Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Kezdetben komolytalannak éreztem ezeket a pletykákat de jobban belegondolva ...
Ha 4-4-3 ban gondolkodunk , akkor a támadó hármasba van : Bale,Ronaldo,Benzema,Jesé,Morata esetleg DiMAría ,de őt remélem elfelejtjük ezen a poszton. Jesé jövő éve kb kuka ,szóval azt mondom van benne realitás, sőt szükségesnek is mondanám.
Az is eszembe jutott hogy mivel kell a pénz szerintem DiMaría lépni fog és azon sem lepődnék meg ha Casemiro is dobbantana.
Kérdés még hogy Khedirával és Illarramendivel mi lesz. Vagy hogy 4-4-3 vagy 4-4-2 lesz ...
4-3-3:
-----------------Xabi/Illarra------
------Modric/Khedira------Pogba/Isco---
Bale/Jesé-------------------------------Cr
-----------------Benzema/Suarez-------
Ami jó hogy a szélen bevethető Suarez és Benzema is.
4-4-2:
-------Modric/Xabi----Pogba/Khedira/Illarra------- Nem tudom ez mennyire működne védekezésben
Bale----------------------------------------------DiMaría/Isco
-------------Cr/Jesé-----Benzema/Suarez-------
Ha e melett dönt Carlo akkor akár maradhat is Di María és akkor Khedira/Illarra távozhat .
A két különbség az hogy az egyikben Xabi még mindig alapember vagy Illarra.
Viszont Pogba védekező munkája annyira nem tetszik , és jó lenne egy tehermentesítő Modricnak. Ez akár Khedira is lehetne. Mondjuk nekem Vidal kéne ,de őt most műtötték , szóval felejtős.
Végül arra jutottam, hogy nagyon örülnék én Pogbának,de ő Di María posztjára jönne, akivel akkor a probléma nincs. A Xabi-Illarra posztot kell valahogy megoldani. Szerintem Illarra képes lenne rá csak többet kéne játszania azon a poszton. Vagy pedig egy Pogbától fegyelmezettebb és jobban védekező játékost kell hozni. Ilyet pedig nem tudok mondani Vidalon kívül, Na majd a VB-n feltűnik az új Gravesen
Ha 4-4-3 ban gondolkodunk , akkor a támadó hármasba van : Bale,Ronaldo,Benzema,Jesé,Morata esetleg DiMAría ,de őt remélem elfelejtjük ezen a poszton. Jesé jövő éve kb kuka ,szóval azt mondom van benne realitás, sőt szükségesnek is mondanám.
Az is eszembe jutott hogy mivel kell a pénz szerintem DiMaría lépni fog és azon sem lepődnék meg ha Casemiro is dobbantana.
Kérdés még hogy Khedirával és Illarramendivel mi lesz. Vagy hogy 4-4-3 vagy 4-4-2 lesz ...
4-3-3:
-----------------Xabi/Illarra------
------Modric/Khedira------Pogba/Isco---
Bale/Jesé-------------------------------Cr
-----------------Benzema/Suarez-------
Ami jó hogy a szélen bevethető Suarez és Benzema is.
4-4-2:
-------Modric/Xabi----Pogba/Khedira/Illarra------- Nem tudom ez mennyire működne védekezésben
Bale----------------------------------------------DiMaría/Isco
-------------Cr/Jesé-----Benzema/Suarez-------
Ha e melett dönt Carlo akkor akár maradhat is Di María és akkor Khedira/Illarra távozhat .
A két különbség az hogy az egyikben Xabi még mindig alapember vagy Illarra.
Viszont Pogba védekező munkája annyira nem tetszik , és jó lenne egy tehermentesítő Modricnak. Ez akár Khedira is lehetne. Mondjuk nekem Vidal kéne ,de őt most műtötték , szóval felejtős.
Végül arra jutottam, hogy nagyon örülnék én Pogbának,de ő Di María posztjára jönne, akivel akkor a probléma nincs. A Xabi-Illarra posztot kell valahogy megoldani. Szerintem Illarra képes lenne rá csak többet kéne játszania azon a poszton. Vagy pedig egy Pogbától fegyelmezettebb és jobban védekező játékost kell hozni. Ilyet pedig nem tudok mondani Vidalon kívül, Na majd a VB-n feltűnik az új Gravesen
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
2. számú csatárnak én egyértelműen a Bacca/Icardi/Paco Alcacer hármasból választanék, de talán Bacca lenne a legjobb, Suarez vagy Benzema mögé. Még igazából nem tudtam eldönteni-nem is nekem kell-, hogy melyik oldalon állok, majd meglátjuk a következő meccsek után.Cobra11 írta:nagyon sokat halljuk ezt a suárez-pogba kettőst a médiában. személy szerint örülnék neki ha jönnének, viszont akkor benzemának dobbantani kell így kéne egy normális csere suáreznek. a középpályánkon is lesz vándorlás (vki leléphet vki kölcsönbe mehet) ezért szerintem bepróbálkozhatnánk dembelénél (nagyon keveset játszik mostanában) és szerintem jól jönne nekünk.
ezek után két kérdésem lenne:
ti kit hoznátok suárez mögé (már ha suárez jön)?
és hogy még egy belső középpályás(dembelé) leigazolása pogba mellett elég nagy butaság/felesleges lenne?
/tételezzük fel hogy jön pogba és suárez/
kp-ra, csak 1 embert hoznék, mégpedig Xabi helyett, ami lehet Pogba és Kroos is.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nagyon sokat halljuk ezt a suárez-pogba kettőst a médiában. személy szerint örülnék neki ha jönnének, viszont akkor benzemának dobbantani kell így kéne egy normális csere suáreznek. a középpályánkon is lesz vándorlás (vki leléphet vki kölcsönbe mehet) ezért szerintem bepróbálkozhatnánk dembelénél (nagyon keveset játszik mostanában) és szerintem jól jönne nekünk.
és hogy még egy belső középpályás(dembelé) leigazolása pogba mellett elég nagy butaság/felesleges lenne?
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
+1, így van. Úgy látszik félreértelmezted a cikket, DonátRealista24 írta:Müllernek nincsenek olyan képességei, mint Pedronak, Götzének vagy Robbennek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Müllernek nincsenek olyan képességei, mint Pedronak, Götzének vagy Robbennek.Donát írta:Okd, de ez hogyan fugg ossze azzal, h Pedronak nincsennek meg a kepessegei, h (hosszutavon) meccseket dontson el?Realista24 írta: Pedrot már sokkal korábban kinézték maguknak a vörösök, úgyhogy ezen annyira nem kell meglepődni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Okd, de ez hogyan fugg ossze azzal, h Pedronak nincsennek meg a kepessegei, h (hosszutavon) meccseket dontson el?Realista24 írta: Pedrot már sokkal korábban kinézték maguknak a vörösök, úgyhogy ezen annyira nem kell meglepődni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pedrot már sokkal korábban kinézték maguknak a vörösök, úgyhogy ezen annyira nem kell meglepődni.Donát írta:peti_madrid írta:Remélem ezt nem olvassák a Unitednélnem kell azt a cikket komolyan vennithe 24-year-old is hugely over-priced for a player who hasn’t got anywhere near the talent or match-winning individualism of alternative wide-midfielders such as Marco Reus, Arjen Robben or Pedro.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
peti_madrid írta:Remélem ezt nem olvassák a Unitednél
nem kell azt a cikket komolyan vennithe 24-year-old is hugely over-priced for a player who hasn’t got anywhere near the talent or match-winning individualism of alternative wide-midfielders such as Marco Reus, Arjen Robben or Pedro.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Fred gólkirály leszhehe írta:
a vébé után beindulnak a dolgok, lehet a semmiből jön vmi felkapott senkiházi (kedira, özil ) és lecsapunk rá 50 milláért
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
minek?
ha kiszopunk a béelldöntőn egy ilyen lófasz atmától, akkor dobj magadra kötelet. leszünk egy páran.
amúgy se jönne, ráadásul pogbát is beszéli tele a juve mindenfélével, hogy maradjon és hosszútávra építenek vele.
a vébé után beindulnak a dolgok, lehet a semmiből jön vmi felkapott senkiházi (kedira, özil ) és lecsapunk rá 50 milláért
ha kiszopunk a béelldöntőn egy ilyen lófasz atmától, akkor dobj magadra kötelet. leszünk egy páran.
amúgy se jönne, ráadásul pogbát is beszéli tele a juve mindenfélével, hogy maradjon és hosszútávra építenek vele.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
vidal meg akarja műttetni a térdét. innentől felejtős.Csabi írta:Nyáron én egy jó Vidalt hoznék továbbra is (és nem pogbát). Nálam továbbra is ő az alfa és omega, ha a Juventusról van szó. Igazából két dolog érdekel. Az egyik hogy őt hozzuk, a másik meg hogy Khedirát takarítsuk el. Ezen kívül a keretünket jónak tartom.
Ezen kívül 2 dolog:
- Benzema mellé egy Moratától kompetensebb ember kell.
- Jesé sérülése miatt aggódok. Legkorábban októberben tud majd normálisan játszani szerintem. Az hosszú idő, túl hosszú. És akkor is kitudja mi lesz, mennyire tud visszajönni, nem-e sérül rá.
Persze ha ezeken kívül valaki váratlanul távozik, azt pótolni kell.
jesétől ebben a naptári évben semmit nem szabad várni. egy év múlva - ha minden jól megy és nince komplikáció - talán megközelítheti a sérülés előtti formáját.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Nyáron én egy jó Vidalt hoznék továbbra is (és nem pogbát). Nálam továbbra is ő az alfa és omega, ha a Juventusról van szó. Igazából két dolog érdekel. Az egyik hogy őt hozzuk, a másik meg hogy Khedirát takarítsuk el. Ezen kívül a keretünket jónak tartom.
Ezen kívül 2 dolog:
- Jesé sérülése miatt aggódok. Legkorábban októberben tud majd normálisan játszani szerintem. Az hosszú idő, túl hosszú. És akkor is kitudja mi lesz, mennyire tud visszajönni, nem-e sérül rá.
Ezen kívül 2 dolog:
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Nekem eddig óriási alibi Illara...nagyon nem örülök annak, hogy egy ilyen zöldfülű fog játszani az utóbbi 12 év legfontosabb meccsén...nagyon remélem, hogy nem fog visszaütni Xabi hiánya majd a döntőben...R.M.C.F írta:carlo megmondta illarra lesz alonso posztján. úgyhogy erre kell addig gyurni.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Alonsonak meg van az a véna,de Illarramendi....nekem még mindig talány.Írhattam volna vonalba is a 4 kp-t,de asszem ez jobban szemléltetőbb volt.De akkor nyilván megy a 433,ami nem deffenzív....Ez enyhén öngyilkos. Azért Alonsonak meg Illarramendinek van védekező vénája is. Isco meg DM inkább csak fegyelmezetten szoktak játszani, de pl egy létfontosságú, önfeláldozó szerelés nincs bennük szerintem.
És neked csaszi?Mi a véleményed erről?Mert még te sem foglaltál állást Illarramendival kapcsolatban....mint olvastam tőled:"Nem tudom hová tenni,amolyan se hús,se hal..."R.M.C.F írta:carlo megmondta illarra lesz alonso posztján. úgyhogy erre kell addig gyurni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
R.M.C.F írta:carlo megmondta illarra lesz alonso posztján. úgyhogy erre kell addig gyurni.
így van... sok értelme nem lenne megbontani a mostani szisztémát Alonso miatt. Ezért vettük Illara-t..neki meg elkell hinnie, hogy ő Neo a kiválasztott és vele kell behúznunk a 10.-et.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
carlo megmondta illarra lesz alonso posztján. úgyhogy erre kell addig gyurni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Ez enyhén öngyilkos. Azért Alonsonak meg Illarramendinek van védekező vénája is. Isco meg DM inkább csak fegyelmezetten szoktak játszani, de pl egy létfontosságú, önfeláldozó szerelés nincs bennük szerintem.morientes írta:-----------Modric----Isco----------Szerintem ezzel még mindig az a baj, amit korábban írtam, azaz hogy Isco még csak most tanulja a "Modric posztot", és rend szerint a szélen játszott, ahol kisebb területet kellett csak védenie. Nem érzi/zárja (úgy vagy egyáltalán?) a passzsávokat. Középen szerintem olyan könnyen körbeadogatnák, mint tették azt korábban Pepével vagy Ramosszal. Isco nem való középre, ahogy Di María sem.
Szóval marad Khedira.
-----Bale---------------------DM---
-------------Benzema-----Ronaldo---
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K