Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
ez a parejo mekkora egy csicska.
oké, lehet saját véleménye meg minden.
de nem a mi kutyánk kölyke? nem itt nevelkedett? nem castillas volt? vagy savanyú a szőlő?
és ezekután mondja, h inkább az atletico madrid. a városi rivális.. gratulálok paréj.
oké, lehet saját véleménye meg minden.
de nem a mi kutyánk kölyke? nem itt nevelkedett? nem castillas volt? vagy savanyú a szőlő?
és ezekután mondja, h inkább az atletico madrid. a városi rivális.. gratulálok paréj.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyes hírek szerint a Bernabéu felújítása során egy GoalControl (labda áthaladt-e a gólvonalon történet) rendszert is telepítenek az új létesítménybe; mondván előbb-utóbb úgyis nemzetközi trendként, előírásként kerül majd bevezetésre ez, illetve a hasonló technológiák (lsd. Vb., PL és a sólyomszemhez hasonló, alkalmazott megoldása) szerte a világon és a legnagyobb bajnokságokban!El Nuevo Bernabéu puede acabar con la 'presencia' de los goles 'fantasma'
La tecnología del nuevo estadio Santiago Bernabéu permitirá acabar con las dudas
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Pogba, Pogba, Pogba --> a csapból is a francia srác folyik. Olasz értesülések szerint a legfőbb kérők pénz mellett játékos(ok) bevonásával bírnák jobb belátásra a Juventus vezetőit! PSG (50 milla + Verratti,), City (Dzekoval, illetve Tevez maradék törlesztőrészletének elengedésével), a Bayern (Mandzukic-csal botolna, illetve csökkentené az árat) mi meg, hogy a lúd legyen kövér; súlyos euró millák mellett állítólag Moratat és Coentraot együtt :Đ is hajlandóak lennénk bevonni az üzletbe!Florentino fue a Turín e Italia cree que preguntó por Pogba by AS
¿Morata y Coentrao en la operación Pogba? by Il Corriere della Sera
Mindeközben az AS szerint Perez papa a torinói tartózkodása (UNESCO Kupa beharangozója --> Juve-Real öregfiúk meccse alkalmából) alatt sem felejtkezett meg a franciáról és élénken érdeklődött a srác jelenlegi helyzetéről a Juve vezetők körében.
RealMadrid
RealMadrid
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én meg azt gondolom bármikor ki lehet ha nem úgy teljesít,(ilyenről szerencsére mostanában szó sincs),ha Ikert kilehetett,akkor Ramost is...nincs itt senkinek sem bérelt helye.Még Ronaldonak sem,(aki viszont tesz róla hogy úgy tűnjön hogy valakinek mégis ).sajnos" Ramos nem lehet kivenni onnan,
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Úgylegyen! Remélem (ha ez igaz) akkor ennek hatására maradni fog, egy picit jobb szerződés is belefér - főleg ha a BL döntőben is hasonlóan játszik mint a két elődöntőben és a kupadöntőben. és akkor nem kell a benficás brazil sem (nekem amúgy sem kellett volna).Angol lapértesülések szerint Acelotti és Cristiano Ronaldo arra kérték a klub elnökét, Florentino Pérezt, hogy a nyáron ne engedje el Fabio Coentraót. A portugál védőről így más második alkalommal maradhat le legnagyobb kérője, a Manchester United.
és ennek így is kell lennie. "sajnos" Ramos nem lehet kivenni onnan, pedig az őszi teljesítmény alapján simán padra tettem/tettük volna többen is és Pepe-Varane páros. Viszont jövőre a mostani évnél picit többet játszhatna.morientes írta:Ami Varanet illeti,én nem aggódom.Van 3 sorozat,jöhet sérülés,eltiltás,egyebek...szal fog ő szerephez jutni bőven.Lehet őket forgatni,mert mint Pepe-vel,mint Ramosal megértik egymást.
Nachot pedig meg kell tartani, amolyan Casemiro-módon (már ha neki is jó), beugrónak bármikor megfelel, amikor SR-Pepe is "pihenne".
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- morientes
Így van.Nem olyan egyszerű ez...és a párizsi gyerekek korántsem vannak olyan nyomásnak kitéve,mint a Real játékosok...És akkor is brutális bekkelések, sorozatos mákok árán.
LEGIO PATRIA NOSTRA
És akkor is brutális bekkelések, sorozatos mákok árán.morientes írta:A 70-et még ők sem.Meg kérdés,hogy a játékos hová menne szivesebben...ha van benne spiritusz akkor ide...ha úgy érzi révbe ért,mármint anyagilag,aztán majd mostmár eldagonyázik a pocsolyában,akkor oda.jól csinálja a juve...minek érnék be 30-40 misivel, ha 70-et is kaphatnak? ha mi nem is fizetjük ki, majd a psg kifogja.
Én megértem hogy a franciáknál is vannak ambiciok.De a chelseanek is kellett majd egy évtized hogy meglegyen a BL...a pénz nem minden.
- morientes
A 70-et még ők sem.Meg kérdés,hogy a játékos hová menne szivesebben...ha van benne spiritusz akkor ide...ha úgy érzi révbe ért,mármint anyagilag,aztán majd mostmár eldagonyázik a pocsolyában,akkor oda.jól csinálja a juve...minek érnék be 30-40 misivel, ha 70-et is kaphatnak? ha mi nem is fizetjük ki, majd a psg kifogja.
Én megértem hogy a franciáknál is vannak ambiciok.De a chelseanek is kellett majd egy évtized hogy meglegyen a BL...a pénz nem minden.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
jól csinálja a juve...minek érnék be 30-40 misivel, ha 70-et is kaphatnak? ha mi nem is fizetjük ki, majd a psg kifogja.Ami meg Pogbat illeti...ahogy RMCF is mondja...csájnai sporttatyó,benn 30 guriga...kell??Nem??Ha nem,hasta' la vista adio...70 MILLIO??? A zebrákat megcsipte a cecelégy vagy mivan??
- morientes
Ami Varanet illeti,én nem aggódom.Van 3 sorozat,jöhet sérülés,eltiltás,egyebek...szal fog ő szerephez jutni bőven.Lehet őket forgatni,mert mint Pepe-vel,mint Ramosal megértik egymást.
Ami meg Pogbat illeti...ahogy RMCF is mondja...csájnai sporttatyó,benn 30 guriga...kell??Nem??Ha nem,hasta' la vista adio...70 MILLIO??? A zebrákat megcsipte a cecelégy vagy mivan??
Ami meg Pogbat illeti...ahogy RMCF is mondja...csájnai sporttatyó,benn 30 guriga...kell??Nem??Ha nem,hasta' la vista adio...70 MILLIO??? A zebrákat megcsipte a cecelégy vagy mivan??
LEGIO PATRIA NOSTRA
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
tubatibi írta:Kondogbiával mi a helyzet? Nem úgy volt, hogy mi megvehetjük a Monacotól?
Ha 15-20 milla körül hozható lenne...simán elhozná, bár nem tudom, hogy a Monacoba, hogyan teljesít, bár játszott 24 meccset és lőtt is egy gólt, tehát gondolom nem kispadmelegítő.
Casemironál szerintem jobb, viszont Pogbánál rosszabb...de olcsón jöhetne.
20 alatt nehezen lenne hozható. Alapból erre az árra emlékszem én amikor szóba hozták velünk mikor még Sevillában volt. Szóval felejtő, hogy ő is egy "olcsóbb" kategória lenne és ha jól néztem abból a 24 meccsből 10 meccsen volt kezdő. Annyival meg szerintem nem jobb Kázmérnál, hogy lecseréljük kettőjüket ráadásul úgy, hogy még mínuszba is jönnék ki a biznicből.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Kondogbiával mi a helyzet? Nem úgy volt, hogy mi megvehetjük a Monacotól?
Ha 15-20 milla körül hozható lenne...simán elhozná, bár nem tudom, hogy a Monacoba, hogyan teljesít, bár játszott 24 meccset és lőtt is egy gólt, tehát gondolom nem kispadmelegítő.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem minket ütnének, ha így állnánk fel.Erik3991 írta:...
Szerintem ütne Mondjátok mit gondoltok?
Ronaldo nem a védekezésérről híres. Az egy dolog, hogy most Münchenben látszott rajta, hogy akar. De kicsik ellen nem fogja megtenni. Így meg átjáróház lenne a középpályánk, nem tudnánk dominálni. Kell a 3 középpályás. Bale csak akkor játszik visszavontan (azaz mi akkor játszunk 4-4-2-t), ha nagyobb csapattal játszunk, akik labdatatásra vannak berendezkedve (Barca, Bayern). Mások ellen a 4-3-3-at játszottuk. De 4-4-2-ben is 3 középpályás adja meg a stabilitást. Ronaldo nem lenne rá képes. Így bármilyen csatár is jön, általában egyszerre csak 1 lesz pályán Benzema és közüle. Erre ötöslottót mernék venni! (Mérget nem, mert kaják/piák terén elég válogatós vagyok.)
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Szerintem meg nem kell se Marcelo-t se Coentrao-t elküldeni. Szerintem ők ketten eddig is jól megoldották azt a posztot. Jól tudjuk hogy eddig se azon a poszton múltak a dolgok. Inkább a középpályánk volt problémás mindig. Meg hát Ancelottinak könnyű rotálni őket mert annyira sérülékenyek hogy az játszik épp amelyik 100%-osan egészséges.
