Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. május 7., szerda 21:34

madridronie írta:
El Chelsea ofrece 43 'kilos' por Sami Khedira
Angol pletykák (fenntartással kezelni, mert Daily Star, de ... :mrgreen: ) szerint José Mourinho és a Chelsea 43 millát sem sajnálna Sami Khedira játékjogáért cserében! :shifty:
Ha esetleg alkudni akarnának,akkor 40-ért talán még elengedném,de egy ilyen csillagot semmiképp sem szabad potom pénzért odaadni a kéknek,hogy aztán nyerje nekik a trófeákat. :mrgreen:
Viccet félretéve ha 25-ért el tudnánk adni én már elégedett lennék. Bár igazából nekem mindegy csak vigye el valaki,mert amíg keretben van mindig rettegnem kell,hogy nehogy kezdő legyen. Nincs vele bajom amúgy,csak nagyon nem Real szintű játékos.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 7., szerda 21:26

El Chelsea ofrece 43 'kilos' por Sami Khedira
Angol pletykák (fenntartással kezelni, mert Daily Star, de ... :mrgreen: ) szerint José Mourinho és a Chelsea 43 millát sem sajnálna Sami Khedira játékjogáért cserében! :shifty:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 7., szerda 18:47

Marci77 írta:
Kerlon írta:https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 0462_n.jpgKözben Eboué trollkodik twitteren. :shifty:
Ez az igazi? Nem hiszem. Mert ott lenne a neve mellett az a kis kék valami hogy jelezze. Meg is néztem,kamu.
Nem jártam utána, trollfootballon volt. Nagy kaka a twitter, szóval töröltem magam elég hamar.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 7., szerda 18:09

Kerlon írta:https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 0462_n.jpgKözben Eboué trollkodik twitteren. :shifty:
Ez az igazi? Nem hiszem. Mert ott lenne a neve mellett az a kis kék valami hogy jelezze. Meg is néztem,kamu.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 7., szerda 17:36

hehe írta:
Egy biztos, ha Pogba mellett esetleg Suárez is érkezik a kardomba biztosan nem dőlök majd.
sztem hatalmas baromság lenne. 11 játékos játszhat egyszerre, rosszat tenne a csapategységnek sztem.
de hogy ne vádoljatok elfogultsággal, ha pato jönne, akkor is ugyanezt mondanám, pedig ronaldo óta és után messze a legtehetségesebb és legnagyobb kedvencről beszélek.
eléggé leadtad az igényeket azért azt látni kell :mrgreen: :mrgreen:
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 7., szerda 17:08

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 0462_n.jpgKözben Eboué trollkodik twitteren. :shifty:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 7., szerda 17:07

kolo mesélget az összetartásokon ebouénak ilyen insider infókat ??? :lol: :lol:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 7., szerda 17:04

CS0ki írta:Ha BL-t nyerünk, lehet érdemes lenne Benzemát eladni...Én mindig is azon a véleményen voltam, hogy érdemes forgatni a csapatot, simán kinézem, hogy pár ember elkényelmesedik egy BL győzelmet követően. Mondjuk Benzema olyan típus, akinek tökmindegy minden, se jó se rossz hatással nem lenne rá a BL-győzelem. De adott esetben ő az, akit a körülmények ismeretében be lehetne áldozni a támadósorból, ha fel akarjuk frissíteni.
ha hihetünk a híreknek céronaldo térdével kapcsolatban, akkor lehet inkább őt kéne kiforgatni :mrgreen:

de ez ugyanaz a kategória, mint hogy messit nem fogja eladni a barca, pedig mindenkinek jó lenne esetükben.
Kép
Kép
Kép

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. május 7., szerda 16:52

Ha BL-t nyerünk, lehet érdemes lenne Benzemát eladni...Én mindig is azon a véleményen voltam, hogy érdemes forgatni a csapatot, simán kinézem, hogy pár ember elkényelmesedik egy BL győzelmet követően. Mondjuk Benzema olyan típus, akinek tökmindegy minden, se jó se rossz hatással nem lenne rá a BL-győzelem. De adott esetben ő az, akit a körülmények ismeretében be lehetne áldozni a támadósorból, ha fel akarjuk frissíteni.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 7., szerda 16:45

Ha már volt szó Vidalról,elvileg jól sikerült a műtéte Barcelonában,30 napot kell kihagynia
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. május 7., szerda 15:32

hehe írta: ha pato jönne, akkor is ugyanezt mondanám, pedig ronaldo óta és után messze a legtehetségesebb és legnagyobb kedvencről beszélek.
Hát pedig ezt a kacsát már régen levadászták, nem fog ő már soha az elit ligák valamelyikében focizni, egyedül a Fifa-ban ér valamit a srác.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 7., szerda 15:25

sztem hatalmas baromság lenne. 11 játékos játszhat egyszerre, rosszat tenne a csapategységnek sztem.
de hogy ne vádoljatok elfogultsággal, ha pato jönne, akkor is ugyanezt mondanám, pedig ronaldo óta és után messze a legtehetségesebb és legnagyobb kedvencről beszélek.
Meglátjuk mi lesz, egyelőre ugye mindez csupán spekuláció a sajtóban! :mrgreen: Mondjuk azt azért még hozzátenném, hogy idén is baromi nagy mákunk volt, hogy Karimot elkerülték a sérülések, mert ha ő kiesik onnan egy pár hétre (főleg tavasszal), hát .... :x azt hiszem Morataval a csapatban most nem kellene TRIPLÁZÁSRÓL álmodozni. :roll:
Vagy a másik verzió, hogy ő jön, Karim meg elmegy. Kérdés, hogy a CLB :mrgreen: hogy működne
Ez is egy eshetőség, de erre látom a legkisebb sanszot (viszonylag egy jó szezont futott a francia és Perez nagy kedvence, Carlo is elégedett vele). :hmmm:

RealMadrid

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 7., szerda 15:19

hehe írta:
Egy biztos, ha Pogba mellett esetleg Suárez is érkezik a kardomba biztosan nem dőlök majd.
Vagy a másik verzió, hogy ő jön, Karim meg elmegy. Kérdés, hogy a CLB :mrgreen: hogy működne
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 7., szerda 15:16

Kép
Kép
Kép

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 7., szerda 15:08

a formáció tökmindegy, ha van stílusa és felfogása a csapatnak.
régen rossz, ha csak és kizárólag pozícióra és adott formációra igazolunk játékost.

sok lesz már a kezdőszintű támadó, ha benzema mellé/elé akarunk vkit, felesleges, mert a padon ülve formahanyatlás lesz mindenkinél, az meg hosszútávon megint szar a csapatnak, hiába van tele nagy nevekkel.

mint mondtam az idei keret tökéletes, kedira helyére jöhet pogba és kész is vagyunk.
morata helyett a castillából vki. nem tehetünk arról, hogy jesé súlyosan megsérült, pláne neki ártana egy suarez vagy kezdőcsatár hozatala.
Nem engem kell meggyőzni. :Đ Nekem egyedül Pogba érkezése fontos; aztán, hogy Morata helyére kit igazol majd a vezetés nekem tök 8 (de ismerve Perezt és a Real Madrid múltját, illetve az előzményeket --> télen még utolsó pillanatban is bejelentkezünk Lewandowskiért stb., nos ezek baromira nem abba az irányba mutatnak, hogy noname kutyaütő fog érkezni :coffee: ), amennyiben a jó Alvarohoz képest tényleg előrelépést jelent az illető! B-) Utóbbi miatt a Castillás arcok eleve kíméljenek ... Ami pedig Jesét illeti, a legoptimálisabb becslések szerint is februártól számíthat rá Carlo és a csapat is.

RealMadrid

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 7., szerda 14:47

morata + 20 for pogba.
deal. :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 7., szerda 14:31

Llorente travels with the first team to Valladolid,
Llorente has replaced Varane in the team's squad, who has a niggle in his left knee.
Varane OUT (Diego Llorente vette át a helyét a keretben), megint az a térd....

amúgy:
- Suarez NEM kell így hogy marad Benzema, ha a francia menne, akkor jöhet.
de a kettő együtt nagyon sok főleg úgy hogy van CR és Bale (Jesé, DM).

- Griezmann nem kell, mert nem csatár. két szélre meg van CR, Bale, Jesé majd és DM ha kell.

- Paco (valencia, szerződése 2016-ig van), Rodrigo (Benficából hazatérve, 2019-ig él a szerződése itt csak vele és egy céggel kell megegyezni, nem a Benfica tulajdona), Bacca (Sevilla, szerződése 2018-ig érvényes) jó lenne második számúnak.

- Insigne és Destrot remélem csak viccként tették be, Dzeko sem lenne rossz, de ő marad vagy máshova megy

- Icardi meg 21 éves fiatal srác (argentin-olasz), és barca nevelés!! Elférne másodiknak, de sztem marad az Interben ahol szintén nagy átalakulás lesz és most tavasszal kezdő lett Palacio mellett.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 7., szerda 14:30

mindenféle formációra alkalmas, abszolút univerzális lenne a keret) a repertoárt formáció, taktika szempontból is (akár a nem rég előkapott 4-4-2, vagy a korábbi 4-2-3-1) és ehhez keres olyan embert, aki remekül kiegészíti Benzemát, valamint az ő játékát, stílusát
a formáció tökmindegy, ha van stílusa és felfogása a csapatnak.
régen rossz, ha csak és kizárólag pozícióra és adott formációra igazolunk játékost.

sok lesz már a kezdőszintű támadó, ha benzema mellé/elé akarunk vkit, felesleges, mert a padon ülve formahanyatlás lesz mindenkinél, az meg hosszútávon megint szar a csapatnak, hiába van tele nagy nevekkel.

mint mondtam az idei keret tökéletes, kedira helyére jöhet pogba és kész is vagyunk.
morata helyett a castillából vki. nem tehetünk arról, hogy jesé súlyosan megsérült, pláne neki ártana egy suarez vagy kezdőcsatár hozatala.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehe 2014. május 7., szerda 14:32-kor.
Kép
Kép
Kép

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 7., szerda 13:58

Engem ebben a szezonban Karim meggyozott annyira, hogy jovore is megszavaznam neki a bizalmat a kezdocsapatban. Nagyon jol alajatszik Ronaldonak es Balenek, es igazan korrekt minoseget hoz a szezonban. Raadasul ebben a szerkezetben nem tudom ki jelentene elorelepest, lehet meg Suerez sem.
A 4-3-3-ban talán a lehető legjobb megoldás Karim és a hírek szerint elvileg továbbra sem elé, hanem első sorban mellé terveznek igazolni (amennyiben ez bukik, úgy tisztán mögé) Carloék! Véleményem szerint a mester jövőre bővítené, tökéletesítené (Pogba szerződtetése is efelé mutatna --> mindenféle formációra alkalmas, abszolút univerzális lenne a keret) a repertoárt formáció, taktika szempontból is (akár a nem rég előkapott 4-4-2, vagy a korábbi 4-2-3-1) és ehhez keres olyan embert, aki remekül kiegészíti Benzemát, valamint az ő játékát, stílusát; ergo egy teljesen más típusú támadóban gondolkodik a vezetés. A peltykák szerint egyébként sokáig Mandzukic volt a befutó Ancelottinál, de aztán Perez (nála meg Kun, de idén ismét porcelán a pali) papa unszolására és az uruguayi utóbbi években mutatott több, mint meggyőző teljesítményének hatására Carlo is abszolút üdvözölné Suárez érkezését.
es igazan korrekt minoseget hoz a szezonban.
Lehet azért vagyok vele kritikusabb, mert baromira kedvelem és én személy szerint többet várnék tőle (a képességei, tehetsége alapján), de ez a fenti állítás szerintem csak részben állja meg a helyét --> az utóbbi bő 1 hónapban /Bayern gól ide-oda/ ugyanis megint erősen akadozik a gépezet és a játéka hagy maga után némi kívánni valót /hullámzott egész évben/; a mezőnyben ugyan jó ideje hoz ez egy viszonylag jó, elfogadható szintet, de nekem továbbra is hiányzik belőle az átütőerő, effektivitás és szerintem még mindig a 2012-es szezonja volt itt messze a legjobb (vetélytárs ide-oda)! :roll:

RealMadrid

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. május 7., szerda 13:32

Engem ebben a szezonban Karim meggyozott annyira, hogy jovore is megszavaznam neki a bizalmat a kezdocsapatban. Nagyon jol alajatszik Ronaldonak es Balenek, es igazan korrekt minoseget hoz a szezonban. Raadasul ebben a szerkezetben nem tudom ki jelentene elorelepest, lehet meg Suerez sem. Ugyhogy en Morata helyere hoznek kiegeszitonek egy nala jobb kalibert, aki megall ilyen 20-30 millioban max, es ezzel a tamado kerdes meg is lenne oldva nagyjabol. Ronaldo Bale Benzema mellett DiMaria Isco es Jese is tud jatszani a tamado harmadban, emelle meg jonne egy csatar, az szerintem eleg kell hogy legyen.

A kozeppalyara kell egy minosegi igazolas oda lehet elkolteni Suarez arat. Felolem johet Pogba, en megbizok Perez Ancelotti es Zidane (es RMCF :D ) itelokepessegeben, ha ok aztmondjak hogy megeri a penzet, akkor nyomassuk ra a zsetont. Nalam Casemiro Khedira es Illarra is leveri a lecet egyelore szoval egyikuk helyere johet a francia. Kozeppalyan igy tudna jatszani Alonso Modric DiMaria Isco Pogba es a fenti harmasbol ketto aki hajlando maradni kiegeszitonek. (Nalam Khedira menne amugy ha van erdeklodo, mert erte azert viszonylag normalis penzt le lehet gombolni.)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Vissza: