Spanyol bajnokság
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Spanyol bajnokság
Az a baj, hogy egyszerre lesznek a meccsek, és azt senki ne gondolja hogy a Barca játékosok nem tudják majd a mi meccsünk eredményét... Akkor lennénk császárok ha lehoznánk az első félidőt az espanol ellen 0-0al vagy egy 0-1 el szándékosan, a Barca elhiszi ,hogy meglehet verik az Atleti-t mi meg az utolsó pár percben nyerjük a meccset és akkor már nem lesz ideje Messiéknek leadni a meccset.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
R24 kezdek félni tőled Remélem az öreg Wily parádézni fog!
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Khm... Realista egyre közelebb az igazsághoz, egyre jobban befog igazolódni a szava.
Most néztem fel és mit látnak szemeim? Bukott az Atletico? Hát na fárasztó meccsen vannak túl, ki kell pihenniük magukat, de még a Barca ellen egyet még kapnak.
Amúgy a Chelsea is elfáradt ahogy látom az eredményekből.
Na jó lesz ez.
Most néztem fel és mit látnak szemeim? Bukott az Atletico? Hát na fárasztó meccsen vannak túl, ki kell pihenniük magukat, de még a Barca ellen egyet még kapnak.
Amúgy a Chelsea is elfáradt ahogy látom az eredményekből.
Na jó lesz ez.
- Hawer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azért van egy kis elszámolni valója egymással a két csapatnak a BL negyeddöntőben történtek miatt. Nem fogja fél válról venni a Barca, ebben én is teljesen biztos vagyok. De még lehet hogy ez is kevés lesz, de azért bizakodó vagyok. Ha mi begyűjtjük a maximális pontszámot akkor... de szép is lenne.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mindegy, hogy leadják-e vagy sem, mert jövőhéten Schuster megnyeri a második bajnokságot nekünk :Đkapor_89 írta:Ugyanmár gyerekek, szerintetek leadhatja a Barca Puyol búcsú meccsét a Nou Campban, amit több millióan néznek? Ha leadják, ki fog törni a háború az országban, egyszerűen nem tehetik meg. Nem azt mondom, hogy nem győzhet az Atleti, bőven benne van a győzelmük, de nem azért, mert az ellnfél hagyja magát, hanem azért, mert jelenleg jobb csapat mint a Barcelona. Ezek mellett is azt hiszem, egy döntetlen teljesen reális, mint eddig minden meccsen, és az utolsó fordulóban behúzzuk a bajnoksagot..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Ugyanmár gyerekek, szerintetek leadhatja a Barca Puyol búcsú meccsét a Nou Campban, amit több millióan néznek? Ha leadják, ki fog törni a háború az országban, egyszerűen nem tehetik meg. Nem azt mondom, hogy nem győzhet az Atleti, bőven benne van a győzelmük, de nem azért, mert az ellnfél hagyja magát, hanem azért, mert jelenleg jobb csapat mint a Barcelona. Ezek mellett is azt hiszem, egy döntetlen teljesen reális, mint eddig minden meccsen, és az utolsó fordulóban behúzzuk a bajnoksagot..
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Persze ez egyértelmű, de mi csak úgy lehetünk bajnokok ha a végén 94 pontunk lesz azért számolgatunk egy esetleges botlással (ami simán benne van) természetesen kiszálltunk a bajnoki címért folytatott küzdelemből.Tisztában van vele mindenki csak fölösleges minden hozzászólást úgy kezdeni ,hogy ha mi nyerjük az összes meccsünket...hunmadridista írta:Azért vigyázzunk még ezzel a "hurráoptimizmussal", nekünk még lesz 2 kőkemény idegenbeli meccsünk a Valladolid és a Celta ellen...előbb azokat a meccseket kéne behúzni, majd utána ráérünk az utolsó forduló előtt számolgatni...addig fölösleges...különben is, engem a BL győzelem sokkal jobban izgat, mint a bajnokság, az nekem jó lesz jövőre is...BL döntőbe meg ki tudja mikor jutunk be újra...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Illarrát kéne már Xabi posztján játszatni...Banán írta:Diego López, Raphaël Varane, Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Gareth Bale, Marcelo, Alonso, Carvajal, Isco, Illarra.
jobb ez is mint a semmi, de nah.
Diego López, Raphaël Varane, Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Gareth Bale, Marcelo, Alonso, Carvajal, Isco, Illarra.
Most kérek elnézést mindenkitől, mert nem hittem el. Gratulálok a Levantenak!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
dzsi91 írta:Meg is mutatják majd, olyan pucsítás lesz ,hogy nézni is rossz lesz, minden barca támadásnál 100ezer ember fog fújolni.Csak akkor van esélyünk, ha Schuster-ék hoznak valami óriási meglepetést jövő héten.Természetesen örülnék a triplázásnak, de a BL győzelem most a legfontosabb számomra.Ha most elém vágnának egy papírt ,hogy az Atleti-é a liga milyenk a BL simán alá írnám,szerencsére Ancelotti-ék nem így gondolják.nagyi írta:Most megmutathatják a több mint egy klub mennyire igaz!!!
+1
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Azért vigyázzunk még ezzel a "hurráoptimizmussal", nekünk még lesz 2 kőkemény idegenbeli meccsünk a Valladolid és a Celta ellen...előbb azokat a meccseket kéne behúzni, majd utána ráérünk az utolsó forduló előtt számolgatni...addig fölösleges...különben is, engem a BL győzelem sokkal jobban izgat, mint a bajnokság, az nekem jó lesz jövőre is...BL döntőbe meg ki tudja mikor jutunk be újra...
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Valencia. A csodálatos hely. Ahol kupagyőztes lett a Real.
és a ma ott történtek alapján bajnok lehet a Real!
és a ma ott történtek alapján bajnok lehet a Real!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Hmm érdekes a szitu, de pont ezt vártam, jó lesz ez...
A lényeg, hogy a barcának legyen sansza az uccsó meccsen is a bajnokságra és akkor nem hiszem, hogy le fogják adni.
Ráadásul Puyol búcsú meccse is lesz, csak nem egy zakóval akarnak elköszönni tőle .
+ még a malaga is jó lehet egy x-re, semmi tétje nem lesz nekik, ugyanúgy, mint ma a levantének, atletin meg ott a győzelmi kényszer
A lényeg, hogy a barcának legyen sansza az uccsó meccsen is a bajnokságra és akkor nem hiszem, hogy le fogják adni.
Ráadásul Puyol búcsú meccse is lesz, csak nem egy zakóval akarnak elköszönni tőle .
+ még a malaga is jó lehet egy x-re, semmi tétje nem lesz nekik, ugyanúgy, mint ma a levantének, atletin meg ott a győzelmi kényszer
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Ch, de szar. Mind1, jobb mintha mi játszanánk hamarabb és csak utána tutira pucsitana a barca.. Igy talán nem fognak lefeküdni maguktól.. Igazából én is aláirnám,hogy a BL-t mi, a Ligát meg az Atleti vigye, de azért nem esne rosszul egy tripla sem.. Meccset végignéztem, fáradtak is voltak a matracosok, meg szerencsétlenek is, talán másodszor,harmadszor idén a ligában, szal..El Unico írta:Nem véletlenül van az utolsó fordulóban az összes meccs egy időben...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
nah ez meglepett hogy kikaptak. éééérdekes lesz az az utolsó forduló az tuti
Nem illik.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem véletlenül van az utolsó fordulóban az összes meccs egy időben...
- dzsi91
Meg is mutatják majd, olyan pucsítás lesz ,hogy nézni is rossz lesz, minden barca támadásnál 100ezer ember fog fújolni.Csak akkor van esélyünk, ha Schuster-ék hoznak valami óriási meglepetést jövő héten.Természetesen örülnék a triplázásnak, de a BL győzelem most a legfontosabb számomra.Ha most elém vágnának egy papírt ,hogy az Atleti-é a liga milyenk a BL simán alá írnám,szerencsére Ancelotti-ék nem így gondolják.nagyi írta:Most megmutathatják a több mint egy klub mennyire igaz!!!
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
szerintem is jobb, hogy az egymás elleni dönt, hiszen mitől érne többet egy 5-0-ás győzelem mint egy 1-0-ás? továbbá az, hogy két csapat azonos pontszámmal áll, megmutatja, hogy ugyanannyit értek el a többiek ellen, ezért döntsön az egymás elleni eredmény.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Most megmutathatják a több mint egy klub mennyire igaz!!!