Ezzel egyet értek sajnos. Idén nincs meg benne a bravúr faktor. Sőőt idén betlizett nem is egyszer... Ettől független szerintem marad, de jövőre max megkapja a Copa del Reyt és csókolom. Van egy olyan érzésem, hogy jövőre Iker lesz a kapus a bajnokságban is.CS0ki írta:De López szerintem azért túl lett itt fújva, remek kapus, nagyon örültem neki, mert megbízható kapus, aki akkor is abszolút megfelelő, ha kiesik előle Casillas, de nincs meg benne az a plusz, amitől ott lehet a legjobbak között.
Diego López - 25
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Diego López - 25
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
A cikk szerint sanszosan műteni kell és minimum 3 hónapot ki kell hagyjon a szezonból + az elődöntőben mutatott teljesítménye után José revideálta az álláspontját és amint lehet beépítené Courtois-át a Chelseabe --> persze nem kell készpénznek venne, csak egy pletyka egyelőre!kiment a válla Cechnek... persze érezhető ez, de ez nem olyan súlyos azért,
Szerintem is!igazából szerintem talán a legjobb is Neuer(függetlenül attól, hogy ellenünk szerintem gyenge volt) mellett.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
De lehet, hogy látta Mourinho védeni is...Egyértelműen jobb kapus már Cech-nél, igazából szerintem talán a legjobb is Neuer(függetlenül attól, hogy ellenünk szerintem gyenge volt) mellett.ak emiatt nem kell odavinni Courtois-át
De López szerintem azért túl lett itt fújva, remek kapus, nagyon örültem neki, mert megbízható kapus, aki akkor is abszolút megfelelő, ha kiesik előle Casillas, de nincs meg benne az a plusz, amitől ott lehet a legjobbak között. Nincs meg a karaktere hozzá, nem véletlenül nem volt eddig sem igazi top csapatnál. Tavaly szerencsére remek formában védett, idén sem lehet rá különösebben panasz, de...
És ezzel ő is tisztában van, az jön le az interjúiból, keményen dolgozik, soha nem fog csalódást okozni a kapuban, saját nevelés, tökéletes második számú kapus egy Real Madrid számára.
kiment a válla Cechnek... persze érezhető ez, de ez nem olyan súlyos azért, főleg ha rendesen foglalkoznak vele és megerősítik... viszont ha már volt ilyen gondja korábban nem is egyszer, akkor azért nem túl szerencsés, de nem a keze szakadt le Cechnek... csak emiatt nem kell odavinni Courtois-átmadridronie írta:Így van, az AS szerint is Mou Cech sérülése után szinte 100%, hogy visszarendeli Londonba!Courtois elvileg megy vissza jövőre a Chelsea-be...
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Így van, az AS szerint is Mou Cech sérülése után szinte 100%, hogy visszarendeli Londonba!Courtois elvileg megy vissza jövőre a Chelsea-be...
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ha a béell táblázatra, kupára meg a bajnoki tabellára nézek én ezt másképp látom.hülyeség lenne még egyszer azt eljátszani, mint idén, hogy folyamatosan váltogatják egymást...egyik kapusnak sem tesz jót...
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Courtois elvileg megy vissza jövőre a Chelsea-be...szinte kizártnak tartom, hogy az ősi rivális csapatába igazoljon a matracosoktól...Csabi írta:most nagy köcsög leszek, de én beszállnék a buliba courtoisért. idén nyerjük meg a béellt. aztán menjen casillas is meg lópez is levezetn katarba/amerikába. kurtuá lesz az elsőszámú, a castillából meg felhozunk egy cserekapust. perez megcsinálja, ha elkattan.
Jövőre szerintem Ikeré lesz a BL és a bajnokság, Lopez meg a kupában fog majd védeni...hülyeség lenne még egyszer azt eljátszani, mint idén, hogy folyamatosan váltogatják egymást...egyik kapusnak sem tesz jót...
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
felesleges itt forgatni, meg variálni, pláne casillasnál látom, hogy visszajött az önbizalma és magabiztosan véd.
szerencsére nem is rombolja belülről az öltözőt, amiért nem véd a bajnokikon.
lopezt eladnám, valóban biztosan véd, de csak adott szintig. amikor nagyon kéne egy bravúr, olyat tőle nem várhatunk.
ha biztos a védelem, akkor casillas-szal is lehet címeket nyerni.
még pár évig nincs és nem is lesz kapusgond sztem.
szerencsére nem is rombolja belülről az öltözőt, amiért nem véd a bajnokikon.
lopezt eladnám, valóban biztosan véd, de csak adott szintig. amikor nagyon kéne egy bravúr, olyat tőle nem várhatunk.
ha biztos a védelem, akkor casillas-szal is lehet címeket nyerni.
még pár évig nincs és nem is lesz kapusgond sztem.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
most nagy köcsög leszek, de én beszállnék a buliba courtoisért. idén nyerjük meg a béellt. aztán menjen casillas is meg lópez is levezetn katarba/amerikába. kurtuá lesz az elsőszámú, a castillából meg felhozunk egy cserekapust. perez megcsinálja, ha elkattan.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ha marad jövőre is szerintem megkapja a kupát jó esetben aztán annyi. Szeretném ha maradna, mert számomra rendkívűl szimpatikus arc, és a kedvenceim közt van a jelenlegi csapatból. De mondjuk ha helyébe lennék lehet elfogadnék egy zsíros ajánlatot a PSG-től, mert Diego bőven jobb kapus mint Sirigu például.
Nem megy sehova. Ő is lenyilatkozta. Mi mkeg minek adnánk el? Olyan sok pénzt nem kapnánk érte, kb annyit, amennyiért hozhatnánk jó esetben egy másik kapust...Tök felesleges lenne lecserélnünk.
Tegnap azért nem tetszett az első gól elötti produkciója...
Tegnap azért nem tetszett az első gól elötti produkciója...
keylor navas.
na az az ember.. olyan védelemmel előtte.. az nem normális amiket véd.
na az az ember.. olyan védelemmel előtte.. az nem normális amiket véd.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ő sem rossz,de Willy sem...az hogy az argentin vicc,barokkos túlzás...Iker Romero...na az tényleg vicc...ha már kapus,meg argentin....El Unico írta:Micsoda? Az az ember egy vicc. Nem kell ő ide. Sokkal inkább Diego Alves.Nos ha menne,nálam Wily Caballero lenne a befutó.....az a fazon nagyon ott van...a csapat meg mögötte sehol...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Micsoda? Az az ember egy vicc. Nem kell ő ide. Sokkal inkább Diego Alves.Nos ha menne,nálam Wily Caballero lenne a befutó.....az a fazon nagyon ott van...a csapat meg mögötte sehol...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nos ha menne,nálam Wily Caballero lenne a befutó.....az a fazon nagyon ott van...a csapat meg mögötte sehol...Amúgy ha, és amennyiben menne akkor én Kiko Casillát hoznám vissza az Espanyolból (2015-ig van szerződése)
LEGIO PATRIA NOSTRA
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
most éppen. tavaly tavasszal Lopezzel voltunk jobbak!
"most éppen"...egész 2014-ben eddig. a tavaly ugye meg nem most van. ráadásul nem lehettünk jobbak vele mert csak ő védett, teszem hozzá teljes joggal. nincs viszonyítási alap. persze elég nyilvánvaló, hogy ha iker is véd múlt tavasszal, egyértelműen lopez felé billent volna a mérleg. de azt tényleg nem értem, hogy miért gond az, hogy iker visszajött a gödörből és úgy véd, ahogy az elvárható tőle.
ha úgy lesz, ahogy felvázolod (mármint ikeré a bajnokság meg a bl) gyakorlatilag a padon fog csücsülni. kb. annyit fog védeni mint a barcában pinto alapesetben.nem fog a padon csücsülni. jövőre jön a csere. Ikeré a bajnokság, Lopezé a kupa végig, BL-ben meg gondolom Iker véd, alkalomadtán Lopezé a 6. csoportmeccs. és ha úgy van akkor a bajnokság utolsója is. megmondta hogy maradni akar.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Szerintem maradni fog. 2017-ig van szerződése (ez válasz arra, hogy ingyen tuti nem menne).
Amúgy ha, és amennyiben menne akkor én Kiko Casillát hoznám vissza az Espanyolból (2015-ig van szerződése)
(egy gólt kapott a barcától, egyet a Realtől ősszel és 1et a barcától és AtMától tavasszal)
Amúgy ha, és amennyiben menne akkor én Kiko Casillát hoznám vissza az Espanyolból (2015-ig van szerződése)
(egy gólt kapott a barcától, egyet a Realtől ősszel és 1et a barcától és AtMától tavasszal)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én megköszönném Lópeznek, amit tett tavaly illetve idén a csapatért. Felvázolnám neki, hogy jövőre a kupa az övé, a többi Ikeré. Ha elfogadja ezt a helyzetet, akkor örömmel látjuk a csapatnál, ha nem, akkor nem gördítünk akadályt a távozása elé.( Persze ezzel nem arra célozok, hogy ingyen engedjük el) Úgyis kapna jó ajánlatokat szerintem.
Én is totálisan így gondolom. Ikerrel jobbak voltunk az utóbbi meccseken, amikor ő védett.torjack írta:sajnálom a palit mert topkapus. de hátul jobban állunk a lábunkon ikerrel. a kapitánnyal jobbak vagyunk.
Pedig most is miket védett, nem volt semmi.
Az biztos, hogy nyáron újra kell értelmezni a kapuskérdést.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hacsak a vezetőség el nem akarja adni.megmondta hogy maradni akar.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema