És pl Jesétől nem tudjuk, hogy pontosan mit várhatunk... Lehet nagyon beválik, de lehet besül.
Egy Callejónnál biztos jobb szerintem. Ha jönne Bale és maradna valami csoda folytán DM, akkor az a poszt is erősödik érdemben. (a hátam közepére sem hiányzik a walesi amúgy
, ennyi pénzért inkább Neymar)
Csak az egyik csatárt adnám el, nem titok, hogy melyiket, helyére Agüero, és megvan a támadószekció.
CR, Karim, Bale(Neymar), Jesé, Agüero (illetve DM, ha marad, de inkább ne maradjon). Ezzel bátran nekivágnék a szezonnak.
Középre ha Kondogbia fog érkezni, akkor szerintem leszünk annyira vakok és elégedettek, hogy nem veszünk sem Vidalt, sem Verattit és marad a Khedira, Modric, Kondogbia, Xabi négyes két posztra. Pedig az ideális eset az lenne, ha Khedirát is kicserélnénk Vidalra vagy Pogbára és tökéletesen elégedett lennék ezzel a szekcióval. (zárójelben megjegyzem, hogy ha Khedira maradna padosként, az sem lenne tragédia)
Modric, Kondogbia(Khedira), Xabi és Vidal/Pogba, meg valahol itt kóricál Özil is ugye.
A védelmet nagyon nem kell variálni, egy középső védő kell negyediknek, meg Carvajal.
Nem hinném, hogy ezt olyan lehetetlen véghez vinni.
Jöhet a bűvös matek, aminek nincs értelme, de azért leírom
Bale v. Neymar: 60
Agüero: 40
Kondogbia: 15-20
Vidal v Pogba: 35-40
Carvajal: 8
4. védő: 5-10
---------------------------
ez
sok pénz, ezért nem lesz ebből semmi. A hiba a tavalyi nyáron keresendő, amikor beértük egy szem Modriccal.
Az eladásokat nem számítom, sosem jöttünk ki jól belőle. A távozókból max. akkor jön sok pénz, ha lép Higu és DM is.