Spanyol bajnokság
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
Itt a várva várt botlás!! innen minden meccset be kell húzni , ez az ölünkbe pottyant szó szerint!! itt a sansz élni kell vele!!!! megremeg a lábuk az Atletico játékosoknak is a nagy tét miatt , már régebben is írtam még a kapuban is összeomolhatnak amikor már csak karnyújtásnyira van nekik a siker!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ramioli 2014. május 4., vasárnap 18:56-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
gt ha ez bejön neked és bajnokok lesztek akkor cf-ben egy hónapig monitor nélkül tolom ellened
Legyen már 9 óra!!!!444!!!
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
" mi meg legalább egy pontot otthon tartunk az AtMa ellen."
Gt tedd le az italt mára elég.....
Gt tedd le az italt mára elég.....
még mindig tartom hogy a barca habozás nélkül leadja az ATMA elleni meccset hogy ne legyünk bajnokok. előtte persze hozni kell a hátralevő meccseinket de már levezettem ezt a forgatókönyvet. mindenesetre Levante ellen vártam egy botlást és most jött is. ennyi szerencséjük nem lehetett már. most mi lépünk, egy sebzett valenciát kell legyőzni ami nem olyan könnyű szerintem.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ha a hátralévő négy meccsetekből hármat behúztok, egyen kikaptok, az Atlético megveri a Málagát, mi megverjük az Elchét és az Atléticót is, akkor hármas holtverseny lesz, 91-91-91 pont, és mi leszünk a bajnokok. Na nem mintha erre olyan sok esély lenne...
De még bajnokká is tehetünk titeket, ha a maradék meccseket megnyeritek, mi meg legalább egy pontot otthon tartunk az AtMa ellen.
Érdekes lesz ez.
De még bajnokká is tehetünk titeket, ha a maradék meccseket megnyeritek, mi meg legalább egy pontot otthon tartunk az AtMa ellen.
Érdekes lesz ez.
-
Hát ha bejön a megérzésed Lottózhatnánk felesbeRealista24 írta:Na mi van fiúkák?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ha triplázunk, megyek hozzád jósoltatni...Realista24 írta:Na mi van fiúkák?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Géci 2014. május 4., vasárnap 18:48-kor.
Mondjuk a legjobb az, HA mi hozzuk az összes meccsünket, akkor igazából a Barca-Atlético egy ikszre is jó, nem kell nyernie a barcának hogy mi bajnokok legyünk, egy jó döntetlen meg simán benne van. ÓÓÓÓÓ bárcsak adná az ég.
Realista24 írta:Na mi van fiúkák?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na mi van fiúkák?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
úgylátszik elhasználták a szerencséjüket. az ilyen meccseket simán hozták 2 szöglet utáni fejesgóllal eddig. most meg kapufákat lőnek.
nem lesz sorfal........
Nagyon jó lenne ez az eredmény, de félek, hogy a Valladolid vagy a Celta ellen pontokat fogunk hullajtani. Nagyon oda kéne tenniük magukat! És a mai meccs sem lesz egyszerű basszus!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Raúl, Morientes, A Fenomen, S. Ramos, David Silva, Maldini, Varane, Valverde, Hakimi
Nekem mar átment vicces kategóriába az emberünk..., nagyon jókat tudok rajta nevetni...doncsontos írta: Jajj ez a Costa meg... talán soha nem volt még focista ilyen ellenszenves mint ez az 'ember'....
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szerintem ezen a fórumon senki sincs elszállva. Egyszerűen csak bizakodunk,láttuk a srácokat,mire képesek,ha csapatként játszanak,nálunk van a morális előny,a formaidőzítés egyelőre tökéletes,és a Levante-Atletico meccsel megnyílik az út a bajnoki cím felé. Az utolsó szalmaszálba is belekapaszkodtunk,és még van esélyünk!
KAPUFA! Látjátok,a szerencse is mellettünk van.
Amúgy mindenki elkönyvelte már,hogy az Atletico lesz a bajnok. Megérdemelnék,hogy ne legyenek azok. Hiába az egész éves munka,mi is keményen megdolgoztunk érte,és ha mi jövünk ki győztesként,higgyétek el,nem fogok szomorkodni az Atletico miatt. Sőt...
KAPUFA! Látjátok,a szerencse is mellettünk van.
Amúgy mindenki elkönyvelte már,hogy az Atletico lesz a bajnok. Megérdemelnék,hogy ne legyenek azok. Hiába az egész éves munka,mi is keményen megdolgoztunk érte,és ha mi jövünk ki győztesként,higgyétek el,nem fogok szomorkodni az Atletico miatt. Sőt...
pap laciba elég parázs a hangulat
-
Hát ha így marad azért az ATM játékosok is megérezhetik azt,hogy 3 meccsen elmehet az egész évi munka,és ez biztos okozhat egy kis kavarodást a fejekben.
Főleg,hogy tudjuk Costa "barátunk" pont fejben a leggyengébb.
Főleg,hogy tudjuk Costa "barátunk" pont fejben a leggyengébb.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Na.
Tökéletes ez az eredmény, maradjon is így
Tökéletes ez az eredmény, maradjon is így
Adom!MyStiQ írta:Olyan messze vagyunk még a triplázástól, mint a picsa. Szerényebben.
Először kurvára nyerjük meg a meccseinket, mert ha nem tudjuk szart se érünk ezzel az Atléti veréssel!!!
ha így is marad az lesz a szánalmas, hogy egymás elleni eredmény miatt fog előttünk maradni az Atletico.....
én akkor is kötöm az ebet a karóhoz, hogy túl szép, hogy igaz legyen, hogy meg lesz ez a bajnokság és befogja ezt húzni az Atletico...
aztán legyen a többieknek igaza, főleg R24nek, aki hangoztatta ezt a legtöbbet, de én nem reménykedek...
ez a Navas meg a liga egyik legjobb kapusa, folyamat bizonyítja, elképesztő az emberünk, pöppet megállt bennem az ütő, amikor szóba hozták a BArcával, de szerencsére nem igen lesz belőle semmi...
én akkor is kötöm az ebet a karóhoz, hogy túl szép, hogy igaz legyen, hogy meg lesz ez a bajnokság és befogja ezt húzni az Atletico...
aztán legyen a többieknek igaza, főleg R24nek, aki hangoztatta ezt a legtöbbet, de én nem reménykedek...
ez a Navas meg a liga egyik legjobb kapusa, folyamat bizonyítja, elképesztő az emberünk, pöppet megállt bennem az ütő, amikor szóba hozták a BArcával, de szerencsére nem igen lesz belőle semmi...