Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. május 7., szerda 23:19

szerintem már az Elche ellen bebukjuk megint,szóval nem kell izgulnotok, esélyesebb,hogy már hétvégén bajnokavatás lesz a Ligában.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. május 7., szerda 23:17

Én még mindig úgy vagyok vele, hogy nyerje az ATMA... Barcánál jobban egyik csapatot sem utálok, ne nyerjenek szart ezek a katalányok, sokkal inkább az Atlético, most leesik nekik egy, na bumm. Jövőre már sehol nem lesznek SZERINTEM.

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. május 7., szerda 23:14

IkerCasillas írta:
@Sonny írta:Na ez innentől "sima" Barca.
Sokakkal ellentétben én nem akarom,hogy az Atletico legyen a bajnok. Az ilyen örök vesztes/lúzer csapatok mint ők ne nyerjenek bajnokságot. Hajtottak,küzdöttek egész évben sokszor erőn felül már-már elhihették,hogy trófeát/trófeákat nyerhetnek,szépen essenek pofára maradjanak kupa nélkül aztán ez remélhetőleg annyira elveszi a kedvüket,hogy jövőre már nem lesz kedvük fickándozni.
Persze ehhez az kell,hogy nyerjük meg a BL-t,amit remélem nem szalasztunk el,mert az olyan csalódás lenne,amit leírni nem lehet...
Ja, fúj, milyen szar hozzáállás, hogy nyerni szeretnének. Csak jelzem, hogyha nálunk is ilyen lenne a mentalitás, mint ott, akkor már szinte zsebben lenne a bajnokság.
Azt meg le kell szarni, hogy így izgalmasabb lett a bajnokság, jövőre remélem megint 2 csapatos lesz, és akkor boldoggá válhatsz. :)
Most is sok örömet lelünk majd az izgalmas bajnokságban. :lol:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 7., szerda 23:10

Ezért nyerjenek ők, mert úgysem mostanában fognak. A barca meg csak maradjon a seggén, semmit nem érdemelnek idén.
Innentől simán el tudom képzelni, hogy barca bajnokság, atletico bl, mi meg verhetjük a mellényt a kupánkra meg a két bayern elleni meccsre.
Olyan amatőrök vagyunk hogy FÁJ. Minek kell ennyire elbízni magukat a játékosoknak, minek kell ez a szaros állófoci? Miért kell elhinni, hogy a bayern után mi vagyunk a császárok hajtás nélkül nélkül is?
tipikus real nyavaja.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. május 7., szerda 23:10

Micsoda forgatókönyv... BL döntőbe jutunk, kikap hétvégén az Atletico, erre mi történik? 2 döntetlen a ligában, a hetek óta öngólokkal, tizikkel és mákkal nyerő Barca pedig előttünk van. A végén behúzzák a ligát, az Atletico megnyeri a BL-t, a Real Madrid meg nyomhatja a "majd jövőre..." szlogent.

Persze amíg van matematikai esély a ligára, még nem adom fel, ahogy a BL-t sem, de most tekerjetek vissza vasárnap délután 7-ig, hogy akkor mi ment, és hogy most mi megy... :)

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2014. május 7., szerda 23:09

Sokakkal ellentétben én nem akarom,hogy az Atletico legyen a bajnok. Az ilyen örök vesztes/lúzer csapatok mint ők ne nyerjenek bajnokságot. Hajtottak,küzdöttek egész évben sokszor erőn felül már-már elhihették,hogy trófeát/trófeákat nyerhetnek,szépen essenek pofára maradjanak kupa nélkül aztán ez remélhetőleg annyira elveszi a kedvüket,hogy jövőre már nem lesz kedvük fickándozni.
Persze ehhez az kell,hogy nyerjük meg a BL-t,amit remélem nem szalasztunk el,mert az olyan csalódás lenne,amit leírni nem lehet...
Ja, fúj, milyen szar hozzáállás, hogy nyerni szeretnének. Csak jelzem, hogyha nálunk is ilyen lenne a mentalitás, mint ott, akkor már szinte zsebben lenne a bajnokság.
Azt meg le kell szarni, hogy így izgalmasabb lett a bajnokság, jövőre remélem megint 2 csapatos lesz, és akkor boldoggá válhatsz. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára IkerCasillas 2014. május 7., szerda 23:11-kor.

Bullet T
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Bullet T » 2014. május 7., szerda 23:08

okakkal ellentétben én nem akarom,hogy az Atletico legyen a bajnok
+1(ezt már korábban is leirtam), hányok attól a brigádtól. A tavalyi a kupadöntő illetve az idei évben való parasztságok (Főleg Costa megnyilvánulásai) utáltatták meg velem az Atleticót és ez csak rosszabb lenne ha bajnokok lennének. Mondjuk a Barcát se szeretem, legjobb lett volna ha nem lenne erről vita ,hogy mi lenne a legjobb nekünk, ugyanis engem főleg az érdekel, hogy mi elb*sztuk, pedig idén nem kelett volna valami nagyon nagy teljesitmeny,hogy behúzzuk...EZT MI CSESZTÜK EL...Ez nem ide tartozik, de ha az Atma behúzna a BL-t ellenünk....Hát azt már kajak nem viselném el....

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 7., szerda 23:04

Igaz, inkább a barca jöjjön közelebb hozzánk a bajnoki címeket tekintve. A barca valszeg fog nyerni a következő években is bajnokságot, az Atletico nem hiszem. Ezért nyerjenek ők, mert úgysem mostanában fognak. A barca meg csak maradjon a seggén, semmit nem érdemelnek idén.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. május 7., szerda 23:01

Na ez innentől "sima" Barca.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 7., szerda 22:58

Én simán kinézem amúgy, hogy a Barca lesz a bajnok...senki ne lepődjön meg ha így lesz :)

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 7., szerda 22:56

nyugi, jovo heten x-el a barca es az atleti is, utolso forduloban pedig a barca megnyeri a meccset es kesz is :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 7., szerda 22:52

Ezek után a retek Atletico ki ne merjen kapni az utolsó fordulóban....

Mondjuk még lehetünk bajnokok :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 7., szerda 13:21

csababarca írta:
Most nézem. 37. forduló:
Sport 1: AtMa-Malaga
Sport 2: Elche-Barca.
Sport 1: 21:00: Celta-Real. (felv.)
:lol: :lol: :lol: :lol:
mondjuk ezen miért is lepődök meg....
AtMa - Malagát megértem, de a másik meccset... :lol: :lol:
a remélhetőleg 2. játszik a 8.kal...
vs.
a remélhetőleg 3. meg játszik a 14.kel.... és ezt adják...
a Real 3-0ra verte a Celtát, 67 (Benz), 82. (Bale) és 93. perces (CR) gólokkal, tehát nem volt finoman szólva se sima...
míg a Barca - Elche rangadót a Barca megnyerte 4-0ra, 7.perc, 16. perc, 63. perc, 69. perces gólokkal és a 48. percben Xavi még egy büntetőt is kihagyott...
Melyik meccset adjuk??? hát persze, hogy a Barcáét... :lol: arról már nem is beszélek, hogy ha jól néztem a Barca meccsére lesz stúdió is, gondolom Hegyivel..... :lol: :lol:
Totál nem logikus, bár gondolom a Sport TVnél nem akarták felvételről nézni a meccset, mert ott mindenki a Barca meccsére kíváncsi :lol:

Legalább nem kell majd hallgatni őket... :roll:

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. május 7., szerda 10:33

pheco írta:Azt lehet tudni, hogy a mélyen tisztelt sport tv hogyan fogja közvetíteni az utolsó két fordulót, ahol egyszerre lesznek a meccsek? Főleg a 37. forduló a kérdéses.

körkapcsolással,valószínűleg.
Vagy Sport 1-2 is ad meccset.
Utolsó fordulóban meg Barca-AtMa-n lesz a hangsúly,és gondolom ha történik valami Madridban,kapcsolnak oda.

Így logikus,szerintem.

Most nézem. 37. forduló:
Sport 1: AtMa-Malaga
Sport 2: Elche-Barca.
Sport 1: 21:00: Celta-Real. (felv.)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 7., szerda 10:33

Eredmények.com-on néztem és ott vasárnap 7-re írja az összes meccset a Bilbao-Sociedad kivételével. Na mindegy, meglátjuk. Igen, az utolsó fordulóban valószínűleg mindkettőt adják :)

Acho
Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Acho » 2014. május 7., szerda 10:31

A 37. fordulóban ha jól látom, nem egyszerre lesznek a meccsek (csak részben):
május 11, vasárnap
18:45 Elche - Barca (Sport2)
19:00 Atma-Malaga (Sport1)
21:00 Celta - Real Madrid (Sport1)

Az utolsó fordulóban meg gyaníthatóan a barca-atma és a mi meccsünk is képernyőn lesz párhuzamosan.
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson

HT: Team Acho (580684)

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 7., szerda 10:24

Azt lehet tudni, hogy a mélyen tisztelt sport tv hogyan fogja közvetíteni az utolsó két fordulót, ahol egyszerre lesznek a meccsek? Főleg a 37. forduló a kérdéses.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 6., kedd 22:04

nmate írta:
Toti írta:de remélem dm - modric - xabi kp lesz valladolidban szerdán, ha nem megint obizhatunk.
Illarra vagy Isco kell. Xabi szezonjának már vége, döntőben lévő formációt kell kitalálni és legalább egyik meccsen nyomni egy főpróbát.
Ez nehéz kérdés....az is jogos hogy a BL döntőben lévő lehetőség prioritás kell hogy legyen,de a liga is még képbe van és azért a legjobb a modric-xabi-dm kp-a.
Kisérletezni meg muszáj lesz később.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 6., kedd 20:19

Téma volt itt korábban, hogy mennyiszer szívja meg a Real a volt játékosai, régi fiataljai miatt a bajnokságban. Remélem Luis Enrique nem folytatja a sort...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 6., kedd 16:52

Szerintem a Barca megcsapja az Atleticot az utolso forduloban ..nem tudtak oket megverni a ligaban blben sem es ki is zugtak toluk..annyira kezenfekvo hogy most fogjak lenyomni oket ezt le mernem fogadni..mas kerdes persze hogy nekunk hibatlanul hozni kene mind a 3meccset..Valladolidtol nem felek azt nagyon valoszinu hogy megcsapjak..kuzdhetnek akar mennyire vert is ihatnak mi is azt fogunk...a Celta lesz nagyon meleg ha azt hozzuk akkor jok lehetunk.

Vissza: