1001 passz játékát.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 3., szombat 12:06
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. május 3., szombat 11:55
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 3., szombat 10:33
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 3., szombat 10:13
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 2., péntek 20:20
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 2., péntek 19:03
Akkor Ashley Cole-nak meszeltek,de mondjuk a brazil is már 29,és szerintem minőségben nem jobb...pláne a PL-be...A katalánok szerint Costa megállapodott a Chesleavel és 40 milláért cserében a nyáron 5 évre átteszi a székhelyét Londoba, sőt lehet nem egyedül, hisz a Dinamo vele együtt vinné Filipe Luis-t is!
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem