azért megy a padra mert a médián keresztül üzenget mourinhonak.pheco írta:Kicsit gyengébben játszik már is menjen padra?
Premier League
- Galacticos
Re: Premier League
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem fikázta senki ma,sőt....Özil ma szerintem nagyon jól játszott!Lehet fikázni őt,
Én biztos vagyok benne hogy Conte nem véletlen szúrta ki...nézd ha DM-et ennyire átformálta Ancelotti,én már nem csodálkozom semmin...Igen,csak 352ben széleken védekezni se ártana. Baloson szerintem Asamoah okés,jobbosra meg én inákbb Alexist venném meg.De ennyiért meg lehet próbálni a portugált. (Mondjuk én eleve a felállásváltáson is elgondolkodnék a Juvénál Mer meg van a bajnokság,de sok a szenvedős győzelem (vagy X),ez volt igaz az ELben is. Én passzívnak érzem sajnos ezt.(Ugye emitt kellett vna még csatár Tevez mellett,megfelelő.)
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hátán vitte ezt a gyenge csapatot Hazard. Kicsit gyengébben játszik már is menjen padra? Ahelyett, hogy megbecsülnék a legjobb játékosukat, inkább elűzik egy PSG-hez... Mourinho nagyon megindult a leejtőn... nem biztos, hogy van visszaút.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Özil - Bendtner FAIL
hetek óta formán kívül van/volt Hazard (a sérülése óta), a többiek akik kezdenek ma jobbak nála jelenleg. nincsen ebbe semmi extra, csak a média belemagyarázza.sentry írta:Egyértelműen a szócsatájuk eredménye. Mourinho szépen leamortizálja majd a Chelseat is.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Özil ma szerintem nagyon jól játszott!Lehet fikázni őt, de tényleg jobb vele az Arsenal és akárkivel fogadnék rá, hogy jövőre ő lesz az Arsenal egyik húzóembere!(persze ha elkerüli a súlyosabb sérüléseket)
Viszont valószínűleg ez volt Sagna utolsó(hazai) meccse.... remélem trófeával távozik!Oda muszáj lesz igazolni egy Coleman nem lenne rossz!
Viszont valószínűleg ez volt Sagna utolsó(hazai) meccse.... remélem trófeával távozik!Oda muszáj lesz igazolni egy Coleman nem lenne rossz!
Egyértelműen a szócsatájuk eredménye. Mourinho szépen leamortizálja majd a Chelseat is.Csabi írta:gyönyörű. mourinho nem szereti azokat, akik tudnak focizni: http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... ID=HP_BN_4
Viszi majd a harcosokat, a kutyáit, és szétpörgeti őket. Csak a szokásos....
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Igen,csak 352ben széleken védekezni se ártana. Baloson szerintem Asamoah okés,jobbosra meg én inákbb Alexist venném meg.De ennyiért meg lehet próbálni a portugált. (Mondjuk én eleve a felállásváltáson is elgondolkodnék a Juvénál Mer meg van a bajnokság,de sok a szenvedős győzelem (vagy X),ez volt igaz az ELben is. Én passzívnak érzem sajnos ezt.(Ugye emitt kellett vna még csatár Tevez mellett,megfelelő.)morientes írta:Mit lehet tudni...lehet hogy abban a 352-ben megtalálja a helyét a maestro...nyilván Conte kérésére megy,ha megy...De amúgy tényleg hülység Nanit megvenni. AZ 5 milla nem sok,de vszeg sokat nem fog jelenteni. Altán majd meglátjuk. Elia 2 lehet. Bár a neve miatt többet fog játszani 1-2 meccsnél.(Ha zebracsíkos lesz)
Mert hogy szóba hozták a valenciával is,ha jól emlèkszem...
Na de ez itt már off
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
gyönyörű. mourinho nem szereti azokat, akik tudnak focizni: http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... ID=HP_BN_4
- morientes
Mit lehet tudni...lehet hogy abban a 352-ben megtalálja a helyét a maestro...nyilván Conte kérésére megy,ha megy...De amúgy tényleg hülység Nanit megvenni. AZ 5 milla nem sok,de vszeg sokat nem fog jelenteni. Altán majd meglátjuk. Elia 2 lehet. Bár a neve miatt többet fog játszani 1-2 meccsnél.(Ha zebracsíkos lesz)
Mert hogy szóba hozták a valenciával is,ha jól emlèkszem...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Volt azért nem egy jó igazolás. Vidal,Pogba,Pirlo,Tevez,Asamoah..ziro4vr írta:tipikus juvés vétel lenne, felismerik a hiányposztot, erre kitöltik egy brutál hangulatemberrel, ai ráadásul védekezésben semmit nem ér, meccseket meg nem képes eldönteni, tehát nem illik oda semennyiresentry írta: Az komoly ha a Juve Nanival erősít. Bár az össze parádés!
De amúgy tényleg hülység Nanit megvenni. AZ 5 milla nem sok,de vszeg sokat nem fog jelenteni. Altán majd meglátjuk. Elia 2 lehet. Bár a neve miatt többet fog játszani 1-2 meccsnél.(Ha zebracsíkos lesz)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- morientes
Özil ma kifejezetten jól játszik...bár vannak hatásszünetek,de a meccs elején,meg most a végén aktív...csak nagycsapatok ellen is hoznia kellene ezt,akkor nem lenne ott gond.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Megverve az Unitedet, Chelsea-t, X a City ellen és ősszel a Everton-City párost is verték!nmate írta:Azért a Sunderland nagyot küzdött az elmúlt 4 fordulóban, uccsó helyről jöttek fel.
szóval ha nem esnek ki ez a tudat még egy kis plusz a számukra.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Azért a Sunderland nagyot küzdött az elmúlt 4 fordulóban, uccsó helyről jöttek fel.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
tipikus juvés vétel lenne, felismerik a hiányposztot, erre kitöltik egy brutál hangulatemberrel, ai ráadásul védekezésben semmit nem ér, meccseket meg nem képes eldönteni, tehát nem illik oda semennyiresentry írta: Az komoly ha a Juve Nanival erősít. Bár az össze parádés!
Nem illik.
- morientes
Nehéz erre bármit mondani... de talán az EL meglehet...Visszatérve a tegnapi meccsünkhöz és az egész szezonunkhoz, sokatmondó és baromira elkeserítő tény az, hogy ez a színtelen-szagtalan-semmilyen West Ham HÁROMSZOR vert meg minket ebben az idényben (a bajnokságban kétszer, a ligakupában egyszer)... Oké, hogy tegnap a mérkőzés nagy részében emberhátrányban játszottunk, de ez akkor is hatalmas szégyen.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Mondjuk szerintem azért annyira még nem rossz ez a Juventus, hogy egy Nani is erősítést jelentsen.sentry írta: Az komoly ha a Juve Nanival erősít.
Visszatérve a tegnapi meccsünkhöz és az egész szezonunkhoz, sokatmondó és baromira elkeserítő tény az, hogy ez a színtelen-szagtalan-semmilyen West Ham HÁROMSZOR vert meg minket ebben az idényben (a bajnokságban kétszer, a ligakupában egyszer)... Oké, hogy tegnap a mérkőzés nagy részében emberhátrányban játszottunk, de ez akkor is hatalmas szégyen.
És igazából hazudnék, ha azt mondanám, hogy future looks bright... Kezdjük azzal, hogy Lloris, aki a kevés olyan Spurs-játékos egyike idén, aki vállalható teljesítményt nyújt, valószínűleg távozik a nyáron. Nagyon sajnálom, de meg is értem a döntését, egyszerűen ő túl jó ebbe a csapatba, a többiek pár kivétellel meg túl kevesek hozzá. És ő olyan kapus, aki abszolút megérdemli, hogy a BL-ben védje egy igazi nagycsapat kapuját. Ha tényleg elmegy, iszonyúan hiányozni fog, sosem fogjuk elfelejteni azt a töméntelen mennyiségű bravúrt, amivel segítette a Spurs-t tavaly és idén is, nélküle minden bizonnyal közelében sem lettünk volna a BL-indulást érő helyeknek se a 2012-2013-as, se a mostani idényben.
Ha pedig Lloris megy, akkor a védőknek nem ártana összeszedniük magukat, mert katasztrófa, amit produkálnak idén. Walkerre nem lehet panasz, csak sokat sérült, Vertonghen dettó, Rose és Naughton viszont borzalmas, szívesen megnéznék egy olyan statisztikát, hogy hány gólt kaptunk idén egyikük helyezkedési hibája/felesleges cselezése/amatőr hibája/hülyesége miatt. Nevetséges. Legszívesebben mindkettejüket száműzném a hetedosztályba, és tárt karokkal várnám vissza Assou-Ekottót. Chiriches nagyon jól kezdett, aztán visszaesett, megsérült, megint megsérült, és már nem volt képes a szezon eleji formáját hozni. De vele összességében nincs bajom, talán jövőre több szerencséje lesz a sérülésekkel. Kaboul no comment, nem szeretném többet Spurs-mezben látni tétmeccsen. Dawson... So-so. Ő is sokat hibázott, de rajta legalább az akarást lehet mindig látni, a többiek nagy részével ellentétben.
Szóval ide kell majd erősítés. Elvileg Caulkert visszavásárolnánk, mert idén kifejezetten jól teljesít Cardiffban. Neki örülnék is, de ennyi nem hiszem, hogy elég lesz, legfeljebb akkor, ha elkezdjük beépíteni Veljkovicot is, illetve Fortuna is mellénk áll, már ami a sérüléseket illeti.
A többibe nem akarok belemenni, mert egyrészt hosszú lenne, és senkit sem érdekel ez az egész rajtam kívül, másrészt meg én is csak felidegesíteném magam.
Lényeg a lényeg, a keretet illetően is szükség van változtatásokra, de nem ez az elsődleges feladat, hanem az, hogy hozzunk egy normális edzőt, és érjük el valahogy, hogy a játékosaink minden egyes mérkőzésen képesek legyenek akár meghalni is a klubért, a szurkolókért, az edzőért, egymásért. Máshogy nem fog menni.
Amúgy remélem, Sandro nem hagyja ott Londont Sherwood miatt...
Ez a topik jobban pörög, úgyhogy ide másolom:
Az komoly ha a Juve Nanival erősít. Bár az össze parádés!
forrás: JuventusFC.hu fb oldalaa Tuttosport 100%-ig biztos benne, hogy a Juventus megállapodásra jutott Nanival és a Manchester Uniteddel is! A torinói gárda 5 millió eurót fizet a portugál szélsőért, ez még 2 millió euróval tovább nőhet, amennyiben több, mint 20 mérkőzésen pályára lép a következő szezonban.
Az komoly ha a Juve Nanival erősít. Bár az össze parádés!
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem Realista arra célzott (aztán majd javít, ha nem ), hogy apa-fia kapcsolat Costa és edzője közt van, nem Costa és az AtMa között. És ha most nyáron váltana Costa csapatot, nem biztos, hogy edzőt is váltana vele. Barokkos körmondatnak az lenne a mondanivalója, hogy Realista szerint jövőre Simeone lehet a Dinamo London edzője.tucsoki írta:Szépen kiforgattátok amit írtam, nem tudom erre kell-e reflektálnom, de megpróbálom (itt az eredeti hozzászólásom):Realista24 írta:32 millió font a kivasarlasi ara. Az apa-fia kapcsolat meg folytatódni fog Londonban.
Más, az előbb mentem fel Origora, és látom, hogy City bajnok lehet. Hát hajrá! Én örülnék, ha Pellegrini első évében megnyerné a PL-t, majd egy kemény BL ellenféllé tenné a gárdát.
Szépen kiforgattátok amit írtam, nem tudom erre kell-e reflektálnom, de megpróbálom (itt az eredeti hozzászólásom):Realista24 írta:32 millió font a kivasarlasi ara. Az apa-fia kapcsolat meg folytatódni fog Londonban.Prométheusz írta: szerintem meg ez nem egy érzelmi apa-fiú döntés. ez üzleti döntés. ha az Atletinél okos a menedzsment - márpedig jó ideje ezt bizonyítják - eladják Costát, mert MOST lehet érte 60-70 millió eurót kapni. ezt ők is tudják.
Ez Costa szemszöge. Az ATMA okos menedzsmentje ott leírta magát, hogy nem növelték a kivásárlási árát... Más kérdés, hogy "jó" pénzért érzelmek nélkül továbbadja, igen, de Simeone ha választhatna, akkor biztosan megtartaná (megint más kérdés, hogy ha azt mondta neki Costa, hogy figyelj, sokat köszönhetek neked Simeone, de szeretném magam kipróbálni a PL-ben, a Chelsea-ben is, mert nincs már 10-15 évem a labdarúgásban, erre ő meg nem görget akadályokat elé).tucsoki írta: Számomra az év legmorbidabb döntése lenne, ha otthagyná az ATMA-t, Simeone-t egy ilyen év után, a Chelsea-ért...
Állítólag apa-fia kapcsolat van köztük, anno Simeone is hasonló "stílusú" (erőszakos, kemény, provokáló) spíler volt, ha valaki nem tudta volna.