Visszatérve az Evertonhoz, Martinez nem tudom, hogy minek erőltette ezt a 3 védős rendszert, amikor egész évben működött, amit elsőre kitalált. Tudta, hogy támadnia kell a Citynek, erre a City kontrázott végig, pedig az Arsenalt is fegyelmezett védekezés utáni gyors támadásokkal verte szarrá... Ilyen farok méregetésnek jó volt, hogy mi meg mutatjuk a Citynek, hogy tudunk focizni, de kevés volt. Azt mondjuk hozzátenném, hogy a City se játszott jobban, de eggyel többet rúgtak... Még azt se mondanám, hogy a klasszis különbség döntött. Agüero gólját benézték, Dzeko az 5,5esen belül egyedül a 3 védővel szemben... Stb. Érthetetlen. Továbbra is rohadtul sajnálom Gerrardot, de sajnos idén ez elúszni látszik, ha a City nem szórakozik valamelyik kis csapat ellen.R.M.C.F írta:Kerlon írta:Martinez szerintem kicsit túltaktikázta ezt a meccset. A City meg nagyon visszaállt, ami érthetetlen.
ez az....nem a citynél volt többet a labda,de nyert,ezt manapság sokaknak nem sikerül majd értelmezni. Pedig az ő agyukat kellene resetelni és működne normálisan.
Premier League
Re: Premier League
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Mondjuk így, hogy Townsend lesérült, nem lesz egyszerű dolga Hodgsonnak a támadó alakzat összeállítását illetőleg...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
van azért elé opció, Sterling, Sturridge, ez a Lallana, Rooney, meg Hodgsont ismerve Milnermorientes írta:Na ez meg is mutatja az angol válogatott erősségét....merthogy ha jól tudom,benne van a keretben...welbeck szerintem gyenge
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
morientes írta:Na ez meg is mutatja az angol válogatott erősségét....merthogy ha jól tudom,benne van a keretben...welbeck szerintem gyenge
Benne,mert amúgy ott eléggé elismerik,és vannak is jó megoldásai,de azért messze van ő a csúcsoktól.....angliában,ahol szűk a keresztmetszet,ott elismerik,de amúgy nem nagy szám. TH szint. Vagy ha nálunk kell jellemeznem,akkor max valencia,de még talán az sem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Na ez meg is mutatja az angol válogatott erősségét....merthogy ha jól tudom,benne van a keretben...welbeck szerintem gyenge
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ziro4vr
és akkor hova megy Rooney? Plusz ott van Mata is..ez már rombusz lenne, vagy 4-2-2-2cart írta: Kagawa nem lenne rossz, ha folyamatosan lehetőséget kapna, és nem a bal szélen, hanem középen játszana.
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
morientes írta:Meg van az az érdekeshaju fekete szélső,nem jut a neve az az eszembe...jó gyors...na abból még lehet valaki...esetleg...Walbeck...vagy Welback...vagy ki.akik jók:De Gea, Rafael (nem dúskál a piac jhv-ekben), Mata, Rooney, RVP
Valencia,de ő igazából csak gyors,és ky ennyi. welbeck szerintem gyenge,egy TH-be jó lenne,de oda aki bl-be nyerni akar,ő nagyon kevés.
Rafi sem elég....
- morientes
Meg van az az érdekeshaju fekete szélső,nem jut a neve az az eszembe...jó gyors...na abból még lehet valaki...esetleg...Walbeck...vagy Welback...vagy ki.akik jók:De Gea, Rafael (nem dúskál a piac jhv-ekben), Mata, Rooney, RVP
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kagawa nem lenne rossz, ha folyamatosan lehetőséget kapna, és nem a bal szélen, hanem középen játszana.ziro4vr írta:Kagawa (vissza kéne mennie dortmundba, jó játékos ő, de nem a Mu-ba)
- ziro4vr
nekem mindegy, de ha jót akarnak..R.M.C.F írta: Ziro:
ez a komplett keret. mind menjen?
Nem illik.
-
Kerlon írta:Martinez szerintem kicsit túltaktikázta ezt a meccset. A City meg nagyon visszaállt, ami érthetetlen.
ez az....nem a citynél volt többet a labda,de nyert,ezt manapság sokaknak nem sikerül majd értelmezni. Pedig az ő agyukat kellene resetelni és működne normálisan.
Ziro:
ez a komplett keret. mind menjen?
- ziro4vr
A MU-nál, aki megy vagy mennie kéne szerintem: Vidic, Ferdinand, Evra, Young, Nani, Kagawa (vissza kéne mennie dortmundba, jó játékos ő, de nem a Mu-ba) Fellaini (szerintem gyenge a kezdőbe, padra meg minek)
akik padra elmennek, de kezdőnek kevesek: Smalling, Jones,(bár ha találnának egy fix posztot akkor esetleg lehet még valaki, nem Lahm ő, hogy szinte bárhol elvan, aztán visszaáll fejben ha más posztra kell mennie) Evans, Cleverly, Fletcher, Valencia (írtózom tőle, mint iván a fodrásztól, de megértem ha valaki hasznosnak látja), Hernandez, Januzaj (még nem lehet tőle annyit várni, mint amennyit akarnak), Carrick (jó ő, de öregedik és a pl-be már komplettebb, jobb fizikumu kp-sok kellenek)
akik jók:De Gea, Rafael (nem dúskál a piac jhv-ekben), Mata, Rooney, RVP
akik padra elmennek, de kezdőnek kevesek: Smalling, Jones,(bár ha találnának egy fix posztot akkor esetleg lehet még valaki, nem Lahm ő, hogy szinte bárhol elvan, aztán visszaáll fejben ha más posztra kell mennie) Evans, Cleverly, Fletcher, Valencia (írtózom tőle, mint iván a fodrásztól, de megértem ha valaki hasznosnak látja), Hernandez, Januzaj (még nem lehet tőle annyit várni, mint amennyit akarnak), Carrick (jó ő, de öregedik és a pl-be már komplettebb, jobb fizikumu kp-sok kellenek)
akik jók:De Gea, Rafael (nem dúskál a piac jhv-ekben), Mata, Rooney, RVP
Nem illik.
- morientes
Az arsenalos részt azt adom... A MU...7 ember?Inkább nyóc... De Gea Rooney alap,RvP is ha nem az SZTK-ba járkál,(teljesen beleőszült a szezonba,úgy látom ),a spurs meg....hát csak az vigasztalhatja GT-t,hogy arrafelé kevés a divat... Leginkább egy sem...az arsenal kedvéért ha bevezetik a kora tavaszig tartó bajnokságot akkor mehetnek ők is, a MU ha kicserél egy 7 embert a kezdőjében, akkor mehetnek ők is, a Tottenham ha kicseréli a keretet, a stábot, és GT-n kívül szereznek legalább 5 külföldi szurkolót, akkor mehetnek ők is..de még akkor se :mrgreen: :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ziro4vr
az arsenal kedvéért ha bevezetik a kora tavaszig tartó bajnokságot akkor mehetnek ők is, a MU ha kicserél egy 7 embert a kezdőjében, akkor mehetnek ők is, a Tottenham ha kicseréli a keretet, a stábot, és GT-n kívül szereznek legalább 5 külföldi szurkolót, akkor mehetnek ők is..de még akkor semorientes írta:Kihagytad a MU-t,az Arsenalt és a tottenhamet....Terry is elcsúszott, de ott volt javítás..jó lesz jövőre is a pool, de a city és a megerősített chelsea is nagyon jó lesz
.
Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
A Pool-nak az a szívás, hogy ha idén nem nyer, ki tudja mikor lesz megint ennyire közel...jövőre már ott a bl, a plusz terhelés, nehezebb lesz mint idén. Elkúrtad Stevie...nem kicsit, nagyon.
- morientes
Kihagytad a MU-t,az Arsenalt és a tottenhamet....Terry is elcsúszott, de ott volt javítás..jó lesz jövőre is a pool, de a city és a megerősített chelsea is nagyon jó lesz
.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sírok :Đziro4vr írta:akkor isten ments tőle isTádám írta: Rodrígo szerintem nem jó megoldás, olyan Higu 2.0 a gyerek, csak nem olyan technikás, meg kevesebb gólt lő.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Meg a United is.ziro4vr írta:szerencsétlen Gerrard..nehéz lesz feldolgoznia az fixRemy írta:Egy kurva elcsúszás miatt ment el a bajnokság... hihetetlen... szerencsétlen Pool. Innen kétlem, hogy botlik a City.
Terry is elcsúszott, de ott volt javítás..jó lesz jövőre is a pool, de a city és a megerősített chelsea is nagyon jó lesz
- ziro4vr
szerencsétlen Gerrard..nehéz lesz feldolgoznia az fixRemy írta:Egy kurva elcsúszás miatt ment el a bajnokság... hihetetlen... szerencsétlen Pool. Innen kétlem, hogy botlik a City.
Terry is elcsúszott, de ott volt javítás..jó lesz jövőre is a pool, de a city és a megerősített chelsea is nagyon jó lesz
Nem illik.