Bundesliga
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bundesliga
Kerdes..vajon low melyik edzore rejsol epp a lelaton, es melyiket fogja manmolnia vb-n a nemetek vesztere? Emelt dijas aron varom a valaszokat
Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
hihetetlen amúgy, hogy a futballesztéta mennyire leépítette a bajorokat...egy év után így visszaesni...köszi pep
- ziro4vr
Nagy a kaosz a bm-nel..gotze, robben nem rossz, muller sose volt nagy spiler, dd ribery formaja rajta is tultesz
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem rossz meccs, a bayernnél nem sok kreativitás van, de a 60-70 körüli birtoklás az oké, legalább meg lehet magyarázni ha kikapnak.
De amúgy semmivel nem rosszabb a Dortmund, sőt pláne, hogy Lewa félig már a bajorokkal van, egyszer épp hogy a hátánál elesett a csapattárs, semmi komoly nem volt, indíthatta volna Reusot ziccerbe de inkább megállt és kirúgta.
De amúgy semmivel nem rosszabb a Dortmund, sőt pláne, hogy Lewa félig már a bajorokkal van, egyszer épp hogy a hátánál elesett a csapattárs, semmi komoly nem volt, indíthatta volna Reusot ziccerbe de inkább megállt és kirúgta.
jól van, a bírók németföldön is nagyon jók......
először nem látják, hogy les, majd utána Dante a gólvonalon túlról szedi ki a kapujából...
tipikus az az eset, amikor 2 rossz döntésből lesz végül is egy jó....
ugye EBn is ez volt a magyar bírói karnál, azt a meccs után Kassaiékat a világból kikergették volna, mintha nem lett volna előtte les, persze értem, hogy 2 nagy hiba egymás után és már egy is sok, de van amikor jól jönnek ki belőle a bírók, hogy duplán elcseszik.
először nem látják, hogy les, majd utána Dante a gólvonalon túlról szedi ki a kapujából...
tipikus az az eset, amikor 2 rossz döntésből lesz végül is egy jó....
ugye EBn is ez volt a magyar bírói karnál, azt a meccs után Kassaiékat a világból kikergették volna, mintha nem lett volna előtte les, persze értem, hogy 2 nagy hiba egymás után és már egy is sok, de van amikor jól jönnek ki belőle a bírók, hogy duplán elcseszik.
de a magyar meccset attól még áttehetik a sportM-re mert a kutya nem kíváncsi rá, vagy a c8ra. de egy németkupadöntőt elvenni egy magyar meccs miatt... enyhén nevetséges.
én a T-Home-ot fel nem hívom. inkább streamelem. azokkal mire szót értek, hogy ugyanmár milyen szerződést írtak alá a sportTV-vel hogy nem adják a c8-at mikor azt ígérik.
én a T-Home-ot fel nem hívom. inkább streamelem. azokkal mire szót értek, hogy ugyanmár milyen szerződést írtak alá a sportTV-vel hogy nem adják a c8-at mikor azt ígérik.
Talán azért mert minimax minden szolgáltatónak van, de sport m nem biztos.ferni írta:és kajak ott megyrm222 írta:minimaxon dortmund;bayern akit érdekesl
sírok ezen a C8on
ilyenkor nem értem mi a fenének kellett csinálni azt a Sport M-et....
értem, hogy főleg magyar megy ott, de akkor is...
De ez csak egy tipp
Már megint megelőztélziro4vr írta:Most vagy mehes az orakulum vagy kesik a kep irdatlanul
Nesze neked Minimax. Látszik, hogy sporttvhez tartozik a csatorna
és kajak ott megyrm222 írta:minimaxon dortmund;bayern akit érdekesl
sírok ezen a C8on
ilyenkor nem értem mi a fenének kellett csinálni azt a Sport M-et....
értem, hogy főleg magyar megy ott, de akkor is...
ez a szolgáltató hibája lesz, hívd fel őket miért nincs C8...de nálam pl már monoszkóp megy a minimaxon. 3 percig ment a német meccs. múltkor a realból is 3 percet láttam a c8-on mert ismétjött a monoszkóp. minőség mindenekfelett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2014. május 17., szombat 20:15-kor.
adom megint a sporttv-t. átteszik a német kupadöntőt erre a c8-ra. minimax után 8 tól. fasza minden de nálam pl már monoszkóp megy a minimaxon. 3 percig ment a német meccs. múltkor a realból is 3 percet láttam a c8-on mert ismétjött a monoszkóp. minőség mindenekfelett.
minimaxon dortmund;bayern akit érdekesl
nem estek ki, osztályozót játszanak a Bundes 2 harmadikjával.'shutterisland írta:kiesett a hamburg, kíváncsi vagyok, mi lesz van der vaart-tal.
ha az általad vázolt verzió lett volna, már az előző forduló után is "kiestek" volna...
mondjuk ezt az osztályozós dolgot nem tartom szerencsésnek, jobb az, ami pl Spanyolban van, bár gondolom a németeknél ez a 18 csapatos bajnokság miatt van.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kiesett a hamburg, kíváncsi vagyok, mi lesz van der vaart-tal.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ramos jó vétel,de mellé kelleni fog még valaki.Anis írta:Dortmundnak nehéz lesz megszerezni a Serie A gólkirály-jelöltjét [21 gólos], Ciro Immobile-t, hiszen a fele játékjog a Juvenál van, akik 20 milliót kérnek érte. ha kaptak volna pénzt Lewáért akkor nem hiszem hogy gond lenne. De amúgy is a Hertha kolumbiai gólfelelősét már megszerezték (9 millióért, 28 éves, 16 góllal zárt). és Ramos mellé azért még kéne egy csatár!
Ha már VB-s brazil válogatott: a Hoffenheimben van egy 22 éves Roberto Firmino nevezetű csatár (amiből úgy is hiány van a braziloknál) és 15 góllal zárta az idényt! Egy behívót talán lehetett volna neki postázni (előtte persze néha-néha behívni őt). Ő sem hiszem, hogy sokáig a hoffenheimieknél maradna, ahogy a másik 3 támadójuk akik szintén 10+ gólt lőttek (Anthony Modeste, Sejad Salihovic [bosnyák válogatott, vélhetően ott lesz a VB-n], Kevin Volland [U21-es német válogatott])
Firmino nem csatár hanem támadó kp. Ahogy Salihovic se támadó,hanem kkp,bár idén asszem sokat játszott szélsővédőt. És ő lövi a tiziket,ezért is van több gólja
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Dortmundnak nehéz lesz megszerezni a Serie A gólkirály-jelöltjét [21 gólos], Ciro Immobile-t, hiszen a fele játékjog a Juvenál van, akik 20 milliót kérnek érte. ha kaptak volna pénzt Lewáért akkor nem hiszem hogy gond lenne. De amúgy is a Hertha kolumbiai gólfelelősét már megszerezték (9 millióért, 28 éves, 16 góllal zárt). és Ramos mellé azért még kéne egy csatár!
Ha már VB-s brazil válogatott: a Hoffenheimben van egy 22 éves Roberto Firmino nevezetű csatár (amiből úgy is hiány van a braziloknál) és 15 góllal zárta az idényt! Egy behívót talán lehetett volna neki postázni (előtte persze néha-néha behívni őt). Ő sem hiszem, hogy sokáig a hoffenheimieknél maradna, ahogy a másik 3 támadójuk akik szintén 10+ gólt lőttek (Anthony Modeste, Sejad Salihovic [bosnyák válogatott, vélhetően ott lesz a VB-n], Kevin Volland [U21-es német válogatott])
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- ziro4vr
vagy erre
azért nem kell mindenben a barcát látni, bár a tiken taken miatt magas labda most váltani az tény
azért nem kell mindenben a barcát látni, bár a tiken taken miatt magas labda most váltani az tény
Nem illik.
- h3x0r
Bemutattak a Bayern uj 2014-15os hazai mezet
Csak egy kicsit hasonlit a Barca mezere Guardiola tenyleg Barcelonat csinal a nemetekbol
Csak egy kicsit hasonlit a Barca mezere Guardiola tenyleg Barcelonat csinal a nemetekbol
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Amúgy ahogy látom a RB Salzburgnak és a RasenBallsport Leipzig-nek ugyan az a sportigazgatója!
(egy 55 éves német úriember: Ralf Rangnick, aki többek között 150+ meccsen volt a Hoffenheim edzője, de edzősködött a Schalke, Stuttgart, Hannover trióban is)
Meg is kezdik az erősítést, hogy a második ligából egyből legyen esély az elsőbe lépni:
- első kiszemelt a City utánpótlásából Marcos Lopes, portugál U19 és U21-es válogatott középpályás, aki az ifjúsági BL-ben 6 meccsen 5 gólt szerzett. tavaly nyáron játszott az U19es EB-n is.
- és a 17 éves lengyel csatár, Dawid Kownacki a LEch Poznan csapatból (Ahol Lovrencsics Gergő is van)
de sztem ha nagyon akarnák és megoldható lenne akkor a Salzburgból is átmehetne pár ottani peremember.
(egy 55 éves német úriember: Ralf Rangnick, aki többek között 150+ meccsen volt a Hoffenheim edzője, de edzősködött a Schalke, Stuttgart, Hannover trióban is)
Meg is kezdik az erősítést, hogy a második ligából egyből legyen esély az elsőbe lépni:
- első kiszemelt a City utánpótlásából Marcos Lopes, portugál U19 és U21-es válogatott középpályás, aki az ifjúsági BL-ben 6 meccsen 5 gólt szerzett. tavaly nyáron játszott az U19es EB-n is.
- és a 17 éves lengyel csatár, Dawid Kownacki a LEch Poznan csapatból (Ahol Lovrencsics Gergő is van)
de sztem ha nagyon akarnák és megoldható lenne akkor a Salzburgból is átmehetne pár ottani peremember.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!