Felőlem nyerhetnek. Örüljenek, de az utolsó fordulóban ki kell kapniukGéci írta:Annyira nyomjátok, hogy pontot veszt az Atletico a Malaga ellen, hogy még a végén elhiszem
Spanyol bajnokság
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Spanyol bajnokság
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Elmondom mi lesz szerintem figyeljetek...
Innentől kezdve minden meccset hoznak a nagyok,ahogy kell,az utolsó meccsen pedig nyer a Barca,becsületből.
A végeredmény? Bajnok a Real Madrid.
Innentől kezdve minden meccset hoznak a nagyok,ahogy kell,az utolsó meccsen pedig nyer a Barca,becsületből.
A végeredmény? Bajnok a Real Madrid.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Annyira nyomjátok, hogy pontot veszt az Atletico a Malaga ellen, hogy még a végén elhiszem
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Még az is lehet hogy a Malaga elhoz 1 pontot vagy 3 at az Atletico ellen ,,nyugodtan játszathatnak nincs tét nekik hátha rágörcsöl az Atletico :-) barca is még bukhat az a védelem semmire nem garancia!
Használj már vesszőt 'zze.Ramioli írta:Modric nagyon hiányzott, kemény meccs lesz a Valladolid az életéért küzd nyerjük meg a Blt akkor már boldog leszek ezzel az Xel kicsi az esély a ligára de persze az csak hab lenne a tortán ha sikerülne Ronaldo gólja lehet aranyat ér szó szerint? ki tudja még az is benne van micsoda gól volt waoooo
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Modric nagyon hiányzott, kemény meccs lesz a Valladolid az életéért küzd nyerjük meg a Blt akkor már boldog leszek ezzel az Xel kicsi az esély a ligára de persze az csak hab lenne a tortán ha sikerülne Ronaldo gólja lehet aranyat ér szó szerint? ki tudja még az is benne van micsoda gól volt waoooo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
szerintem semmi sem dőlt el, a barca nem lesz bajnok arra fogadni mernék, a többi meg kérdéses
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Szerdán még nehezebb lesz a Valladolidnál, ők a barca elleni győzelmük óta veretlenek otthon, ráadásúl kiesés ellen fognak teperni. Az atleti ha x-re kell játszani bőven jó lesz a barca ellen, úgyhogy ez eldőlt én azt mondom.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Elég. De mondom, Schuster hozza nekünk a második bajnokságot. Meglátjátoknmate írta:Amúgy 100 lőtt gólunk van
Barca-Atma 3-2, mi meg innen nyerünk mindent. Az elég?
Merci Zizou!
- ateeemadrid
ja. csak az atletico jobb csapat, mint a barca, és nem fognak kikapni. én még sorba két x-re is több esélyt látok. de majd lesz ami lesz, a lényeg, hogy ne a barca nyerje.Barca-Atma 3-2, mi meg innen nyerünk mindent. Az elég?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Amúgy 100 lőtt gólunk van
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Legalább attól nem kell tartani, hogy a Barcának tét nélküli lesz az Atletico elleni meccs és így győzniük kell, ha bajnokok akarnak lenni. Rajtunk múlik még mindig. De 3 iszonyatosan nehéz meccs jön.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Szerintem meg mi innen már kiszálltunk a játékból...jövő hét szerdán a Valladolid ellen még nehezebb lesz, mert nekik a bent maradás a tét...az életükért játszanak. Szóval a mai döntetlen egy vereséggel ért fel...kár, hogy nem tudunk élni a kínálkozó lehetőségekkel...magunkra vessünk innentől kezdve...
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Most az Atletire nyomok, mert nekünk most úszott el, és csak remélni tudom,h nem a csicskatörpe színészkör nyeri.
Ja, én is most nézem, hogy igazából annyi történt, hogy nekünk nem elég a döntetlen a barca-atleticon, a katalánoknak nyerni kéne. Így viszont fasza, hogy tegnap csak döntetleneztek, mert így még elénk nem kerülhetnek, ha hozzuk a maradék három meccset.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Az x arra volt elég, hogy hoznunk kell mind meccsünket, ami hátra van és a Barcának meg kell vernie az Atleticót. Csak így marad esély a bajnoki címre...
Az a durva, hogy még így is meg lehet.
Ehhez nem kell más, mint értelemszerűen hozni a maradék 3 meccset, és a Barcának nyerni kell az Atlético ellen. Sajnos mindennek kicsi a valószínűsége, de így még meg lehet.
Ehhez nem kell más, mint értelemszerűen hozni a maradék 3 meccset, és a Barcának nyerni kell az Atlético ellen. Sajnos mindennek kicsi a valószínűsége, de így még meg lehet.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Realista24 írta:Mindegy, hogy leadják-e vagy sem, mert jövőhéten Schuster megnyeri a második bajnokságot nekünk :Đkapor_89 írta:Ugyanmár gyerekek, szerintetek leadhatja a Barca Puyol búcsú meccsét a Nou Campban, amit több millióan néznek? Ha leadják, ki fog törni a háború az országban, egyszerűen nem tehetik meg. Nem azt mondom, hogy nem győzhet az Atleti, bőven benne van a győzelmük, de nem azért, mert az ellnfél hagyja magát, hanem azért, mert jelenleg jobb csapat mint a Barcelona. Ezek mellett is azt hiszem, egy döntetlen teljesen reális, mint eddig minden meccsen, és az utolsó fordulóban behúzzuk a bajnoksagot..
az almanach nem ír valamit a jövő heti lottóötösről? :Đ
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én elhittem Mondjuk én Schusternél is elhittem meg Queiroz-nál...Hawer írta:Most nem azért de szerintem senki nem hitte el a szezon elején, hogy így fogunk állni alig 1 hónappal a szezon vége előtt. Don Carlo
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Hawer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Most nem azért de szerintem senki nem hitte el a szezon elején, hogy így fogunk állni alig 1 hónappal a szezon vége előtt. Don Carlo