Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 24., péntek 20:48

Gerr90 írta:Én Lewandowskit hoznám, ha már mindenképpen érkeznie kell csatárnak.
Nem azért mert übertechnikás. Nem azért mert imádnám fehérben látni. Nem azért mert őt tartom a végső, nagy megoldásnak számunkra.
Sokkal pragmatikusabb indokaim vannak. Jó árban van, nem elveszett és érzi a kaput. Falcao és Cavani dupla annyiba kerülnek, de szerintem nem lőnének több gólt, mint Lewa. Ráadásul más stílusú játékos, mint Benzema és így ki tudnánk egészíteni egymást. Plusz variációs lehetőséget biztosítana. A Dortmund is nekünk adná el inkább. Minden adott. :-)
(és továbbra is keresném a tökéletes kilencest :mrgreen: )

Tökéletesen egyetértek.......a létező legjobb megoldás lenne,de nálunk nem a legjobb megoldások a szokványok.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 24., péntek 20:35

Én nemtudom, egyszeruen keptelen vagyok elhinni, hogy ha kb. a fel vilag latja, hogy a Madridnak a kozeppalyat kell megerositeni, akkor hogy a p.csaba hogy Perez ezt nem veszi észre?? Mert ha észrevenné, akkor kb. nem Nemyarokat hajkuraszna meg Cavanikat, nem ez lenne neki a prioritas, hanem elozsor is elinditana egy ostromot Vidalert, Verrattiert vagy Gundoganert. Mert hiaba szolnak/tak hirek ezekrol a jatekosokrol, egyre kevesebb az ilyen hir, es egyre tobb a tamado reszlegre erkezokrol valo pletyka, hir. Azaz ezen jatekosok/posztok élveznek prioritást. Legalabb Zidane adhatna neki egy jo nagy pofont, vagy fogalmam nincs, nemhiszem el, hogy Zidane, aki szinten kozeppalyas volt, hogy ne latna ezt. Mert ha Perez latna tisztan es REÁLISAN, nem pedig REÁLOSAN a helyzetet, akkor bizony lerakna Verratti/Vidal/Pogba/Gundoganért azt a k.rva 50,60,70 meg emnyi milliot, es nem Cavanikat, Neymarokat hajszolna eloszor. :hmmm:

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 24., péntek 20:35

Én Lewandowskit hoznám, ha már mindenképpen érkeznie kell csatárnak.
Nem azért mert übertechnikás. Nem azért mert imádnám fehérben látni. Nem azért mert őt tartom a végső, nagy megoldásnak számunkra.
Sokkal pragmatikusabb indokaim vannak. Jó árban van, nem elveszett és érzi a kaput. Falcao és Cavani dupla annyiba kerülnek, de szerintem nem lőnének több gólt, mint Lewa. Ráadásul más stílusú játékos, mint Benzema és így ki tudnánk egészíteni egymást. Plusz variációs lehetőséget biztosítana. A Dortmund is nekünk adná el inkább. Minden adott. :-)
(és továbbra is keresném a tökéletes kilencest :mrgreen: )

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. május 24., péntek 20:27

Na még egy ötletem van , a Palermo meccseit , azért nem követtem de Ilcicről mi a véleményetek ? Úgy is kiestek , bagóért meg lehetne szerezni , padra meg tökéletes lenne :hmmm:
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 24., péntek 20:24

Benzema szerintem sem egy világklasszis, nem is lesz az soha, pedig a tehetsége meglenne hozzá. De amíg a középpályán az Alonso-Khedira páros tevékenykedik, plusz a jobb oldalra DM és Callejon áll rendelkezésre, addig eszembe se jutna csatárra költeni 60 milliókat.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 24., péntek 20:11

Mi a garancia arra, hogy a következő éve jó lesz? Semmi, ezért akar Perez is hozni egy csatárt.
És mi a garancia arra, hogy akit Perez hoz, az jobb lesz? Szvsz sokkal kockázatosabb lenne 60-ért hozni valakit, aki közel sem ér annyit, és rejtély hogy beválik-e, mintsem valakit itt tartani, aki már azért meg-meg mutatta képességeit, és hogy milyen potenciál rejlik benne.

Hozni kell 1 csatárt, tény, de mivel a piacon nincs olyan, aki szinte biztos, hogy előrelépés lenne, így elég ha hozunk mögé valakit, olcsón. Meg még hozzunk egy Iscot, lehetőleg 20m + Morataért, mert az egyáltalán nem sok, aztán végre térjünk a lényegre, amire már 2-3 évre rákellett volna térni.

A JHV posztra, és a rohadt középpályára...
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 24., péntek 20:09

Lewandowski
Opta Népsport ‏@OptaNepsport 22 May

83 - Robert Lewandowski többször veszítette el a labdát rossz labdaátvétel miatt (83), mint bárki a Bundesligában.
Legjobb :lol:

oroszisti

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. május 24., péntek 20:01

Amúgy valószínűleg nem jön Falcao , ezen kár vitázni , Cavanit meg remélem nem igazoljuk 63-ért. Szerintem az egyik legjobb megoldás már akkor Lewandowski lenne , akár mennyire is utálom ,de padra jó lenne ... Szerintem 20-ért simán el lehetne hozni és , akkor nem egy Morata van a padon . Jövőre meg ha Bnzema nem lesz jobb , akkor jöhet a Monacóból Falcao :D

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 24., péntek 20:00

Komolyan bírom akik olyannal jönnek, hogy CR miatt nem lenne eredményes Falcao vagy Cavani... :lol:
Azt senki nem veszi észre, hogy mennyi helyzetet elbaszunk, hogy a csatárainkat elnyomják a védők, lassúak(igen, Benzema sem a lyoni már), egy kibaszott fejpárbajt nem tudnak megnyerni, Higuain nem tudja még a labdát sem levenni, elől egyikük sem tudja úgy fedezni a labdát testtel mint a két hajas...
Persze, ha a kp rendeződik egy tavalyi Benzemával esetleg kiegyeznék, Zidane meglátjuk tud-e majd csodát tenni. Ha nem mindenképp igazolnék egy támadót is.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 24., péntek 19:56

Verratti nagyon a PSG mellett nyilatkozott. A klub célja, hogy három éven belül BL-t nyerjen.
Bizalom, akkor adjuk még egy évet Özilnek is, DM nek, Khedirának, hátha nekik is jobb lesz.
Mert mind a négy azonos képességekkel bír, igaz?
Itt van 3-4 éve nem is tudom, és volt 1 max 1,5 szezonja, ami értékelhető. Mi a garancia arra, hogy a következő éve jó lesz? Semmi, ezért akar Perez is hozni egy csatárt.
Mikor volt jó? Amikor megkapta a bizalmat, és Zidane mellette volt. Nem Perez akar csatárt, hanem az edző...ha egyáltalán igazak a hírek.
És most hol a szöveg, hogy a Real Madrid a lényeg, nem egy egyes játékosok lelkivilága
Hol írtam olyat, hogy fontosabb Karim, mint a Real Madrid? Azt írtam, hogy el kell adni, mert ha Cavani itt lesz, szinte semmi hasznát nem vesszük, ergó a csapat jár rosszul. :roll:
(mára ha nekem írtad)
Nem neked írtam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 24., péntek 19:56

Bizalom, akkor adjuk még egy évet Özilnek is, DM nek, Khedirának, hátha nekik is jobb lesz. Itt van 3-4 éve nem is tudom, és volt 1 max 1,5 szezonja, ami értékelhető. Mi a garancia arra, hogy a következő éve jó lesz? Semmi, ezért akar Perez is hozni egy csatárt.
dm kőbuta, kedira meg szimplán szar, ők nem érdemelnek plusz esélyt. áruljuk is őket remélhetőleg.

özil maradni fog, akár akarja vki, akár nem. én nem akarom, ez van.
perez meg azért akar hozni csatárt, mert a világ legnagyobb vesztes szerencsétlen bal :cens: csatára eligazol és nem tudunk egy darab benzemával 3 helyen versenyezni.

nem kéne félrebeszélni.
És most hol a szöveg, hogy a Real Madrid a lényeg, nem egy egyes játékosok lelkivilága. Ennyi idő alatt meg kellett mutatnia, hogy nincs szükség másra, csakhát ő pont az ellenkezőjét bizonyítja évek óta.
te miről beszélsz már megint faszomat?

ott vannak Csokoládé statjai, jobb falcao meg cavani benezmánál?
kurvára nem.
lehet úgy játszani érdemlegesen, hogy biztosan tudod, hogy egy nímand falábú gyökér fog kezdeni helyetted a következő meccsen, akármit csinálsz? nem.

kicsit gondolkodjunk már, mielőtt írunk vmit.
felidegesítesz :lol:
Kép
Kép
Kép

oroszisti

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. május 24., péntek 19:54

Realista24 írta:
Nem is csoda , mert még Higuaíntól is lomhább , ami azért nagy szó
Higunál nincs lomhább jelenleg a Real támadósorában :agree:

Aki meg nem látja a technikai tudásban a különbséget Cavani és Karim között, azzal felesleges is vitába szállni. :-)
Ja akkor gratulálok neki :) Viszont Higuaín után egyértelműen ő jön , baromira belassult és ez valószínűleg nem fog javulni. Egy szóval nem mondtam hogy Cavani technikásabb (mára ha nekem írtad). Falcao is elmarad tőle kis játékban egyértelmű , de ezen kívül szinte mindenben jobb.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. május 24., péntek 19:52

Realista24 írta: Továbbra is bizalom és normális középpálya kell Karim mögé. Aztán lehet ámulni.
Bizalom, akkor adjuk még egy évet Özilnek is, DM nek, Khedirának, hátha nekik is jobb lesz. Itt van 3-4 éve nem is tudom, és volt 1 max 1,5 szezonja, ami értékelhető. Mi a garancia arra, hogy a következő éve jó lesz? Semmi, ezért akar Perez is hozni egy csatárt.
Realista24 írta:Ezzel én is így vagyok, de ha idehozzák Cavanit, akkor még egy éve kuka, és game over lesz a srác.
És most hol a szöveg, hogy a Real Madrid a lényeg, nem egy egyes játékosok lelkivilága. Ennyi idő alatt meg kellett mutatnia, hogy nincs szükség másra, csakhát ő pont az ellenkezőjét bizonyítja évek óta.

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 24., péntek 19:48

A két klubb között valami szóbeli egyezmény van. Azt hiszem Agüero is ezért nem jött.
És nem fog jönni (sajnos?) Falcao sem.
Benzema tökéletes csak fejben összekéne rakni, mögéje Morata vagy Callejón s csókolom.
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 24., péntek 19:47

Nem bánom maradjon még 1 évet Benzema (nyilván marad is), de ha nem mutat valami fejlődést, akkor mérges leszek.
Nem érzem a veszélyt, amikor a pályán van, és sajnos az ellenfél védői sem érzik, nem igazán vannak becsokizva attól, hogy egy Benzema ellen kell játszani. Ennél nagyobb kritikát nehéz mondani statisztika ide vagy oda.
Persze a nagy baj az, hogy nincs alternatíva.
Hátha Zidane/Ancelotti lelket ver belé (bár egy Cavani érkezése biztos sokat "segítene")

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 24., péntek 19:43

Nem kell eladni Karimot. Folyamatos játéklehetőség és bizalom kell neki. Ha megkapja és formába lendül, nem lesz nála jobb kilences.
Ezzel én is így vagyok, de ha idehozzák Cavanit, akkor még egy éve kuka, és game over lesz a srác.
Nem is csoda , mert még Higuaíntól is lomhább , ami azért nagy szó
Higunál nincs lomhább jelenleg a Real támadósorában :agree:

Aki meg nem látja a technikai tudásban a különbséget Cavani és Karim között, azzal felesleges is vitába szállni. :-)
gy levezezve tényleg nem tűnik feltétlen előrelépésnek cavani vagy falcao a franciához képest.
Ehhez mondjuk levezetés sem kellett volna, csak egy kis szem.
Szóval egy lomha tesze-tosza stílust, akinek a legfontosabb teendője, hogy amint hozzá kerül a labda, minél gyorsabban megszabaduljon tőle.
Jujj, ez már szinte fáj.

Továbbra is bizalom és normális középpálya kell Karim mögé. Aztán lehet ámulni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 24., péntek 19:37

hát csak nem érti meg, hogy falcao nem jöhet ide :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2013. május 24., péntek 19:32

Jesét Navasért még viccnek is rossz :lol:
remélem ezek a hírek kacsák
bár én Isconak nagyon örülnék, mert így Di Mariát is elengednék talán...

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 24., péntek 19:29

falcao meg nem jön ide, értsétek már meg.
Simán jöhetne már egy nagy név, az utolsó CR volt 4 éve. :roll:
Fele akkora feladat sem lenne, mint Figo, csak Perez sajnos már elpuhult... :ike:

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. május 24., péntek 19:27

hehe írta:kevered ronaldoval :lol: :lol:

falcao meg nem jön ide, értsétek már meg.
Nem keverem, már csak a hajszálaik mennyisége,hosszúsága miatt sem.
Amúgy valahová igazol az már biztos, Monaco az említett igazolásokkal vszeg kilőve. Marad MU,Chelsea,City,Real.

Vissza: