Spanyol bajnokság
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Re: Spanyol bajnokság
Valencia. A csodálatos hely. Ahol kupagyőztes lett a Real.
és a ma ott történtek alapján bajnok lehet a Real!
és a ma ott történtek alapján bajnok lehet a Real!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Hmm érdekes a szitu, de pont ezt vártam, jó lesz ez...
A lényeg, hogy a barcának legyen sansza az uccsó meccsen is a bajnokságra és akkor nem hiszem, hogy le fogják adni.
Ráadásul Puyol búcsú meccse is lesz, csak nem egy zakóval akarnak elköszönni tőle .
+ még a malaga is jó lehet egy x-re, semmi tétje nem lesz nekik, ugyanúgy, mint ma a levantének, atletin meg ott a győzelmi kényszer
A lényeg, hogy a barcának legyen sansza az uccsó meccsen is a bajnokságra és akkor nem hiszem, hogy le fogják adni.
Ráadásul Puyol búcsú meccse is lesz, csak nem egy zakóval akarnak elköszönni tőle .
+ még a malaga is jó lehet egy x-re, semmi tétje nem lesz nekik, ugyanúgy, mint ma a levantének, atletin meg ott a győzelmi kényszer
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Ch, de szar. Mind1, jobb mintha mi játszanánk hamarabb és csak utána tutira pucsitana a barca.. Igy talán nem fognak lefeküdni maguktól.. Igazából én is aláirnám,hogy a BL-t mi, a Ligát meg az Atleti vigye, de azért nem esne rosszul egy tripla sem.. Meccset végignéztem, fáradtak is voltak a matracosok, meg szerencsétlenek is, talán másodszor,harmadszor idén a ligában, szal..El Unico írta:Nem véletlenül van az utolsó fordulóban az összes meccs egy időben...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nah ez meglepett hogy kikaptak. éééérdekes lesz az az utolsó forduló az tuti
Nem illik.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem véletlenül van az utolsó fordulóban az összes meccs egy időben...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Meg is mutatják majd, olyan pucsítás lesz ,hogy nézni is rossz lesz, minden barca támadásnál 100ezer ember fog fújolni.Csak akkor van esélyünk, ha Schuster-ék hoznak valami óriási meglepetést jövő héten.Természetesen örülnék a triplázásnak, de a BL győzelem most a legfontosabb számomra.Ha most elém vágnának egy papírt ,hogy az Atleti-é a liga milyenk a BL simán alá írnám,szerencsére Ancelotti-ék nem így gondolják.nagyi írta:Most megmutathatják a több mint egy klub mennyire igaz!!!
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
szerintem is jobb, hogy az egymás elleni dönt, hiszen mitől érne többet egy 5-0-ás győzelem mint egy 1-0-ás? továbbá az, hogy két csapat azonos pontszámmal áll, megmutatja, hogy ugyanannyit értek el a többiek ellen, ezért döntsön az egymás elleni eredmény.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Most megmutathatják a több mint egy klub mennyire igaz!!!
Sierra írta:Igen utána olvastam csak amit még odaírtál.Csabi írta:szerintem meg ez a logikus, lásd lejjebb.
De ha ez a logikusabb szerinted, akkor a többi nagy ligában miért a gólkülönbség számít?
Szerintem is a spanyol ligában alkalmazott szabály a logikus. Ne hogy már két azonos pontszámú csapat esetén az számítson, hogy a 36 másikkal hogy tömték ki, és ki tömte ki kevésbé (vagy kapott kevesebb gólt). Hasonlítsák össze a két csapat egymás elleni eredményét, hisz nekik van azonos pontszámuk. Ennél logikusabb számomra nem is lehet. Az a kérdés máshol miért nem így van, mikor ez az legkézenfekvőbb dolog a világon.
- DT8
- Kedvenc játékosaid: Sami Khedira
A szokásokkal ellentétben, hogy egy időben tartják a meccseket az utolsó fordulókban én simán kérelmezném a szövetségnél, hogy előbb legyen a Barca-Atma meccs... Mivel ha kikapnánk akkor ők is lehetnének bajnokok, de szerintem ha ilyen 80. perc környékén látnák, hogy megyünk mondjuk 3 góllal akkor úgy leadnák a meccset mint a szar. Szal szerintem játszanak hamarabb, hogy nyerniük kelljen ha valami esélyt akarnak a bajnoki címre és akkor nincs az, hogy ha vezetünk leadják a meccset, hogy leszoppantsanak minket...
szerintem ráérünk ezzel a valladolid meccs után foglalkozni mert azok is menekülnek és az sem lesz lárifári meccs.
amúgy minkét számolás mellett lehet érvelni de én is a spanyol módszer mellett vagyok. ha pontegyenlőség van akkor az legyen előrébb aki egymás ellen jobbnak bizonyul.
amúgy minkét számolás mellett lehet érvelni de én is a spanyol módszer mellett vagyok. ha pontegyenlőség van akkor az legyen előrébb aki egymás ellen jobbnak bizonyul.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Egyelőre húzzuk be a mai meccset.
Bár a Vale 2 nappal kevesebbet pihenhetett és morálisan is a padlón lehetnek, de azért a meccset meg kell nyerni.
Bár a Vale 2 nappal kevesebbet pihenhetett és morálisan is a padlón lehetnek, de azért a meccset meg kell nyerni.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Köszi, akkor meg nem adhatja le, mert arra nem apellálhat hogy mi minden meccset behúzzuk , mert ha mégsem akkor meg magukat copatják!!!BlancoMark írta:0-0 lett az első meccs, tehát a Barca egy bármilyen arányú győzelemmel még simán odaérhet.Ramioli írta:pontegyenlőség esetén hogy áll a barca meg az Atletico egymás ellen??
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
az majd a 38. fordulóban dől el, mert akkor játszanak, az első meccs 0-0 volt.pontegyenlőség esetén hogy áll a barca meg az Atletico egymás ellen??
az egy másik dolog, nem mondom, hogy nem úgy kéne lenni mint máshol van, csak annyit hogy én egyetértek ezzel a szabállyal és szerintem ez a logikus.De ha ez a logikusabb szerinted, akkor a többi nagy ligában miért a gólkülönbség számít?
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Ha az Atm megnyeri a hátralévő bajnoki meccseit nincs más mint gratulálni nekik ez van.
De a remény hal meg......
Este meg HALA MADRID!!!!
De a remény hal meg......
Este meg HALA MADRID!!!!
- BlancoMark
0-0 lett az első meccs, tehát a Barca egy bármilyen arányú győzelemmel még simán odaérhet.Ramioli írta:pontegyenlőség esetén hogy áll a barca meg az Atletico egymás ellen??
Igen utána olvastam csak amit még odaírtál.Csabi írta:szerintem meg ez a logikus, lásd lejjebb.
De ha ez a logikusabb szerinted, akkor a többi nagy ligában miért a gólkülönbség számít?
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
pontegyenlőség esetén hogy áll a barca meg az Atletico egymás ellen??
Persze. De ettől még igazságtalan, hogy 2 meccs alapján ítélik oda.Csabi írta:amikor kapellóval bajnokok lettünk gondolom jó volt a szabály.
Mert szerintem nem mindegy, hogy +70 a gólkülönbség, vagy +40.