mit háborognánk, ha fordított esetben az ellenfél valamely kulcsjátékosa esetében rúgkapálnának így, hát még ha el is törölné a büntit...Csabi írta:nem kéne ezt csinálni. a szabályok volágosak, és alonso lapja teljesen megérdemelt volt, ráadásul egy feleslges falt volt. sajnálom hogy így van, de ezt ő cseszte el.Ahogy látom a Real mindent megtesz Xabi döntőbeli szerepléséért. Mennyi esély van rá, hogy eltörlik a sárgát? Úgy érzem, hogy a nullához konvergál, de azért reménykedjünk a legjobbakban.
Bajnokok Ligája
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
megpróbálni meglehet, de kb semmi esély a törlésre
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nem kéne ezt csinálni. a szabályok volágosak, és alonso lapja teljesen megérdemelt volt, ráadásul egy feleslges falt volt. sajnálom hogy így van, de ezt ő cseszte el.Ahogy látom a Real mindent megtesz Xabi döntőbeli szerepléséért. Mennyi esély van rá, hogy eltörlik a sárgát? Úgy érzem, hogy a nullához konvergál, de azért reménykedjünk a legjobbakban.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha ők ketten (és persze ha mindenki más is) ugyanilyen higgadtan, hideg vérrel fut neki a meccsnek, nem tudom elképzelni, hogy bármiféle gond is legyen. Ha hozzuk azt amit a Bm ellen, akkor egyértelmű, hogy kinek áll a zászló. Csak tényleg úgy kell neki futni, hogy nem önelégülten, hanem harciasan, céltudatosan, hinni magunkban és nagyon oda koncentrálva.Galacticos írta: hanem attól hogy ramost és pepét ő képes lehet felbaszni. de ha ők ketten higgadtak maradnak akkor meglesz szerintem.
A Ribery meg a Carvajal eset miatt nálam is kivívta az unszimpatikusságot a francia. Eddig nem nagyon foglalkoztatott a kiléte, de ezek után még inkább nem fog. Egyértelmű, hogy pofozkodni kell amikor nem tud valaki játszani, mert a védő minden pillanatban ott van és megállítja. De Carvajal okos volt, Pep meg egy nulla. Jókor volt jó helyen a Barca-nal, ott és csak ott tudja/ tudta megvalósítani ezt a tiki-takát. Egyértelmű, nem szorul magyarázatra.
Az Ezeregypasszok meséi...wZoLee7 írta: valamennyire értik az 1001 passz játékát.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ahogy látom a Real mindent megtesz Xabi döntőbeli szerepléséért. Mennyi esély van rá, hogy eltörlik a sárgát? Úgy érzem, hogy a nullához konvergál, de azért reménykedjünk a legjobbakban.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Persze, hogy szándékos volt. Viszont a jó öreg Pep hülye mint a cipőm talpa...Carvajal a bundesben tolta tavaly, ami azért fizikálisan elég kemény bajnokságnak számít. Sokszor írtam már, Guardiola nem egy nagy edző...kijött neki a barcával, megvolt hozzá a keret, de ő nem tud mást felmutatni. Képtelen más csapatokhoz igazodni, inkább eladja a fél játékos állományt és hoz olyanokat akik valamennyire értik az 1001 passz játékát. Mou alatt már 2 piros ment volna egy Pepének egy meg Carvajalnak, mert az öltözőben kapták volna az utasítást, hogy fiúk henteljetek és ha ütnek üss vissza nagyobbat...csak Guardiola elfelejtette az új edzőt
Nagyon várom már a döntőt. A bajnokság sajnos már nem a mi kezünkben van, és elég csekély az esély, de egy kupa+bl kombóval 150%-ig meglennék elégedve. Az év elején nem vártam egy kupát sem.
Nagyon várom már a döntőt. A bajnokság sajnos már nem a mi kezünkben van, és elég csekély az esély, de egy kupa+bl kombóval 150%-ig meglennék elégedve. Az év elején nem vártam egy kupát sem.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tudatos volt Carvajal kipecezese az egyertelmu szerintem. Persze benne van, hogy nem ment a francianak, aztan felment benne a pumpa, de tudatos volt. Ha nem megy tisztan, jon a b terv. Nem jott be.
Nem illik.
- Galacticos
még kétszer láttam telibe a bayern elleni visszavágót, és többször részletekbe. (köszönhetően annak hogy naponta 5x leadja valamelyik csatorna)
és lehet összeesküvéselmélet, leszarom. egyre inkább gondolom úgy hogy ezek direkt szálltak rá carvajalra. amikor fent volt elöl még dante és alaba is keménykedett vele, a meccs kb ötödik percében volt az amikor ribery felborította mikor carvajal kikísérte a labdát. aztán ugye a pofon ott is ketten mentek rá. mernék rá fogadni hogy ez a nagy guardiolának a legnagyobb taktikai húzása volt a párharcban, hogy menjetek zökkentsétek ki a legrutintalanabbat, félemlítsétek meg aztán úgyis hibázni fog. szerencsére ahogy guardiola nagy taktikai húzásai ez sem jött be de ez szégyen.
miért nem ramost pofozta meg az a *** ribery? vagy miért nem pepével keménykedett? mondjuk ramos és pepe is eljátszotta volna a nagyhalált vagy pedig a mentő viszi el riberyt..
arra is kíváncsi lettem volna hogyha a mi legnagyobb sztárunk ronaldo pofozza le mondjuk alabat amikor alázva vagyunk másnap ez hány címlapon van? és ez a k** akart aranylabdát? ez takarította le a polcát meg vitte el onnan a cuccait hogy már ő megkapja? hánynom kell.
alapból szimpatizálok egy picit a francia válogatottal hála zidanenak, most is szorítanék nekik ha nem a spanyolokkal vagy a portugálokkal játszanának, varane, pogba és benz miatt. de így szurkoljon nekik a halál hogy ott van ribery. aki már úgy elszállt hogy az hihetetlen.. csak nagyon nincs mire. mert abban a tavalyi szezonban lahm-nak, schweininek vagy robbennek is volt akkora szerepe mint neki. schweini ha arrébb akarja tolni a biciklit akkor nyugodtan jöhet hozzánk, én tárt karokkal várom.
na ami pedig a döntőt illeti. ez még nincs meg, még lesz egy kurva nehéz meccsünk. tavaly ugyanez volt a király kupa döntője előtt hogy azt hittük hogy a neheze már megvan mert kiütöttük a barcát.. ez még nagyon nincs meg.
örültem hogy nem mou féle bekkelős chelsea lesz az ellenfél, hanem egy picit offenzívebb csapat de costától félek. nem azért mert gólveszélyes, mert egy bl döntőben el is várom hogy mindkét oldalon legyenek gólveszélyes játékosok hanem attól hogy ramost és pepét ő képes lehet felbaszni. de ha ők ketten higgadtak maradnak akkor meglesz szerintem.
és lehet összeesküvéselmélet, leszarom. egyre inkább gondolom úgy hogy ezek direkt szálltak rá carvajalra. amikor fent volt elöl még dante és alaba is keménykedett vele, a meccs kb ötödik percében volt az amikor ribery felborította mikor carvajal kikísérte a labdát. aztán ugye a pofon ott is ketten mentek rá. mernék rá fogadni hogy ez a nagy guardiolának a legnagyobb taktikai húzása volt a párharcban, hogy menjetek zökkentsétek ki a legrutintalanabbat, félemlítsétek meg aztán úgyis hibázni fog. szerencsére ahogy guardiola nagy taktikai húzásai ez sem jött be de ez szégyen.
miért nem ramost pofozta meg az a *** ribery? vagy miért nem pepével keménykedett? mondjuk ramos és pepe is eljátszotta volna a nagyhalált vagy pedig a mentő viszi el riberyt..
arra is kíváncsi lettem volna hogyha a mi legnagyobb sztárunk ronaldo pofozza le mondjuk alabat amikor alázva vagyunk másnap ez hány címlapon van? és ez a k** akart aranylabdát? ez takarította le a polcát meg vitte el onnan a cuccait hogy már ő megkapja? hánynom kell.
alapból szimpatizálok egy picit a francia válogatottal hála zidanenak, most is szorítanék nekik ha nem a spanyolokkal vagy a portugálokkal játszanának, varane, pogba és benz miatt. de így szurkoljon nekik a halál hogy ott van ribery. aki már úgy elszállt hogy az hihetetlen.. csak nagyon nincs mire. mert abban a tavalyi szezonban lahm-nak, schweininek vagy robbennek is volt akkora szerepe mint neki. schweini ha arrébb akarja tolni a biciklit akkor nyugodtan jöhet hozzánk, én tárt karokkal várom.
na ami pedig a döntőt illeti. ez még nincs meg, még lesz egy kurva nehéz meccsünk. tavaly ugyanez volt a király kupa döntője előtt hogy azt hittük hogy a neheze már megvan mert kiütöttük a barcát.. ez még nagyon nincs meg.
örültem hogy nem mou féle bekkelős chelsea lesz az ellenfél, hanem egy picit offenzívebb csapat de costától félek. nem azért mert gólveszélyes, mert egy bl döntőben el is várom hogy mindkét oldalon legyenek gólveszélyes játékosok hanem attól hogy ramost és pepét ő képes lehet felbaszni. de ha ők ketten higgadtak maradnak akkor meglesz szerintem.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Cole már bazi öreg, bazi lassú, le kell váltani, de ott lenne opciónak mondjuk Shaw, aki fiatal és angol..Hazard meg két Atma gólnál is asszisztált, és nem kicsi az arca, amit vagy félretesz, és egy CR szintű jellem és ahhoz kapcsolódó teljesítmény fejlődésen megy keresztül, vagy kiskirályként elfocizgat, de megragad egy szinten és 27 évesen kiég.
Nem illik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Akkor Ashley Cole-nak meszeltek,de mondjuk a brazil is már 29,és szerintem minőségben nem jobb...pláne a PL-be...A katalánok szerint Costa megállapodott a Chesleavel és 40 milláért cserében a nyáron 5 évre átteszi a székhelyét Londoba, sőt lehet nem egyedül, hisz a Dinamo vele együtt vinné Filipe Luis-t is!
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... ID=HP_BN_9
mourinhónak nem jön be az egyetlen focizni tudó cselzi játékos teljesítménye.
mourinhónak nem jön be az egyetlen focizni tudó cselzi játékos teljesítménye.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Szerintem most a BVB-nek drukkol, hogy nyerjenek a kupadöntőben, és a BM-nél kipenderítsék Pep-et, aztán benyújtja az igényét a BM kispadjára...Angliában a Chelsea az ő csapata, a spanyoloknál a Real, az olaszoknál meg az Inter. A Realhoz nyilván nem tudna visszajönni, az Interben meg nem kapná meg azt, amihez hozzászokott. Mehetne a Portóhoz vagy a franciákhoz, esetleg leülhetne a portugál kispadra.
Vagy már a Monacoval üzekedik, és Zizou állását fúrja.
Azért nagyot fogok röhögni rajta, ha kipenderítik megint a Chelsea éléről. Ha nincs összhang a játékosok és Mou között, akkor azért én elgondolkodnék egy váltásban Abra helyében. Én Hazardot nem áldoznám be Mou miatt. Mata még belefért, pláne ha akkor még volt összhang a csapat és Mou között, de ha itt már Hazadrot is be kellene áldozni... Hát én nem tenném. Mert kezd kicsit sok lenne Mou számláján az idétlen balhékból. És mindezek miért? Egy idióta, eleve nem túl életképes, és pláne nem kifizetődő taktika miatt. Mou is öregszik már.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
A katalánok szerint Costa megállapodott a Chesleavel és 40 milláért cserében a nyáron 5 évre átteszi a székhelyét Londoba, sőt lehet nem egyedül, hisz a Dinamo vele együtt vinné Filipe Luis-t is!Diego Costa llega a un acuerdo con el Chelsea
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Igen az lesz de nehogy már még ők legyenek az esélyesek több góllal nyerünk lefogadom meg hogy hagytok nyerni a Realt a kupában ez vicc már csak a 2 csapat közötti rivalizálás miatt is teljesen kizárt![/quote]R.M.C.F írta:BL döntő lesz ám, csak szólok.
Az hogy hagytak minket nyerni,vagyis pontositok nekik az nem volt annyira fontos,az szerintem is hülyeség.De azért ez egy döntő,itt nincsen jobb vagy esélyesebb.Soha nem is volt,nem is lesz. Max mi tippelgethetünk,de abszolut 2 esélyes.
Azért behúzzuk na. [/quote]Igen 2 esélyes, közhely de igaz!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Sajtónak nyilatkozta, hogy a Chelseanek nem ilyen focit kéne játszani, hanem gyorsabb, direktebb, kontrázós focit. Nagyjából ennyi, nem durva, de ezt nem a sajtóban mondjuk, mert elég gerinctelen. Odamegy, bekopogtat Joséhoz, hogy szia főnök, szeretnék veled beszélni. Töltenek egy scotchot aztán eldumálnak, ez lenne a módi szerintem.h3x0r írta:Mit mondott Mou-nak?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
BL döntő lesz ám, csak szólok.[/quote]Igen az lesz de nehogy már még ők legyenek az esélyesek több góllal nyerünk lefogadom meg hogy hagytok nyerni a Realt a kupában ez vicc már csak a 2 csapat közötti rivalizálás miatt is teljesen kizárt![/quote]
Az hogy hagytak minket nyerni,vagyis pontositok nekik az nem volt annyira fontos,az szerintem is hülyeség.De azért ez egy döntő,itt nincsen jobb vagy esélyesebb.Soha nem is volt,nem is lesz. Max mi tippelgethetünk,de abszolut 2 esélyes.
Azért behúzzuk na.
Azért behúzzuk na.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Vagy a brazilra ha Scolari nem nyeri meg nekik...Angliában a Chelsea az ő csapata, a spanyoloknál a Real, az olaszoknál meg az Inter. A Realhoz nyilván nem tudna visszajönni, az Interben meg nem kapná meg azt, amihez hozzászokott. Mehetne a Portóhoz vagy a franciákhoz, esetleg leülhetne a portugál kispadra. :mrgreen:
Hehe azonnal venne egy kilences berettat...
Csak lebutítaná az a játék a dinamikáját is...Amúgy ha ezen incidens miatt jelentősen romlik Hazard és José viszonya, és úgy döntenének esetleg a kékek, hogy túladnak a belgán, akkor Barcelonában tárt karokkal várjuk. :shifty: :mrgreen: Messi-Neymar-Hazard, kötetlen posztokkal, szabad kezet kapnak mind a hárman, aztán reszkess, Európa.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2014. május 2., péntek 18:17-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- h3x0r
Mit mondott Mou-nak?nmate írta:Még az is lehet, hogy igaza van, de nem tudom ki az a Hazard, hogy bepofázzon az edzőjének. Olyan sok mindent még nem tett le az asztalra a srác, szóval inkább dolgozzon csak.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Igen az lesz de nehogy már még ők legyenek az esélyesek több góllal nyerünk lefogadom meg hogy hagyták nyerni a Realt a kupában ez vicc már csak a 2 csapat közötti rivalizálás miatt is teljesen kizárt!még azzal sem értek egyet , hogy nekik nem akkora a tét! hát dehogy nem ki tudja mikor lesznek bl döntőben mégegyszer lesz ott is tét nem kicsinmate írta:BL döntő lesz ám, csak szólok.Ramioli írta:ennek ellenére 20 százalékot adok az Atleticonak, piros lap öngól rossz nap miatt..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ramioli 2014. május 2., péntek 18:17-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nmate írta:Még az is lehet, hogy igaza van, de nem tudom ki az a Hazard, hogy bepofázzon az edzőjének. Olyan sok mindent még nem tett le az asztalra a srác, szóval inkább dolgozzon csak.
Jogos. Ez profi szint,nem alsóbivalybasznád,ahol nekimész az edzőnek. Nyiltan nem lehet kritikát megfogalmazni saját csapatoddal-játékosoddal-vezetőddel szemben egy játékosnak,ez alap.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.