Van itt lejjebb is, aki taglalta a dolgot. Igazából nekem az is tetszik, hogy Modric visszavontan játszik, de pont ő volt a tökéletes átmenet eddig a középpályán, amit se DM, se Isco nem tud úgy megjátszani, ahogy ő. Modric az, aki labda nélkül is remekül dolgozik, míg DM és Isco inkább a labdával szeretnek mozogni. Ezért nem támogatom azt a megoldást, illetve az megint megzavarhatná a fejeket ott a középen, ami nem hiányzik senkinek és ezért raknám oda Illarrat, aki lényegében ugyan azt játssza, mint Alonso csak egy szinttel gyengébben.
Hát ha valaki hypolta a faszit,én nagyon,az előszezon alapján...még avat is csináltattam Samyval,csak hogy matt-ot idegesítsem...
De így utólag igazat adok neki,olyan mintha Casemirot elfelejtették volna megtanítani gyerekkorában a foci alapvető dolgaira...ami ha csatár lenne,nem is volna baj,de egy ilyen kulcsposzton....a tehetség már nem elég...(mert az van amúgy)
Mivel ennyire mellényúlni látszok a brazillal kapcsolatban,Illarraval is óvatosan fogalmazok,mert nemtudni mi lesz még belőle,de eddig nekem nem meggyőző...olyan,mint a dortmund ellen az nem fér bele egy BL döntőn...most mindegy hogy a posztján játszott vagy sem,de az hogy így elment a talpa alatt...az dekoncentráltság,mindegy milyen poszton játszik valaki.
Ezért nálam Isco menne,a 442-es felállásban,ahol Bale lehetne az un. 4. kp-s,de az ő gyorsasága,valamint erőnléte garantálja hogy odaérjen mint védekezésben,mint támadásban,ha kell..
Isco játszhatna Modric mellett benn,s mivel a horvát keményebben védekezik,a spanyolnak nagyobb tere lehetne villogni,de úgy,hogy ez nem menne a kp rovására.
Ez így talán deffenzívnek hangzik,ez a 442,de mivel olyan kreativ játékosok lennének középen mint Isco,Modric és Bale,(igen kreativ,nem összekeverendő a labdazsonglőrel),így mégsem lenne az.Itt is kontrából kell megoldani,de mivel az atma fog jobban visszaállni,és ezáltal nálunk lesz valszinű többet a labda,így ez a kp pont jó lehet...
S ha már Bale.....én ugyan még mindig jobban csípem azt a stilust,amit Neymar tol,(most vegyük ki hogy dobálja magát,az engem is irritál),de az vitathatatlan hogy a walesi hasznos tagja lett a csapatnak,és mióta állva hagyta azt a szerencsétlen Bartrat,(TGV vs Csillebérci kisvasút),azóta meg pláne le a kalappal előtte...