Egyébként írjatok véleményt, de nagyon pengeti a média ezt a Suarez kölyköt, és belegondolva hogy Benzemával is hosszabbítani akarnak, meg Moratával is, valamint Benzemának nem tesz jót a versenyhelyzet és ezt tegyük fel, hogy fel is fogta a vezetőség. Akkor benne van a pakliban hogy jövőre Ancelotti ahogy mostanában már töbször , de minimum kétszer meghúzta már a szezon vége felé azt hogy 4-4-2-be játszunk. Lehet jövőre 4-4-2 lesz az alap felállás. Középpályán Pogbával és Modriccal. Jobb oldalon Bale. Bal oldalon Ronaldo. Elöl Benzema és Suarez. Ha meg Benzema és Suarez közül valakit pihentetni kéne vagy sérült lenne akkor jöhetne az idei taktikánk 1 csatárral. Mondjuk Én ezt szivesen megnézném. Szerintem ütne Mondjátok mit gondoltok?
HALA MADRID!
Road to Lisbon!
Egyébként írjatok véleményt, de nagyon pengeti a média ezt a Suarez kölyköt, és belegondolva hogy Benzemával is hosszabbítani akarnak, meg Moratával is, valamint Benzemának nem tesz jót a versenyhelyzet és ezt tegyük fel, hogy fel is fogta a vezetőség. Akkor benne van a pakliban hogy jövőre Ancelotti ahogy mostanában már töbször , de minimum kétszer meghúzta már a szezon vége felé azt hogy 4-4-2-be játszunk. Lehet jövőre 4-4-2 lesz az alap felállás. Középpályán Pogbával és Modriccal. Jobb oldalon Bale. Bal oldalon Ronaldo. Elöl Benzema és Suarez. Ha meg Benzema és Suarez közül valakit pihentetni kéne vagy sérült lenne akkor jöhetne az idei taktikánk 1 csatárral. Mondjuk Én ezt szivesen megnézném. Szerintem ütne Mondjátok mit gondoltok?
HALA MADRID!
Road to Lisbon!
Ha Coentrao marad, akkor Marcelot el kell küldeni. Két ilyen embert nem bír el a csapat, meg luxus is lenne. Látszik, hogy nem tudnak egyszerre ketten megfelelő formában lenni, mindegyikőjüknek folyamatos játéklehetőség kéne. Így felesleges mind a kettőjüket megtartani...madridronie írta:Coentrao meg véleményem szerint megkapja az új szaftos szerződését
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Viccelsz? Az ő góljával nyerjük meg a TizediketElvileg semmi nem kéne, hogy legyen, de még vár ránk egy bl döntő, ő szerződéshosszabbítás előtt van, nem mindegy, hogy mi lesz május 24-én.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Elvileg semmi nem kéne, hogy legyen, de még vár ránk egy bl döntő, ő szerződéshosszabbítás előtt van, nem mindegy, hogy mi lesz május 24-én.csabi* írta:Realista24 írta:aztán még Benzema sorsa is a levegőben van/quote]
karimmal mi van ?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
[quote="Realista24"]aztán még Benzema sorsa is a levegőben van/quote]
karimmal mi van ?
karimmal mi van ?
- madridronie
Amennyiben minőségi kategória érkezik a posztra, úgy Khedira nem oszt-nem szoroz; Di María és Coentrao meg véleményem szerint megkapja az új szaftos szerződését Ramossal és Karimmal egyetemben, valamennyien kulcsemberek Carlo Madridjában! Arbeloa jövője kérdéses még, de elvileg és állítólag ő is maradna...Ezek közül max Khedirát engedném el,ha jön egy Pogba féle gyerek,de di Mariát meg Coentraot semmiképpen.
RealMadrid
RealMadrid
- realcamp
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Iker, Varane
Ezek közül max Khedirát engedném el,ha jön egy Pogba féle gyerek,de di Mariát meg Coentraot semmiképpen..Ha utóbbi kettő távozna,eléggé visszafejlődnénk.A Suarezes híreknek mennyi valóságalapja?Most is valami olyat nyilatkozott,hogy nem mond semmit,szóval nem zárta ki A Pogba Suarez pakk jól hangzik,de akkor mi lesz Benzzel?Nem ilyen egyszerű ez.
Arbeloa könnyen lehet, hogy távozik, Khedira jövője is kérdéses, Di Maríát is lehet megszédíti Mendes, aztán még Benzema sorsa is a levegőben van, ahogy Coentraoé is