Mert a világ legjobb csatára, azoknak meg áltlában itt a helye.suarezt minek akarjátok?
Egyébként talán már én sem hoznám egy ilyen Benzema nyakára, de elsírnám magam örömömben, ha itt kötne ki az uru.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. május 6., kedd 9:51
Mert a világ legjobb csatára, azoknak meg áltlában itt a helye.suarezt minek akarjátok?
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 6., kedd 9:31
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 6., kedd 8:51
vannak még itt is finomságokIkerCasillas írta:pöröghet tovább a számláló
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 6., kedd 7:46
BL-ben igen, viszont a bajnoksagban a nagy rivalisainak 4-5-6 golokat rugott, foleg a szezon elso feleben. Szerintem megerdemlik a bajnoksagot. A Pool vedelem meg miert esik szet 0-3-nal egy Crystal Palaca ellem? Nem is ertem...realistahuni írta:Kíváncsi lennék mit tudna egy Liverpool a barca ellen, de komolyan mérges vagyok hogy ez a fos city nyer idén. Jobb csapatnak tartom a Liverpoolt, ez a city komoly ellenfelekkel szemben annyit játszik mint egy getafe.Yaya, amikor játszott Kun, Silva nagyot ment
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 6., kedd 6:57
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 5., hétfő 23:58
Azért az az óriási bomba gól demoralizáló volt, aztán egy Madrid szinten is megsüvegelendő kontra és végül egy szerencsés megcsúsztatás után kialakult ziccert értékesített a Crystal egy valóban szétesett csapat, védelem ellen! A Palace óriást küzdött, le a kalappal előttük , de így elbukni nagyon fájdalmas lehet és sajnáltam Gerrardékat!Én nem tudom sajnálni őket azontúl, hogy tényleg szerethető csapat a mostani Liverpool. 0-3-ra vezettek.. Maguknak köszönhetik, hogy így alakult.
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2014. május 5., hétfő 23:52
ott van az utána következő mondatban a bizonyíték, GT-nek különösen ajánlomSierra írta:Azért ez köcsög.IkerCasillas írta:pöröghet tovább a számláló
Mi az, hogy a Ligakupa nem számít trófeának?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 5., hétfő 23:42
Kíváncsi lennék mit tudna egy Liverpool a barca ellen, de komolyan mérges vagyok hogy ez a fos city nyer idén. Jobb csapatnak tartom a Liverpoolt, ez a city komoly ellenfelekkel szemben annyit játszik mint egy getafe.Yaya, amikor játszott Kun, Silva nagyot ment
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. május 5., hétfő 23:41
Azért ez köcsög.IkerCasillas írta:pöröghet tovább a számláló
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2014. május 5., hétfő 23:37
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. május 5., hétfő 23:33
Ezt én is így gondolom, Chelsea elleni meccs után sajnáltam őket, hogy ezen bukhatják a bajnokságot, de ez a mai meccs... 3-0-ról leadni a meccset...Corleone írta:Én nem tudom sajnálni őket azontúl, hogy tényleg szerethető csapat a mostani Liverpool. 0-3-ra vezettek.. Maguknak köszönhetik, hogy így alakult.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 5., hétfő 23:22
Dehogy jó, a siker kapujában elbukni Sosem jó, elképesztő ez a Liverpool vs Bajnoki cím Story, hasonló a mi "Decima" történetünkhöz, nagyon remélem hogy mi liszabonban véget vetünk ennek az átoknak... Gerrardot meg nagyon sajnálom.cart írta:Senki nem gondolta szerintem a Liverpoolnál szezon elején, hogy harcban lehetnek a bajnoki címért egészen az utolsó fordulókig. Jó nekik ez az eredmény is, a BL indulás megvan, jövőre lehet tovább fejlődni.
HozzászólásSzerző: cart » 2014. május 5., hétfő 23:14
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 5., hétfő 23:08
HozzászólásSzerző: ozil91 » 2014. május 5., hétfő 23:05
lásd real vs valencia és atletico vs levante....azért ezzel a kijelentéssel vigyázni kéne, hogy TÉT nélküli meccs meg stb, profi emberekről beszélünk, nem ilyen biszem-b@szomról'shutterisland írta:gyakorlatilag bajnok a city.
az aston villát és a west ham-et fogadják, és egy x is belefér a gólarány miatt.
ráadásul egyik ellenfél számára sem lesz tétje a meccseknek már, szóval még az sem kavar be, hogy egy ultramotivált, életéért küzdő kiscsapat lesz.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 5., hétfő 23:05
HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. május 5., hétfő 23:04
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 5., hétfő 23:03
Utóbbi is benne volt ebben szerintem (végleg letenni a nevét a Vörösöknél), de nekem is az első verzió jutott kapásból az eszembe!amúgy Suárez miért sír? őszintén szerintem csak azért mert lelép a nyáron és bajnoki címmel akarja otthagyni a Poolt ami nem jön össze. emlékezzünk Guti vs Depor meccsre. szerintem lélép suárez. vagy csak annyira részese akar lenni a pool történelmének. ez is egy verzió persze.
Nem vagyunk biztosak, csak egy megérzés la. is a részemről (az utolsó nyilatkozata újfent sejtelmesre sikeredett, mint ahogy az a szerződéshosszabbítás is a semmiből jött az év közben, ki tudja milyen feltételekkel a háttérben (?)!Miért vagytok ennyire biztosak, hogy Suarez lelép a nyáron?
HozzászólásSzerző: Acho » 2014. május 5., hétfő 23:01
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem